Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гей парад в София на 28 юни 2008

Featured Replies

Гледам, че и тук, както и на други местенца в нета се заформя дискусия "за" и "против" парада.

ще си позволя и аз като Сталик да те запитам: къде видя дискусия За и Против...

дори и за миг в някои постове темата да е тръгнала в тази посока, не мисля, че я има...

да не говорим, че Против са само 1-2-ма и то по дефолт, а не защото парада ще им пречи...

• Отговори 376
  • Прегледи 48,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Има насоки в които политиката трябва да се побутне... не да се чака. За Сталик важно е да бъде подтиквана дискусията... "обществото видимо и комуникиращо по проблемите на общността с широката публика"... затова и отговаря на всеки пост. За мен пък други неща са приоритет, но това не означава че не съм съпричастна към каузата на хомосексуалистите. Примерно бих подкрепила инвалидите /т.е. хората с физически увреждания/ да излязат на улицата и да искат елементарното... като достъпна среда. Та с едно изречение ще се опитам да обобщя дрънканиците: Нека си има парад стига да не е парадиране...

ще си позволя и аз като Сталик да те запитам: къде видя дискусия За и Против...

дори и за миг в някои постове темата да е тръгнала в тази посока, не мисля, че я има...

да не говорим, че Против са само 1-2-ма и то по дефолт, а не защото парада ще им пречи...

Да уточня. Аз съм против парада и против "Джемини" и компания! Не против това хората да имат каквато искат сексуална ориентация.

Да уточня. Аз съм против парада и против "Джемини" и компания! Не против това хората да имат каквато искат сексуална ориентация.

аз лично абсолютно те разбрах, да не говорим, че те подкрепям...

всъщност сега се замислих, че щом хетеросексуалните в същия ден не организират техен си парад (в отговор на този на нехетеросексуалните), това само по себе си говори, че обществото ни е доста толерантно и не виждам защо по-горе го определиха като такова със закостеняло мислене...

Поради,това че нещата дойдоха до точката вродено или не:аз имам едни преки наблюдения и на хора от двата пола, и мога да кажа,че не е вродено-поне не при всички.Някой го правят от пренасита,други са ми споделяли,че го правят само защото е модерно.Един невероятен хетеросексуален,стана хомосексуален поради финансова изгода и вече пета година е такъв,моя приятелка-брутално изнасилена стана хомосексуална поради тази причина...

• Автор
всъщност сега се замислих, че щом хетеросексуалните в същия ден не организират техен си парад (в отговор на този на нехетеросексуалните), това само по себе си говори, че обществото ни е доста толерантно и не виждам защо по-горе го определиха като такова със закостеняло мислене...

Смисълът на един парад на хетеросексуалните само ми се губи в контекста на парата на хомосексуалните. Какви точно проблеми на хетеросексуалността се очаква да поставят те?

Освен това не разбрах обосновката "Анти" за парада. Особено на sliderum. Той някак се направи на ударен за последния пост към него...

Поради,това че нещата дойдоха до точката вродено или не:аз имам едни преки наблюдения и на хора от двата пола, и мога да кажа,че не е вродено-поне не при всички.Някой го правят от пренасита,други са ми споделяли,че го правят само защото е модерно.Един невероятен хетеросексуален,стана хомосексуален поради финансова изгода и вече пета година е такъв,моя приятелка-брутално изнасилена стана хомосексуална поради тази причина...

Душа, бъркаш нещо сексуалната ориентация със сексуалното поведение. Това са две съвсем различни и независими едно от друго неща.

@algor, не виждам проблем да има хора, които са "против" инициативата. И тук имплицитно се намират такива, и сред самата LGBTQ общност - също. Основният аргумент на противниците на провеждането на прайда е, че ще сме малко и излишно провокираме хомофобия. Било смешно да се показваме в насипно състояние, камо ли да настояваме за равнопоставеност. При нищожния процент аутнати у нас няма да има фиеста, както е в Сау Паулу, Дъблин, Париж, Берлин... Но догодина ще сме повече - това е добрата новина. И ще бъде по-трудно на институциите да се правят на глухи и слепи. cool.gif

Съгласен съм със @Stalik, че е въпрос маловажен кой го организира. По-важното е да се случи.

