Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гей парад в София на 28 юни 2008

Featured Replies

Гейовете са едни от най-егоистимчните същества, които съм познавал някога. Досега съм общувал по-близко с няколко гейа(как е множественото число на тая дума?) и много ми се е искало да им нацепя канчето. Много ме дразнят, дразни ме поведението им, а не факта, че спят с хора от техния пол. Ок, мен не ме бърка с кого се шибат, само че да стоят по-далеч от мен.

off/

Момченце, ти затова ли се регна, за да плюеш гейовете ?

• Отговори 376
  • Прегледи 47,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Гейовете са едни от най-егоистимчните същества, които съм познавал някога.

С риск да си навлека гнева на господарката Линда, ще кажа, че и аз имам такива наблюдения върху тези с които имам контакти на работното място. Наистина са егоисти, твърдя го. Не казвам, че всички са, но след като прочетох този пост, и се замислих, че е точно така. Явно трябва да са повече егоисти за да оцелеят, така си го обяснявам.

С риск да повторя думите за известен психолог, ще кажа:

За да оцелееш в тоя живот, трябва да си егоист, и да мислиш преди всичко за себе си - никой няма да помисли за теб, нито да мисли вместо теб, нито да ти реши проблемите, ако не си ги решиш сам.

Толкова от мен по тая тема

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

За да оцелееш в тоя живот, трябва да си егоист, и да мислиш преди всичко за себе си - никой няма да помисли за теб, нито да мисли вместо теб, нито да ти реши проблемите, ако не си ги решиш сам.

Тва беше тъпо изказване.

Егоизма няма нищо общо с това да си решаваш проблемите сам.

Егоизма е нещо друго,нещо низко което не е привчно на интелегентен човек.

Прави разликата

С риск да си навлека гнева на господарката Линда, ще кажа, че и аз имам такива наблюдения върху тези с които имам контакти на работното място. Наистина са егоисти, твърдя го. Не казвам, че всички са, но след като прочетох този пост, и се замислих, че е точно така. Явно трябва да са повече егоисти за да оцелеят, така си го обяснявам.

Не бих казал че хората с различна полова ориентация са егоисти.Познавам доста "нормални" хора които в живота си са по-големи егоисти от въпросното общество.На всеки 4-5 год. правя ревизия на приятелите и познанствата си и когато установя че някои егоисти и използвачи ме броят за "приятел" само заради работата която бих им свършил,просто прекъсвам контактите с тях.

А сега по темата.Подкрепям всички изяви различни от общоприетите!Не заради друго,а защото обществото в България трябва да се шокира с нещо по някакъв начин за да започне да реагира адекватно.

Така че от мен :) на хората осмелили се да се опълчат срещу системата.

П.П.От "Джемини" нямам добри впечатления,затова си мисля че всичко отново ще се опорочи.

Тва беше тъпо изказване.

Егоизма няма нищо общо с това да си решаваш проблемите сам.

Егоизма е нещо друго,нещо низко което не е привчно на интелегентен човек.

Прави разликата

Това за егоизма е едно на ръка. Верно тоя известен психолог нещо се будалка с хората :). За какво оцеляване говори, като всички знаем, че досега няма оцелели. В живота има само един изход и той е летален.

Разглеждам статиите на Stalik, за да избегна задаване на въпроси, чиито отговори може да са там. Като приключа ще питам някои неща.

По назад беше правена аналогия с животните. На мен ми е непонятно, защо трябва да се сравняваме с тях? Още по-непонятно ми е защо не се прави сравнение между човека и всеки животински вид поотделно, а не само с някои? Това е дискриминация! Няма ли защитници на животните тук?! :) Също се чудя, защо след като се прави сравнение не се стигне докрай - да се дадат примери не само за актове, но и като например, как 2 котарака си намират изоставено котенце и започват да се грижат за него, отказвайки се завинаги от контакти с мацарани? :)

Надявам се никой да не се засегне от горното, отделете сарказма и помислете обективно.

• Автор
По назад беше правена аналогия с животните. На мен ми е непонятно, защо трябва да се сравняваме с тях? Още по-непонятно ми е защо не се прави сравнение между човека и всеки животински вид поотделно, а не само с някои? Това е дискриминация! Няма ли защитници на животните тук?! :computer2: Също се чудя, защо след като се прави сравнение не се стигне докрай - да се дадат примери не само за актове, но и като например, как 2 котарака си намират изоставено котенце и започват да се грижат за него, отказвайки се завинаги от контакти с мацарани? :help:

Надявам се никой да не се засегне от горното, отделете сарказма и помислете обективно.

