Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с фирма "СТЕМО" - Варна

Featured Replies

Да, аз наистина не разбирам абсолютно нищо от автомобили и като отидох да си купя кола помолих мой познат автомонтьор да дойде с мен и да ми помогне в избора. Ами вече четвърта година карам тази кола и нямам сериозни оплаквания от нея.

...

В случая не говоря за покупка на колата, а за най-обикновен ремонт, който се налага доста по-често от покупката :help wanted:

По-нагоре четох, че заплатите на тези, хм "служители" били ниски и затова и специалистите не се заемали с тази работа. Че нормално е да са ниски. Нали първо човек трябва да покаже и да докаже какво може и чак тогава да драпа за по-висока заплата. Пък и при подобни на описаните изцепки изобщо не виждам защо трябва да им се дават каквито и да са заплати. Защо да им плащат ? Затова, че сриват авторитета на фирмата ли, че прогонват бъдещи клиенти ли ? Ама нямало компетентни на пазара на труда. Че клиентите к,во ги е грижа за това ? Това би трябвало да е грижа на всякакви управители и шефове. Да си намерят, това им е работата ( не им е работа да изяждат някого по телефона ) . Като не могат ....махат се и те. Да не би някой да е абониран за шефското място ? Освен привилегиите има и задължения. Като не могат да се изпълнят ...довиждане.

• Отговори 206
  • Прегледи 50,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Уважаеми fixt00l, така наречения "независим експерт" (имена няма да споменавам), замислял ли си се че рискуваш 3 годишната гаранция на компютър, за който ти дори не си платил и един лев? Замислял ли си се какво ще се случи ако (и когато разбира се!) вследствие твоята намеса, този компютър "сдаде багажа"? Нали се сещаш че не ти си този, който ще трябва да плаща за ремонт? А знаеш ли каква е цената на оригиналните резервни части? Тогава отново "СТЕМО" (или някоя от другите изброени "измамнически" фирми) ще са ти виновни?

И в крайна сметка аз не разбрах - кой те упълномощи да търсиш чии права? Клиента ако е толкова бесен къде е? Или е безпомощен "старец", който дотолкова се уповава на теб, че позволява да вършиш подобни глупости? Или ти е платил предостатъчно да му свършиш работата, за която те е наел и която ти си "омазал" доволно? Или не ти се връщат парите за "консултантските услуги" и пиратския софтуер, който сигурен съм си му продал?

Вземи се в ръце и спри да пишеш глупости. Най-малкото не ти отива на възрастта и на претенциите за екпертно мнение. И спри с екпертните мнения моля те, че се изложи достатъчно. Жалко за всичките 4000 лаптопа (макар че едва ли са повече от 40) които поддържаш. Представям си що за поддръжка е.

• Автор

Първо, интересно как още с първото си съобщение влезе в тази тема.Май модераторите трябва да изчистят такива поръчкови постове.Не видях никаква аргументация, и не смей да ме обвиняваш.Къде съм писал глупости, посочи? Не съм продал пиратски софтуер, нито рискувам, хаквайки картата.Като техниците на СТЕМО са некадърни, дай да си посипем главата с пепел?Светът не се върти около тях, момиченце(на такова ми приличаш).Те са му взели пари за лицензиран ХР, и това може да се провери.На толкова глупав ли ти приличам, да рискувам с някакъв WINDOWS?Откъде-накъде казваш, че съм омазал лаптопа?Там ли беше?За твое сведение, аз днес успешно оправих машината, и помолих клиента да направи многочасов гейминг, слагайки всички игри на 1440 х 900 @ FSAA и т.н Кой какъв експерт е, ами, хм, zdravko87 е написал за мен, Людмил и Кокомил ме наричат колега, отделно аз написах за постиженията си, вие каква сте, изпитна комисия ли, с един-единствен пост?Какво сте направила за този форум, кому сте била полезна?Да търся правата ме е упълномощил самият клиент, той има това право, а вие от Стемо, не искате ли да му сложете железен синджир на врата, и да му казвате какво да прави?Прочети си в енциклопедията какво означава експерт.Човекът е световен шампион, а тук му оспорват познанията някакви си хора с по 1 пост.Какъв искаш да стана-вселенски шампион ли :rolleyes::P Явно много хора ги е яд, че хората си търсят правата, и това им е против интереса.А служителката в офиса крешеше да не вземаме NV 8600M, защото НЯМА ДРАЙВЪРИ ЗА ХР ohmy.gifbiggrin.gif Аз в ръце съм се взел, и успешно свърших чужда работа, и чужди грешки поправих, евала. Да се вземат от Стемо в ръце, и да спрат да се излагат като кифладжии из цяла България, чрез подставени лица, Кокомил ви го каза, а не е длъжен да ви отваря очите.Много малко са хората, които разбират колкото него.Много малко.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Абе на тия от Стемо защо не им се отваря сайта ? При мен ли нещо не е наред - от кейбълтел и БТК не се отваря - Стемо сайт Нали за тези става дума - цък ? Някой да не им е хакнал леко сайта днес, да си признае веднага cool.gif А до оня ден си работеше, сякаш ?

• Автор

Даже и днес си работеше, преди да отида да хакна картата, лично го гледах.Работеше-минало свършено време.Може те да са го спряли, може и да е хакнат.Чакаме пълни самопризнания ;)

На човека са предложили да му сменят видеокартата срещу заплащане, защото не можели да оправят гаранционното QUADRO ;)

Извинявай, но тук вече преувеличенията ти преминават в чиста ЛЪЖА.

Сериозно ли твърдиш, че СТЕМО са отказали гаранционен ремонт на нов лаптоп, купен от тях преди няколко дни и са предложили като единствена алтернатива покупка на нов компонент? Това и да го видя, няма да го повярвам :shock11:

Най-вероятно истината е малко по-ралична. След като са обяснили на клиента, че ще му сменят дефектната видео карта с работеща безплатно в рамките на законовия срок от един месец, той е отговорил, че този вариант не го устройва, защото заминава на курс вдругиден. И те са му предложили ако толкова бърза да си купи друга видео карта, а като се върне ще си получи и ремонтираното или сменено QUADRO. На което, въпреки всички плюнки на Fixt00l, може спокойно да се играе Call of Duty IV.

Аз не работя в голяма фирма, защото никоя такава фирма като СТЕМО не може да си позволи да ме наеме, щом 1400 лв заплата смешни ми се виждат...

