Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Абитуриентският бал - нужен или не!

Featured Replies

Много са ми интересни софиянчетата показали си тиквите от прозорците на колите с редбула в ръка,явно мислещи се или за кучета или за големи гъзари :D ...

:lol6: Много точно!

Училището е до нас и цялото редбул-овско шествие минава всяка година под прозореца ми.

Дъщеря ми смята, че отиването и бала (под натиска на баща и ) е най-голямата простотия, която е направила в живота си.

• Отговори 243
  • Прегледи 33,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дъщеря ми смята, че отиването и бала (под натиска на баща и ) е най-голямата простотия, която е направила в живота си.

Еми ако е било само с такива пишлегари,горкото момиче ... Как няма да съжелява ... : )

Редактирано от Ласков (преглед на промените)

Еми ако е било само с такива пишлегари,горкото момиче ... Как няма да съжелява ... : )

Просто си е било същата простотия като в училище, само че подсилена с голямо количество некачествен алкохол - това са им сервирали в луксозния ресторант...

Като ги гледах как се радват тия моми и момци, се питах дали знаят с какво ще се сблъскат утрешния ден, и за какво се радват толкова.Не помня на училище да са ни карали да работим по осем часа на ден. И за мен си е жива простотия този абитуриентски бал, ама какво да се прави, ще трябва да се съобразяваме с обществото.Да теглиш заем, само и само детето ти да се изфука за една вечер - абсурдно.

Редактирано от krali (преглед на промените)

Просто си е било същата простотия като в училище, само че подсилена с голямо количество некачествен алкохол - това са им сервирали в луксозния ресторант...

То всичко трябва да си има граници.. А те че се оливат е друг въпрос.Това зависи от главите им,който носят по-голямата част от тях за украса.Бала е за верселие,а някой отиват да се напият,да се заяждат,което си е голяма простотия според мен.Така съсипват вечерта и на други хора желаещи да се веселят.

Като гледам и как се е озлобила младежта.И това го казва момче на 21 години....

Днес вървеейки си по улицата поне 6,7 са ме гледали на кръв без видима причина и то младежи по-малки от мен... Какво става в тази държава,Кризата е направила много лабилна психиката на хората.

Ласков, злоба, завист и агресия е имало винаги, но хората успяваха да ги потискат и/или да ги прикриват. Сега човешката агресия се проявява съвсем открито и то в най-лошия си вид. В днешно време незлобливите и неагресивни хора ги смятат за глупаци и смотаняци. И като че ли главният виновник за нарастващата агресия между хората не е кризата, а липсата на установени норми на поведение в обществото. Децата от малки са свидетели на агресия и няма как част от тях да не последват примера на героите от екрана или улицата, а в някои случаи - на родителите си.

Много са ми интересни софиянчетата показали си тиквите от прозорците на колите с редбула в ръка,явно мислещи се или за кучета или за големи гъзари :D ...

Е понякога има и изключения -

миналата година за първи път видях такова чудо -

вървяха си пеша по улицата, а отпред три тъпана им биеха

естествено колите спираха заради тях и им се радваха

бяха уникални

:D

• 2 месеца по-късно...

Примери за Бална цигания

Бал или чиста цигания? Блогът на Светослав Стоянов (за съжаление Светослав изтри темата, остана само видеото и коментари)

http://svejo.net/727142-bal-ili-chista-ciganiq-blogut-na-svetoslav-stoqnov
http://stoyanoff.biz/bal-ili-cigania/

Сонди и Марто на Бала в Чирпан

[media=]http-~~-//vbox7.com/play:c6a06564

:ohmy:

Нужни, но НЕ в тази форма... :shock11: .... Не може ли просто да си направят едно прощално парти в един ресторант, без специални дрехи, коли..... Баси... Публикувано изображение

Нужни, но НЕ в тази форма... :shock11: .... Не може ли просто да си направят едно прощално парти в един ресторант, без специални дрехи, коли..... Баси... Публикувано изображение

Нека да го има, но да не изглежда като сватба и да не се чудят родителите колко хиляди да пръснат за дъщеричката или синчето. Младежите не са виновни, а техните родители, баби и дядовци!

Абе всички са си виновни. Особено ония келеши, които обикалят цяла България, или поръчват скъпи дрехи от чужбина. Цялото това безумно харчене на пари, само и само да се конкурират кой прилича повече на клоун, е супер безсмислено. За да си изкара яко и незабравимо човек в една такава вечер, са му нужни единствено качествени наркотици и достатъчно джобни :) Не е необходимо да се задгробва с някакви кредити, които ще се изплащат с години.

са му нужни единствено качествени наркотици...

Браво бе...

Я дефинирай "достатъчно джобни"? :tongue2: Има хора които за вечер в дискотека харчат, колкото двама непретенциозни абитуриенти.

Редактирано от flare (преглед на промените)

Нека се радват младежите.(Както беше казал някой) за повечето от тях, това ще е единствената вечер в която ще се возят в луксозна кола,единствената вечер в която ще са облече в парцалки за по хиляда лева, единствената вечер в която ще имат джобни колкото една заплата.

