Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гей парад в София на 28 юни 2008

Featured Replies

Azis_Bulfoto1107-2.jpg

3ee1214ef8.jpg

Ето ви го най известния гей в България, обичайте си го, таковайте си го, пък белким веме че роди...гейче естествено!

• Отговори 376
  • Прегледи 47,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Това не е гей, тоя циганин играе гей...........ама за много пари

махнете тези отвратителни снимки от темата !!!!!!!

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

е, това си е чиста проба садизъм

Грешно - садизъм е ако го НАКАРМ да го прави , а казвам "бих го помолил"

Не, не си длъжен да се съгласяваш, но просто няма как да упражниш над децата 24/7 контрол над това, което слушат и гледат.

Ако едно момче няма хомо ориентация, то няма да стане гей от един гей парад.

Ако едно момче няма фетиши (а те се коренят в детството, с десетките им разновидности), то няма да се промени от гледане на клипове/филми.

това е, което мога да кажа от многогодишната ми практика с различните

Грешно ! Децата гледат това което им се показва - а го показваме ние възрастните ! Залагаш ли жиота си на твърдението - " Ако едно момче няма фетиши (а те се коренят в детството, с десетките им разновидности), то няма да се промени от гледане на клипове/филми. " - ами ако му се показват тези сцени постоянно ? Защо тогава не започнем да показваме и сцени на убииства и прочие - никои няма да стане психопат от някакви си сцени ? Имаше едни теории за родовите "заложби" и т.н.

Гейовете са едни от най-егоистимчните същества, които съм познавал някога. Досега съм общувал по-близко с няколко гейа(как е множественото число на тая дума?) и много ми се е искало да им нацепя канчето. Много ме дразнят, дразни ме поведението им, а не факта, че спят с хора от техния пол. Ок, мен не ме бърка с кого се шибат, само че да стоят по-далеч от мен.

Браво. Това щях да напиша и аз

Навреждат на мисленето на хора податливи на внушения и манипулации - особено на подрастващите . Променят живота ми с това , че се афишират в публичното пространство , карат ме да се съобразявам с тяхното "различие" и да го приемам като нещо "нормално" , много от тях отиват и на високи постове в йерархията и съответно се опитват да налагат тяхния мироглед - това не е ли достатъчно ?

Хахахаххахаха и теб те хапе щурчето.....

Абе като не ви харесва нещо защо го четете бе хора? Тази вечер филма, който ще гледате няма ли да

Навреждат на мисленето на хора податливи на внушения и манипулации - особено на подрастващите

Променят живота ми с това , че се афишират в публичното пространство , карат ме да се съобразявам с тяхното "различие" и да го приемам като нещо "нормално" , много от тях отиват и на високи постове в йерархията и съответно се опитват да налагат тяхния мироглед - това не е ли достатъчно ?

Много пък си податлив на изкушения...ахахахаххаха

Колкото и паради да гледам това няма да ме промени, мисля че това е природа - (такъв се раждаш). Щом пък сте толкова податливи си пишете ....

Мъка. . . мъка . . . Тука няколко човека, върли почитатели на хомоисторийките ,успяха да направят от форума гейско сборище. Ако се повътря още малко из темата може и да ме убедите, че аз съм сбъркан и трябва да подкрепям педалите с две ръце. . .

Пуснете още малко гейски снимки за цвят, та докато четат темата нашите хомосъфорумци да имат, на какво да се празнят.

Редактирано от DemoVision (преглед на промените)

Цялата тема а и самото събитие показа ,колко още има да се чака за толерантност в България, нищо че повечето се бият в гърдите колко нямат нищо против "другите" независимо по какъв признак..... Промити мозъци, не само като на ония лапета тръгнали с Боян Расате, но и в цялата ни държава като цяло......