Да бе, тя и лисицата така казала, че гроздето кисело и се вижда... biggrin.gif Направо живи да ги ожалиш СТЕМО-то. Сигурно по цял ден си гризат ноктите от яд, че не могат да наемат един толкова добър овърклокър като тебе ;) При това и изключителен търговец, продал за 8 години над 10000 компютъра. Който от чист професионализъм не счита за нужно да поясни, че посочената цифра е в двоична бройна система laugh.gif

• Автор

Ще те помоля най-учтиво да престанеш да се заяждаш за неща, които нито си видял, нито ще видиш.След като хакнах картата, да, върви си 1440 х 900, с всички ефекти на максимум, както и GRID, с други игри клиентът не разполагаше.Живи да ги оплачеш, след такава жалка излагация. Думите на шефа бяха-много добре направихме, че го излъгахме.Май искаш да пратя записа в Господари на ефира?По-добре замлъкни и напусни темата, не помагаш на Стемо.След като нямаш какво да кажеш и злобееш..Или може би завиждаш, че само на 25 години, аз слагам много хора в джоба си, на сянка...И, далеч не съм само овърклокър, личи си и по примерите.И съм малко повечко от администратор.Не съм длъжен да обявявам на всеослушание какво и къде точно работя, както виждам, ти не отговори на запитванията?!Защо искаш това от мен?!Добре попитах човека какво точно са му предложили.Глобалните модератори ти го казаха-смешни са тия напъни в защита на Стемо.Явно съзнателно ставаш за посмешище.Това не отива на Г-Н 20г в бранша.Гледам да отърва човека, бе, я се поставете дори за минута на негово място, това са 3000 лв...И на чужд гръб-100 000 тояги са малко..."Да се научи, да се консултира и т.н" А свещ в църквата не искате ли да запали?! За какво им плащат на служителите в офиса?! Бърбораната ми казва-не съм компетента ohmy.gif Абе, тоя шеф с всичкия ли си е, ще ме прощавате?Аз ли съм виновен, че осирате името ми, дето благородно се хванах да хабя 3 дни нерви и време, които никога не се възстановяват...

Ще те помоля най-учтиво да престанеш да се заяждаш за неща, които нито си видял, нито ще видиш.

Вярно е, търбовец като тебе, продал на 25 години над 10 000 компютъра не съм виждал, нито ще видя :help wanted3:

След като хакнах картата, да, върви си 1440 х 900, с всички ефекти на максимум, както и GRID, с други игри клиентът не разполагаше.

Така ли му викате сега? Хакване? Ние, от по-старото поколение, предпочитаме да го наричаме "инсталиране на фирмените драйвери" biggrin.gif И какво се оказа в крайна сметка? Машината си е здрава и читава, а проблемът бил в задклавиатурното устройство. Което вероятно е омазало работата, опитвайки се бърника из настройките BIOS-а на картата, за да овърклоква. И като се помъчи малко, преинсталира всичко на чисто, върна настройките на default и сложи правилните драйвери, лаптопът си тръгна нормално. Е, не можа ли от самото начало да си свършиш работата, за която морякът ти е платил, ами трябваше да оплюваш половината варненски фирми на дълго и на широко? Или като видя как си я омазал се уплаши, че няма да можеш да оправиш кашите, които си забъркал и тръгна да се чудиш на кого да прехвърлиш вината?

Живи да ги оплачеш, след такава жалка излагация. Думите на шефа бяха-много добре направихме, че го излъгахме.Май искаш да пратя записа в Господари на ефира?По-добре замлъкни и напусни темата, не помагаш на Стемо.

Хайде де, качи го най-после някъде тоя прословут запис и дай линк, да го чуем всички. Целта ми не е да помагам на СТЕМО, а да разберем всички във форума какво точно се е случило. Ако наистина всичко е станало както го описваш, нямам нищо против и на "Господари на ефира" да го пратиш, и на Комисията за защита на потребителя. Само че там вече няма да си анонимен. Ще се наложи да застанеш зад думите си и да носиш административна и наказателна отговорност за всяко лирично отклонение от действителните събития.

След като нямаш какво да кажеш и злобееш..Или може би завиждаш, че само на 25 години, аз слагам много хора в джоба си, на сянка...И, далеч не съм само овърклокър, личи си и по примерите.И съм малко повечко от администратор.Не съм длъжен да обявявам на всеослушание какво и къде точно работя, както виждам, ти не отговори на запитванията?!Защо искаш това от мен?!Добре попитах човека какво точно са му предложили.Глобалните модератори ти го казаха-смешни са тия напъни в защита на Стемо.Явно съзнателно ставаш за посмешище.Това не отива на Г-Н 20г в бранша.

Убягва ти разликата между злоба и сарказъм. Да, иронизирам те, за да се усетиш колко абсурдно звучат хвалбите ти, но ти май продължаваш да се вземаш прекалено на сериозно и да се излагаш.

• Автор

Преинсталираха ТЕ, а не аз, да се разберем.Ако ти така работиш-събаряш цялата OS в канала, и слагаш пиратски омазан софтуер-по-добре се скрий, и не хвърляй това на мен.Клиентът, той пожела да им го даде, разбира се, не оспорих.Върнаха му го по-зле отпреди, с лицензирано ХР.Спирам да слушам някакви си гамени, които се заяждат, а лице в лице гък не биха обелили.Пиратски софтуер не слагам, затова предпочетох ония от Стемо да сменят от Vista-XP.Хакване си беше, тъй като нито съм слагал фирмени драйвъри-бяха ги сложили великите техници на Стемо, и отново не тръгна.И какво би станало тогава?Щяха да му го сменят, ако ме нямаше мен, с друг, защото не могат да хакнат една карта?Мислиш, че с некви драйвъри се размина, така ли?По лаптопа не съм пипал хич.Не си залагам лесно главата.Като има лицензиран софтуеър, предпочитам те да си го правят.Пуснах 3DMARK и Fraps, достатъчно беше.Нищо не съм омазвал, всичко от Стемо са направили, защо плюеш мен, бе, какво искаш?!?!?!????!!?!?!?!?!?!?!?И с какво се излагам, че АЗ го оправих, от Стемо не можаха?Да благодаря за помощта на колегите от laptopvideo2go, тук е моментът.Ти също носиш отговорност.Не съм инсталирал никакъв системен софтуер, нито Windows, ни драйвъри, и следователно от Стемо всичко омазаха.Ако продължаваш да си измисляш и да ме плюеш, ще апелирам хората от екипа на KALDATA да се намесят подобавашо, и ми дължиш мъжко извинение за отношението си.Когато ТИ станеш световен шампион, тогава ще говорим.А за оправянето-виж добре, че преди твоите постове казах как ще стане.И с никакви подпитвания няма да ти кажа как съм го оправил, не е този начинът техниците ви от Стемо да напреднат малко.И да ми се молиш, пак няма да ти кажа, нали си в бранша от 20 години.Моят пост за хакването бе преди твоя, не си съчинявай фантазета.Не се сърдете на мен, а на тях.Този театър не е необходим, вие го предизвикахте, че и подклаждате...Дали сте неизправна машина, и плюете по по-напреднали от вас...Шамари зад вратовете на такива, като 12-годишни хлапета, не си признавате вината.

