Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гей парад в София на 28 юни 2008

Featured Replies

Съвсем случaйно попаднах на тази тема:

Относно провеждането на този гей парад съм - против, причните са хиляди, може и да съм консервативен и т.н. Начетох се на "форумни" мнения... хора, които се крият зад никове изсмукват от пръстити си хиляди "прекрасни" фрази и тези в защита на хомосексуланите и т.н. Скъпи "разбирачи" форума е едно.. в живота е друго - негативна рекация от страна на "ненормалните" хора (тези, които не могат да приемат различието)... като мен ще бъде доста голяма. Искам съвсем нормално да Ви предупредя, че ако присъствате в подкрепа на този парад... ще понесете и евентуално последствия (нека да не звучи, като заплаха). Пример... преди 2 години подобен парад в Сърбия - Белград, бе нападнат от организирани хулигани на "Партизан" и "Звезда", същото може би ще се случи и тук, но с привърженици на други отбори - "Левски" и ЦСКА.

• Отговори 376
  • Прегледи 48,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Благодаря за отговорите. Имам и други въпроси, които не са свързани с темата, но явно няма да се отвори специална тема, засягаща еднополовата сексуална ориентация, затова ще ги задавам тук. Понеже нямам много време, сега ще задам само един. Има ли избирателност при хомосексуализма? Избирате ли партньора според някакви симпатии и качества или такива неща не са от значение - важно е просто да е от същият пол?

@snip, лека корекция, ако позволиш. Не се казва хомосексуализъм, а хомосексуалност [респ. хомосексуален, а не хомосексуалист]. Персонално се подхожда при избор на партньор/ка, освен в случаите, когато ти трябва секс за вечерта. Ако обаче говорим за приятелство и връзка, определящи са личностните характеристики, а не анатомичните. Поне при мен е така.

Редактирано от cybercrackerbg (преглед на промените)

@snip, лека корекция, ако позволиш. Не се казва хомосексуализъм, а хомосексуалност [респ. хомосексуален, а не хомосексуалист]. Персонално се подхожда при избор на партньор/ка, освен в случаите, когато ти трябва секс за вечерта. Ако обаче говорим за приятелство и връзка, определящи са личностните характеристики, а не анатомичните. Поне при мен е така.

:friends1:

Много се извинявам за отклонението по темата , просто чиста доза любопитство. Интересно ми е как се намирате като за момента сте малцинство в сравнение с хетероориентираните. Не мога да си представя ако бях обратен или би (намам идея как се водят) и ми трябва да си търся да оправя някой мъж , за секс за момента да речем, аз нямам и идея по какво ще го избирам ама задължително ще наблягам на слаботелесните че ако ми откаже поне да не ме орита. Луда работа и ваща не е лесна явно има някаква цака да се намирате , та това ми е интересно . как ?

Ами... пИдИрас'ка им работа... Хем искат да ги приемат като равни членове на обществото, хем парадират колко са различни. Според мен участниците в парада трябва да бъдат задължени да платят поне двойна такса "чистота" за настоящата година. Като си представя каква дезинфекция ще е нужна, за да се почистят улиците, по които минават тия да ръсят СПИН от разпраните си задници и лошо ми става. Дано скинарите от София да реагират адекватно и да пренасочат голяма част от парадиращите към "Пирогов".

Edit: Сега прочетох, че целта на мероприятието била да се дадат права на педерунгелите да стават родители и педагози. Т.е. индивидите с психо-физиологични отклонения, които представляват де факто еволюционен брак и не са в състояние да се възпроизвеждат по естествен път, да имат възможност да създават все пак себеподобни. И да имат достъп до все още неориентираните и емоционално объркани тинейджъри, навлизащи в пубертета, за да ги извратят по свой образ и подобие. ГнЪс!

Редактирано от V12 (преглед на промените)

Горното си е бисер ... не го трийте. МОЛЯ ВИ ( или поне го преместете в Бисери и тогава го изтрийте )

@V12, миличък, ти си живото доказателство за това колко необразовани, заблудени, злобни и нелепи са хомофобите. Не ме е страх от скинари, атакисти и други представители на флората и фауната. Гарантирам ти, че преди някой гей или лесбийка да стигне до "Пирогов", ще има дузина арестувани за дребно хулиганство и нарушаване на обществения ред. Дай Боже до ексцесии да не се стигне все пак...

