Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 2.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

мерси :yanim:

• Отговори 820
  • Прегледи 126,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

има ли тема с виста дизайн за Лиско последната версия?

Тук има една тема точно за това!

ЧНГ пак §) :rolleyes: !

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

тази е тема е по-скоро IE 7 look :rolleyes:

Здравейте,

Има ли плъгин за Quick time за Mozilla Firefox, с който да мога да гледам .mov файлове?

Здравейте,

Има ли плъгин за Quick time за Mozilla Firefox, с който да мога да гледам .mov файлове?

ето тук има всякакви Plug-ins за Firefox cool.gif

Здравейте!

Има ли някакъв начин да огранича скороста на download, с която Firefox сваля от мрежата, така както е при всеки download мениджър?!?!?! Някакво разширение ли,какво ли...

Редактирано от oggy_bogy (преглед на промените)

ето тук има всякакви Plug-ins за Firefox cool.gif

Това го знам, но от там като реша да си свалям Plug-in на Quick time и ме отвежда на страницата Quick time и ме кара да си свалям плеъра. Аз плеъра ли трябва да имам, за да имам такъв Plug-in?

Това го знам, но от там като реша да си свалям Plug-in на Quick time и ме отвежда на страницата Quick time и ме кара да си свалям плеъра. Аз плеъра ли трябва да имам, за да имам такъв Plug-in?

Това би трябвало да ти свърши работа. След инсталиране, сложи отметка на play movies automatically в таба browser от настройките на програмата.

Това би трябвало да ти свърши работа. След инсталиране, сложи отметка на play movies automatically в таба browser от настройките на програмата.

Дам, ясно. Значи трябва да се инсталира плеъра, за да имам такъв Plug-in. В случая да, ти си прав да ползвам алтернативата на quicktime, защото е къде, къде по-лека и малка от другия. Благодаря.

Дам, ясно. Значи трябва да се инсталира плеъра, за да имам такъв Plug-in. В случая да, ти си прав да ползвам алтернативата на quicktime, защото е къде, къде по-лека и малка от другия. Благодаря.

Всъщност QuickTime Alternative е кодек, а .mov файловете се отварят в WMP по default. Ако сложиш отметката за браузера, ще се отварят и в него.

Всъщност QuickTime Alternative е кодек, а .mov файловете се отварят в WMP по default. Ако сложиш отметката за браузера, ще се отварят и в него.

Да, така беше. Обърках се с друг плеър. Това наистина е само кодек с който да може да пускаш .mov файловете, както K-Lite Codec Pack

Здравейте!Искам да попитам как точно се правят отметките-в момента съм с ФФ2 и има разлика от предишната версия1.5 за начина по който правиш отметка(bookmarks).При 1.5 беше просто-bookmark this folder и си готов.А сега е друг начина,но не знам как точно.Моля за малко инфо по въпроса.

Здравейте!Искам да попитам как точно се правят отметките-в момента съм с ФФ2 и има разлика от предишната версия1.5 за начина по който правиш отметка(bookmarks).При 1.5 беше просто-bookmark this folder и си готов.А сега е друг начина,но не знам как точно.Моля за малко инфо по въпроса.

Ами най-лесно става с Ctrl+D... надявам се правилно съм разбрал въпроса ти...

А с Ctrl+B отваряш букмарк панела. От Менюто Bookmarks ->Organize Bookmarks пък ги редактираш. ;)

А как да направя пред отметнатия адрес да се появи малката иконка на сайта(както примерно сега на калдатата иконката пред адреса е земното кълбо)вместо празна папка (както се появява след отметване).

А как да направя пред отметнатия адрес да се появи малката иконка на сайта(както примерно сега на калдатата иконката пред адреса е земното кълбо)вместо празна папка (както се появява след отметване).

принципно това зависи дали в сорс кода на дадения сайт е посочена иконка.Примерно

<LINK href="123.ico" rel="SHORTCUT ICON">

Редактирано от Conroe (преглед на промените)

Ако имаш в пред вид така:

70808_964_m.JPG

това става много лесно, просто от адрес бара си придърпваш(влачиш) иконката до мястото където да седи, както е на снимката горе. В първия момент може и да не се е появила, а да е само бяло квадратче, но след като кликнеш на нея, за да се зареди втори път, тогава вече ще се появи. Успех.

Здравейте, Имам Mozillz Firefox 2.0 на български но всеки път като рестартирам компа и ми се гъбят посетените файлове въпреки че настроиките на браузъра са наред. Деинсталирах го но пак нищо. Мисля че съм пипнал нещо в Control Panel-Intenet options-Advanced или незнам къде ама и с Opera е същото? Който помогне-БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Здравейте, Имам Mozillz Firefox 2.0 на български но всеки път като рестартирам компа и ми се гъбят посетените файлове въпреки че настроиките на браузъра са наред. Деинсталирах го но пак нищо. Мисля че съм пипнал нещо в Control Panel-Intenet options-Advanced или незнам къде ама и с Opera е същото? Който помогне-БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Инструменти->Настройки->Лични данни

Там в менюто виж в "Лични данни" дали има отметка пред "Изчистване на лични данни"; вдясно има и бутон "Настройки", отвори го и можеш да си избереш кое да ти остава или чисти след затварянето на ФФ 2.

търсих и не намерих отговора на моя проблем.

като отварям страници с mozilla firefox, скрола на мауса не иска да работи, т.е да движи страницата нагоре надолу.Моля за помощ не знам какъв е проблема.

Благодаря ви много.

Редактирано от vladce7 (преглед на промените)

Отскоро ФФ започна да не показва всички повечето картини в страниците(предимно банери)но все пак отваря някои.На IE и Опера не става така.Как може да се оправи това?

Кликваш върху банера, който не се показва, инсталира се флаш плъгина за ФФ и си готов.

Предполагам, че ти е нова инсталацията на ФФ?

Ползвам Mozilla Firefox 2.0 на Български. Но всеки път като рестартирам компа и нищо не остава от посетените сайтове. Всички настроики на браузъра съм направени, но явно съм пипнал нещо някъде. Пробвах да преинсталирам Mozilla ама пак не става. Сложих Opera и пак е същото, просто луднах. Надявам се някой да помогне!

Ползвам Mozilla Firefox 2.0 на Български. Но всеки път като рестартирам компа и нищо не остава от посетените сайтове. Всички настроики на браузъра съм направени, но явно съм пипнал нещо някъде. Пробвах да преинсталирам Mozilla ама пак не става. Сложих Opera и пак е същото, просто луднах. Надявам се някой да помогне!

И двата браузъра по подразбиране запазват посетените сайтове. Случайно да имаш оптимизираща програма която да почиства след браузърите?

И двата браузъра по подразбиране запазват посетените сайтове. Случайно да имаш оптимизираща програма която да почиства след браузърите?

Да, това също е възможна причина, но малко по-горе вече отговорих на въпроса на ktkbg, би трябвало да няма повече този проблем.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.