Какво ви пречат все пак обратните да попитам.. начетох се на мнения че не било нормално природно, начетох се на мнения че такива развращавали децата, че такива ставали насилници на деца хахахахахахах, смях и пак смях..... biggrin.gif

Явно средностатистическия българин си е просто и ясно един злобен човечец на който все другите му пречат.... за каквото и да е, всеки свой неуспех или свое положение той е свикнал да оправдава с "другите" ... жалка картинка....

Обвинявайте, оправдавайте се с това че вие сте мнозинство , че вие колите и бесите... Но това не е мислене което ще води напред, това е мислене което води само назад, и ако не сте се научили, това мислене не води до нищо добро.. погледнете историята...... cool.gif

Поздравявам всички които не са предубедени, Сталик, капитана, Бацката.. На останалите.. съжалявам ви тотално ..... е не всички, някои не са за съжаление, някои са за един добър урок...

Редактирано от Devians (преглед на промените)

Този парад беше пълен провал да. Още нещо да вметна към темата... В началото, когато се появи тази тема, нямах нищо против организирането и провеждането на това шествие. Вече съм на съвсем друго мнение. Твърдо съм против такива прояви за в бъдеще. Ще кажа защо. Нямам нищо против "обратните" хора, дори с интерес четях темата, но всичко си има някакви допустими граници. Stalik, просто прекали с преекспонирането, рекламирането и парадирането на това събитие в този форум. Моите уважения към теб, но смятах че си достатъчно интелигентен за да се усетиш и спреш навреме. В резултат на това, аз лично натрупах негативи към такъв вид събития, а и самата ваша проява беше по скоро сбирщина отколкото прайд парад. Жалка картина, която не доведе до нищо добро, освен напрежение сред обществото и антисоциални прояви. Както и подозирах де.

Та какъв е извода от цялата хамалогия. Много труд за нищо, освен още повече негативи...

Точно така мисля и аз.

Оффтопик:Devians ни показа на всички нас, колко е толерантен в темата за Евро 2008.

Точно така мисля и аз.

Оффтопик:Devians ни показа на всички нас, колко е толерантен в темата за Евро 2008.

Показах да, но и там както винаги, както и сега в този случай, се прояви още по-голямата "толерантност "на българина като теб , на хора които си казват , това е така, защото е така, и не се замислят защо си мислят така... ако не знаеш, на това му се вика "като кон с капаци " :)biggrin.gif

Намери причините в себе си първо, и тогава ги търси в другите, както и там, ще ти посоча цитата в подписа си, не този на турски, а първия, на Сир..... :) Позамисли се над него, ако можеш......

И все пак кажи какво лично на теб ти пречат тия хора, както ви попита и Бацката....

П.С Личните нападки може да ми пращате на ЛС, а не да извъртате, този начин на диспут съм го виждал в безброй теми в този форум.....характерен е за слабаците които немогат да отстоят смислено своите виждания :help:

Показах да, но и там както винаги, както и сега в този случай, се прояви още по-голямата "толерантност "на българина като теб , на хора които си казват , това е така, защото е така, и не се замислят защо си мислят така... ако не знаеш, на това му се вика "като кон с капаци " :)biggrin.gif

Намери причините в себе си първо, и тогава ги търси в другите, както и там, ще ти посоча цитата в подписа си, не този на турски, а първия, на Сир..... :help: Позамисли се над него, ако можеш......

И все пак кажи какво лично на теб ти пречат тия хора, както ви попита и Бацката....

П.С Личните нападки може да ми пращате на ЛС, а не да извъртате, този начин на диспут съм го виждал в безброй теми в този форум.....

Оффтопик:Аха ,това всичко беше по темата,нали ? Харесвам хора като теб ,с претенции към тези които не познават ,но твърдо убедени ,че притежават интелект недостъпен за околните.:)Да се замислям и да нападам някой който не познавам само въз основа на "Ентелигентните му претенции " не ми е в кръвта и няма да го направя.И наистина за да те направя супер ,турбо ултра щастлив:"Прав си .Напълно безвъзвратно прав,всички сме захлупени, коне с капаци и ти лично си моя бог-освободител.Бъди здрав и умен (както досега).Не бих ти отговарял повече ,така че може да напишеш каквото ти душа иска .