@V12, миличък, ти си живото доказателство за това колко необразовани, заблудени, злобни и нелепи са хомофобите. Не ме е страх от скинари, атакисти и други представители на флората и фауната. Гарантирам ти, че преди някой гей или лесбийка да стигне до Пирогов, ще има дузина арестувани за дребно хулиганство и нарушаване на обществения ред. Дай Боже до ексцесии да не се стигне все пак...

Оффтопик: Айде ,айде да няма обобщаващи нападки ,защото и висшия ви представител в Джемини (Mladenec), пише като необразован четвъртокласник, но никой не си е позволил да каже колко необразовани и тъпи и гадни са хомосексуалистите(просто няма да е вярно).Знаем ,че всички са много са смели пред компютъра ,но разбира се пред лицето на някой разбеснял се човек( не говорим за скинари) нещата почват да изглеждат съвсем различни. cool.gif

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

@scorceni, не съм аз този, който напада и обижда. Отдавна съм надскочил възрастта на акнето, за да се дръвча по форумите.

За кой "висш" говориш - нямам идея... Оопс, проверих. Имаш предвид Mladenec. Пича нe е свързан с "Джемини" или с друга организация от този тип.

Ако някой има конкретни и работещи идеи за прайда идната седмица, да заповяда. :speak:

Редактирано от Stalik (преглед на промените)

Ами... пИдИрас'ка им работа... Хем искат да ги приемат като равни членове на обществото, хем парадират колко са различни. Според мен участниците в парада трябва да бъдат задължени да платят поне двойна такса "чистота" за настоящата година. Като си представя каква дезинфекция ще е нужна, за да се почистят улиците, по които минават тия да ръсят СПИН от разпраните си задници и лошо ми става. Дано скинарите от София да реагират адекватно и да пренасочат голяма част от парадиращите към "Пирогов".

Edit: Сега прочетох, че целта на мероприятието била да се дадат права на педерунгелите да стават родители и педагози. Т.е. индивидите с психо-физиологични отклонения, които представляват де факто еволюционен брак и не са в състояние да се възпроизвеждат по естествен път, да имат възможност да създават все пак себеподобни. И да имат достъп до все още неориентираните и емоционално объркани тинейджъри, навлизащи в пубертета, за да ги извратят по свой образ и подобие. ГнЪс!

Ето един красноречив пример колко примитивно може да бъде мисленето на някои хора, които като че ли имат

само 1-ва сигнална система.

Всеки си има гледна точка и право на собствено мнение, и никой никого не задължава да харесва или да адмирира хомосексуалните. Мисълта ми беше колко са обидните епитети и квалификации в горния пост ?

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

Ето един пресен пример колко примитивно може да бъде мисленето на някой хора, които като че ли имат

само 1-ва сигнална система.

За това вместо тези хора да са по - добре само си навличат негативи. Аз лично нямам или поне нямах нищо против тях. Какво ме дразни ли - не ги възприемам но не ми и пречат - когато някой не ги възприема виждаш ли той бил примитивен - аман :speak::) По ирония на съдбата остров Лесбос се намира в еГЕЙско море :)