Нека се радват младежите.(Както беше казал някой) за повечето от тях, това ще е единствената вечер в която ще се возят в луксозна кола,единствената вечер в която ще са облече в парцалки за по хиляда лева, единствената вечер в която ще имат джобни колкото една заплата.

И какво излиза накрая? Два дена ИХУ, а след това тихо!

Публикувано изображение

Тази още доста други подобни абитуриентки на http://lifestyle.ibo...ws/id_200211402 :no-no:

Лейди"Гарга" е гола вода пред тези хубавици.

като бях абитуриент това беше пълна отврат , сега като дойде ред на децата - кефът е голям за нас с жената та и бабите и дядовците взимат участие

...Я дефинирай "достатъчно джобни"?...

Ааа това всеки си го определя. Примерно 1/3 рокля, според мен, ще е повече от достатъчно джобни за една вечер :)

И за какво им е това? Да се возели в скъпа кола и да са изхарчили сумати пари за дрехи, които няма да облекат никога повече? Същия ефект могат да го постигнат с много по-малко пари, но в момента се измисля мода да се прави съревнование кой повече пари е изхарчил. А най-голямата глупост е да се теглят кредити, които да се плащат години след бала. На практика келешите искат просто да се надрусат до безсъзнание като говеда, да изпое*ат каквото и колкото могат, а това може да се постигне с много по-малко пари. Всъщност като гледам "тоалетите" на момичетата тази година, си мисля, че искат и да заработят някой лев. Тогава дрехите си стават инвестиция :D

Бойко абитуриент с костюм от ЦУМ (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Глория разревана - баща й се сопнал, че няма пари за рокля

Публикувано изображение

Младият Бойко (вляво) изглежда щастлив, гушнал красивата Елена.

Абитуриентските балове са в разгара си. Младежи и девойки денонощно демонстрират с цяло гърло, че са се научили да броят от 1 до 12. Но не са се научили да се обличат със стил и вкус - “запазена марка” на българския зрелостник от време оно. Изключение не правят и звездите, които са изглеждали повече от комично, преди да изгреят и да си наемат стилисти, гримьори и прочее имиджмейкъри. Подборка от уникални снимки представя в новия си звънтящ брой "ШОУ". Четете в него и още горещи светски новини.

Днес ви предлагаме бал без маски - “усмивки от старите ленти” на днешния елит. Повечето от тях искат да забравят и как са изглеждали и какво са правили в абитуриентската си вечер. Но архивите, за тяхно нещастие, са живи.

БОЙКО БИЛ С ХУБАВАТА ЕЛЕНА, НО НЕ СТАНАЛ “МИСТЪР БАЛ”

Премиерът може и да не е избиран за "Мистър Бал", но е бил достатъчно харесван от момичетата в 78-мо училище в Банкя, където е завършил с отличен. Костюмът му за бала е купен от ЦУМ, а негова дама тогава била съученичката му Елена Ранкова, с която седели и на един чин. Абитуриентската вечер на випуска пък била в парк-хотел "Москва", докъдето го закарал баща му със семейния москвич. "Не ми беше интересно. Другите пиеха и се забавляваха, а аз нали не пиех и се прибрах в 21:30 ч. вкъщи", припомня си с усмивка днес министър-председателят.

ОЩЕ :)

Публикувано изображение

Снимка на абитуриентка, облечена с оскъдно бюстие, от което преливат гърдите й, стана хит в социалните мрежи. Неизвестната девойка е лъснала в конкурса “Абитуриенти 2012 – нека изберем най-красивите абитуриенти на България”.

От снимката не става ясно кой е градът, увековечил разголената красавица, но тя е една от най-публикуваните в мрежата през последните дни.

Кометарите под нея варират от “Безобразие!” до закачливото: “Браво на фотографа, хванал е най-важното, ако може телефона на абитуриентката, че съм намислил нещо!”

И тази година модата при младите момичета е повече от оскъдна. Повечето от завършващите училище дефилират с тюлени, прозрачни рокли, обути в мрежести чорапи или жартиери. Срещат се и модели, напомнящи по-скоро сценичен тоалет на чалга-певица. Особено популярни са тигровите шарки, роклите без гръб или тоалети, приличащи по-скоро на бански костюм.

blitz.bg

Не е важно какво имаш в главата, а под... :D

:(

...Тогава дрехите си стават инвестиция :D

И силиконовите цици, навярно подарък от мама и тати за (все пак) успешното завършване...

...И тази година модата при младите момичета е повече от оскъдна..

blitz.bg

Ами криза е и платовете са скъпи...

Нека си живеят живота.Скъпо е,безсмислено е,вероятно е само веднъж в живота,но пък им е хубаво.Кога да празнуват - утре като ги налегнат сметките,грижите,децата и безработицата ли? Да им пожелаем успех и дано да живеят по-добре от нас.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.