Причината за паралела с животните е факта, че според някои хора хомосексуалността е културно явление, което се възпитава, тоест тя е грях и извращение на морала. Присъствието й в животинското царство обаче показва, че еднополовото сексуално поведение не е културен феномен, а се основава на друга, независеща от човешкото влияние динамика. Дефиницията за "естествено" на много хора е равносилно на "без намесата на човека". Това е опит за разплитане на възела "естествена или неестествена" е хомосексуалността.

Сравнение между човека и всички животински видове поотделно не може да се направи по причина, че животинските видове са огромен брой и такова начинание означава подробно да се изследват и наблюдават всички те, което е наистина налудничаво като идея, поне в краткосрочен план.

Колкото до котараците - не ми е известно как стои въпросът при тях, но сред животински видове са наблюдавани еднополови двойки, отглеждащи заедно малки.

За хомосексуалността при животните можеш да прочетеш тук. Необходимо е обаче да се разбере, че често пъти характера на хомосексуалното поведение при животните може да бъде същностно различен от този при хората, предвид специфичните културни модели на Homo sapiens (вж. заключението към статията).

off/

Момченце, ти затова ли се регна, за да плюеш гейовете ?

Не, това беше първата тема, която видях.

Искам да кажа на всички момичета и момчета и на по-големите мъже и жени, и на хората които вече имат деца. Знаете ли какъв е смисала да бъдем толерантни. Отговрът не е кратък но е прост:

Да си гей не е избор, както казаха мн. пъти хората преди мен. Това знаете ли какво точно значи?

Гей може да се окаже вашето дете. Вашето момче, или момиче. Гей може да се окаже сестра ви или пък брат ви. Знаете ли че гей, може да се окаже и баща ви, че и майка ви. Или приятел с който сте израстнали заедно.

Да си гей не е като това като да си наркоман... Наркоман може да станеш по много причини. Заради лошо възпитание, лоши родители, неразбиране в семейството, затова че си гей ама не можеш да си го признаеш дори пред себе си, лоша компания и куп др. причини. Колкото и да възпитавате едно дете, ако то е гей - ще си остане гей. И ако родителите му са хомофоби - е обричат се на живот в лъжа със собственото си дете - до гроб.

Има много семейства с гей родители създадени в консервативното ни общество заради факта че е консервативно. Задомени за да огодят на роднините си. Може някой от тах да е и ваш родител.

Само помислете за статистиката от 10 до 20 % са хомосексуалните хора. Имате ли представа колко много е това.

Ето това е причината да бъдем толерантни. Ще заплюете ли всичко заради сексуалната ориентация, на ваш близък. Геят може да бъде всеки. Геят не прилича нито на Азис нито на Евгени Минчев.

Помислете върху това ... гей може да е човек който обичате и цените.

Ето това е причината да бъдем толерантни. Ще заплюете ли всичко заради сексуалната ориентация, на ваш близък. Геят може да бъде всеки. Геят не прилича нито на Азис нито на Евгени Минчев.

Аз до колкото мога да чета, тук се коментира самият гей-парад,

не сексуалната хомо ориентация.

Не съм против гейовете,против

съм широкото афиширане на сексуалната им ориентация.

Защо се делят, след като искат да бъдат част от нашето общество?

Гей-парадите винаги са ми приличали на рекламна кампания за набиране на повече гейове :help wanted:

И никой не е казал, че гейовете приличат задържително на Азис или Евгени Минчев или Елза Парини,

но...

Редактирано от KoKKinoU_FaN (преглед на промените)

Искам да кажа на всички момичета и момчета и на по-големите мъже и жени, и на хората които вече имат деца. Знаете ли какъв е смисала да бъдем толерантни. Отговрът не е кратък но е прост:

Да си гей не е избор, както казаха мн. пъти хората преди мен. Това знаете ли какво точно значи?

Гей може да се окаже вашето дете. Вашето момче, или момиче. Гей може да се окаже сестра ви или пък брат ви. Знаете ли че гей, може да се окаже и баща ви, че и майка ви. Или приятел с който сте израстнали заедно.

Да си гей не е като това като да си наркоман... Наркоман може да станеш по много причини. Заради лошо възпитание, лоши родители, неразбиране в семейството, затова че си гей ама не можеш да си го признаеш дори пред себе си, лоша компания и куп др. причини. Колкото и да възпитавате едно дете, ако то е гей - ще си остане гей. И ако родителите му са хомофоби - е обричат се на живот в лъжа със собственото си дете - до гроб.

