Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не

http://www.bigbrother.bg/part_profile.pcgi?p=17 ейтоя нещастник

Оф и тоя един смешник

Надул се кат балон у тръни

Публикувано изображение

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 197,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък гледам риалитита, но изпуснах началото на ББ4. Снощи гледах първите няколко момчета, останалите друг път ще ги видя. Публикувано изображение

Мене най-ме радват Жорката и Цецо, не са надути като "Дон Жоан"

Мене най-ме радват Жорката и Цецо, не са надути като "Дон Жоан"

И на мен те най ми допадат от мъжката част...

При жените единствено Наталия ми харесва и то, ако не се издъни в поведението си :)

И на мен те най ми допадат от мъжката част...

При жените единствено Наталия ми харесва и то, ако не се издъни в поведението си :)

Абе бените нещо... ама аз и не съм ги гледал Публикувано изображение иначе тая от столипиново ми е наи симпатична Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Оф апък колегата мно зле горкия, дано не стан акато него!

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Още от влизането на Тошко-Филип бях сигурен че си е добре човека . Нали са в сезона на " Изгубени " , не сте забравили

Публикувано изображение Хърли

ето ви нашенския Публикувано изображение:)

Аз "Изгубени" не съм гледала-така че не знам за какво иде реч

Но аз лично няма да мога да се справя с такава мисия

Филип (Тошко) трябва да прави постоянно тикове с главата си-аз ще забравя в един момент и ще ме разобличат

Та му стискам палци-да успее

Публикувано изображение

Какво ще се случи в Биг Брадър?

Биг Брадър 4 подозрително заприлича на 8-мата версия на немския Big Brother, която бе озаглавена „Бедни срещу Богати” (Arm gegen Reich).

Немското предаване, провело се преди години, раздели 12 участника на два отбора – Беден и Богат и ги постави при различни условия на живот. Богати живееха в разкош, в луксозна къща с басейн и джакузи, а бедните живееха в тотална мизерия и недоимък. Бедните бяха принудени да доят истинска крава, за да имат прясно мляко.

Участниците не знаеха предварително в кой от двата отбора ще се паднат. Ежеседмично се провеждаха състезания, които определяха кой отбор ще живее в мизерията и съответно, кой в лукса до следващото състезание.

Остава да проследим събитията, за да проверим, дали българите са изкопирали своите немски колеги.

Източник: vestnik24

Редактирано от shanna (преглед на промените)

Големи истерици излязоха тия Публикувано изображение Баси викането, баси самочувствието, дето го извади Каменчо ;)

И жените и не не падат по долу...И там май да крещят, най-добре могат :)

Направи ми впечатление отношението към чужденеца.Умберто май се казваше...няма значение. Почти никой не му обърна внимание,което е много грозно.Ако и с нас българите в чужбина се държаха така,не мисля че на някой ще му е хубаво.Трябва да сме благодарни,че ни обръщат внимание,имат железни нерви да обясняват това което не разбираме,помагат с каквото могат. Е,не всички са така,но по-голямата част от тях... правят каквото могат. :ph34r:

BigBrother губи зрители всеки ден! Пеньо се завръща... като жена

Публикувано изображение

От началото на предаването е изминала точно една седмица и въпреки лекото покачване на зрителския интерес покрай влизането на мъжете и по-точно на Тошко (от Грудово) според Интернет анкетите се оказва, че предаването губи зрители всеки ден. Не за сметка на по-добро предаване в ефира, а само и единствено заради безумната обстановка, в която съквартирантите се намират - паднал самолет, влага, студ, мизерия. Продуцентите в желанието си да изпитат издръжливостта на участниците предложиха на зрителите поредния бълвоч, който ужасно напомня мизерията на най-слабия втори сезон. Зрителите, които и без това напоследък мръзнат пред телевизорите и мониторите на компютрите си са изморени да гледат мизерия и искат вече да видят има ли по дяволите къща или не. Ако такава не се появи до седмица има реална опасност рейтинга на предаването да се разбие подобно на самолета в къщата.

