Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Аз съм за отбор " Секуро " ! Давайтеее !

Ха ха - значи сме от един отбор Публикувано изображение
  • Отговори 2,9k
  • Прегледи 197,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изгонената Емилия сега е в студиото

Ама на мен ли така ми се струва или наистина е бушонирана

Публикувано изображение

Окото й е насинено

И на мен така ми се струва, май е взела някой ляв прав. :P А иначе човечетата вътре са толкова дребнави, че чак се захласвам :P

И на мен така ми се струва, май е взела някой ляв прав. :P А иначе човечетата вътре са толкова дребнави, че чак се захласвам :)

То май всички, дето го гледаме, точно това ни забавлява. Дребнавостта ;)

То май всички, дето го гледаме, точно това ни забавлява. Дребнавостта :offtopic_s:

За съжаление българина обича такова. Но е факт, че по цял свят гледат реалити шоута. Харесва им на хората и това е ;)

Мисията на мъжете снощи ми хареса много. Аз да си призная, също се хванах. Изиграха го тоя фалшив бой - адски добре и ефектно ! Публикувано изображение

Мисията на мъжете снощи ми хареса много. Аз да си призная, също се хванах. Изиграха го тоя фалшив бой - адски добре и ефектно ! Публикувано изображение

Фалшив бой . Много точно казано :(

Все по-рядко имам време да го гледам, но вчера стъкмих и го засякох. Тия пет кухи лейки с техния измислен кастинг се бяха взели толкова насериозно, че нямам думи просто.

Все по-рядко имам време да го гледам, но вчера стъкмих и го засякох.

Тия пет кухи лейки с техния измислен кастинг се бяха взели толкова насериозно, че нямам думи просто.

Правят активи за живота след Биг Брадър, нали трябва някой да ги "подсигури" после Публикувано изображение

Все по рядко го гледам...вие не казвате нищо Публикувано изображение

Кави работи се случват в къщата Публикувано изображение

Сексът в къщата не е мираж!

Публикувано изображение

Ден 53. Жоро прекарва следобеда при Таня. Позите стават все по-еротични, а целувките - все по-страстни. Целувките вече не са само по устата, а навсякъде по тялото. Добро начало на вечерта. "С теб трудно се разбираме" - казва Георги на Таня. Минути по-късно, въпреки признанието му, става ясно, че двамата се разбират доста добре... в някои отношения! Сексът в Къщата вече не е мираж. Просто секс за кеф или още нещо... Жоро се опитва да убеди Таня, че "между тях не е било точно секс тази нощ". Ромката го гледа озадачена и самата тя не знае какво се случва и какво трябва да си мисли. Дали недомлъвките на Георги не са част от негова добре скроена стратегия? Таня вижда предварително планирани действия в това, че Жоро е помолил Мартин да спи в другата стая, за да може малката спалня да е на тяхно разположение. Има ли чувства между Жоро и Таня? Или правиха секс само за удоволствие, предстои да разберем.

ВИДЕО ТУК

Източник: teenproblem.net

Ми какво да казваме-тия двамата си го туриха май - тва е

Манол (Даниела) мнооооого ревнува Иванинчето от новата бройка космата Денислав (тоя като балон у тръни-лично мнение)

Публикувано изображение

Сега ще гонят Филип или морския гларус Константин

Следващия път май ще изгонят Филип ...така като гледам

Каква беше тая крава? Публикувано изображение Направо какви ги измислят..

Следващия път май ще изгонят Филип ...така като гледам

Каква беше тая крава? Публикувано изображение Направо какви ги измислят..

То май бик-няма виме

;)

То май бик-няма виме

:headphones:

Крава е...преди малко казаха мисията.Трябва да дежурстват по трима три дни...като винаги трябва да са пипнали с едната ръка кравата.

Общо взето простотия.

Големи геометрични фигури се завъртяха в тоя Бег Брадър. То не са триъгълници, то не е чудо. Какви дивотии ще измислят още тия сценаристи ? :P

1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и пряка реклама, политическа агитация и др. подобни.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

И каква е тая тъпа мисия с кравичката-да я държат с една ръка по един час :ph34r: Поне да вземат да изчистят полянката-че стана малко мръсно и миризливо :blink:

Кравичката е имала тайна мисия да минира целия двор и после докато спат да минира и вътре :angry:

Иванина почва да ме дразни...какво само се дърпа от Денислав.Видимо и личи че и приятно. А това с кравата е много тъпо.Изобщо няма смисъл. :angry:

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Замина си и Фил ... Кой ли ще е следващия ... Май Мартинчо ще си ходи !

Незнам, калкото повече идва края, толкоз по тъпо ми става Публикувано изображение

Даже незнам кой искам да спечели. И Ивалина вече адски ме дразни с това ....едикакво си държание :)

Гледам, ама без интерес.

Без да искам аз пък гледах малката сестра- отвратена съм, отвратена...И тая Венета що за тъпа кифла трябва да си. Оляха й госта, псуваха го, направиха го на бъз и коприва, а тя седи и се хили. Ама тя за това ги й покани да направи скандала. Ей, дребнава и злобна душичка.

Дидка , предполагам че говориш за Парис / Пеньо / и Пацата / Панайот / ... е няма такава простотия ... да се смее ли човек , или да плаче !!!

Дидка , предполагам че говориш за Парис / Пеньо / и Пацата / Панайот / ... е няма такава простотия ... да се смее ли човек , или да плаче !!!

Аз не разбрах Панайот с какво го заля. Ама какво и пречеше на тая да пусне рекламите и да се оправи момчето. Какъвто и да е,човек е... В което и друго студио да се намираше тоя лешпер щеше да бъде изхвърлен. Ама си търси интригата и скандала злобната кака. Добре, че почна Монк, та превключих канала...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.