Редактирано от cybercrackerbg (преглед на промените)

Смисълът на един парад на хетеросексуалните само ми се губи в контекста на парата на хомосексуалните. Какви точно проблеми на хетеросексуалността се очаква да поставят те?

е не съм казал, че имат какво да поставят...

просто се замислих в тази насока...

нали непрекъснато упрекваме обществото ни не в градивност, а в деструктивност...

и затова си позволих да кажа, че в този аспект погледнато, обществото си е направо подкрепящо парада един вид...

то повечето още не знаят за него, но може да научат с ваша помощ...

плюс това не съм чул кмета да ви репресира, като го забрани...

и т.н.

ако мислиш, че поста ми е излишен спам, просто го изтрий...

Душа, бъркаш нещо сексуалната ориентация със сексуалното поведение. Това са две съвсем различни и независими едно от друго неща.

Неазависими?Не съм на същото мение определено-и то е защото като започнеш да живееш по един начин ти привикваш към него и от поведение,прераства в ориентация-ти живееш с тази мисъл и приемаш промените с времето,свикваш и вече дори и ти вярваш,че това е твоята ориентация всъщност...Правила съм си експерименти,няма да обяснявам точно в какво се състоят те,но по свой собствен начин съм сигурна в това,което казвам,понеже съм го доказала...

Освен това не разбрах обосновката "Анти" за парада. Особено на sliderum. Той някак се направи на ударен за последния пост към него...

Ще трябва пак да цитирам MistressLinda

http://' target="_blank">"но те не се афишират по форумите". - и булевардите бих добавил аз.

"Организират се и СМ партита, но всичко е дискретно и на private".

Нищо против нямам такива прояви!

• Автор
Неазависими?Не съм на същото мение определено-и то е защото като започнеш да живееш по един начин ти привикваш към него и от поведение,прераства в ориентация-ти живееш с тази мисъл и приемаш промените с времето,свикваш и вече дори и ти вярваш,че това е твоята ориентация всъщност...Правила съм си експерименти,няма да обяснявам точно в какво се състоят те,но по свой собствен начин съм сигурна в това,което казвам,понеже съм го доказала...

Няма начин да събудиш у себе си еротично влечение към обект, към който нямаш принципно такова. Ти можеш с времето да развиеш свои нереализирани до този момент потенциали, но не и да промениш ориентацията си. Има например много хетеросексуални мъже, правещи секс с мъже по различни причини. Те обаче не променят възприятието си за самият себе си като за хетеросексуални. Човешката сексуалност представлява скала, в която влечението към обекти от собствения пол и влечението към такива от противоположния се степенува от единия до другия край. Ако ти в някаква степен си принципно ориентирана към представители на собствения си пол, но реализираш това влечение едва в един по-късен етап от живота си, това не означава, че в този конкретен момент си променила ориентацията си.

Съществуват множество документирани опити за промяна на сексуалната ориентация чрез разнородни методи. Досега няма нито един успешно осъществен. Не зная какви експерименти си си правила, но по какъвто и нелеп начин да си променила стила си на живот и сексуалното си поведение в един или друг период от време по каквито и да е причини, то това по никакъв начин не може да е извод за твоето трайно емоционално и физическо привличане (т.е. сексуалната ти ориентация). Без значение в какви по характер полови контакти си вземала участие, ако те са били инцидентни или за кратък период от време и ако в тях не е присъствала сексуална възбуда и фантазии за партньор от същия пол, както и адекватен и пълноценен отклик на хомоеротични полови стимули, то ти въобще не ми описваш промяна на сексуалната ориентация. Инфо.

Ще трябва пак да цитирам MistressLinda

<a href="http://" target="_blank"></a>"но те не се афишират по форумите". - и булевардите бих добавил аз.

"Организират се и СМ партита, но всичко е дискретно и на private".

Нищо против нямам такива прояви!

Нещо с теб не говорим на един език...

Няма никакви сериозни научни доказателства в подкрепа на тази теза. Всички сериозни изследвания, проведени до момента, не показват никаква тенденция към формиране на еднополова сексуална ориентация у децата отгледани от еднополови двойки (>>). ОСВЕН, разбира се, ако ти не си запознат с такива, които на мен не са ми известни. Много ще се радвам на линк или библиографска препратка.

Редактирано от Stalik (преглед на промените)

Ето ти тема за размисъл, щом желаеш. Знам, че пак ще кажеш че не е по темата. Може и да кажеш дори, че в сравнение с другите престъпления броят е нищожен...

