Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как ясновидците предсказват бъдещето ?

Featured Replies

Нещо твоите липсват за да ги оборим. Как да се представят факти срещу нещо, което не съществува или поне ти, който си утвърдителят му в тази тема не си доказал? Така че, ти правиш платена заблуда!

Каква платена заблуда? И ти не четеш, каквото пиша:

"Записване – чрез събеседване с включен уникален безплатен урок - демонстрация при който за около 1 минута се научавате да виждате излъчването на биополето (аурата) и се активират Вашите екстрасензорни способности!

ЕЛА, ВИЖ И СЕ УБЕДИ!"

• Отговори 104
  • Прегледи 36,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Светослав  Иванов
    Светослав Иванов

Ти нито си идвал в моите приемни във Варна и София, нито имаш представа как се провежда обучението, нито четеш внимателно това, което е писано в обявите. А там пише: Записване – чрез събеседване с вкл

• Иллюзия
    Иллюзия

Това на колко водка се случва? Или на нещо друго?

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Споко,приятел,не се засипвай с негативизъм. Не ни е нужен. Едва ли са чели "Селестинското пророчество"-но няма значение. Ти знаеш за какво иде реч там. Не давай от енергията си...

Каква платена заблуда? И ти не четеш, каквото пиша:

"Записване – чрез събеседване с включен уникален безплатен урок - демонстрация при който за около 1 минута се научавате да виждате излъчването на биополето (аурата) и се активират Вашите екстрасензорни способности!

ЕЛА, ВИЖ И СЕ УБЕДИ!"

Аз вече съм го писал в предишен пост, няма да повтарям и няма да се разкарвам до столицата. Ясно е, че на страниците на форума реални(материални или "ефирни") доказателства няма как да се изложат и тук опираме до описване на факти, като се стига до положение да се доверим ли на някой, който е дал оценка за нещо че е вярно и се е постига по точно определен начин. Така че "факти" за и против има бол, въпроса е кой кои факти възприема като безспорни...

Моля спри да копваш и пействаш написани по PR-ски метод изречения, чукни някоя и друга буква на клавиатурата, с описание на собствена мисъл наминала в момента, ако има такива...;)

• Автор

Всичко е залубда.. аз разбрах истината , как предсказват бъдещето наистина.. Sliderum то се знае.. никой не предсказва от Бог , ходжите не предсказват от Корана , то е казано ,че това няма как да стане - това са джинджички книги със арабски букви - но не и Коран. Ясновдици,Ходжи - всички ползват джинове.. и в корана се опоменава за Миналото няма проблем - всеки ясновидец със джин може да го гледа но бъдещето е тайна за всички , само някой неща.. трудно ми е да го обесня но някой ми беше дал линкове към Хусеин ходжа или Хюсеин ходжа Магията - във Vbox и там е казана цялата истина. Не търсете лекове от тия хора .. Християни ,Мисюлмани всички сме хора , Бог е 1.

Редактирано от Lysander (преглед на промените)

Аз вече съм го писал в предишен пост, няма да повтарям и няма да се разкарвам до столицата. Ясно е, че на страниците на форума реални(материални или "ефирни") доказателства няма как да се изложат и тук опираме до описване на факти, като се стига до положение да се доверим ли на някой, който е дал оценка за нещо че е вярно и се е постига по точно определен начин. Така че "факти" за и против има бол, въпроса е кой кои факти възприема като безспорни...

Моля спри да копваш и пействаш написани по PR-ски метод изречения, чукни някоя и друга буква на клавиатурата, с описание на собствена мисъл наминала в момента, ако има такива...:)

"Повторението е майка на знанието!"

Така е - освен във Варна и София другаде нямам курсове. Ще видя да направя предаване по някоя от кабелните телевиззии, но това ще стане от октомври нататък.

Ама няма защо да се разкарваш-

просто прочети "Селестинското пророчество" или изгледай филма за по-лесно-

че много трябва да мислиш като четеш книгата

:)

Ама няма защо да се разкарваш- просто прочети "Селестинското пророчество" или изгледай филма за по-лесно- че много трябва да мислиш като четеш книгата :)

Много ли са спецефектите и има ли екшън Публикувано изображение...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Много ли са спецефектите и има ли екшън Публикувано изображение...

Мда,така си и знаех-

че освен екшън и спецефекти друго не е интересно за тебе

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Мда,така си и знаех-

Мда то и е**не ако няма

направо няма смисъл да го гледа

:cool::)

Мда,така си и знаех-

Мда то и е**не ако няма

направо няма смисъл да го гледа

:cool::biggrin:

Да се не помайтапи човек с вас двамата, толкова сериозно се приемате, че току виж забременели направо от някой вулгаризъм - дистанционно. :)

Да се не помайтапи човек с вас двамата, толкова сериозно се приемате, че току виж забременели направо от някой вулгаризъм - дистанционно. :cool:

Ми щото сме сериозни мда,2012-та ша си ходим на Мелмак двамата,

тебе нема да те вземаме щото не слушаш

Ми щото сме сериозни мда,2012-та ша си ходим на Мелмак двамата,

тебе нема да те вземаме щото не слушаш

Както е тръгнало няма само двамата да сте, ами и нещо :cool: ще дундуркате...