Fixt00l, четейки 5 - цели ПЕТ страници постове, от които твоите са по половин страница самохвалство, не мога да не отбележа, че прави впечатление само едно нещо, ама то изпъква толкова силно, че чак дразни и се набива в главата на четящите, а именно - твоето АЗ (его) и нищо повече. До тук всички разбраха, че имало някакъв проблемен лаптоп на марката НР, който ти дори модел не искаш да посочиш, та да види Българина, коя е по дяволите тази проблемна машина!

Проблемният лаптоп е нещо подобно на ТОЗИ
С това си озречение изчерпваш познанията си към лаптопите, ако разбираше, нямаше изреченито да съдържа думата - нещо подобно, а ТОЧЕН модел! Само за сведение и отговор на това -
HP има най-лоша подръжка и най-ниско качество на продукция
... HP, са лидер в световен мащаб в продажбата на портативни компютри, да, наистина не всички модели са им цвете, но качеството определено е над СРЕДНОТО, а поддръжката... там тази марка няма равна, и ако не знаеш най-големият Call & Service Center на HP за Европа, се намира в нашата мила родина.

Въпросният лаптоп за 2ХХХ лева, мога да ти кажа, че е много приличен, поне ако има нещо общо с този от линка ти! Quadro сериите на nVidia имат доста добър гейм пърформънс, независимо, че се водят изключително професионални. Искам само да погледнеш картинката по-долу и да нализираш сам, безмълвно опровержението на думите то за Quadro:

248d2f43350903bf.jpg

Та в крайна сметка, кажи пустия модел, кажи кое те е издразнило и кажи кой е виновен, защото до тук вина на СТЕМО не виждам, виждам само как един човек си е купил НР, а е трябвало по теои думи да си вземе ASUS (незнайно защо) и понеже човекът вече е закупил стоката, а твоята консултация е отишла по дяволите и сега трябва да търсим виновници...

Е Човече, спри се... осъзнай се, не си единствен разбиращ и клокващ и шампион по билярд... всички ядем от една баница (не работя в СТЕМО), но не всички имаме изкривено фенство към марки, а се стремим да сме обективни!

Искам да отбележа само за сведение, че не знам какво си хакнал толкова на една супер производителна видеокарта... според мен едно цялостно рикавъри на лаптопа е щяло да свърши всичката работа, но сигурно би се сторило на клиента, че ти като консултант не си свършил много и си се изложил ... и ето получава се казус от НИЩО - буквално!

Пак те подканям, помисли и преди да ми отговориш кой ли съм пък аз, че да взимам мнение по темата и, че не съм шампион по кикбокс... помисли, кой с какво е виновен!

А би било интересно все пак да чуя и записа на разговора, както би било интересно да прочета отвт от фирма СТЕМО Варна или поне на някой, който работи там!

Монетата има две страни, до тук само ези ... не става!

• Автор

Не съм шампион по кикбокс.Моделът казвам за n-ти път е 8710W.BSOD и забиви при елементарни игри и след recovery, правено от тях, така предпочете клиентът-няма какво да се занимаваме, каза.За АСУС е пример, просто, ако го имаха-него предпочитам.Напомням, човекът никаъв DCC/CAD/CAE не го интересува, и са го накарали да даде повече пари за QUADRO.Фолксваген са лидер по продажби, освен да кажа на брат ми да си продаде MERCEDES 6.4 Cl63 AMG за над 300 000 лв, че се е набутал.Продажбите никога не отговарят на качеството.Виж линка с клипа, където човекът разстреля принтера и благодари на великата подръжка на HP.Издразни ме всичко това.Можеха просто да му предложат аналогичната 8700M, за какво да даде тия пари?Не могат да го оправят, и не щат да го сменят.От централата вежливо ме препратиха след мейла, към офиса, където ме посрещнаха с крясъци и ругатни.

Колеги, моля без заяждане и караници! Само хабите нерви, а нищо няма да постигнете и темата съвсем ще се изроди. Fixt00l, можеш ли спокойно да обясниш какво точно стана, че така нервно нахвърляно в няколко поста не можах съвсем да разбера какво са направили в СТЕМО. До тук разбрах, че са пробутали Quadro за геймърска карта и че ти си опитал да говориш с тях да сменят компютъра, ама дай малко по-подробно и по-Мечо Пуховски(демек спокойно)

Иначе в предният ми пост говорех принципно не за конкретния случай и искам да кажа че много от клиентите са изключително твърдоглави и не приемат никакви съвети, и след като опре ножа в кокала идват и ти реват на главата, че им продали боклук. Или прочел нашия два реда в някой сайт за овърклок, изгорил процесора и после вика - ми както си работеше и спря. На скоро ми се случи следното нещо. Звъни ми човек на когото съм продал компютър и вика - ела да видиш, че от два дни нямам Интернет и доставчика каза, че причината е в компютъра. Отивам и се оказва, че при поредната буря е заминала LAN картата, ама направо се опушил конектора. Обяснявам му аз, че трябва да купи нова LAN карта, а той: че защо аз - компютъра нали е в гаранция. Търпеливо му обяснявам, че причината е в кабела на доставчика, по който явно е протекъл ток и е изгорил мрежовата карта(слава богу, че винаги слагам външна LAN карта, a за да си спестя изгаряне на дъно и кой знае какво още, че като ги знам местните кабелджии :rolleyes: ) и поради това гаранцията му не важи, но той не иска и да чуе, Казвам му, че ако всеки ден има буря и му гори картата, или ако Чез електро пуснат 300V вместо 230 и му изгори захранването, гаранцията не важи. Не се разбира от дума - е сложих му една LAN-ка да ми се маха от главата и тъкмо се запътвам да излизам, когато го виждам как се опитва да напъха компютъра под бюрото и удря кутията в онези малоумни поставки за компютър под бюрото и то така както си е включена машината и си сваля торенти. Въпреки това, учтиво продължавам да му обяснявам, че е вредно изобщо да се мести настолно PC докато работи, а камо ли да претърпи и леко сътресение. Реакцията му беше: бе нищо му няма, аз си го местя редовно така като чистя вкъщи. Ама после като му откаже харда няма да му призная гаранцията, пък ако ще и в ООН да се оплаче. За това казвам, че темата е интересна и полезна, но винаги нещата имат две страни и не винаги клиента е прав. Сигурно сте виждали теми из форума: "Как да си изгоря видеокартата, така че да не личи и да ми я сменят във фирмата с нова"