• Автор
Ето ти тема за размисъл, щом желаеш. Знам, че пак ще кажеш че не е по темата. Може и да кажеш дори, че в сравнение с другите престъпления броят е нищожен...

Няколко неща:

1. Какво ни показваш?

2. Как го интерпретираш статистически?

3. Какво отношение има то към хомосексуалността?

4. Къде е отговора на елементарното ми питане: имаш ли информация за сериозно и надеждно научно изследване показващо недвусмислено, че има тенденция към формиране на еднополова сексуална ориентация у децата отгледани от еднополови двойки? Ако да - посочи ми го. Надявам се така формулирано питането ми да ти е по-ясно.

5. Какво общо има то с парада и твоето отношение против него?

Няколко неща:

1. Какво ни показваш?

2. Как го интерпретираш статистически?

3. Какво отношение има то към хомосексуалността?

4. Къде е отговора на елементарното ми питане: имаш ли информация за сериозно и надеждно научно изследване показващо недвусмислено, че има тенденция към формиране на еднополова сексуална ориентация у децата отгледани от еднополови двойки? Ако да - посочи ми го. Надявам се така формулирано питането ми да ти е по-ясно.

Ако аз имам такава имформация директно отивам в полицията, а няма да се занимавам да я пиша тук.

1.Значи познах, че хората за теб(освен, ако са гейове), нямат значение!

2.Статистическите цифри са по-важни от реалната имформация криеща се зад тях.

3.От тук вадя тази имформация , за която по твоя преценка няма да е нищо друго освен извадена от контекста. И веднага ще посочиш друга част от същия текст, с която

да се подкрепиш. Винаги става така. Но спира да ме интересува, какво казваш по тази тема и повече отговори няма да давам специално за Stalik! Ако наистина ти е интересно поразтърси се сам из нета.

Параноя

Хората с параноя виждат в околните собствените си нежелани помисли и желания. Например, мъжът с параноя не може да признае сам пред себе си, че е загубил работата си, понеже е неспособен да постигне разбирателство с колегите си, понеже е некомпетентен и мързелив, или просто поради злощастно стечение на обстоятелствата. Това би означавало той да се почувства слаб. Не, причината е във външни фактори: колегите са заговорничили да уронят престижа му, правителството го подслушва и саботира всеки негов ход, извънземните са имплантирали датчик, който му пречи да взима правилни решения, и т.н. Параноичните хора мразят хомосексуалните лица, понеже те виждат в тях собстените си хомосексуални настроения. Някои хотеросексуални индивиди понякога имат хомосексуални фантазии, но това не ги притеснява. Параноичните хора са или прикрити хомосексуалисти, или хетеросексуални хора, които не могат да понасят собствените си хомосексуални чувсва и фантазии. Те проектират своята омраза към собствената си хомосексуалност върху хомосексуалните хора и решават, че хомосексуалните хора са техни врагове, които заговорничат да съсипят хетеросексуалното общество.

• Автор
Ако аз имам такава имформация директно отивам в полицията, а няма да се занимавам да я пиша тук.

1.Значи познах, че хората за теб(освен, ако са гейове), нямат значение!

2.Статистическите цифри са по-важни от реалната имформация криеща се зад тях.

3.От тук вадя тази имформация , за която по твоя преценка няма да е нищо друго освен извадена от контекста. И веднага ще посочиш друга част от същия текст, с която

да се подкрепиш. Винаги става така. Но спира да ме интересува, какво казваш по тази тема и повече отговори няма да давам специално за Stalik! Ако наистина ти е интересно поразтърси се сам из нета.

1. Повтарям, но по по-многословния начин, защото очевидно не си ме разбрал: обясни какво виждаме, какви са данните и по какъв метод е подбрана извадката. Кои са авторите и какви са изводите и коментарите, направени от тях.

2. Цифрите не значат нищо без анализ на методологията.

3. В линка който ми показваш виждам едно познато име, така че бързам да те пренасоча насам.

Цитираното в TXT файла освен това е МНОГО произволен цитат. Ако прочетеш предходните два абзаца от карето, което цитираш, може и да реша, че подбора ти не е бил злоумишлен.

Моят съвет към теб е другият път да си подготвиш добре домашното. За съжаление научните факти не подкрепят никоя от яловите концепции, които се опитваш да вмъкнеш като офтопик.

