Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с фирма "СТЕМО" - Варна

Featured Replies

Хаха - какъв обрат - темата от хулеща и подронваща авторитета на една фирма, накрая ще се окаже доста добра реклама.

Все пак рядкост са фирмите, които биха върнали парите при посочените обстоятелства и при липса на каквито и да е законови предпоставки.

:yanim: :yanim: :yanim:

Надявам се темата да няма нищо общо с развитието на събитията. Ако е така - безплатната реклама са си я заслужили и лично се наемам разбира се със съгласието на автора да променя заглавието!

• Отговори 206
  • Прегледи 50,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Проблемът изглежда се изясни! При това щастливо!

ПП

Но! Драги Fixt00l, искам да ти задам един въпрос, в гаранционната карта на лаптопа има ли клауза за софтуерна поддръжка и сервизиране?

Питам защото, ако няма такава клауза, темата ти е безпочвена! На подобен лаптоп ще играя всяка игра и няма да се оплаквам, защото въпросната карта е по-добра от почти всяка - ГЕЙМЪРСКА GeForce!

Ако обаче има подобна клауза, тогава си напълно в правото си!

Щом при смяна на ОС не се е оправил проблема, според мен не е софтуерен...

Иначе се радвам, че все пак ще се оправят нещата.

• Автор

Pit, говорим за конкретен случай.Неоправдано повече пари, за същата карта.Мислиш си, че има огромна разлика между 8600, клокната 8600, която се нарича 8700, 9500, която е същата, и въпросното QUADRO?А цените им?!И това го казва модератор Хардуеър?! За пореден път се убеждавам, че не сте чели темата.Отидох и пробвах с 3DMARK и други, първият път още.Интервенцията беше дни след това.Други въпроси? За недоволните клиенти-изключително рядко са недоволни онези, които нищо не разбират.Те искат само лаптопът да им работи.Накрая, нека обобщим: След куп нерви и частично безсъние, гаменски подставени лица, накрая аз им оправям лаптопа, те се кефят на COD 4:MODERN WARFARE, благодарение на мен, и излиза, че това е добра реклама за фирмата?! След като искаха да сменят на човека видеокартата :yanim::yanim::yanim: Ами, да си обновят асортимента!Аз им го оправям, те обират лаврите

? OMFG, само това бих казал.Очаквайте запис от разговор с моряка, веднага, щом наистина си вземе cash.Парите са върнати след изключителна олелия, много интересно, наистина...Явно късно са се усетили, че авторитетът има значение.А отношението къде оставяте?За мен най-важно е мнението на клиента, на тежката артилерия разбирачи из форума, и на някои други хора.И, едно пожелание към Стемо-научете се да губите достойно, както ви казаха и други в темата.Има и такива моменти в живота, за съжаление.И аз по-рано съм ги имал.Ако има качествен персонал, и истинска коректност към клиентите, шефът ще може да слезе от смешния ML, и да си купи като на братото колата, за около 340 000 лв, аз ще трябва да се задоволя за момента с мизерното AUDI

Редактирано от Lyudmil
offtopic (преглед на промените)

Ако си мислиш,че само за теб Клиента е най-важен значи си живееш в свой измислен свят ,защото ако Стемо не им пукаше за клиента нямаше да ги има и щяха да увяхнат скоро заради липсата на такива.Вземи слез на земята и не си мисли че само ти имаш подход към хората и само ТИ се интересуваш от интереса им.Тъкмо си помислих че си си взел поука за самоизтъкването ,ноооо ......Мерцедеса няма нищо общо с темата ,а показва само как се избиват комплекси.

Редактирано от Downlow (преглед на промените)

• Автор

Наистина не им пука.Отказаха смяна, не успяха и да го оправят.Клиентът се обади, заекващ от притеснение, бих се заклел, че, още малко, щеше и да ридае.Нека обобщим:

1-Продаден е лаптоп с неоправдано скъпа за целта карта

2-И след смяна на операционна система, за която е платено, проблемът не се разрешава, клиентът е принуден да търси помощ от странично вещо лице

3-Отношение и към клиент, и към спец-крясъци и лъжи в офиса.

4-Подставени лица, гаменски обиди, на които биха завидили дори и от гетото, и страх да излязат с официална теза, никой от Стемо не посмя официално да си покаже носа, нито да даде каквито и да е факти, оправдавайки се с некомпетентността на един възрастен клиент.

5-След като случаят нашумя из цяла България, благодарение на мен, чак тогава върнаха парите.Преди да стане това, те отказаха да направят каквото и да за клиента.

Съжалявам, но, при гореспоменатите факти, отказвам темата да бъде преименувана.Ако искат реклама, нека си наемат истински пероснал, нека продават истински геймърски лаптопи, предвид, че от НР имат такива.Нека да заслужат, лично ще ги похваля на всеослушание.Не аз пръв посочих Мерцедеса, просто някой се изтъкна, че еди-кой си от Стемо карал някакво си джипче (вероятно на гърба на такива като моряка).Разбирам да кара някой Кайен... И да си оправите правописа, всички до един, защитниците на Стемо, демонстрирате частична неграмотност.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

На клиента са дали чисто нов лаптоп, ама добре че ти го оправи .... че да може да работи.