E-e, тук изобщо не мисля, че си прав ! Това, че не са извикали тебе за консултант не означава, че трябва да злорадстваш на несполуката на човека. И по-горе споменах: при наличието на уж "продавач консултанти" е нормално клиентите да се доверяват на човека, когото са назначили да върши точно тази работа.

Не злорадствам. Може би пропуснах да спомена, че преди това сме обсъждали бъдеща покупка на компютър и уж щяха да се обадят когато решат да купуват. Нямаше да им взема нито стотинка за консултацията, както и щях да ги заведа във фирма в която знам, че са коректни и освен това и с по-ниски цени, че нямат много пари хората, ама след като са взели вече уж геймърската машина, няма да тичам да сменявам части и т.н.

Моделът казвам за n-ти път е 8710W

Всъщност е за 1-ви път

и са го накарали да даде повече пари за QUADRO

Накарали? Насила? Нали си бил нает за консултант?

Фолксваген са лидер по продажби, освен да кажа на брат ми да си продаде MERCEDES 6.4 Cl63 AMG за над 300 000 лв, че се е набутал.Продажбите никога не отговарят на качеството.

Сравнението ти е много уместно, защото Мерцедес са класа, но за съответните пари, а Фолксваген са "народен автомобил" със съответните есктри, засъответния обикновен човек и въобще не са лоша марка! Та, който има пари да си купи Мерцедес (Елиънуеър, Вайо, Вуду, Панасоник), няма да си купи Фолксваген (Ейч-Пи, Дел, Ейсър и т.н и т.н)...

Виж линка с клипа, където човекът разстреля принтера и благодари на великата подръжка на HP

Много несериозно изказване! Не може по някакъв линк с пиян редник от великата Американска армия, стрелящ по някакъв принтер на НР, да оцениш съпорта на огромна корпорация, която много или малко е колос точно в принтерната техника!

От централата вежливо ме препратиха след мейла, към офиса, където ме посрещнаха с крясъци и ругатни.

Защо? Ти как ги посрещна? С хляб и сол? Кажи си, учтив ли беше? Или търсеше нечия кауза, незнайно защо толкова дълбоко си взел за своя!

Влизам си днеска в компа и си пускам едно търсене за Стемо в Гугъла (щото ми трябваще нещо от каталога им) и какво ми виждат старите окьоравели вече комбъли: ""СТЕМО" са осъзнати измамници !" Опа, викам си тука ще падне смех. Я да видя какво ново. Цъквам аз на синьото и ми са зарежда страницата. Да си кажа честно заболя ме главата докато прочета глупостите написани от някой си Fixt00l. Е честно да си кажа засърбяха ме пръстите да му напиша и аз някой и друг ред, щото гледам тези от Стемо като по-интелигентни гледат да не падат на неговото ниво и да му отговарят на простотията. Ама аз нали съм си прост, пък и доста грозен за какво да са правя и на интелигентен? Рекох си ще му драсна некой и друг ред на момчето, дето са вика приказка да става.

Та успях да скопосам следното: Уточнявам само, че за по-кратко от тука на сетне превърналата се в нарицателно за простак странна смесица от символи Fixt00l ще заменям с "Ти знаеш ли кой съм аз?"

Извадил съм си няколко цитата от шедьовъра на "Ти знаеш ли кой съм аз?" и съм дал кратки отговори и напътствия към младежа. Всъщност не съм сигурен за последното. Може и да е девойка.

1. Цитат: "Един възрастен клиент отива в офиса на Стемо във Варна, където са известни с поведение към клиентите, подобно на турски паша към роби (и той самият го каза)" - а стига бе "турски паша към роби". И аз съм влизал в тоз магазин няколко пъти ама хората там много интелигентни ми са видяха. Посрещнаха ме, само хляб и мед дето не ми изкараха. Ама интелигентното си е интелигентно. Който е учил на времето, ей на, такъв като тях става. Пък който не е учил прост си остава кат' тоз "Ти знаеш ли кой съм аз?" простак. Ама както и да е. Отивам до тоалетната.

Тука съм.

2. Цитат: "Клиентът бе убеден, че СТЕМО и HP са уважавани фирми ph34r.gif След сериозно количество смях от моя страна, истината лъсна наяве, след като разказах куп случаи, истински, и му обещах да му отърва кожата." - Леле мале добре че си бил ти. Горкия човечец. Сега сигурно се надява името му да не излезе в някой форум та да потъне от срам зарад теб. Ама ти както обявяваш че имаш телефоните и адресите на и без това малкото си клиенти, че и може и да ги публикуваш. Майко мила. Те знаят ли за този вариант. Голям срам ще падне.

3. Цитат: "След няколко дни играчка те се предадоха, и обещаха смяна, и бях поканен да ида, и да избера друг модел лаптоп.Отидохме днес, някаква дърта кранта ми крещя и ме обижда, като си призна, че не е технически компетентна." - Абе пич (ПИЧ = полово изостанал човек), аз докато бях в магазина такава дърта кранта не видях бре. Я чакай малко. Гледам аз снимка си си сложил. Нека позная - на таз снимка дето си я сложил ти да не си оня с лупите и проскубаната брада. На, такъв си те представям аз тебе. Ма, сигур си ти. Ей, момче незнам тез лупи колко диоптера са ама с мойте не видях ни една "дърта кранта" в тоз магазин бре. Я да си забърсваш по-често лупите и вземи излизай малко да си говориш с нормални хора навън. Стига си си играл само с надуваемата кукла вкъщи и след това да си го изкарваш на другите затова че си жалък социопат (ей, правилно го написах това последното). Време е за сън.

