Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българите в Кипър

Featured Replies

ако знаете къде има добра работа или търсите такава,пишете тук.Мисля че можем да бъдем полезни на много хора,които в момента са на работа в Кипър,но по една или друга притчина не им харесва.Лично аз в момента сам в Кипър,тук сам от една година,работя в MAL OF ENGOMI в''VENU KAFE" AT DEBENHAMS. Тел.97664035-ТИХОМИР

ami az molq za rabota no problema e 4e ne znam nito angliiski nito gracki. sapruga mi v momenta e v paralimni no nikak ne e dovolen. Ako mojete molq vi pomognete ni tai koto v balgariq ni 4aka edno bebe koeto ima nujda ot pari. zabravix da kaja 4e sapruga mi za razlika ot men e s perfekten angliiski. Pi6ete ako mojete da namerite rabota 6te Vi bada blagodarna.
  • Отговори 505
  • Прегледи 191,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравей ,Ivoboy!Не пишеш откъде си в Бг.Аз също съм бачкатор и не се страхувам от работа.Работил съм в Кипър и те уверявам,че там наистина се бачка Аз също мисля отново да замина за там,но е трудно сам по отношение на разходите за квартира.Знам добре гръцки,но ми писна да давам пари на посредници,затова сега си търся работа сам,но ми е трудно от тук.Скайпа ми е :lamela345.Ако искаш обади се. Здравей ,Ivoboy!Не пишеш откъде си в Бг.Аз също съм бачкатор и не се страхувам от работа.Работил съм в Кипър и те уверявам,че там наистина се бачка Аз също мисля отново да замина за там,но е трудно сам по отношение на разходите за квартира.Знам добре гръцки,но ми писна да давам пари на посредници,затова сега си търся работа сам,но ми е трудно от тук.Скайпа ми е :lamela345.Ако искаш обади се.

Здравейте, може ли някой да помогне с инфо за работа в Кипър- фирма или някой,който е там. интересува ме работа в хотелиерството- имам професионален стаж като управител на хотелски комплекс, с английски и руски език съм. Доколкото разбирам от форума- най-добрите отзиви са за Никозия- тъй като предпочитам да не е сезонна работа. Интересува ме също има ли шансове сега да се намери работа. Благодаря Ви предварително!

Здравей Andersen радвам се че отговаряш. Компа ми се скапа и не съм влизал отдавна. Трудно е да излезеш сам без да те чака някой но това е положението.Между другото познавам един циганин на 60 год и работи като овчар в Италия доволен е човека а и му личи.Намерил е начин. Искал го- направил го. "Не се гаси туй що не гасне"-рекъл поетът.Не може цял живот да си кротуваме и да се оплакваме. Нещо трябва да се направи.А към всички във форума(поздрави) - тъся работа.Стругар;ел монтьор; добър английски;работил съм в строителството;Изобщо не държа каква ще е работата само да се измъкна навън.Ако ще само за храната да е на първо време-да се "закотвя" а после ще се намеря начин. Бих помолил българите в Кипър да помагат с информация това е безценно. Благдаряи успех на всички там.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте! Интересуват ме всички възможни варианти за стигане до Кипър с изключение на пътуване със самолет. Ако някой е ходил или има полезна информация нека я сподели. Благодаря предварително !

Здравейте! Интересуват ме всички възможни варианти за стигане до Кипър с изключение на пътуване със самолет. Ако някой е ходил или има полезна информация нека я сподели. Благодаря предварително !

Ами другия вариант е кораб или с плуване Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение (това е майтап разбира се).До колкото знам предвижваш се до Гърция после от Атина или Патра с кораб пристигаш в Кипър пристанище Лимасол.

Редактирано от GrishaD (преглед на промените)

Публикувано изображениеПубликувано изображение

ami az molq za rabota no problema e 4e ne znam nito angliiski nito gracki. sapruga mi v momenta e v paralimni no nikak ne e dovolen. Ako mojete molq vi pomognete ni tai koto v balgariq ni 4aka edno bebe koeto ima nujda ot pari. zabravix da kaja 4e sapruga mi za razlika ot men e s perfekten angliiski. Pi6ete ako mojete da namerite rabota 6te Vi bada blagodarna.