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

Кой коли и беси бе, човек, къде го видя тва? Колко пъти се повтаряме, че никога нищо не сме направили на никой гей, камо ли тва което казваш. Че има лумпени с бомби има, те се проявяват не само заради гейове, що намери закономерност между двете?!? Тва ли коментираме в тая тема, или дали да се разреши откровена разврат по улиците, която неизбежно ще се случи, стига да има свободна почва. Прочети оня пост на тоя, дето бил в Берлин. Е тва не искам.

And why the f do you have to be posting that in English? You wanna show some sort of advantage of your wisdom over ours? Can't you translate it?

Видях поста му, за свободния разврат, че той и без това си го има в Бг, по градинки, по улички... как ти се струва, на оживен булевард, пред дискотека, в късни доби, пияни и явно надрусани, младо девойче, и някакъв тип баровец правят оргия ( секс ) на една маса, и други младежи минават покрай тях , подсвиркват, викат... гледат с зейнали от страст и похот очи....

Това е истински случай който видях... За градинки няма да споменавам... cool.gif За педофилски истории също.....

Така че кажи ми кое ще е разват, това че ще минат хомосексуални на шествие ли...... Явно разбирането за разврат нещо не ви е добре уяснено........

Едва ли нашите скоро ще стигнат европейските си събратя по показност....А и едва ли те самите искат това...

Тъй наречените нерепродуктивни физиологични и психологически дадености у човека са например интелигетнтостта, способността му да мисли в символи и абстракции и други разни такива неща, които са създали понятието за атом, живописта, поезията... Ни едно от тия неща не е адресирано към оцеляването на биологичната единица. Това имах предвид. Но всъщност може и да си прав - като ти гледам коментара тия неща май наистина виреят само в демократичните (без кавички) страни.

Имам предвид Леонардо, Микеланджело, Уайлд, Фреди Меркюри, Фуко...

Ще ме прощаваш, но къде видя "преекспониране" от моя страна? В тази тема аз отговарям на един от 100 поста (защото един на толкова казва нещо смислено). Я се върни да прегледаш темата преди да ми ги развиваш тия. :stop: Ако пък визираш някоя друга моя изява, за каквато аз не се сещам - заповядай да ми я посочиш. Тя темата тук сама си върви. И както видя я затворих временно, защото ти изпищя. И както видя бях обвинен, че я затварям, щото ми била неудобна, сякаш пък ми е запукало за мнението на хора, които са толкова далеч от ЛГБТ като понятие и същност, че няма накъде. Факта, че бях попитан на ЛС не ме ли е срам да уча децата да се обличат в женски дрехи е показателен за неграмотността на бУлгарина. Ето защо понякога си мисля, че кауза, която изисква по-сложно обяснение и някакъв понятиен и информационен "бекграунд", е на практика обречена в нашата Родина, поне през следващите 50 години.

Отговаряш на един от 3-4 по скоро,останалите ги триеш щом не ти изнасят.Днес сутринта мернах нещо интересно,сега го няма...Съжалявам че не го копирах....имаше нещо за символите и нещо за животинките,за някакви хермафродити естествени.....А Леонардо ,брато ,не е от вашето братство,нещо си се объркал ....нищо че си толкова интелигентен и начетен....

Така е, случват се. Ама самата идея, че тези неща са толерирани, рекламирани и едва ли не празнувани като положителни е извратената. И стига вече с лафове

"то и без тва се случва, ние ко толкова". Извисено мислене...

Не мисля че едно шествие ще е реклама... То тогава давай да забраним шествията от всякакъв характер, защото са реклама.... Шествието е за да покаже проблема , да ни накара да се замислим... тези хора също имат свои чувства,достойнство, права,а предвид положението в Бг те са в положение да бъдат мразени....ощетявани, гонени дори.....