1. Повтарям, но по по-многословния начин, защото очевидно не си ме разбрал: обясни какво виждаме, какви са данните и по какъв метод е подбрана извадката. Кои са авторите и какви са изводите и коментарите, направени от тях.

2. Цифрите не значат нищо без анализ на методологията.

3. В линка който ми показваш виждам едно познато име, така че бързам да те пренасоча насам.

Цитираното в TXT файла освен това е МНОГО произволен цитат. Ако прочетеш предходните два абзаца от карето, което цитираш, може и да реша, че подбора ти не е бил злоумишлен.

Моят съвет към теб е другият път да си подготвиш добре домашното. За съжаление научните факти не подкрепят никоя от яловите концепции, които се опитваш да вмъкнеш като офтопик.

1.От тук е извадката. А, удобната на тебе и останалите част от науката, която така е платено, наредено да бъде направена, и/или учените, които са я правили са имали някаква определена ориентация. Не казвам и не твърдя, че написаното в някои научни трудове е 100% лъжа, ама нали знаеш приказката за това, доколко е истина една полуистина. И колко по-лесно е да се излъжат хората с такава, вместо с използуването на явна лъжа, именно защото има нещо вярно.

Тъй наречените научни факти нали от хора се събират? А ние хората не рядко ги обработваме и публикуваме във вид удобен на нас или на някого. Или учените не са хора. Не са подкупни, не са страхливи, нямат сигурно никаква сексориентация. Впрочем като наука аз признавам най-вече дейност свързана с опознаването и използуването на ресурсите на околната среда от човека, чрез изучаване на законите, на които се подчиняват.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор
1.От тук е извадката. А, удобната на тебе и останалите част от науката, която така е платено, наредено да бъде направена, и/или учените, които са я правили са имали някаква определена ориентация. Не казвам и не твърдя, че написаното в някои научни трудове е 100% лъжа, ама нали знаеш приказката за това, доколко е истина една полуистина. И колко по-лесно е да се излъжат хората с такава, вместо с използуването на явна лъжа, именно защото има нещо вярно.

Наистина полагам усилия да се сдържа, но се колебая за какво. :speak: Май да се засмея. Дадох ти линк, но ти или не си го погледнал или не го разбираш. Предполагам имената на Никълъс Грот и Курт Фройнд не ти говорят нищо, а виждам и че нямаш образование в областта на сексологията или психологията, иначе щеше да си наясно с особеностите на явлението фиксирана педофилия. Моят съвет е друг път да не се опитваш да подбираш и интерпретираш информация от области, които са ти принципно непознати, тъй като има риск да изречеш голяма глупост. А от замазването на ситуацията със спекулации за подкупени изследвания и прочее още повече лъсва неграмотният ти подход: очевидно не си наясно нито с принципите на провеждане на научни изследвания, нито с последните като съдържание. След като една теза е подкрепена и утвърдена от научното мнозинство, за да я оспориш се изисква най-малкото да основеш на някакви базисни аргументи позицията си. Когато правиш това обаче на базата на волни цитати и опити за клевета спрямо чужд и далечен от теб авторитет, определено дискредитираш преди всичко себе си. Аз на твое място бих си изтрил постовете, но това вече ти си знаеш. Не е моя работа.

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

Trichocefallus-защо ми изтри поста!?!?!? Търсиш под вола теле,предполагам. Или истината е болезнена,мммм?

Аз например си падам по малки бели меченца.....Мъжки, разбира се! И ако изтриеш и този пост, ще подам оплакване за дискриминация по етнически признак, хубаво да знаеш laugh.gif

Редактирано от thomson (преглед на промените)

• Автор
Stalik, не става дума за това или поне не само за това става дума - "...че има тенденция към формиране на еднополова сексуална ориентация у децата отгледани от еднополови двойки?". Става дума за това, че децата имат право да растат в нормална обстановка. Имат право да бъдат отгледани от майка и баща, точно така, както сте отгледани и вие. Не знам какви научни факти има за противното. Не говоря за това, че ще станат обратни и т.н. За това факти дали има или не, в случая нама значение. Ами да, не е нормално мъж да има майчински инстинкти. Аз това не мога да си го представя. Вие нали имате майки? Как бихте си представили вашата майка да е мъж??? Явно тук не става дума за сексуална ориентация, а за нещо по-друго... Децата не са играчки, за да се подмятат такива мнения. Дете с двама бащи или две майки... Или единия татко е всъщност майка... Е, това дете с каквато и сексуална ориентация да расте, няма да е съвсем в ред психически.