Да се не помайтапи човек с вас двамата, толкова сериозно се приемате, че току виж забременели направо от някой вулгаризъм - дистанционно. :cool:

Аууу аз толкова много ли съм сериозен. ;)

Както е тръгнало няма само двамата да сте, ами и нещо :baby: ще дундуркате...

:eek:

Редактирано от novobranec (преглед на промените)

Поради системен спам, лични нападки и откровени простотии, темата се затваря.

• 5 месеца по-късно...

Здравейте! Знаете ли някой добър ясновидец от Стара Загора или региона?

Здравейте! Някой знае ли добра ясновидка в Стара Загора или региона?

В България, когато нещо го измъчва или има проблем, човек посещава ясновидци. Кажат му по някоя добра дума или тръгват да му развалят магии и той поуспокоен, обнадежден е доволен ( помогнали са му ), без да си дава сметка, че това е моментно състояние, защото проблемът му си стои, често и се задълбочава във времето, а понякога ( при хора с поставена психиатрична диагноза ), ходжи и екстрасенси имат силно негативно влияние върху личността му, с крайно лоши последици. До тези изводи съм достигнала, след като съм имала подобни случаи в практиката ми на психолог - терапевт. Нагласата на българина да търси решение на житейски неблагополучия от магове, гадатели и т.н. намирам за една от причините, ако не и основната, нацията ни да се явява една от най - нещастните в сравнене с другите нации по света, след специално проведено за целта изследване.

WoW...Ясновидци... Предсказвали? Дали? Ясновидци няма, просто съобразителни хора, които бързо преценят човека, налучкват точните въпроси и му казват нещо там... Моето мнение за ясновидците-ИЗМАМНИЦИ.

Здравейте! Някой знае ли добра ясновидка в Стара Загора или региона?

Правите ли разлика между ясновидка и гадателка?

Правите ли разлика между ясновидка и гадателка?

А ти ще ми/й препоръчаш "курса за ясновидци" твой, че да оръсиш човечеца с парици, а?

Прочетох предните страници на темата.

Мое съм атеист, но по-добре човечеца да се помоли, отколкото да отива при озъбен мошенник.

А ако ти си ясновидче, я кажи какъв ми е цвета на очите и номера на обувките?

п.п Не можеш да отговориш на горният въпрос, нали? Както и почти всички "ясновидци" ;)

E, може някой да успее да налучка пък...

п.п2-Интереси-Окултизъм, а екзорсизъм няма ли? :P

Редактирано от Гост (преглед на промените)

А ти ще ми/й препоръчаш "курса за ясновидци" твой, че да оръсиш човечеца с парици, а?

Прочетох предните страници на темата.

Мое съм атеист, но по-добре човечеца да се помоли, отколкото да отива при озъбен мошенник.

п.п Не можеш да отговориш на горният въпрос, нали? Както и почти всички "ясновидци" :yanim:

E, може някой да успее да налучка пък...

п.п2-Интереси-Окултизъм, а екзорсизъм няма ли? :P

Не позна! За момента нямам намерение да препоръчам курса по екстрасензорика, тъй като не съм видял снимка на човека, задал въпроса - може развиването на неговите способности да е препятствано от някакъв проблем.

Не съм ясновидец, а много повече. ;)

И какво от това, че си атеист - аз пък съм пантеист. :P

Редактирано от ПАРАПСИХОЛОГ (преглед на промените)

п.п Не можеш да отговориш на горният въпрос, нали? Както и почти всички "ясновидци" :P

Може-нали ти каза-

сложи си снимка в профила ако нямаш

;)

Аха ... значи си маг - парапсихолог.

За да не изпаднем в терминологични недоразумения, трябва да уточните какво разбирате под "маг" и какво под "парапсихолог".

Не позна! За момента нямам намерение да препоръчам курса по екстрасензорика, тъй като не съм видял снимка на човека, задал въпроса - може развиването на неговите способности да е препятствано от някакъв проблем.

Не съм ясновидец, а много повече. :cool:

И какво от това, че си атеист - аз пък съм пантеист. :P

Да, проблем има-Грее една червена лампичка-ИЗМАМНИИИККК!!!

Така, питам за последен път-Номера на обувките и цвета на очите, казвай.

Ясновидеца трябва да му е лесно да ми отговори.

А това, че съм атеист не го вмъкнах ей така. Атеистите не вярват в свръхестествени явления.Капиш? :down:

В опитите участие взели повече от хиляда доброволци. По време на един от експериментите група студенти трябвало да запомнят списък от думи. След това те трябвало да си припомнят възможно най-много думи. След това им били връчени списъци със случаен подбор от думи. Естествено, студентите били запомнили различен брой думи. Но най-интересното било, че те били посочили тези думи, които след това били отпечатани във втория списък. Това означава, че бъдещите събития са повлияли на техните способности за запомняне

Глупости на търкалета, експеримента трябваше да бъде правен от компютър и това никога нямаше да стане.

Някой е решил да включи случайно и думи от първият списък.

Въпрос на статистическа вероятност е да има съвпадения.

Ако те са на 100%, то тогава можем да си говорим за каквото и да е било, но едва ли.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.