Ако мислиш че целта им е да привличат хора към своята ориентация ще е глупаво... едва ли някой може да накара друг да си смени сексуалната ориентация...

Май в мнозинството постове имаха доста против дори пред мирно шествие :stop:

Нормално , Сталик беше писал по въпроса за нормалното в предните постове :lol6: погледни пак там... Нормално е относително понятие....

Зависи какво рекламираш, мисля че ясно съм се изразил.

Темата за Нормалното.... айде пак... ц ц ц, ще кажеш ли в ква връзка върна лукумщината за нормалното?

Имали имали. Имат наистина. Къде в новините досега си видял, гей да е пребит или нещо от сорта? На работа ли не ги взимат? Не могат да се срещат ли? (Не с цел празнуваме на кретении разбира се) До преди парада. Подигравали ги... голям праз, ужас, мани, тия крехки души. Ами тва е живота :-), лош. Всеки с конкретните си проблеми. Някоя и друга ебавка ли ще ти съсипе живота? Освен тва аз не съм виждал често.

За нормалното беше във връзка с изказа ти за рекламиране на ненормалното ... За дискриминацията на сексуалните малцинства е тема която може да разпъваме много, но я има...Но понеже ти си "нормален" явно едва ли си се сблъсквал с техните проблеми, нито те е интересувало навярно, защото за теб това е живота :stop: Ако обаче почнат теб да обиждат, ще сметнеш това за ненормално нали cool.gif Защото си мислиш че си нормален, и че имаш права ......

Имах един съученик, преди години ,когато тази тема беше табу, беше си 'мека китка", и заради това доста често го тормозеха големите "мъжкари " , а струваше много повече от тях, по-умен, по-интелигентен, но просто беше мачкан защото беше само с женски компании, в мъжки не се включваше.. и дори мисля че повечето му завиждаха заради това че момичетата го харесваха, а на тях не обръщаха внимание cool.gif ..

Незнам какво стана с него, мисля че е в чужбина....

Та си мисля че тормоза идва от комплексари, особено когато са повечко....

Малко излишна драматизация. Много вярно иначе... различни сме с различен светоглед. Колко пъти да повтарям че тва не е проблем за мен. ДА СИ ЖИВЕЯТ. Тва че не ми дреме за тях, не е толкова проява на злина, колкото се опитваш да прозвучи. Нали за всички ни е по-добре така? Критикувам една конкретна тяхна особеност в желанието си за изява, извратената показност на сексуалност. Точно тук е гадната разлика в представите ни за нормално и приемливо. Много сори, ама да се търпи подобно поведение и честване на тая извратеност по улиците е компромис който не може да бъде и не трябва да бъде правен. Гледната точка за тва съм я коментирал назаде.

А аз не мисля че това е извратена показност на сексуалност... Всички знаем че ги има, но май повечето са свикнали че щом нещо не се показва го няма..... Манталитет..... Време е все пак да видим реалността каквато е, а не да си крием главите като щрауси и да си казваме че това го няма ....... И да се опитаме да решим все пак проблема културно..... А не като някои идиоти с молотовки.... Ако е за молотовки това е най-лесното.. но не води до никъде.... само пак се връщаме в изходно положение и отлагаме .........

П.С И като каза компромиси, без компромиси не става.... света се крепи на тях... или отива по дяволите ако ги няма :lol6:

П.П.С И аз да коментирам допълнението ти, ами ето сега, те си търсят правата ....... :stop:

Eто ви един бърз пример от историята за вредата от гействането и злобата на гейовете към нормалните.