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

• Автор

Иисусе! :speak: Не вярвах, че пак ще се видим тук V. Много мило от твоя страна да навестиш тоя форум и моя тема след тоооолкова много време. :) Не се сдържа, нали? До днес обаче не преставам да се учудвам как човек с компетенции в областта на медицината (някакви) продължава да вярва в това, което тактично ще нарека "бабини девитини", та да не вземе някой да реши, че го асоциирам посредством "обобщаващи нападки" с някои определени групи. Няма да коментирам глупостите за психо-физиологични отклонения по простата причина, че хора по-интелигентни от мен, а прекалено вероятно и от теб, са проучили подробно въпроса и са изнесли определени заключения, които - нямам съмнение - са ти известни малко или много. По-интересно е това с дезинфекцията, което ми напомня за една тема за уличните кучета от преди няколко години, когато за пръв път прозрях, че имаш определени проблеми със социалната адаптивност по отношение на маргинализираните групи. Не зная каква е причината - психологическа или възпитателна (може да са и двете), но държа да отбележа, че с подобни изказвания и призиви, с подкрепата (а някои хора съответно и с извършването) на "пренасочващи" към "Пирогов" прояви, ти и хората като теб (пардон - мислещи като теб) недвусмислено демонстрирате факт, който също е адресиран в мероприятието наречено Парад на гордостта - противообществено, деградивно и противозаконно поведение, водено от омразата и от очевидно параноялни модели на мислене, съчетани с натраплива невроза. Волно или не тази позиция защитава ценности на насилието, подстрекава към престъпления. С оглед на последното наистина не разбирам с какво самочувствие правиш опити да проповядваш поправителен морал, сочейки този и онзи като "ненормални". Не разбирам още кой и кога кодифицира твоят възглед като еталон за "нормално" или "правилно". За съжаление е тъжен факт, че съществуват индивиди, които не са с мислене, пригодено за живот в отворено общество. Те или са приспособими напълно само в затворено или не са приспособими към никакво общество въобще. Това е смисълът на думата "противо-обществени прояви" - симптом за проблем у някои лица.

Оффтопик: Айде ,айде да няма обобщаващи нападки ,защото и висшия ви представител в Джемини (Mladenec), пише като необразован четвъртокласник, но никой не си е позволил да каже колко необразовани и тъпи и гадни са хомосексуалистите(просто няма да е вярно).Знаем ,че всички са много са смели пред компютъра ,но разбира се пред лицето на някой разбеснял се човек( не говорим за скинари) нещата почват да изглеждат съвсем различни. cool.gif

"Обобщаващите нападки" бяха към хомофобите (поне прочитайки за трети път поста на Сайбер аз там виждам думата "хомофоби", не "хетеросексуални"), в което няма почти нищо несправедливо или неистинно. За да разбереш обаче какво имам предвид ти препоръчвам да прочетеш този материал, както и този. Напомням и че това състояние (хомофобията), което може да бъде както социално, така и психологически детерминирано, е обявено с Препоръка 1474 (2000) на Съвета на Европа за равностойно на расизма. Можеш да си изведеш изводите. :)

"Обобщаващите нападки" бяха към хомофобите (поне прочитайки за трети път поста на Сайбер аз там виждам думата "хомофоби", не "хетеросексуални"), в което няма почти нищо несправедливо или неистинно. За да разбереш обаче какво имам предвид ти препоръчвам да прочетеш този материал, както и този. Напомням и че това състояние (хомофобията), което може да бъде както социално, така и психологически детерминирано, е обявено с Препоръка 1474 (2000) на Съвета на Европа за равностойно на расизма. Можеш да си изведеш изводите. :)

Моя грешка,разтълкувах понятието "хомофоб" в по-широк смисъл т.е. като човек който не харесва хомосексуалните.. :speak: ОК ,нека да е "хомонегативизъм." biggrin.gif

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

Гарантирам ти, че преди някой гей или лесбийка да стигне до Пирогов, ще има дузина арестувани за дребно хулиганство и нарушаване на обществения ред. Дай Боже до ексцесии да не се стигне все пак...

Ексцесиите... ако/които ще се предизвикат ще са заради вашия гей парад, по-горе дадох пример за Белград. Не ни мисли за толкова тъпи (футболните заплаянковци или както е по-модерно "хулигани"). Самият аз съм футболен фен, няма значение на кой отбор... самата организация против вашият гей парад е на ниво. Не мисля, че най-ефикасният метод е да пребиеш някой гей или лесбийка. Аз отивам да покажа негативното (като съм от другата страна) си отношение спрямо парада... с никаква нагласа за насилие, а какво ще се случи... не се знае.

Редактирано от bo4man (преглед на промените)

• Автор
Моя грешка,разтълкувах понятието "хомофоб" в по-широк смисъл т.е. като човек който не харесва хомосексуалните.. ;)

[offtopic]

Дори така аналогията ти пак не е вярна, тъй като ти говориш за обобщаване на хомосексуалните, не на "хетерофобите". :) Щеше да е вярна, ако Сайбер бе обобщил хетеросексуалните.