и аз търся работа в кипър.

Здравейте моля за малко информация ,може ли да ми каже някой от форума който се занимава със строителство дали има работа за багеристи /изобщо за пътностроителни машини-трактор,валяк , фадрома + категория С/ в Кипър и какво е заплащането , благодаря ви предварително. :wors:

здравейте отново ,кога свършва туристическият сезон в кипър за да си направя сметка кога да тръгна от българия ,защото си мисля че тогава по бързо ще си намеря квартира и на по нормални цени

• 4 седмици по-късно...

Защо не искаш със самолет . Има румънски авиолинии , които предлагат билети , на добри цени ( 50 - 100 euro за еднопосочен ) Лошото е , че нямат полети от София за Ларнака . Заминаването е от Букурещ .

Ето им сайта BLUE AIR

Таксито от Русе , до Букурещ е 100 лв

• 1 месец по-късно...

Здравейте на всички ! Тъй като съм нов във форума , ви моля да ме извините , ако задавам въпроси , които подробно сте разисквали. След две седмици заминавам да следвам в Кипър , по-точно в University of Nicosia . В момента чакам отговор от университета относно квартира , защото общежитията към университета са много скъпи. Искам да ви попитам , дали според вас ако работя , самостоятелно ще мога да си покривам разходите за храна и настаняване ? Имайте предвид , че в Никозия ще мога да ползвам и студентски стол и яденето май ще мине малко по-тънко.Благодаря на всички за отговорите предварително !! :wors:

Здравейте на всички ! Тъй като съм нов във форума , ви моля да ме извините , ако задавам въпроси , които подробно сте разисквали. След две седмици заминавам да следвам в Кипър , по-точно в University of Nicosia . В момента чакам отговор от университета относно квартира , защото общежитията към университета са много скъпи. Искам да ви попитам , дали според вас ако работя , самостоятелно ще мога да си покривам разходите за храна и настаняване ? Имайте предвид , че в Никозия ще мога да ползвам и студентски стол и яденето май ще мине малко по-тънко.Благодаря на всички за отговорите предварително !! :rolleyes:

Здравей,до колкото знам студентите имат право да работят на половин работен ден,не повече.Можеш да работиш но не трябва да отсъстваш от училище,има работодатели които искат документ от училището.Ако искаш да живееш сам в квартира със сигурност много ще ти е трудно.Но ако наемете апартамент или къща 2-3 човека няма да имаш проблем.дори да работиш на половин работен ден.

Регистрирайте се тук http://ec.europa.eu/eures/ . Това е много полезен сайт за търсене на работа не само в Кипър. В него обявите за работа са истински и надеждни

Поздрави

Здравейте на всички ! Тъй като съм нов във форума , ви моля да ме извините , ако задавам въпроси , които подробно сте разисквали. След две седмици заминавам да следвам в Кипър , по-точно в University of Nicosia . В момента чакам отговор от университета относно квартира , защото общежитията към университета са много скъпи. Искам да ви попитам , дали според вас ако работя , самостоятелно ще мога да си покривам разходите за храна и настаняване ? Имайте предвид , че в Никозия ще мога да ползвам и студентски стол и яденето май ще мине малко по-тънко.Благодаря на всички за отговорите предварително !! :P

Колко са скъпи общежитията???? Защото квартирите тук не са никак евтини... Живея в Лимасол с приятелката ми и сестра й, апартамента тук ми е от 2 спални, хол, кухня и е 700 евро на месец + разходите.... Братовчедка ми си търсеше пак в Лимасол - студио за 1 човек и цените са между 400 и 530 на месец. Тук в Българския вестник има публикувани обяви от българи, които си търсят съквартирани, за да си делят наема. Ако работиш...да ще си покриваш разходите.. Но според мен общежитията би трябвало да са по изгодни.... е незнам каква цена са ти казали за тях

Поздрави

Здравейте на всички ! Тъй като съм нов във форума , ви моля да ме извините , ако задавам въпроси , които подробно сте разисквали. След две седмици заминавам да следвам в Кипър , по-точно в University of Nicosia . В момента чакам отговор от университета относно квартира , защото общежитията към университета са много скъпи. Искам да ви попитам , дали според вас ако работя , самостоятелно ще мога да си покривам разходите за храна и настаняване ? Имайте предвид , че в Никозия ще мога да ползвам и студентски стол и яденето май ще мине малко по-тънко.Благодаря на всички за отговорите предварително !! :hush:

Зрасти.