...1018 година село ключ. Византийската армия командвана от изявения и неприкрит гей Василий ІІ пробива редиците на българската армия. Цар Самуил получава сърдечен удър и е отведен в Прилеп. СИНЪТ МУ (който е роден от жена ме понеже цар Самуил не е гей) Гаврил Радомир успява в битката при Струмица да нанесе поражение на ромеите и започва настъпление. Василий ІІ заповядва на хомосексуалния си любовник Никифор Вотаниат който е назначил за командващ гвардията да извърше обход в тила на българите. Гаврил Радомир обаче се усеща и в една клисура го напада. Лично царският син убива с копието си хомосексуалния любовник на императора. След това отрязва членът му и го изпраща като подарък на Василий ІІ. ВИДНИЯТ И НЕПРИКРИТ ГЕЙ опечален от смъртта на любовника си заповядва да ослепят 12 000 пленени българи.

Минава време 1025 Василий ІІ умира без да остави деца (което не е чудно), империята остава без наследник и стабилнва власт. В резултат изпада в много дълбока криза и след нападението на селджукците губи сърцето на империята- мала азия.

Eто ви един бърз пример от историята за вредата от гействането и злобата на гейовете към нормалните.

...1018 година село ключ. Византийската армия командвана от изявения и неприкрит гей Василий ІІ пробива редиците на българската армия. Цар Самуил получава сърдечен удър и е отведен в Прилеп. СИНЪТ МУ (който е роден от жена ме понеже цар Самуил не е гей) Гаврил Радомир успява в битката при Струмица да нанесе поражение на ромеите и започва настъпление. Василий ІІ заповядва на хомосексуалния си любовник Никифор Вотаниат който е назначил за командващ гвардията да извърше обход в тила на българите. Гаврил Радомир обаче се усеща и в една клисура го напада. Лично царският син убива с копието си хомосексуалния любовник на императора. След това отрязва членът му и го изпраща като подарък на Василий ІІ. ВИДНИЯТ И НЕПРИКРИТ ГЕЙ опечален от смъртта на любовника си заповядва да ослепят 12 000 пленени българи.

Минава време 1025 Василий ІІ умира без да остави деца (което не е чудно), империята остава без наследник и стабилнва власт. В резултат изпада в много дълбока криза и след нападението на селджукците губи сърцето на империята- мала азия.

И какъв е извода от това ти "историческо" отклонение, че гейовете довели до упадък Византия ли хахахах biggrin.gif

Ами какво да кажем тогава за многото повече държавици, като тогавашна България, с хетеросексуални управители, които също са довели до падане на своите държави поради некадърност и ламтежи за власт cool.gif Много рода, много цепене на земя :stop:

И бил злобен, защото бил гей , ами Хитлер, като не е бил гей, защо е изтребил милиони хахаха, защото е бил добричък ....

П.С Това го написах леко иронично, но просто не се удържах пред твоя "гениален ' пост laugh.gif

Точно затова го написах, компромисите са необходими, но не и този. Ма за какъв проблем говорим. Всички знаем че, има гейове, виждаме ги. Ами да покажем проблема че са доскриминирани, ОК, добре, не ме търси за тва, ма няма да преча!

Само че, какво е тва показване на проблема с евентуални извратеняшки (изчерпах се на гадни думи, та да се схване колко противно е тва) паради? И моля ти се, като прочетеш поста на берлинчанина, последното нещо, което човека прави, е да роптае срещу дискриминация. Вее си ... biggrin.gif

Ето това ми е най-противно. Те се крият зад някакви извисени идеи, които всъщност не са толкова на преден план за тях. Искат си "Както се вижда, най- са ви присъщи всичките нормални човешки въжделения - изява, слава, показност, малко власт (влияние), самочувствие... хронология се поства. Хич не ми се крийте зад измислените си ценности и не нападайте други заради качества, така присъщи и на вас като хора." Не знам кво искат де, не мога да погледна през техните очи. Ма не ми се криите зад неща, които мнозинството от вас не изповядват, когато организират подобен парад (евентуален).