Пак съм аз.

4. Цитат: "... "Вие знаете ли кой съм аз?", защото явно не знаеха." - Ей богу, добре че не си им задал тоз въпрос. Повярвай ми щяха да та изгледат ама много много по-странно. Да ти кажа честно и аз че и комшията не сме чували за тебе. Ма тя наш'та махала е голяма дет са вика не можем всинца да сме си мирисали дупетата. А и ти сигур си известен ама само в апартамента, в които живееш.

5. Цитат: "Накрая излезе, че клиентът не си пази кашона, и те отказаха смяна.Той си каза, че не иска пари назад...Няколкостотин ЛВ разлика, заради един кашон?Доколкото знам, на вторични суровини ги изкупуват по стотинки-килото..." - Аз кашоните си не изхвърлям. Дет са вика все ще потрябват за нещо.

6. Цитат: "Накрая онази ми казва, че разликите между QUADRO и GF ги имало във всяка книжка... clap.gif Само дето и хлапетата ги знаят, бих й казал аз...Тя е груба и некомпетентна, Бай Никой, работи на заплата, а й бе казано, че съм независим експерт......" - Ей тука не разбрах кой та е окичил с това гръмко название "независим експерт". Да отидеш пред огледалото и да хванеш тоя дето са е показал там за топките и да му ги стиснеш здраво щото да знаеш много та е излъгал тебе. Срама няма тоя дърт копелдак.

7. Цитат: "Случаят бе отнесен към доста конкурентни фирми, дори видях няколко червени от смях лица (не си измислям).Май Господарите ще ги посещават скоро..." - !?! че то останаха ли фирми във Варна, които да не си оплюл. Че чак и приказка с тях да си имаш. Да не би да имаш в предвид някое барче с два-три компютъра вътре. Сигурен съм, че ако им назовеш имената утре всички ще се отрекат от тебе, защото повечето от тях сигурно са дилъри на СТЕМО и вадят пари благодарение на тях. Колкото до Господарите те на акъла на един психично неуравновесен социопат няма да се хванат.

Гледам някъде по-надолу намесваш ТИМ че ти предлагали работа. Човече жалко, ако тия те вземат на работа як пердах ще ядеш. Бегай от тях, щото те такива "независими експерти" като тебе на закуска ги шамарят, а след вечеря ги .... сещаш се.

А сега внимание:

Деца, внимавайте с кого си пишете из форумите и в чата! Навъдили са се разни малки човечета дето много лаят, щото никой не им обръща внимание. Не ги бийте, моля. И те един ден ще пораснат и ще осъзнаят ще пубертета им е преминал.

