Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

100% няма да е само тя,която ще се съблече и ще се покаже.Направо отвратителна гледка.Говори си с плюшени играчки,реве,тръшка се като някакво бебе,ами сега се снимала и полу гола.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 197,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

100% няма да е само тя,която ще се съблече и ще се покаже.Направо отвратителна гледка.Говори си с плюшени играчки,реве,тръшка се като някакво бебе,ами сега се снимала и полу гола.

Мда,чакайте в Плейбой Ирена и Иванина

Тия ще се съблекат и те-сигурна съм

Иначе за кучото-тва нов участник да

Ще прави компания у наказателния двор явно

:P

Ама то да не е лесно самолет да сглобиш бре,бай Брадър?

600 и кусур части-аз за 1 година я го залепя,я не

Пък и накрая мога на Калашник да го докарам

Публикувано изображение

Е такова нещо не очаквах да видя.

Кой нормален човек се къпе с дрехи? Самие още от началото ме дразнеше...и каква дълга коса извади Публикувано изображение

Предстоят тежки дни в къщата на Биг Брадър

Публикувано изображение

Оказа се, че Биг Брадър изобщо не е добър и съквартирантите наистина трябва да очакват всичко от него. В последното предаване стана ясно, че Цветан е имал вземане-даване с изгонения от къщата Константин или както го нарича варненския охранител - Скобара. Този прякор идва от небезизвестния Пабло Ескобар - известен колумбийски наркобарон. Ескобар толкова забогатява от търговията с наркотици, че Списание „Форбс" го нарежда на 7-мо място в списъка на най-богатите хора за 1989 г. Той е смятан за един от най-безжалостните, амбициозни и могъщи дилъри в историята. Огромния и респектиращ Цветан официално заяви, че ако стане конфликт със Скобара той ще стои настрана. По думите на охранителя Константин е непредсказуем и във произволен момент може да превърти. Ето, че големия брат намери начин да разклати психиката на един от най-стабилните съквартиранти в къщата. Какво ще се случи когато двамата се видят, как ще живеят под един покрив и дали ще има поредно тежко сбиване в къщата - предстои да разберем в следващите няколко дни.

Междувременно по неизвестна причина Big Brother помоли Ирена да напусне къщата без да даде никакви обяснения за това. Прокраднаха се съмнения, че това е свързано с нейното дело, което ще се води докато тя е в къщата, както и, че тя е нарушила поставена от Биг Брадър задача.

Източник: teenproblem.net

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Абе дружина, кой ще гонят сега ?

Аз искам Ирена и Петър да си ходят. То и Камен де, ама се забавлявам, като го гледам как се излага Публикувано изображение

Аз пък искам да излязат Петър и Камен...

Ирена,още ще трябва за шоУто... Публикувано изображение

Ирена,още ще трябва за шоУто... Публикувано изображение

Не я харесвам, не е мой тип....

Всъщност визуално е много красива, но е адски куха лейка с много черна душица...

Всъщност визуално е много красива, но е адски куха лейка с много черна душица...

Мани,мани

Че и от моята зодия

Срам,срам,ужЪсииияя и голям позор за всички Стрелци

Публикувано изображение

Сега ще си идат Петър и Ирена а после е ред на Камен!

Време е да си ходят много от досадниците в ББ: Мила Жени Косьо Вили Даниела/Манол Емилия Наталия Умберто Цецо Самие Иван на финал- Владо, Жоро, Филип, Мартин, Ива и Таня. Хайде, по -скоро пред гишетата на Хемус еър!

Е ся,не е толкова красива Ирена....Трябва да е много направена,за да ми хареса

Иначе харесвам Наталия и Мартин:P

Давам един глас в анкетата за Жоро - щото само на него съм запомнила името Публикувано изображение Принципно ми е все едно - тази година е малко постен избора откъм хора :P

Давам един глас в анкетата за Жоро - щото само на него съм запомнила името Публикувано изображение Принципно ми е все едно - тази година е малко постен избора откъм хора :P

Щото не ма взеха мене и ostavime тоя сезон, да видиш тогаз кЪв цирк щеше да е !

Иначе, сега ме е яд за онова плямпало дето го изгониха...Даниел ли Данаил ли беше...Мисля, че той имаше какво да покаже в къщата.