А какво ще се случи тази вечер? Ще гледаме досадния Мъро от досадния втори сезон на предаването. Той ще бъде специален гост на живото предаване по случай първите номинациите. Дървеният философ ще коментира заедно с телевизионният критик Георги Лозанов.

Едва в „Малката сестра" от 23:45 щв можем да наблюдаваме истинско шоу където номинациите ще коментира един от най-запомнящите се персонажи - Панайот от трети сезон и неговия любимец Пеньо. Псувните и ругатните между двамата ще бъдат прекъсвани от тризначките. Все още не е ясно как ще се справи Венета Райкова с предизвикателството да вкара в едно студио точно тези 5 скандални съквартиранта.

Източник:teenproblem

Големи истерици излязоха тия Публикувано изображение Баси викането, баси самочувствието, дето го извади Каменчо :lol6:

И жените и не не падат по долу...И там май да крещят, най-добре могат :wub:

Мангала ако беше станъл да му забие два шамара на това гойненце/с извинение/ повече нямаше да стане човекй от него :)

.... повече нямаше да стане човекй от него :super:

Аааа, то не че сега става нещо от него...За човек да не говорим ;)

Куха, надута лейка...може ! Публикувано изображение

Интересно ми е Данаил да ли си е изпълнил мисията , и ако НЕ как ще издържи тоз човек да не говори 24 часа ... той не млъква и 15 минути ;)

Интересно ми е Данаил да ли си е изпълнил мисията , и ако НЕ как ще издържи тоз човек да не говори 24 часа ... той не млъква и 15 минути :super:

Ха-ха-ха, той и 5 мин. не може ;)

Такова друго плямпало, не знам дали има на тоя свят. Да, интересно е, дали це успее.

Мен пък ме изкефи, ченгето, как отказа същата тая мисия. Публикувано изображение

Това блонди Иванина ще излезе много бързо-сигурна съм

Глезлата да си ходи при мама и тате

Публикувано изображение

изтръвах боя Публикувано изображение ама на манго бая му беше надут и червен носа Публикувано изображение

Първи изгонени от Къщата Първите изгонени от Къщата на Big Brother са факт. Те са вън не след елиминации, а заради побой. Малко преди старта на лайфа - тази вечер - в Къщата се сбиха Даниел и Данаил. Както е по правилата на шоуто и двамата напускат Къщата завинаги. www.bigbrother.bg Номинирани за изгонване от жените са Ирена и Жени. Която получи повече гласове,няма да напусне къщата(ако може да се каже къща),а ще отиде при мъжете! ПеЧеН ЛиГлЮ нищо не си пропуснал,освен голяма простотия...

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

изтръвах боя Публикувано изображение ама на манго бая му беше надут и червен носа Публикувано изображение

Боят не беше даден-утре вечер ще бъде излъчен

Публикувано изображение

Не знам защо са тия модове изобщо

......

Не знам защо са тия модове изобщо

Бени, това не го разбрах Публикувано изображение ?

Боя, тази вечер !

Ирена и Жени - номинирани...Изгонената, отива в мъжкия лагер Публикувано изображение

Общо взето, цирк...

Бени, бе...това с модовете и аз не го схванах !

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Колеги имате ли проблем с звука на Нова+ при излъчването на " Big Brother " ? При мен 5 мин има , 15 няма ... като в нямото кино съм !

Колеги имате ли проблем с звука на Нова+ при излъчването на " Big Brother " ? При мен 5 мин има , 15 няма ... като в нямото кино съм !

И при мене е така ;)

Бени, това не го разбрах Публикувано изображение ?

Боя, тази вечер !

Бени, бе...това с модовете и аз не го схванах !

Защото тя е мод на този раздел

И му казва че нищо не е пропуснал-голяма тъпотия било

Те нищо не са и давали-че да пропусне

Ей сега ще го гледаме боя

Това ми беше мисълта

Не му дава никаква информация

Нищо лично

Проблема със звука е при всички ни...Аз в събота реших да позяпам, та умрях от яд ;) Нищо не чух...

Как че не са давали нищо?Може да не са дали целия бой,но все пак дадоха нещо... Не се заяждай без причини.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.