• Автор

Добре, ще се постарая да обясня по-добре.Става въпрос за клиент, възрастен моряк, на 50 години, който влиза в офиса на Стемо във Варна, и от вратата казва, че нищичко не разбира, и иска консултантите да му препоръчат лаптоп, ще го ползва за игри.Нямал е никакви претенции, освен цената да не надвишава 3 000 лв, и да е 17 " екранът.Не са го питали дали ще ползва машината за професионални приложения, DCC/CAD/CAE и т.н. Попитах го дали би взел, каквото те предложат и изберат, а той каза, че това е направил.При което са му продали HP 8710W с NV QUADRO FX 1600M, и лицензирания към него Vista 32-bit.Тук ще коментирам, че работата е свършена изключително непрофесионално, предвид цената на картата, спокойно можеха да му продадат модел с геймърския й аналог-8700M, или FSC или BENQ с ATI.Така човекът е платил доста повече за нежелани екстри и възможности на лаптопа.Личното мнение за този модел е, че е изключително грозен откъм дизайн, и, предвид жестоката конкуренция, определено не си заслужава високата цена.Даже клиентът каза-същият е като стария ми лаптоп, отпреди 3г.Аз имам лично основание и мразя HP, тъй като контролът на качеството им е почти нулев, и лаптопите им не са надеждни.Веднъж бях пратил един гръцки бизнесмен да му оправят клавиатурата на един добър HP лаптоп, моделът не го помня, купен от Гърция.По неговите думи в офиса са го гледали опулено и са му съобщили, че тоя модел не съществува, и не могат да му го оправят.Подобни случаи има десетки, все с HP, и няколко с FSC.Отговаряйки за толкова много машини, и поддържайки преди години над 1000 частни клиенти, съм видял с очите си неща, които не съм заснел с камера, и не мога да ви ги пиша.Единственото заснето е клипчето в Youtube, което дадох на link, където недоволен от гаранционния сервиз военен просто разстреля мултифункционалното си устройство, и коментира подръжката.Тя е изключително скъпа, особено за тия устройства, и се ползва често.Няма да променям темата към критикуване на HP.Клиентът се обажда на мен, и отидох до другия край на града, да видя.Не тръгваха най-елементарни игри, които си вървят и на INTEL GMA.Същите игри си вървяха без проблем на стария лаптоп на клиента, който е с RADEON 1600 Mobile.Пускайки един 3DMARK, и Fraps, казах на клиента, че машината има проблем, и му предложих да го разреша с различни пробни OS, и Recovery.Той счете за по-добре машината да иде в сервиза.Каза, че не е очаквал такава сериозна фирма да му погоди този номер.Обясних му, че, за съжаление, в офиса във Варна далеч няма такова отношение и компетентност, както в Пловдив, например, и че HP не са предпочитан избор, нито пък са най-сериозната фирма в бранша, и т.н Върнаха му го с думите, че всичко е наред, и проблемите останаха.Написах e-mail до централата на Стемо, изложих случая, порицах служителите за лошия избор, който или е от некомпетентност, или съзнателно са искали да вземат максимума от 3000 лв на човела.Отговори ми любезно г-н Живко Желев, който даде координатите на Марин Маринов с думите, че същият е в течение.Няколко дни не си вдигаше телефона, и в офиса не можах да го открия, като подозрително ми отказваха, служителите.Накрая се обадих, представих се, а думите "независим експерт" са си истина, просто бяха намек, че не съм някой аматьор, и че зная какво говоря.Обясних технически какво е станало и защо GF, а не QUADRO.Човекът откровено нищичко не разбираше, и започна нагло да ме обижда, и прекъсва на всяка дума, и разговорът се изостри.Като му казах двете причини, които описах, за продажбата, побесня, вместо да благодари за сигнала, и каза, че според него работата е свършена прекрасно (а лаптопът не работи) :wors: Не искам да разкривам подробности от обидите и да се унижавам.На клиента са казали да си доведе човек, който да му избере друг лаптоп, и ще има смяна.Тоест, те сами ме извикаха.Отидохме в офиса, където ни посрещна една служителка, не бе запозната със случая.Обясних накратко, и тя веднага ми повиши тон.Останах изненадан.Тя повиши тон на клиента, обвинявайки го, че сам се е натискал за този лаптоп.Той отрече да се е натискал, и припомни, че е влязъл, и е казал, че не разбира, и че е очаквал консултантите да си свършат работата, и че не може да повярва, че трябва някой друг да избере добра машина, а не служителите в офиса.Припомни, че от сервиза са му взели пари, и са обещали да ги върнат, ако лаптопът не работи отново, и го връщат не-тестван, и не връщат парите.Клиентът попита какво можем да направим, след като има гаранция, а машината забива по време на елементарни игри, с BSOD и други такива.Служителката на свой ред продължаваше да крещи, че му е предлагала BENQ и FSC, а клиентът каза-не сте...Тогава тя започна да ръкомаха, и да крещи (да, крещи), че прави невероятен жест, и може да я накажат, и не сме го оценявали.Попитах я дали сме роби, или клиенти, предвид, че имаме законово право да искаме смяна.Нали от сервиза не го оправиха...Спрях се на един модел на FSC, който не е много добър, но нямаха голям избор.Много от моделите в сайта на Стемо изобщо ги нямаха.Служителката каза, че не е компетентна.Попитах има ли човек в офиса, комуто мога да обясня ситуацията, виждайки, че служителката не може да ме разбере.Такъв човек нямаше.Припомних й за линиите карти на производителя, QUADRO и GF, и попитах защо не са спазили препоръките на производителя, в случая, nVidia.Тя отговори с крясък, че не са верни.Учтиво й припомних израза "Не се прави на по-турчин от ходжата". Последваха куп други странни твърдения.Като видя, че не може да ме обори (има си хас), тя започна да лъже най-нагло клиента в очите, като върхът беше, че игрите не тръгвали, защото не били лицензирани, и ме погледна като котка, излочила млякото.Аз се усмихнах и й казах, че ще сложа куп безплатни игри, да проверим, например BWM M3 CHALLENGE.Господинът ме бе помолил да се намеся, ако е необходимо.Служителката за пореден път изкрещя, че разговорът е между нея и клиента, който сложи ръце на гърдите, си и я помоли да не му крещи. Обещаха да поръчат лаптоп, но липсваше оригиналният кашон.Смяната бе отказана, не коментирам.Предложиха на човека да му сменят картата СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ.Разпитах го дали са му предложили алтернатива, след като се върне от рейс, той каза-нищо такова няма.След ровичкане, и след консултация за справка с един колега от laptopvideo2go, реших да се постарая да оправя този 8710W, след като от сервиза не можаха.Този път клиентът бе съгласен.С малък hack и модифициране, картата проработи, привидно.Бяха сложили лицензирано ХР, също му бяха взели пари.Попитах го дали са му оставили документ или диск със софтуеъра, той каза-нищо не ми дадоха :idea: Обаждали му са се да искат мои координати, и да му крещят, но морякът е отказал да участва в конфликти, тъй като сам е избрал човекът да му помогне в разрешаването на въпроса, и е доволен от мен.Излязох си оттам, и му препоръчах да играе няколко часа COD 4: MODERN WARFARE, с максимални настройки и 1440 Х 900, и да направи същото с GRID.Каза ми преди малко, като му се обадих от скрит номер (както обикновено), че COD върви, но другата забива, даже и при ниски настройки.Утре ще си купи няколко по-тежки игри, по мой съвет, и аз отново ще му се обадя.Морякът искрено благодари, и каза, че смята да го ползва така, съжали за купа нерви, които хвърлихме и двамата, и че не иска и да чуе повече за Стемо, при което погледът му блесна.Утре вечер ще имам резултат.Клиентът препоръча да не се занимавам със Стемо, да им пратя СМС, че съм го оправил, без да се обяснявам как, за да се чудят, и хич да не обръщам внимание на провокатори и на злобари, тъй като неговото мнение е най-важно, и само той и аз знаем какво съм направил за него :handshake:

Считам за ненужни обидите, изтърпяни от шефа на фирмата и служителката, от тяхното непристойно поведение тръгна и моето остро отношение.Провокатори като V12, както и няколкото присмехулници, които имат по 1-2 поста, и са регистрирани специално, за да ме обиждат, считам за непристойни, нямам намерение да обяснявам кой съм, и какъв съм, доказал съм се пред цял свят.Ако не се лъжа, zdravko87 намекна за това, в своя Post.Не бях пипал нищо по машината, и явно подставени на Стемо лица хвърлиха несъществуваща вина върху мен.Регистрирани поръчково, преди броени минути sad.gif На хартия, каквото и да е QUADRO-то, аз говоря за конкретен, и проблемен случай.Дано Людмил си промени мнението за мен, доста се постарах за неутралното си отношение в този post.Някои потребители на ЛС искрено ме поздравиха за сигнала и полезната тема, като коментираха, че съм направил на салата онези, които не са прави.По отношение на заяждането "Ако не беше ти...", ще напомня, че от сервиза НЕ оправиха проблема, и изнудваха човека да си плати за смяна на карта.Ако не бях го оправил-това щеше да стане.Явно това е Стемо... Уважаемите kokomil и Lyudmil далеч не са кой да е, и някакви си самозванци, за разлика от гамените, които демонстрираха обиди с писанията си, и те застанаха на моя страна, като kokomil прекрасно засегна случая със служебните задължения и компетентността на кадрите.Едва ли някой ще ми възстанови безсънието и моралните щети.Наистина бих искал, ако ше ме обиждат- някой да ми бе казал обидите в лицето, мъжката, а не като някой с полови проблеми...(Да не качвам клипчето с мадамата от рождения ден, облечена като Снежанка, че ще ме бият, а някои от участниците в темата са виждали част от него :wub: )