Има много семейства с гей родители създадени в консервативното ни общество заради факта че е консервативно. Задомени за да огодят на роднините си. Може някой от тах да е и ваш родител.

Само помислете за статистиката от 10 до 20 % са хомосексуалните хора. Имате ли представа колко много е това.

А дали стъкмистиката е такава е отделен въпрос.1-2% звучат май по-убедително.А и дали ще го има парада,още не е много ясно.А дали е хомосексуалност или хомосексуализъм е ясно кое е правилното.Познайте кое от двете ми подчерта речника..... :huh:

Парад ще има! Започваме в 16:30 в събота, 28 юни, Билетен център на НДК. Поканени са всички без оглед на пола, възрастта и сексуалната ориентация.

Парад ще има! Започваме в 16:30 в събота, 28 юни, Билетен център на НДК. Поканени са всички без оглед на пола, възрастта и сексуалната ориентация.

чудесен завършек на темата...

Парад ще има! Започваме в 16:30 в събота, 28 юни, Билетен център на НДК.

За първите 100 пристигнали - вазелин безплатно biggrin.gif

Поканени са всички без оглед на пола, ВЪЗРАСТТА и сексуалната ориентация.

Аз като ви казвам, че повечето педали са педофили, вие ми триете мненията.

Аз като ви казвам, че повечето педали са педофили, вие ми триете мненията.

Защо бе? Може т.нар. педали (до колкото си спомням педалът беше част от колата) да се

кефят на дядковци по 60 - 70 години. От къде знаеш? biggrin.gif

Иначе като уважение към мен,

човек който практикува гръцки език почти цял живот,

не смесвай два съвсем различни термина - педофилията и хомосексуализмът.

"Педо" "филия" (от гръцки) означава "любов към деца".

Това може да е хомосексуално, но и хетеросексуално снушение между полово зрели и ПОЛОВО НЕЗРЕЛИ индивиди.

Например бащата, който почти всяка вечер изнасилва момиченцето си и след това прави секс и с жена си.

Друг пример могжа да дам с един чичко, който "много обича ДЕЦА" (Вальо Топлото)

Хомосексуалните отношения между два полово зрели индивида,

но единият е юноша се наричат "педерастия" (от гръцки "paidos" - момче, юноша и "erastea" - копнеж, желание)

Ще помоля Stalik да остави поста ми, защото ми направи впечатление днес,

че Владимир Расате в предаването на Милен Цветков

целенасочено не направи разлика между "хомосексуалност" и "педофилия".

Редактирано от KoKKinoU_FaN (преглед на промените)

Прайдът "Аз и моето семейство" в събота (28 юни, 16:30, Билетен център на НДК) е разрешен от Столичната община. Уведомени са органите на МВР, за да имат готовност за адекватна реакция. Ще има осигурена охрана. Походът приключва в Центъра за култура и дебат „Червената къща”, където ще се допускат единствено участници в шествието и ще бъде охранявана.

За предстоящият прайд са поканени представители на Европейския парламент, Европейската комисия, Амнести интернешънъл, българските депутати в Европейския парламент, европейските социалисти, младежите социалисти, ПЕС, Интергрупата по правата на гей и лесбийки в Европарламента, Кмета на столицата Бойко Борисов и българските социалисти (БСП). Предвид това, а и заради скорошния Евродоклад, очите на Европа са насочени към нас. В прайда ще вземат участие и представители на български неправителствени организации, медии, популярни личности и представители на шоубизнеса. Немалко хетеросексуални хора потвърдиха, че подкрепят каузата и ще дойдат заедно със семействата си.

На шествието ще има няколкометров Флаг на дъгата – международен символ на световното гей-движение. Флагът ще осигури анонимността на участниците, които пожелаят това. „Гъсеница” от стотина балона също ще изпълнява тази функция.

Преди началото на шествието на участниците ще бъде направен инструктаж по безопасност и ще бъдат посъветвани да не се поддават на провокации. Прайдът ще бъде съпровождан от националните електронни и печатни медии. Те потвърдиха, че ще подходят с разбиране към всички , които не желаят да бъдат снимани и ще запазят тяхната анонимност.