Първо модела не беше хубав, сега пък като се разбра,че е доста добър, го изкарваш, че бил развален, и ти си го оправил ....

Ако си го поправил, значи е бил развален .... Ако е бил развален - кой го е развалил ? Софтуерни проблеми, не са гаранционни.

Мале - ти от началото до края 5 пъти си промени думите ... 50% от постовете ти са самохвалство и избиване на комплекси. Това с колите - дето си взел снимките от нета беше поредното доказателство. И после нека модераторите се чудят защо има толкова постове срещу тоя "спец". Това,че вече сте му свикнали на стила - не значи, че е прав !!!

Pit, говорим за конкретен случай.Неоправдано повече пари, за същата карта.Мислиш си, че има огромна разлика между 8600, клокната 8600, която се нарича 8700, 9500, която е същата, и въпросното QUADRO?А цените им?!И това го казва модератор Хардуеър?! За пореден път се убеждавам, че не сте чели темата.Отидох и пробвах с 3DMARK и други, първият път още.Интервенцията беше дни след това.Други въпроси? За недоволните клиенти-изключително рядко са недоволни онези, които нищо не разбират.Те искат само лаптопът да им работи.Накрая, нека обобщим: След куп нерви и частично безсъние, гаменски подставени лица, накрая аз им оправям лаптопа, те се кефят на COD 4:MODERN WARFARE, благодарение на мен, и излиза, че това е добра реклама за фирмата?! След като искаха да сменят на човека видеокартата :yanim::yanim::yanim: Ами, да си обновят асортимента!Аз им го оправям, те обират лаврите

? OMFG, само това бих казал.Очаквайте запис от разговор с моряка, веднага, щом наистина си вземе cash.Парите са върнати след изключителна олелия, много интересно, наистина...Явно късно са се усетили, че авторитетът има значение.А отношението къде оставяте?За мен най-важно е мнението на клиента, на тежката артилерия разбирачи из форума, и на някои други хора.И, едно пожелание към Стемо-научете се да губите достойно, както ви казаха и други в темата.Има и такива моменти в живота, за съжаление.И аз по-рано съм ги имал.Ако има качествен персонал, и истинска коректност към клиентите, шефът ще може да слезе от смешния ML, и да си купи като на братото колата, за около 340 000 лв, аз ще трябва да се задоволя за момента с мизерното AUDI

Fixt00l, аз поне те познавам лично, за разлика от повечето колеги и други посетители на форума. Това не ми пречи да не съм съгласен с теб по повечето от казусите, които си поставил в тая тема. Няма да ти правя мили очи, нито пък искам от теб такова отношение към мен.

Сега да обясня накратко, какви са ти правата като независим експерт!

Човекът вече е купил въпросната стока, ползвял я е 2-3 дена и понеже нещо не вървяло се е допитал до теб - експерта!

Сега къде се вместваш ти - Вмесваш се до там, да преинсталираш , нагласиш и оптимизираш системата на клиента, а не да даваш акъл какво да си купи - ТО ВЕЧЕ Е КУПЕНО, и понеже на теб не ти допада видеокартата, да решиш, че лаптопа е за смяна. Това е погрешно мислене и точно от тук започва проблема. В крайна сметка сам казваш, че с проста софтуерна интервенция всичко е тръгнало и върви перфектно, от тук нататък твоята намеса на експерт приключва. Нямаше да приключи единствено ако наистина имаше повреда по лаптопа и трябва да се сервизира в посочената фирма, а същата отказва подобен ремонт. Кето не се е случило!

Стана голям проблем от нещо, което ти не си в правото си да търсиш като решение!

Неоправдано повече пари, за същата карта.Мислиш си, че има огромна разлика между 8600, клокната 8600, която се нарича 8700, 9500, която е същата, и въпросното QUADRO?А цените им?!И това го казва модератор Хардуеър?

Повтарям отново: Картата е много бърза и идеално пасва за всякакви гейм приложения. При положение, че в асортимента на фирмата няма друг модел, и марка лаптоп, които да се доближат дори до производителността на този, смятам, че на клиента са му били изпълнени всички изисквания и му е била продадена правилната машина за критериите, та и отгоре!

И да! Това го казва модератор Хардуеър!

Редактирано от pit (преглед на промените)

• Автор
:offtopic_s: Втората снимка си е моя, както и колата. А относно първата-нямам намерение да давам истинската снимка, защото на нея има регистрационен номер.Чакаме да дадат на човека парите обратно.От съображения за сигурност аз не искам да рискувам тая машина пак да прави мурафети, този път-насред океана.Това вече си е мнение.И съм бил потърсен, за да видя, и да изкажа мнение.Човекът пожела гаранционно да оправят софтуеъра, не разбира, негово право си е. Не е доволен от фирмата и отношението, пожела друга машина, също негово право си е.Не ми е слуга, не го командвам какво да прави.Това, че предложенията им са неизгодни, от тази гледна точка, си е техен проблем.Съгласете се, че има и по-добри предложения до 3000 лв от това.