Понятието се ползва, за да означи страх, враждебност или дискриминация срещу хомосексуалността и хомосексуалните. Но има и клиничен смисъл, поради което - с цел разграничаване - някои американски психиатри (напр. Грегъри Херек) правят опити за въвеждането на други термини в клиничната практика на изучаването на предразсъдъците. Така че термина е наистина донякъде двусмислен. Семантиката на езика е нещо много гъвкаво по принцип.

"Лошото мнение" за хомосексуалните най-точно се нарича с термина хомонегативизъм.

[/offtopic]

Не мисля, че най-ефикасният метод е да пребиеш някой гей или лесбийка.

"Най-ефикасен" в смисъл на "неефикасен, но допустим" ли? :)

Припомням за правило 2.12 в нашия форум госпожи(ци) и господа. Нека си чешем езиците до откат, но да не изпадаме в малоумия.

[offtopic]

"Най-ефикасен" в смисъл на "неефикасен, но допустим" ли? ;)

Припомням за правило 2.12 в нашия форум госпожи(ци) и господа. Нека си чешем езиците до откат, но да не изпадаме в малоумия.

Няма да нарушавам повече правилата, тъй като не съм ги и погледнал и не смятам да пиша в тази тема повече... моето включване беше "инцидентно" - предупредих в горните ми постове... какво може да се случи - това е от мен, приятно губене на времето във форума cool.gif

Не ни мисли за толкова тъпи...

@bo4man, прайд ще има. У нас хомофобията е предимно вербална. Заплахи към хомосексуални имаше и по време на "Евровизия"-та в Белград от страна на сръбски екстремисти, но до инциденти не се стигна. Вярвам, че органите на реда ще си свършат перфектно работата.

Здравей, Stalik :)

Да, и друг път сме обсъждали темата. И както обикновено, ти си готов от девет кладенеца вода да донесеш, само и само да заобиколиш конкретните факти и да пренесеш дискусията в плоскостта на мъглявите абстрактни понятия. Докато реалността е съвсем елементарна - разликата между гейовете (въпреки че "педерастите" е по-образно определение) и нормалните хора е, че първите предпочитат да ги шибат в гъзa Грубо, но ясно и точно казано.

ОК, нямам нищо против. Всеки може да си го завира (или да му го завират) където намери за добре, стига да е по взаимно съгласие. Никой не ви пречи да се шиботите както ви харесва у дома си. Но е изключително нагло хем да настояваш да те третират на равно с нормалните хора, хем да демонстрираш показно разликите си с тях. Някой писал преди мене спомена, че е нудист. Да, аз също съм нудист от повече от 25 години. Ходя си на определените за целта нудистки плажове, пека се и се къпя без бански и не преча с това на никого. Но когато съм на "текстилен", т.е. нормален плаж, спазвам общоприетите норми на поведение и слагам бански. Не съм тръгнал да организирам нудистки паради в центъра, където да си развявам голата пишка и да призовавам за толерантност към нудистите.

Дали хомосексуализмът е психическо или генетично заболяване няма особено значение. Важното е, че е отклонение от нормалното здраве, което не позволява създаване на потомство. Има много други болестни състояния, които водят до същия резултат - шизофрения, епилепсия, пресенилна деменция, прогресивна парализа, всякакви трайни увреждания на гръбначния стълб, водещи до парализа, СПИН, третичен сифилис и т.н. Но не съм видял крейзитата, епилептиците, склеротиците или спинозните да тръгнат на парад, в който да демонстрират гордо недъзите си. И да настояват да им бъде разрешено да отглеждат осиновени деца, поставяйки под заплаха психичното им и физическо здраве.

Защото скритата цел на всичките ви приказки за право на брак е точно тази - желанието ви да се възпроизведете, да създадете осакатени и извратени по ваш образ и подобие деца. Да излъжете и заобиколите естествения генетичен подбор на природата, който ви е осъдил и да продължите съществуването на заболяването си.