Важно: НИКОЙ, пак повтарям, НИКОЙ не може да ти гарантира НИЩО, в това число и сто-процентова сигурност. Ако искаш хиляда процентова сигурност, не идвай. Каквото сме могли да вземем като мерки, сме го направили. Разходите по този прайд са платени от доброволците на БГО „Джемини”. Организацията не отчита дейност, нито разходи с този прайд.

Помнете: В крайна сметка, никога няма да е 100% сигурно и не забравяйте, че става въпрос са истински хора, с имена и лица, истински животи и техният страх да не бъдат преследвани или малтретирани.

Облечете подходящи дрехи, носете удобни обувки, заредете си мобилните телефони, не носете обемисти чанти и, най-важното, не се правете на герои – не отговаряйте на провокации. Този прайд трябва да се случи, но не на всяка цена!

Можете да се свържете с нас на 02/987 68 72, [email protected], http://bgogemini.org.

Редактирано от cybercrackerbg (преглед на промените)

Оффтопик: Айде ,айде да няма обобщаващи нападки ,защото и висшия ви представител в Джемини (Mladenec), пише като необразован четвъртокласник, но никой не си е позволил да каже колко необразовани и тъпи и гадни са хомосексуалистите(просто няма да е вярно).Знаем ,че всички са много са смели пред компютъра ,но разбира се пред лицето на някой разбеснял се човек( не говорим за скинари) нещата почват да изглеждат съвсем различни. cool.gif

...кой, кой е се вижда. И за да спре любопитството на някои по-въпроса по-времето, когато членувах бях Регионален Представител на град Сливен. Това означава, че аз представлявах Близнаци за областта. Ще пропусна да кажа защо съм напуснал и кога бих се върнал, което би било етично. Как си позволявате да отправяте всякакви намеци към мен предвид, че Ви го пишете с малка буква? Нямам представа Вие с какво се занимавате освен да сте смели пред компютъра Ви и да не сте в Партьорската програма на Майкрософт? И за край на цитата Ви мога да кажа, като си разбеснял се хетеро пиши в теми за сродни души! ...или не сте наясно със собствената си ориентация за, което аз не съм виновен, че четете темата понеже Ви вълнува какво сте?

@scorceni, не съм аз този, който напада и обижда. Отдавна съм надскочил възрастта на акнето, за да се дръвча по форумите.

За кой "висш" говориш - нямам идея... Оопс, проверих. Имаш предвид Ан. от Сл. Пича нe е свързан с "Джемини" или с друга организация от този тип.

Ако някой има конкретни и работещи идеи за прайда идната седмица, да заповяда. :)

Не е нужно да се дава информация за мен. Сам бих преценил кога, къде и пред кого да я предоставя. За мен темата е повече от банална. Беше грешка, че ти казах за нея

П.П. Сталик бих те помолил да не се оставят постове в, които ми се спряга името по-един или друг повод, защото ще припомня правилата на форума тук и се надявам това да е модераторски пропуск!? Съжалявам, но не ми е приятно приятели да ме питат какво пише за теб в Калдейта и да ми цитират груби постове и при условие на анонимност...

Прайд освен гордост значи и семейство лъвове....Много яко!Весело и безоблачно прекарване на гордите лъвчета на парада.Вие сте най-големите! cool.gif:)

Ааааааааа.... пак неверни данни! Гей са поне 98 % от хората и маалко по-мъничко от животните...........А бебетата ги прави Дядо Мраз, докато мама спи, а тате духа на комшията....

А стига вече бе............

А, да не забравя да обясня какво е прайд. Това е лъвско стадо. Ми-ти и хомосексуалните, изживяват се "Като лъвовете"(детско предаване - шоу конкурс), а и Евг. Минч., се прави на светски лъв, което някои от приятелите му, ще потвърдят.

http://www.radiovitosha.com/board/viewtopi...asc&start=0

утре сутрин в Тройка на разсъмване темата е парада...

хайде регвайте се във форума им и пишете...

ще ви цитират и ще се популяризирате...

ще станете известни...

тоест по-известни...

Аз съм за категорично противопоставяне срещу педал-манифестацията, въпреки че мисля, че не трябва да се стига до крайности. Писна ми да ни заливат с думата "толерантност" и да я тълкуват неправилно. Според мен има два вида толерантност - толерантност към дадени идеи и толерантност към хората, които ги изповядват. В този смисъл трябва да има известна толерантност към гейовете като хора, съпроводена със съжаление и стремеж да им се помогне да преминат на правилната страна. В тези граници би трябвало да се простира толерантността. Но ако човек бъде толерантен към някакви идеи, противоречащи на неговите, това мисля че е много лошо нещо, което показва, че той сам няма твърди убеждения в каквото и да било. Ако се толерира самият хомосексуализъм като явление това значи самите ние да станем педали по душа!!