Хванах хемороиди, докато прочетох всичко! Някои са писали толкова дълги постове, че докато свършиха, забравих как са почнали. И въпреки това не са казали нищо смислено. Можете да се заяждате с Fixt00l колкото си искате, но не извадихте нито един факт, който да опровергае твърдението му относно въпросната фирма "СТЕМО". Лично не мога да взема отношение за фирмата, понеже не познавам нито въпросната "дърта кранта" (мисля че така беше наречена), нито управителя "свръх специалист", нито съм влизал в нея. Не познавам и Fixt00l извън форума, затова не оспорвам твърденията му колко компютъра поддържа и какви титли има. Не ме и интересува, в паницата на другия не гледам! Мога само да кажа, че той има куража да се изправи срещу фирма, вероятно измамник, да извади факти (ако може да ги докаже, е желателно да го направи), а от другата страна видях само някаква баджанащина в защита! Не ми разправяйте, че от екипа на СТЕМО са много интелигентни и затова не се намесват. Особено при обвинения за незаконно разпространяване на лична информация, лични порно филми и т.н. По-скоро това ме навежда на мисълта, че не са толкова "девствени", за колкото някои хора тук се опитват да ги представят.

Сами потвърдихте думите на Fixt00l, че управителят е аругантен с клиентите. Щял да го навре незнам си къде. Е и? Като го навре? Пука му на някой! Последствията в бизнеса един ден сам ще носи. Не мога да си представя, че аз или някой от работниците ми ще нагрубят клиент, та дори и той да не е прав в момента. След като той не е прав, а ти си толкова компетентен, има и друг начин да промениш мнението му.

А на палячото преди мен normalenn мога май само да кажа, че е редно на намали ракията, да си пие хапчетата и да ляга. В Калдата не е прието да се говори по такъв начин с останалите, ако не ти харесва, нямаш място тук (жалко че някой от колегите е извадил темата от раздел Хардуер...)! С поста си не си казал нищо смислено, само нападки и глупости!

• Автор

Държа да поздравя iovi за джентълменското му поведение, и за обобщаването му с едно изречение за куража.Куража и хъса няма да ги коментирам, те са ми вродени (колко Козирожко от моя страна само...), но ще кажа, че има моменти, в които някой трябва да даде искрата, и да каже истината в очите, с думи прости, както е казал великият Паисий.С думи прости, за обикновени хора, и неразбиращи нищо клиенти.Ако никому не му пука какво става във Варна-негов си проблем, но толкова открити карти избягват да се дават, всички са доста сдържни, но някой трябваше да свърши тази работа, и да отнесе куп тиня върху себе си, заради благородството си.Всичко щеше да се размине с едно извинение към клиента за причинените неудобства, не съм облякъл генералската униформа (много рядко го правя), за да ида да размахам меч в офиса...Не са необходими тия неща...Относно моите хвалби и изтъквания-аз се чувствах нападнат, и затова написах толкова много.Аз в оригинал си бях нападнат и провокиран.Поканен в офиса за консултация, отивам, учтиво обяснявам случая, и...Съжалявам, не си носех хляб и сол в джоба, не са ми спасители, а аз добре зная как да се държа, и без подкупи.Искаха да знаят с какво съм компетентен-нахвърлях им с какво, може би не трябваше, може би фактите сами говорят, и достатъчно хора от форума са ми гласували доверие...Аз не се фукам онлайн, нито ми е приятно да чета такива гаменски обиди и плява в стил "data.bg" -объркали сте къде да се регистрирате, господа и госпожи(ци).Относно твърденията-съгласете се, че има много лична информация, няма да я обява публично, има си и професионална тайна, коята съм дал дума да пазя, на не една или две големи организации...

Хванах хемороиди, докато прочетох всичко!

Ставаме двама. Като цяло, от 5-те страници всичко може да се компресира до 1, максимум 2... Аз лично оставам с впечатлението, че Fixt00l по-скоро има пълно право да се вбеси (макар че клиентът, който де факто рискува парите, е останал доста по-спокоен, доколкото разбирам) от отношението и действията на служителите на фирмата. Само се надявам картата да няма проблеми при това решение, което той е приложил (пише си го, между другото, даже 2 пъти :handshake: ).

От другата страна на медала за мен са леко болезненото самочувствие и избухливостта на Fixt00l, за чийто познания обаче мога само да сваля шапка (стига да не се изкарва по-азиатец от азиатците :wors: ).

Искам само за последно да отбележа и правотата на V12, него поне човек не може да го обвини, че се е регистрирал, за да прави "damage control" за "реномирани" фирми.

"damage control" за "реномирани" фирми", е те тва е проблема, мислещите и можещи хора не влизат и не се "обяснят" на текива, не може да си медиен герой, тип комплексар,че и утре некой да ти рупа "назависимото експертното мнение" щот на гърба на 1 бизнес ти си мислиш, че си Човека, а си живял колкото хлебарка и също толкова тъпкан. "Проблемите" и идиотизмът на големите представители/риселъри са далеч съвсем други, но тва си е друга приказка.

До т.н. "независим експерт"

Друже, не е честно така да обиждаш хората и да използваш никому ненужни епитети в пост-овете си, като "дърта кранта" например. Съгласи се, че няма човек, който да се похвали, че е всезнаеш и всеможещ. А този който твърди обратното е или много самонадеян, или нещо му хлопа. Може да си "световно известен", но не ти прилича на световната слава да се държиш така с другите, които с честен труд си изкарват прехраната. Сигурен съм, че не познаваш хората работещи в офиса, за който говориш, а и надали след всичката помия, която написа за тях те някога ще искат да се запознаят с теб. Май така ще е и с повечето IT фирми, които оплюваш (все доказали се във Варна). Кофти е че служители, които се стараят да угаждат на клиентите си по 8 часа на ден получават такова отношение от "световно известен" експерт като теб.

Редно е според мен да отидеш лично в офиса им и да им се извиниш. Първо, за това че не знаят кой си и второ, за обидите които ръсиш по техен адрес наляво и надясно.

Sorry, но и аз не съм чувал за тебе. За мен си оставаш световно неизвестен, поне докато не си промениш поведението. И повярвай ми аз не съм нито дърт нито имам нещо общо с копитните животни.

Айде със здраве.

Здравейте!

Четох първите 2 страници с интерес, а после минах направо на последната.