Юридически погледнато, бракът е договор за подялба на имущество в случай на раздяла плюс нормативен акт, регламентиращ правата и задълженията при отглеждане на деца. Ако двама педали желаят да живеят заедно, нищо не им пречи и без брак да сключат имуществен договор, с който да гарантират приемлива и за двете страни подялба на имуществото си при евентуална раздяла. От друга страна, ако желае, всеки гражданин може да кандидатства по процедура за осиновяване на дете. Има си органи за защита на децата, които разглеждат всяка конкретна молба и я удовлетворяват или отхвърлят на база възможността на кандидата за осиновител да осигури определени условия на живот на детето. Т.е. всеки обратен или двойка обратни, ако покриват изискванията, могат да си осиновят дете. Обаче под контрола на социалните служби, които ще проверяват дали детето расте в нормални и здравословни условия. И в този случай брак не ви трябва.

Тогава защо драпате толкова за право на сключване на брак? Всъщност повечето участници в такива паради изобщо не отиват заради това. Краткостта на връзките сред педалите е пословична - партньорите се сменят всеки месец и в крайна сметка всеки се чука с всички останали. На такива педерастчета просто им доставя удоволствие да парадират с извратеността си пред обикновените хора и да ги скандализират.

Останалите обратни, които наистина искат право на брак го правят не за да могат да отглеждат деца - видяхме, че това е възможно и при сегашното положение - а ЗА ДА ИЗБЕГНАТ КОНТРОЛА НА СОЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ, които се грижат за осиновените деца. Т.е. за да могат да ги извращават на спокойствие и без пречки, под закрилата на закона. Да имат право априори да осакатяват психически подрастващите и осъществяването на някакъв контрол да е въпрос на изрично повдигнат юридически акт. А не както е сега - да подлежите априори на контрол. Ето за това срещу вас са не само скинарите, атакистите и футболните фенове, а и всички нормални, здрави хора, които са загрижени за бъдещето на нацията и народа ни.

Редактирано от V12 (преглед на промените)

• Автор
ОК, нямам нищо против. Всеки може да си го завира (или да му го завират) където намери за добре, стига да е по взаимно съгласие. Никой не ви пречи да се шиботите както ви харесва у дома си. Но е изключително нагло хем да настояваш да те третират на равно с нормалните хора, хем да демонстрираш показно разликите си с тях. Някой писал преди мене спомена, че е нудист. Да, аз също съм нудист от повече от 25 години. Ходя си на определените за целта нудистки плажове, пека се и се къпя без бански и не преча с това на никого. Но когато съм на "текстилен", т.е. нормален плаж, спазвам общоприетите норми на поведение и слагам бански. Не съм тръгнал да организирам нудистки паради в центъра, където да си развявам голата пишка и да призовавам за толерантност към нудистите.

За съжаление аналогията ти е същностно погрешна, предвид че нудизма се счита за неморално поведение и представлява... хм... модна тенденция.

Дали хомосексуализмът е психическо или генетично заболяване няма особено значение. Важното е, че е отклонение от нормалното здраве, което не позволява създаване на потомство. Има много други болестни състояния, които водят до същия резултат - шизофрения, епилепсия, пресенилна деменция, прогресивна парализа, всякакви трайни увреждания на гръбначния стълб, водещи до парализа, СПИН, третичен сифилис и т.н. Но не съм видял крейзитата, епилептиците, склеротиците или спинозните да тръгнат на парад, в който да демонстрират гордо недъзите си. И да настояват да им бъде разрешено да отглеждат осиновени деца, поставяйки под заплаха психичното им и физическо здраве.

За съжаление и тук грешиш в логиката си, отново. Поне докато не ми посочиш универсално кодифицирана дефиниция за "здраве", отговаряща на изложената от теб логика. Обратното на здравето, сиреч заболяването, е предизвикващо някаква степен на инвалидност състояние. (<{POST_SNAPBACK}>) Хомосексуалността и бисексуалността не са състояния водещи до неспособност за родителство или зачеване. Повече инфо за ЛГБТ родителството погледни тук. Освен това те не предполагат безперспективно от гледна точка на размножаването поведение. Повече инфо за това тук.

Защото скритата цел на всичките ви приказки за право на брак е точно тази - желанието ви да се възпроизведете, да създадете осакатени и извратени по ваш образ и подобие деца. Да излъжете и заобиколите естествения генетичен подбор на природата, който ви е осъдил и да продължите съществуването на заболяването си.