Темата отново се отклонява, но както и да е. Така или иначе въпроса се засегна.

За съжаление и за това ти предположение ще те разочаровам. По-горе дадох един линк, ще ти го дам пак (>>>). И за да не те затормозявам цитирам подбрано:

Освен по отношение на сексуалната ориентация, половата идентичност и полово-ролевото поведение, върху децата отгледани от еднополови двойки са провеждани и изследвания по следните показатели:

• раздяла-индивидуализация (Steckel, 1985, 1987)
  • психиатрична оценка (Golombok et al., 1983; Kirkpatrick et al., 1981)
  • поведенчески проблеми (Brewaeys et al., 1997; Chan, Raboy et al., 1998; Flaks, et al., 1995; Gartrell, Deck, Rodas, Peyser, & Banks, 2005; Golombok et al., 1983, 1997; Patterson, 1994a; Tasker & Golombok, 1995, 1997; Wainright et al., 2004)
  • личност (Gottman, 1990; Tasker & Golombok, 1995, 1997)
  • самооценка (Golombok, Tasker, & Murray, 1997; Gottman, 1990, Huggins, 1989; Patterson, 1994a; Puryear, 1983; Wainright et al., 2004)
  • чувството за контрол (Puryear, 1983; Rees, 1979)
  • морална преценка (Rees, 1979)
  • приспособимост в училище (Wainright et al., 2004)
  • интелигентност (Green et al., 1986)

Изследванията показват, че децата, отгледани от майки-лесбийки не показват тенденции към затруднения в тези области (Patterson, 1997, 2000; Parks, 1998; Perrin, 1998, 2002; Stacey & Biblarz, 2001; Tasker, 1999). [...] Вярата, че децата на еднополови двойки страдат от дефицити в личностовото развитие няма емпирични доказателства. (Библиографията)

Тъй като съм дискутирал въпроса с дипломирани психолози и те не успяха да ми отговорят, сега питам и теб: кои са тези психологически и личностови характеристики, които една еднополова двойка не може да предаде адекватно на едно дете и които са дефицитни при хомосексуалните?

И едно неофициално становище на д-р Ани Владимирова (не като отговор на този въпрос; общо по темата):

В отговора на този въпрос ще подходим от практическа гледна точка, базирана на така наречените "нормални семейства". Има прекалено много семейства с баща и майка, в които ролите са разменени. Майката е силния пол, а бащата е подчинения. В други семейства децата са отглеждани от майката, а бащата е само имагинерна представа. В трети семейства децата са жертви на постоянните скандали между майката и бащата. Има и такива, в които бащата е силен агресор и отвращава момчето от мъжката роля или момичето от мъжа като обект.. или пък ги кара да търсят агресивния модел. В други майката е извънредно протектираща и момчето, станало мъж, не може да поеме само живота си. То търси същата протекция.. Защо са тези примери? Защото, родителските модели и в двуполови семейства могат да бъдат размити, осакатени и травмиращи детето. Те също могат да носят социални последици като невъзможност да създаваш близост, силно чувство за вина, социална пасивност, роля на жертва, чувство, че си различен...

Да, за децата е важно да имат моделите на двата пола в процеса на израстване и развитие, но това не е достатъчно за пълноценното им отглеждане и създаване като личности.

В днешно време семейството е много по-дифузно като понятие, отколкото се признава в общественото пространство. Важното е семейството да може да подготви детето за истинския живот, да създаде способност да се радва, да не се страхува от близостта, да не е жетрва на страхове и предрасъдъци, да бъде гъвкаво и оцеляващо, да може да обича и да дава обич и доброта... До голяма степен това зависи от личностите, които отглеждат детето.

Колкото до браковете, ако зависеше от мен, още утре щеше да е разрешено да се жените. Друг е въпроса защо точно ви е нужно? Та това е само един подпис, по дяволите... Деца не може да имате, та и това отпада като аргумент. Защо тогава? За да може да наследявате, предполагам... Или за да имате право да се развеждате... На мен лично не ми е наистина ясно защо се стремите към това. Да, малцинство сте, слава богу, иначе и вас нямаше да ви има... Малцинство сте, именно защото сте 9-10% от населението. Не разбирам, защо искате да не се отличавате от останалите, след като толкова се гордеете от това, какви сте. Всяко общество налага някакви ограничения. Например, преди навършване на 18 години, не можеш да гласуваш. Това нормално ли е, щом вече и 14 годишните правят секс? И изобщо... Лека нощ на всички...