Ето и моите впечатления за СТЕМО Габрово.

Не мога да отрека, че разполагат с богат набор от отлични професионалисти. Възпитани и любезни при всяко телефонно повикване и посещение на място.

Но живеят с мисълта, че клиентите им са сигурни и много се дразнят, като разберат, че проявим интерес към друга фирма ... не умеят да губят спортсменски.

Също така, цените им са над останалите, а понякога не двойни, а и тройни.

Ами какво да кажа - ако в магазина ми дойде един "бай гъзар" с гръм и трясък и каже: "Искам да си купя лаптоп за 3 бона да си играя игрички". Какво си мислите би направил всеки един търговец в тази ситуация? Естествено - ще му продаде лаптоп за 3 000 лева. То ако не го направи значи просто не е никакъв търговец. Ти представяш ли си, някой да тръгне да му обяснява, че да не си дава парите, че може и по-малко - то това би било най-голяма глупост, човека да ти бута парите в ръцете, а ти да не вземеш. Така,че проблема си е негов. То не е лесно да си глупав и с пари.

Колкото до компетентността: Ти предлагаш култовата марка АСУС с NVIDIA Geforce 8600M GT 256MB, вместо НР NVIDIA Quadro FX 1600M 512 MB , не усещаш ли че ставаш леко смешен с това ? Вземи прочети малко тестове и сравнения и ще разбереш, че Quadro-то е по-добро от 8600М, та дори от 8700М GT.

Въпросният купувач, би могъл в срок от 7 работни дни да върне закупената стока, след като казваш,че не работи стабилно, забива, и не знам какво си, при което да му върнат парите - да има го това от как сме в европейския съюз. За да стане това, обаче, трябва стоката да има търговски вид - кашони,книжки,кабели - да са ОК. Сега като си е изхвърлил кашона, кой му е виновен ?

Разбирам,че човека не е доволен от това което си е купил, но никой не му е опрял пистолета до главата и му казал "купувай".

Аз като се напия някоя вечер, и на другия ден ме боли глава - какво сега - кръчмаря ли ми е виновен, че ми е продал пиенето ?

Редактирано от s33m0re (преглед на промените)

Fixt00l, приятелю, в началото постовете ти леко ме дразнеха с необоснованите си претенции и като цяло ме развеселяваха, но вече започвам сериозно да се тревожа за тебе. Поне даваш ли си сметка колко небивалици изреди само за един ден? Първо беше велик търговец, продал на 25 години над 10 000 компютъра. Т.е. по 5 на ден, ако си започнал на 18 и почиваш един ден седмично. След това стана администратор на над 4000 машини. Което ще рече, че ако всеки потребител има проблем само веднъж годишно, ти трябва да отстраниш около 13 проблема на ден. В суматохата си успял и да станеш "световен шампион" по овърклок, въпреки че такова състезание никога не е било провеждано на международно ниво. Сега научаваме, че брат ти кара 6.3-литрова лимузина на Мерцедес за над 300 бона. Значи, да резюмираме напрегнатото ти ежедневие. Вчера сутринта си станал, набързо си сглобил и продал 5-те компютъра за деня, после си обиколил 13-те клиента с проблеми и си ги отстранил, междувременно си разнасял лаптопа на моряка и ти е останало време цял ден да пишеш във форума.

При това положение има само два варианта. По-добрият е, че си патологичен лъжец и избиваш комплексите си за малоценност, разказвайки небивалици във форума, където никой не те познава лично. По-лошо би било, ако наистина си вярваш поне до някъде. В този случай вече става въпрос за мания за величие и систематизирани фантазми (парафрения), които са симптом на шизоидно разстройство. Съветвам те в първия случай да потърсиш квалифициран съвет от психолог, а във втория (ако все още си в състояние да осъзнаеш състоянието си) - да се обърнеш към психиатър.

P.S. И продължавам да чакам обещания линк към запис на разговора в Стемо.

Редактирано от V12 (преглед на промените)

поддържам горния пост на V12 - във IT сектора съм от 1999 година и съм видял доста неща - нека Fixt00l да постне своето CV - да се представи - къде що работи - параметри на ония 4000 и другите 10 000 - в противен случаи V12 e прав за наличието на мания за величие и систематизирани фантазми (парафрения), които са симптом на шизоидно разстройство

- искрено се посмях на постовете на Fixt00l - даже виждам и някакви съдебни искове от страна на СТЕМО за възможни ... уронване престижа и доброто име ...

но нека видим - може пък момченцето наистина да е такъв велик админ , за което ниво ние скромните хора със по 2 сървъра и 30-ина работни станции не можем да мечтаем ...

купувал съм доста неща от Стемо - София - винаги са били компетентни и точни за нещата които не са били сигурни винаги са ми казвали че специалист ще ме потърси ще ми обясни - например исках да купя лазерен принтер с двустанен печат върху дебел картон с размери А3, и бях харесал там един модел на Херох или НР - но човека ми се обади и ме посъветва че тоя модел не ми върши работа и тн и че те в момента не могат да ми предложат такъв подходящ и тн.

Редактирано от netmaster (преглед на промените)

1. Абсолютно съм съгласен с V12. Аз нямам 4000 компютъра за поддръжка , а и във Варна няма фирма с толкова ПЦ-та но простата сметка излиза както я е написал V12 , 4000 ми звучи като да поддържа мрежата на Интербилд + още няколко кабеларки . Е нема как да стане без чужда помощ , но пък ако имаш помошници тогава вече не поддържаш 4000 броя самостоятелно .

2. Fixt00l Ако поддържаще 4000 компютъра щеше да си поне малко известен във Варна и като влезеш в магазин като на Стемо хората да те посрешнат с уважение защото знаят че пред тях стои човек с познания които е доказал в ИТ средите в града ни . Моля те не говори така срещу фирма доказала се на пазара за компютри най-малкото че е подсъдимо и не е етично Ако смяташ че са ви измамили и не са били коректни има си Комисия за защита на Потребителя но и при мене да дойдеш с високото си "козирошко" <- както го нарече арогатно поведение най много да те изгоня без дори да те излушам че и може да отнесеш нещо повее зад врата защото както се държиш с хората срещу тебе така и те се държат с теб .

С точка 2 искам да кажа само : Fixt00l за мене си само самохвалко а постовете ти които прочетах до сега в този а и в други форуми са само думи без покритие

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.