Ами използвай по-малко гадни думи , а за поста на берлинчанина, какво в него, нека си се мляскат и натискат, какво толкова, всеки ден и без това гледам доста хора да се мляскат и натискат къде ли не, ако са мъже или жени едва ли ще ме трогне повече отколкото ако са хетеросексуални :lol6:

А аз не те нападам, нападам тези които са злостни, явно ти ги възприемаш нормално, това е добре..... Аз също съм изпадал в злоба.. но въпроса е кога и защо съм изпадал в злоба :) особено защо .......Аз също не харесвам доста неща.. нормално е да сме различни, но да не нападаме другите защото са различни .....

Тва вече го коментирах, да си се мляскат, не трябва да се рекламират с тва и да се наслагва идеята, че е приветствано и желано. Всяка реклама (дори да не е целенасочена) има такова въздействие. Коментирах го.

Дреме ми кой е различен, не ми пречи, и да се ядосвам на моменти, не е защото са различни, а заради опитите да се наслагава идеята, че гейовете са по-качествени хора от хетерото и ние, като боклуци, ги дискриминираме. Изморих се брат, викам и едно колело да врътна... Ще продължим инак :stop:

Никой не казва че са по-качествени от нас хетеросексуалните ...... а че ги дискриминираме е вярно, ето това трябва да се разбере.... Те не се опитват да наслагват нищо, просто искат да се покажат че ги има, и че и те са хора като нас... различни но със същите права и задължения като нас.....и че не са по-долу от нас...... заради различието си :lol6:

П.С А на мен папиросите ми свършиха, пресъхна ми устата, абе май ще взема да отскоча до бакалията тука :) Този въпрос няма да го измислим сами, всички трябва да го проумеят.....

не можахте ли да разберете нещо много просто - никой не ви натрапва и

никой не ви ангажира с неговата хомосексуалност, транс-сексуалност, би-сексуалност и пр. - това е въпрос на даденост или на личен избор.

http://209.85.135.104/search?q=cache:Rtfx2...;cd=7&gl=bg

паради е имало и ще има, но винаги ще сме 100 години назад от Европа и от света, с тоя начин на мислене (знаете къде сме - след Албания)

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

• Автор

Честито на всички Софиянци!!! 24 часа и 5 минути след потеглянето на парада вчера Господ все още не ни е засипал с огън и жупел!!! Май ще ни се размине. :)

Както казах изглежда си съвсем неграмотен по някои въпроси. И двете групи хора страдат от състоянието си. Лицата с транссексуална полова идентичност са може би обект на най-тежки предразсъдъци и отхвърляне от обществото, което е много хрисимо и състрадателно към проблемите на хората с "недъзи". Но когато стане въпрос за трансполовите състояния изведнъж тонът качествено се сменя.

Мен не ме интересува дали поста ти е отговор към някой или не. Просто е грозно. Не се оправдавай с трети лица.

Който не е пед.ал,е неграмотен !

Какви ли ще сме,ако някога станете мнозинство ?

Намесваш и Господ,но той си е свършил,като гледам снимките,много добре работата-за какво му е огън и жупел !?

не можахте ли да разберете нещо много просто - никой не ви натрапва и

никой не ви ангажира с неговата хомосексуалност, транс-сексуалност, би-сексуалност и пр.

А целият този смешен гей-парад от 5 човека на кръст какво беше?

Толкова много се идзговори и толкова много се изписа за него

и накрая какво?

κακομοίρης

И тези,които сте за парада, и тези,които сте против него,не сте прави. Аз не одобрявам подобни прояви,но никога не бих тръгнал да псувам някой затова,че е обратен,или пък да тръгна да го бия,като разните му там малоумни скинарчета с мозък колкото карфица...Какво ви пука? Какъв е смисълът от цялата тая врява? Много шум за нищо,няколко счупени глави и много изписани страници...И толкоз. А гейове има и ще продължава да има. Ама на мен не ми пука. През оная ми работа е,че оттатък. Нещата са такива,каквито са. И вие няма да ги промените. Нищо ново под слънцето...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.