"Ние" не искаме да "не се отличаваме", по простата причина, че не се отличаваме. Идеята за гей-прайд е свързана с това, което човек е така, както хората с червена коса са различни като вариация на нормалното. Не знам дали разбираш логиката, но на първо място различието е наложено отвън, от общността. Хомо- и бисексуалността представляват вариации в психосексуалната ориентация напълно аналогични и равнопоставени на хетеросексуалността.

Що се отнася до брака: питането ти е глупаво. Всеки гражданин трябва да има право да сключи законен пред лицето на държавата съюз с човека, когото обича, и както е добре известно това е свързано с редица правни положения в рамките на новосформираната двойка, от които двамата в нея се ползват. Наред с останалото е и правото на родителски права над детето на партньора или пък на осиновяване. По-горе в темата дадох линк с едни клипчета, но както виждам в тази тема така или иначе се наложи маниера да си повтаряме едно и също по два-три пъти, та ето, пускам го пак: цък.

Както винаги по подобни теми Сталик отново е влязал в опозизия с почти всички писали по темата и че отново той е правия.

;) няма как винаги да си в опозиция с болшинството и все да си прав, лично мнение.

• Автор
Както винаги по подобни теми Сталик отново е влязал в опозизия с почти всички писали по темата и че отново той е правия.

;) няма как винаги да си в опозиция с болшинството и все да си прав, лично мнение.

Въпроса не е има ли как, а къде греша. Ако можеш - посочи. Ако не... е, сещаш се. :friends1: Не съм почитател нито на общите приказки, нито на постовете в стил "лисицата и гроздето"...

Много точно посочих къде грешиш в изтрития ми на секундата пост. Не желаем да рекламирате и налагате вашия модел на поведение точно така, както ние не ви налагаме нашия! По въпроса за правата-женете се, развеждайте се, влизайте в каквито си искате форми на съюз- само не закачайте децата!

Ами ако един ден тяхното мнение по въпроса се различава от вашето, ама много се различава...А? Ами ако чувствата към еднополовите , хм, родители се превърнат в гняв? Не се гъбаркайте с Майката Природа!!!!! И с останалите хора също!!!

• Автор

Съжалявам thomson, не съм прочел поста ти. Явно е бил изтрит по някаква причина.

Изглежда не си прочел темата добре иначе щеше да разбереш, че сексуалната ориентация не е модел на поведение. Също така не е и продукт, който да се рекламира. Най-малкото не виждам коя фирма производител ще има изгода от продажбата на стока, за която се правят всячески опити да се дискредитира. biggrin.gif

Мисля, че вече обсъдих в по-предния пост въпроса с децата. Можеш да го прочетеш спокойно и да посочиш, ако някъде в него има нещо, което съм пропуснал. Поздрави.

Това, че сексуалната ориентация не е модел на поведение сам ли го реши, или се съветва с някого? Разбира се, ако не бъде афиширана под път и над път, тя ще си остане точно толкова пълноценна, колкото претендирате да е, и няма да бъде практикувана по-малко от сега.В продукт я превърнаха именно хората, които я рекламират даже и не дотам скрито-и огромна част го правят изцяло за своя лична изгода- това са именно вашите хора, продали не само телата си, а и цялата си същност.....Има и други , по-достойни начини да си вадиш хляба-с труд,например. По въпроса за децата във вашите семейства- та те ще имат същите проблеми, посочени от теб в статии и интервюта, естествено.Плюс още хиляди такива без възможност за изход!!! Обичта може и да убива, знаеш ли?

Пък за парад на червенокосите още не съм чувал, да не би да има и такъв? Човешката глупост е безгранична, пък уж гейовете били интелектуално много над средното ниво......Явно не е така, над средното ниво е желанието им да бъдеш признат, издигнат, успял-цената няма значение....Това не е интелект, а най-обикновена наглост. Не ви стига да сте равни с другите-трябва да сте по-равни от тях.

Редактирано от thomson (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.