Първо трябва да решиш за себе си,веднага ли ще закупиш превозно средство или ще изчакаш да мине време.Ако ще ходиш пеш,то квартирата трябва да е близо до Университета(тук градският транспор е под пълна критика).Повечето студенти се хващат на работа парт-тайм и така смогват да учат и работят нормално.

Ако споделяш квартирата с още двама ,то разходите ти +ток и вода няма да са високи.Щом ще ползваш студентски стол,то автоматично излизаш с около 150 евро на месец напред.

Това от мен за сега.Ако нещо друго те интересува-питай.

Редактирано от Тамио (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

ЗДРЬВЕЙТЕ И ОТ МЕН. :bedtime2: АЗ СЪМ НОВА В ТОЗИ ФОРУМ. Мисля и аз да събирам куфара и да се махна от БГ-то то тук не се живее вече.Но имам малък проблем с английския език.На тия години(38)то трудно влиза в главата.Та Ви питам момчета и момичета някой може ли да помогне с нещо. :wors: Апропо подадох си документите и във фирма Ифест но нещо не се получава.Какво ще кажете имат ли шанс такива като мен дори и в селското стопанство.Знам че е трудно,знам че много се работи и още много други работи знам.Но какво да се прави-съдба. :baby:

• 4 седмици по-късно...

ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ(ако има останали такива) Ще ви помоля ако някой може да ми помогне да си намеря каква и да е работа,ще съм му много благодарен,нямам претенции за работата,работил съм в строителството 1и половина година с езика се справям (е не мога да изнасям речи но се оправям),така че ако някой има някаква информация,ще съм му мн. благодарен.Живея в Никозия и имам кола.ЧАО!

ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ(ако има останали такива) Ще ви помоля ако някой може да ми помогне да си намеря каква и да е работа,ще съм му много благодарен,нямам претенции за работата,работил съм в строителството 1и половина година с езика се справям (е не мога да изнасям речи но се оправям),така че ако някой има някаква информация,ще съм му мн. благодарен.Живея в Никозия и имам кола.ЧАО!

В Орфанидис-Експрес,в Агиос Дометиос търсят касапин но ще те вземат ако разбираш.

Редактирано от GrishaD (преглед на промените)

В Орфанидис-Експрес,в Агиос Дометиос търсят касапин но ще те вземат ако разбираш.

Благодаря за информацията,но не е от моята компетентност!
  • 2 седмици по-късно...

Благодаря за информацията,но не е от моята компетентност!

В Goody`s търяст момчета за delivery.Заплатата не е висока,но ако те интересува можеш да питаш на място.

В Goody`s търяст момчета за delivery.Заплатата не е висока,но ако те интересува можеш да питаш на място.

Не си споменала в кой от всичките Goody s,но ще проверя на 2-3 места.Много бладоря!

Редактирано от sergo-7 (преглед на промените)

Не си споменала в кой от всичките Goody s,но ще проверя на 2-3 места.Много бладоря!

В този на Лидра знам,че търсят.Провери и в Акрополи.

здравеи те на сички аз живея в никозия и стоя без работа някои можели дами помогне някак си

здравеи те на сички аз живея в никозия и стоя без работа някои можели дами помогне някак си

Пиши каква работа търсиш,знаеш ли гръцки и долу горе на какво ниво,имаш ли шофьорска книжка.Това са все важни неща все пак.Пробвай с вестника които излиза в петък.

ами да знамго даговоря аминяма значение за работата и нямам книжка някоида пусне едно рамо

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.