Хомосексуализмът е обусловен медицински - дали ще е въз основа на някакви психологически фактори, дали ще са генетични или хормонални. Хомосексуализмът е болест и тя трябва да бъде лекувана. Ако на сегашния етап от развитието на медицинското познание това е невъзможно, не значи че не трябва да се правят опити. Болните от рак също се сдружават, подпомагат се един друг психически, събират средства за научни изследвания и т.н., а не са излезнали да парадират по улиците с мотото "Ние сме болни от рак и се гордеем с това. Оставете ни на мира и не ни пречете да си боледуваме" "Няма нищо страшно в това да си болен от рак, ела и се присъедини към нас". Разбира се повечето педали не мислят че са болни, защото при тях хомосексуалните наклонности са психически обусловени, също както шизофрениците не осъзнават състоянието, в което се намират и го смятат за нормално. Ако някой казва че хомосексуализмът е нещо нормално, защото на гейовете им е гот, и че гейовете не трябва да бъдат подлагани на дискриминация, това значи че трябва да приеме съвсем спокойно да пътува в самолет управляван от умствено-побъркан пилот. Нали той пилотът си мисли, че е добре, защо да не му бъде позволено да осъществи детската си мечта да подкара самолет с 300 души на борда към въздушното пространство на Северна Корея, където много ще им се зарадват и ще ги свалят да се запознаят отблизо. А гейовете искали да имат деца. Как може такова нещо, какво са ви виновни децата. Като оздравеете ще си направите.

Редактирано от Деян (преглед на промените)

Аз съм за категорично противопоставяне срещу педал-манифестацията, въпреки че мисля, че не трябва да се стига до крайности. Писна ми да ни заливат с думата "толерантност" и да я тълкуват неправилно. Според мен има два вида толерантност - толерантност към дадени идеи и толерантност към хората, които ги изповядват. В този смисъл трябва да има известна толерантност към гейовете като хора, съпроводена със съжаление и стремеж да им се помогне да преминат на правилната страна. В тези граници би трябвало да се простира толерантността. Но ако човек бъде толерантен към някакви идеи, противоречащи на неговите, това мисля че е много лошо нещо, което показва, че той сам няма твърди убеждения в каквото и да било. Ако се толерира самият хомосексуализъм като явление това значи самите ние да станем педали по душа!!

Хомосексуализмът е обусловен медицински - дали ще е въз основа на някакви психологически фактори, дали ще са генетични или хормонални. Хомосексуализмът е болест и тя трябва да бъде лекувана. Ако на сегашния етап от развитието на медицинското познание това е невъзможно, не значи че не трябва да се правят опити. Болните от рак също се сдружават, подпомагат се един друг психически, събират средства за научни изследвания и т.н., а не са излезнали да парадират по улиците с мотото "Ние сме болни от рак и се гордеем с това. Оставете ни на мира и не ни пречете да си боледуваме" "Няма нищо страшно в това да си болен от рак, ела и се присъедини към нас". Разбира се повечето педали не мислят че са болни, защото при тях хомосексуалните наклонности са психически обусловени, също както шизофрениците не осъзнават състоянието, в което се намират и го смятат за нормално. Ако някой казва че хомосексуализмът е нещо нормално, защото на гейовете им е гот, и че гейовете не трябва да бъдат подлагани на дискриминация, това значи че трябва да приеме съвсем спокойно да пътува в самолет управляван от умствено-побъркан пилот. Нали той пилотът си мисли, че е добре, защо да не му бъде позволено да осъществи детската си мечта да подкара самолет с 300 души на борда към въздушното пространство на Северна Корея, където много ще им се зарадват и ще ги свалят да се запознаят отблизо. А гейовете искали да имат деца. Как може такова нещо, какво са ви виновни децата. Като оздравеете ще си направите.

Хубава реч.

За да я напишеш ли се регна във форума?

Целта на тези,Деян,е именно тази-да се създаде провокация,и да си поплачат,колко са онеправдани и преследвани !

Съгласен съм,че това е болест,но за нея лечение няма !

Живейте си във вашият свят,но не ни го натрапвайте и рекламирайте ! Точно това води до насилие !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.