Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

На кастинга съм. Подкрепете ме.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 194k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някога да съм се ебавал?!? В първия сезон имаше чорбар, защо и в четвъртия да няма?

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Очаква те голяма почивка,телевизорчето ми

Някога да съм се ебавал?!?

В първия сезон имаше чорбар, защо и в четвъртия да няма?

Aко не си хомо/бисексуален, нямаш четирима братя близнаци, не говориш мйеко и IQ-то ти не е отрицателна стойност, няма шанс да те вземат. Там нормални хора не взимат, а ако случайно направят изключение ще отпаднеш още при първото гласуване.

Айдеее, да Ви е честит още един сезон, пълен с простотии, идиоти, олигофрени и техните изцепки, по уж националната телевизия. ;)

Желая ти късмет, ostavime, ама не виждам какво ще правиш ти там, защото Max_Payne е прав...

А аз ...хич и нямам намерението да си губя времето с тая простотия...

Не им ли падна рейтинга вече или в БГ колкото и простотия да показваш, никога няма да омръзне на зрителите. ;)

Любимото ми шоу. Аман от кандидати за слава и разни певци. Мисля и аз да кандидатствам та съвсем да ме намразите.

Aко не си хомо/бисексуален, нямаш четирима братя близнаци, не говориш мйеко и IQ-то ти не е отрицателна стойност, няма шанс да те вземат. Там нормални хора не взимат, а ако случайно направят изключение ще отпаднеш още при първото гласуване.

Перфектна оценка :rolleyes: !

ostavime, и емблемата на ЦСКА няма да ти помогне.

... Аман от кандидати за слава и разни певци...

Нямаш шанс да избягаш от тях, поне 80% от участниците ще са точно такива. Може пък и да пропееш, знае ли човек?

Ще си останеш само с надеждите да бъдеш намразен. Гледай каква подкрепа има от всички. Модератори сте ни какво да ви правим Публикувано изображение

Шанса човек да бъде намразен ако три месеца го гледат под лупа и манипулират в изолация е поне 150%. Все ми се ще да вземат и нормални хора в тоя Биг Брадър.

Сега кой роднина на гларуса Здравко ще вкарат-баба му сигурно :rolleyes:

BigBrother 4 ?..... Господ да ни е на помощ..... Дано поне този път да има някои по-нормални хорица...

Нико Тупарев - човекът вкарал риалити формата в България, продуцент на всички сезони Big и VIP Brother досега като част от SIA Advertising, се отделя заедно с почти всички сценаристи и режисьори, главният редактор Ники Николов и водещият Ники Кънчев. От екипа правил Big Brother в SIA остават режисьорът Петко Спасов, шофьорите и чистачките - вероятно тях има предвид Димитър Митовски, който ще замести бишия си съдружник Нико Тупарев, като казва че същите хора щели да правят Big Brother 4

Лично аз съм разочарован, първите три сезона на Big Brother бяха повече от успешни благодарение на хората в СИА, не на името както се опитват да ни убеждават от прессъобщения, сега остава да се надяваме на добър 4-ти

BigBrother 4 ?..... Господ да ни е на помощ.....

Дано поне този път да има някои по-нормални хорица...

Нормални хора има под път и над път, точно с ненормалните е интересно

Нормални хора има под път и над път, точно с ненормалните е интересно

Това е ясно. Все пак ще е хубаво да има някой нормален, за който си заслужава да пратиш някой смс... Писна ми от тъпи блондинки, манекенки, обратни, мутри, гъзета, интриганти и всякви други отрепки...

Това е ясно. Все пак ще е хубаво да има някой нормален, за който си заслужава да пратиш някой смс... Писна ми от тъпи блондинки, манекенки, обратни, мутри, гъзета, интриганти и всякви други отрепки...

Смс-ите обаче ги пращат баш за ненормалните

:)

И да има, и да няма - СМС не бих пратила! :) Пък и то е ясно, че те са на принципа "Колкото по-големи отрепки вкараме в къщата, толкова по-висок рейтинг!" Лошото обаче е, че не се поучават от грешката си вече 3 сезона, та надали ще го направят за четвъртия. :)

И да има, и да няма - СМС не бих пратила! :) Пък и то е ясно, че те са на принципа "Колкото по-големи отрепки вкараме в къщата, толкова по-висок рейтинг!" Лошото обаче е, че не се поучават от грешката си вече 3 сезона, та надали ще го направят за четвъртия. :)

И аз не съм пращал смс-и и не смятам да го правя. Съгласен съм къщата да е пълна с разни ненормалници и да им се радваме на простотиите, но поне да има един който да е достоен да спечели накрая. Много ли искам ? Публикувано изображение

И да има, и да няма - СМС не бих пратила! ;) Пък и то е ясно, че те са на принципа "Колкото по-големи отрепки вкараме в къщата, толкова по-висок рейтинг!" Лошото обаче е, че не се поучават от грешката си вече 3 сезона, та надали ще го направят за четвъртия. ;)

Да се поучат и да си намалят рейтинга ли? Публикувано изображение и защо да се поучават, повечето които гледаме брадъра искаме точно това, един откачалка - Пламен /Анатемата/ - ме разсипваше от смях, що да няма такива като него в Къщата, след като е толкова забавен

И да има, и да няма - СМС не бих пратила! ;)Пък и то е ясно, че те са на принципа "Колкото по-големи отрепки вкараме в къщата, толкова по-висок рейтинг!" Лошото обаче е, че не се поучават от грешката си вече 3 сезона, та надали ще го направят за четвъртия. ;)

Да се поучат и да си намалят рейтинга ли? Публикувано изображение и защо да се поучават, повечето които гледаме брадъра искаме точно това, един откачалка - Пламен /Анатемата/ - ме разсипваше от смях, що да няма такива като него в Къщата, след като е толкова забавен

Ти май не четеш както трябва. Първият сезон, Биг Брадър беше нещо ново, което зрителите не бяха виждали, кефеха му се (включително и аз). Но след него, им стана ясно що за простотия е, а и най-вече що за идиоти вкарват в тая къща. От втория сезон нататък рейтинга на шоуто драстично спадна, може би, именно заради палячовците. А може би и заради ред други, далеч по-смислени предавания. Та, мисълта ми беше - да вземат да вкарат някой с малко по-висок процент на интелигентност (в този случай - някой, който не ръси на всяка 5та мин. по нова простотия), пък току-виж им се вдигнал рейтинга. ;)

Та, мисълта ми беше - да вземат да вкарат някой с малко по-висок процент на интелигентност (в този случай - някой, който не ръси на всяка 5та мин. по нова простотия), пък току-виж им се вдигнал рейтинга. ;)

То умен интелигентен човек няма да влезе в такава сбирщина и да си губи времето с простотии

;)

Лошото на тези предавания е, че ги превръщат в сериали. Иначе лошо няма. И зрители никога няма да липсват.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.