Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL - част 3

Featured Replies

Не бях влизал в темета отдавна,гледам тона е един и същ,аз пък нямам никакви проблеми с интернета,от около 2 месеца не съм рестартирал модема.

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 255,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Здравейте!От няколко дни имам следния проблем значи имам интернет но немога да влизам в страници ами само в скайп и трябва да рескам модема някои знае ли от какво може да е ?

Това ми се случи веднъж и на мен и се оправи само с ръчно въвеждане на днс-те в настройките на лан-картата :go ahead:

Това ми се случи веднъж и на мен и се оправи само с ръчно въвеждане на днс-те в настройките на лан-картата :)

аз имах същия проблем преди известно време, и се оказа че проблема ми е бил в лан картата - на автоматично задаване на скороста не бачкаше,след което си смених ръчно на очакваната от мен скорост и се оправи,но за по-сигурно си смених лан-а. laugh.gif

При мен този проблем със скоростите ми е от повече от 2 месеца, но съм се примирил. Отначало това беше всяка вечер след 18:00ч. до към 1-2:00ч., сега, последните седмица-две рядко имам чак такива проблеми.

Надявам се скоро съвсем да изчезнат.

От Варна съм. :)

А ти какво направи по въпроса или очакваш само с майни да се оправи?

Вземи си включи компа преди твоя рутър, директно към модема, както си го пише във всички указания и виж какво става

За вируси провери ли, ресетна ли си "оптимизациите" на IP протокола.

Ако очакваш някой да ти даде магическото решение и да отцепиш с 1.2Мб - няма как да стане

След едномесечно мотане от страна на съпорта и две идвания на място на техници се установи че нищо не може да се направи. Последното нещо което пробвах е жалба до бтк(вчера). Върнаха ми мейл че щели да правят настройки по ZTE-то. Като се прибрах вечерта скоростта ми беше над 10 мегабита. В момента също е така. Надявам се да се задържи в това положение.

Абонат съм на бтк от времето на 512Biz. Не съм имал проблеми досега, но последните 4 седмици..

btw пробвах два дена без рутера. т.е. локално свързан с модема. Положението беше еднакво както под линукс така и под уиндоус (с касперски .. хехе). Ръчно сетвам днс-ите на бтк както и ip-то че на зте-то днс-а пада през ден, два. След ресет се орпавя но...

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Там ти нямаш работа. Влизането там се осъществява от представители на БТК. :lol6:

Какво не ви ли стига тая скорост:

331055562.png biggrin.gif

speedtest-a нещо се е ошашавил.

Аз пък имам проблем с модема(831 II v.4.1.0h_B09_BG1) - понякога влиза в цикли на саморестартиране и го прави по 5-6 пъти на ден, и не се оправя докато не го изключа за 10-ина минути, а после си губи акъла и трябва да активирам кънекшъна на ново от my.contact.bg. После с дни работи нормално, но напоследък като че ли нещо не е в ред и връзката ми е средно към 8Mbits. Oт съпорта ме лъжат, че съм го претоварвал с ъплоуд което няма как да е вярно при положение, че почти нищо не свалям/сийдвам а дори и да е така съм сложил ограничение от 90KB на клиента. Има ли някакъв нов firmware за този модел да пробвам да видя след флашване дали няма да се оправи.

За ъплоуда ми бяха казали - че и аз си товаря много модема, понеже съм си бил оставял Скайп пуснат и той ми генерирал по около 70ГБ на ден, твърдение, с което успяха да ме разсмеят :)

А ти как разбра, че не е истина?

Въобще контролираш ли по някакъв начин трафика на Скайп.

Е Topper, бях се затъжил за тебе бе братле! Обаждай се отвреме на време :rolleyes:

По-умния винаги отстъпва, нали знаеш...

То тук стана като а-ла-бигбадър

Има нещо вярно, но хайде стига извън темата. Ако някой реши нека затрие тези постове!

Редактирано от icemans (преглед на промените)

Зная, че скайп генерира трафик, но при положение, че бива ползван не повече от два три часа на ден, не ми се вижда нормално да прави по близо 10GB ъплоуд дневно.

Зная, че скайп генерира трафик, но при положение, че бива ползван не повече от два три часа на ден, не ми се вижда нормално да прави по близо 10GB ъплоуд дневно.

Не ми отговори на въпроса.

Аз ще се обзаложа за 3 неща:

1.Скайп ти стои постоянно включен

2.Не знаеш как работи Скайп

3.Понеже ти е стабилна връзката и с добри параметри (не го казвам аз, алгоритъма на Скайп го е оценил) си станал рилей нод.

имам един проблем на БТК като цъкна на даден линк почва да зарежда и показва че е заредило но е празна страница.след това трябва да дам назад и пак да цъкна за да я отвори.на какво се дължи това.

имам един проблем на БТК като цъкна на даден линк почва да зарежда и показва че е заредило но е празна страница.след това трябва да дам назад и пак да цъкна за да я отвори.на какво се дължи това.

Пробва ли да зададеш ръчно DNS-ите на БТК(212.39.90.42/212.39.90.43) в настройките? Писано е няколко пъти вече в темата.

А пробва ли си друг browser ?!

Четейки в пресата за тоталното подслушване на депутати и журналисти, се реших да ви запитам за следното

интернета ми е от БТК през ADSL

защитната стена ми е Sygate Personal Firewall Pro 5.6 bild 3408

прикачвам ви Security Log

това което виждате е от 10 часа сутринта днес, но явлението продължава над месец, месец и половина

проблема го има и след като съм рестартирал модема, всички програми които се нуждаят от някакъв трафик са затворени

на практика няма никакъв трафик, но явлението продължава

на какво се дължи това

поради факта че срещнах затруднения с прикачването на файла, съм добавил .doc

което ви моля да премахнете за да го отворите като обикновен файл TXT

Темата я пуснах и в раздела Сигурност но според мен там не отразяват факта че интернета е през ADSL модем на БТК

seclog.log.doc

Редактирано от бате Ици (преглед на промените)

Еми незнам ама от месец модема сам си се рестартира,немога да се се свържа с хелпа нервите не ми издържат да ги чакам по 20 минути,някой има ли го този проблем.както съм в нета разглеждам си и модема се рестартира сам ,почна много да ме изнервя,немога да изтегля нищо .проверявам за вируси няма .слагам нов виндулс пак го прави този проблем ,сложи ДНС сите дет са написани тука и пак същото.скороста си му е добра но като почна да тегля след малко следжа рестарт на модема и едно писукане излиза от него,идва ми да го врасна с чука накрая.Много се нервя,имали некакво решение на проблема или да чакам кам 30 минути хелпа ями дигнат я не .

начии 2 ма човека сме

аз тегля със 800 а другия тегли със 1200 - 1300

а сме във блокове 1 до друг

защо мойта скорост е по малка при положение че и 2 мата сме на един и същи пакет ?!?!

Пробва ли да зададеш ръчно DNS-ите на БТК(212.39.90.42/212.39.90.43) в настройките? Писано е няколко пъти вече в темата.

А пробва ли си друг browser ?!

Забравих да кажа че се оправи с рестартиране на модема. Все благодаря за отделеното време !

Здравейте , някой можел ида даде юсернаме и парола на модем :ZXDSL 851 II

Ще съм ви много благодарен.

Ами най-вероятно и от ZTE немогат да ти помогнат :hush:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.