Е ся,не е толкова красива Ирена....Трябва да е много направена,за да ми хареса

Иначе харесвам Наталия и Мартин:)

Е аз се опитвам да бъда либерална де...Не после да кажат " тая и завижда, затова я мрази " Публикувано изображение

Абе симпатяга е, ама хич не е хубав човек !

Щото не ма взеха мене и ostavime тоя сезон, да видиш тогаз кЪв цирк щеше да е !

Ще стискаме палци за следващия път Публикувано изображение

Хайде и Емилия,екстра супер :beer: Да отсеем плявата!

Оффф, Цветан трябваше да си ходи :speak: Съжалявам, че в началото ми стана симпатичен... Ще кажа и аз като Амбър в една друга тема " Мразя мазни хора..."

Чудех се от каде ми е СТРАШНО познада физиономията на Наталия Михаилова

Публикувано изображение

след като прегледах клипа на едно старо предаване " Тутурутка " съм поне 99 % че имат роднинска връзка !

Обедете се сами :

ЦЪК!

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Еййй, кажете ми, моля...Какво стана снощи ? Аз изпуснах Публикувано изображение

Защо викаха Жоро в изповедалнята и какво беше това с предложенията за брак в рекламите ?

Еййй, кажете ми, моля...Какво стана снощи ? Аз изпуснах Публикувано изображение

Защо викаха Жоро в изповедалнята и какво беше това с предложенията за брак в рекламите ?

Веси , нищо общо взето . Жоро сам си отиде в изповедалнята - да се обяснява на момиче в любов ... еххх изтъркана тактика - Здравко Биг Брадър 1 :question: . Предложението за брак дойде от Таня към Жоро ... рано сутринта бяха станали само двамата и тя го попита дали ще се ожени за циганка . Отговора бе многозначен ... Друго интересно бе пак с Жоро - щеше да бие Умерто ... за цигари !

Я кажи сега Веси имат ли според теб нещо общо двете в предния ми пост ???

Пуснах същата тема в тяхния форум / на Биг Брадър / да видим дали някой ще пише ... а и ако има някой информация от Варна да каже !

Пуснах същата тема в тяхния форум / на Биг Брадър / да видим дали някой ще пише ... а и ако има някой информация от Варна да каже !

Отивам да видя ! И аз си имам регистрация там :wub:

Не съм го гледала отдавна...изобщо не знаех как стоят нещата.

Таня предложила брак на Жоро. Публикувано изображение

Aко не си хомо/бисексуален, нямаш четирима братя близнаци, не говориш мйеко и IQ-то ти не е отрицателна стойност, няма шанс да те вземат. Там нормални хора не взимат, а ако случайно направят изключение ще отпаднеш още при първото гласуване.

Много си прав :yanim:

Редактирано от alex_9400 (преглед на промените)

Страшният съд в Big Brother 4 започва!

Тази вечер в живото предаване на Big Brother няма да има номинации.

Причината е началото на нещо невиждано досега – Страшният съд.

Следващата седмица от понеделник до четвъртък, всяка вечер по един съквартирант ще напуска къщата, завинаги! Кръговете на ада за съквартирантите започват още от днес. Чрез жребий съквартирантите ще бъдат разделени на 4 групи- червена, синя, жълта и зелена, всяка от по 4 човека.

Участниците във всяка група ще се конкурират за оставане в къщата, с другите трима от тяхната група. Хората от останалите групи няма да са им конкуренти. В понеделник номинирани за изгонване ще са съквартирантите от първата група, във вторник от втората и така до четвъртък, когато е ред на последната от групите.

Така всеки ден, участника от дадена група събрал най-малък зрителски вот ще напуска къщата завинаги.

В петък ще се проведат номинации и останалите в къщата съквартиранти, ще решат кого да изберат за изгонване в понеделник. Така само за една седмица 4-ма съквартиранти ще напуснат окончателно къщата, а следващият понеделник,още един.

Тъй като съквартирантите са 17, тази вечер един от тях ще изтегли черна топка. Каква ще бъде неговата съдба ще остане загадка до края на живото предаване днес.

източник : сайта на Биг Брадър 4

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.