За съжаление това е явно параноична клевета, която няма да коментирам. :) По-горе в темата вече коментирах това народно поверие.

Т.е. всеки обратен или двойка обратни, ако покриват изискванията, могат да си осиновят дете. Обаче под контрола на социалните служби, които ще проверяват дали детето расте в нормални и здравословни условия. И в този случай брак не ви трябва.

Така ли? Брех! Това нечие официално становище ли е или се опираме на твоите задълбочени познания за българското законодателство?

Тогава защо драпате толкова за право на сключване на брак? Всъщност повечето участници в такива паради изобщо не отиват заради това. Краткостта на връзките сред педалите е пословична - партньорите се сменят всеки месец и в крайна сметка всеки се чука с всички останали. На такива педерастчета просто им доставя удоволствие да парадират с извратеността си пред обикновените хора и да ги скандализират.

Нищо от казаното не е истина, поне докато не представиш някакви доказателства или социологическо проучване по въпроса. А лично не споделям тези наблюдения. Колкото до смисълът на парада и за него писах вече. Запознай се със съдържанието на постовете ми. Тогава поне ще имаш някаква реална информация, а няма да си измисляш и вменяваш смисъл в нещата, какъвто те нито притежават, нито някой от инициаторите им някога е възнамерявал да влага в тях.

Като цяло видях от теб големи, пламенни, помпозни думи. Нито една от които обаче не бе подплатена с някаква фактология. Поста ти не стигна по-нагоре от тези на който и да е от събратята ти по възгледи по-горе в темата - празни приказки без покритие. Аз ако искам вода ще ти донеса от 1001 кладенеца. Не броят им е важен, а това ФАКТИ ли ни представят те или не. Ако ти можеш категорично и недвусмислено да обориш някой от тях - добре си дошъл. Досега не съм срещнал някой, който да е успял. Ако ли не - боя се, че ще е разумно да признаеш, че подхода ти е предубеден и манипулативен, основан на недоказуеми клевети и респективно не цели някаква морална или граждански ангажирана критика, а насаждане на омраза спрямо онези традиционно маргинализирани групи, които предизвикват душевен дискомфорт у теб. Причините за последното нямам да коментирам, поради липсата на достатъчно данни.

Добре де,

разбирам ги.

Нямам нищо против тях.

Ама мен какво ме бърка кой е гей,

кой е педераст,

кой е травестит,

кой е лесбийка и таканатакъка?

Че и паради ще организират.

Нали искат да са равни?

Да се слеят с обществото ни?

Е тогава защо се делят?

Не ми пречат, до когато не започнат да

афишират силно своята сексуална ориентация.

(звучи ми като рекламна кампания за набиране на повече гейове)

Все едно аз да афиширам във всеки мой пост произхода ми,

родителите ми и таканататъка.

Разказвал съм какъвм съм и таканататъка,

но не постоянно и не организирам паради нали?

За мене тези паради са пълен фарс и

палячовщина.

хомосексуалността при мъжете е проява на лош вкус, но всеки има право на такъв

хомосексуалността при мъжете е проява на лош вкус, но всеки има право на такъв

Е не ти пожелавам да ти се случи,за да разбереш колко е трудно.

Е не ти пожелавам да ти се случи,за да разбереш колко е трудно.

ами трудно е заради дребните душици, предразсъдъци и куп недоразумения, но със сигурност и по трудни времена е имало ,така че трябва се гледа позитивно, сега поне няма да те убият с камъни ако живееш в България

Гейовете са едни от най-егоистимчните същества, които съм познавал някога. Досега съм общувал по-близко с няколко гейа(как е множественото число на тая дума?) и много ми се е искало да им нацепя канчето. Много ме дразнят, дразни ме поведението им, а не факта, че спят с хора от техния пол. Ок, мен не ме бърка с кого се шибат, само че да стоят по-далеч от мен.

Има си хора и хора,някой се държат кофти, други не.Явно си попаднал на такива хора,но това не означава,че всички са такива.Всичко зависи от отделния човек.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.