Не знам дали си струва да споря още.Не ми е ясно след като не има пука как така решиха да върнат 3000лв на клиента или да приемат лаптоп без опаковка.Следващо нещо ти си купуваш лаптоп,а не ОС тя е просто допълнение към него ,иначе всеки ще си купува лаптоп без ОС защото с спестените пари ще си купи по-добра машина.По въпроса за гаменските обиди мисля,че точно ти би трябвало да си замълчиш след всичко ,което написа.Трябвало да излязат с официална теза,ти къде видя дори и в най-големите фирми да излизат с офицални тези след всеки недоволен клиент.Накрая макар и "след " твоя намеса върнаха ли парите върнаха ги ,а колко просто можеха да кажат да е мислил клиента предварително нали и това ми било скапана фирма.

п.п.След прочетеният ти пост "...Човекът пожела гаранционно да оправят софтуеъра...." няма как да не добавя че софтуера няма гаранция.След като са им неизгодни защо клиента не си е направил труда да провери и други фирми,да има и други предложения ама нали някой трябва да си направи труда да разгледа.Най-тъпия подход е когато даваш маса пари да се забиеш в първия магазин и да вземеш това което ти предложат и после да кажеш че си излъган.

Човекът пожела гаранционно да оправят софтуеъра, не разбира, негово право си е. Не е доволен от фирмата и отношението, пожела друга машина, също негово право си е. Не ми е слуга, не го командвам какво да прави.Съгласете се, че има и по-добри предложения до 3000 лв от това.

Нито едно от нещата не е вярно. Попитах те преди 2 поста: "Има ли заложена клауза в гаранцията, която да посочва СОФТУЕРНА поддръжка?" Това, че си си купил нещо, а то не ти харесва, не ти дава ПРАВА да го подменяш.

Единствено съм съгласен с последното ти изречение, да - има по-добри модели - НО НЕ В ТАЗИ ФИРМА! т.е. казусът вече не е до обслужването, а до прищевките!

• Автор

Сега вече те разбрах.Негово право си е да избере къде да се сложи софтуеъра.След като не влиза в гаранцията, клиентът си плаща като пич, и си излиза...отново със същия проблем.Обещаха му да върнат парите за профилактиката-не ги върнаха.След като има далеч по-добри модели, но другаде, това далеч не говори добре за великата фирма Стемо.И клиентът е купил машината, защото са я предложили ТЕ.Да бяха я дали изправна, поне...На Запад, особено в Германия, стане ли нещо подобно-на човека се подменя стоката, почти без въпроси, за да не се разчува, и за да не видят другите клиенти.

Ще вметна още едно доуточнение и за софтуера!

Когато купуваш чисто нов лаптоп с така наречената лицензирана ОС, в 98% от случаите тази ОС не е инсталирана а се намира на т.н. Recovery Partition в готовност за инсталиране тип- AUTORUN (start for the first time). Ако човекът не разбира какво купува и при първото пускане на компютъра прекъсне от незнание и учудване (че не пали пущината) процеса на инсталация, тогава познай колко коректно ще се инсталира ОС, ами ще се инсталира - НЯКАК СИ... особено Виста, но после ще започнат проблеми. Ето това се е случило с твоя моряк, поради незнание.

Този човек е трябвало да те потърси преди да купи или най-малкото преди да започне да инсталира или да прави някакви интервенции по лаптопа... това е. Сигурен съм почти на 100% че дори на Вистата е можело да се играят игрите, стига процедурата по first install from recoverу е била изпълнена като хората!

Баси, два дена чета цялата тема laugh.gif

Фикстул: Бате насраха те, трима човека те разубедиха. И малката капка несигурност, която се таеше в теб се разля като океан :offtopic_s:

Че си нахакан също видяхме, че и богаташ :) Тъпо обаче от твоя страна да защитаваш един глупав човек, който с лека ръка е похарчил парите си.

Сега по същество - лаптопа има високи данни, сега как се държи с CoD4 незнам, мисля, че малко хора могат да кажат от личен опит! А ти си ръчкал там, тунинговал си, лаптопа се е бъгнал, накрая са ти върнали цялата сума и ти имаш наглостта да поддържаш плоското си твърдения, че фирмата е смотана.

???

Без коментар...

Ако някой посочи друга фирма, в която да са върнали парите на клиента при подобна ситуация (клиент идва, иска, купува, после не му харесва, защото приятеля му ръчкал и го развалил) - нека каже?!

• Автор

Не е била инсталирана както трябва.Аз го питах, освен игрите, какво друго е питал.НАпълно, абсолютно, на 100,000001 процента съм съгласен, че е трябвало да потърси някого, преди да купува, но, фактът е свършен, и си е прав за себе си.Клиентът каза-не мога да очаквам, че в голям и представителен офис ще се случи подобно нещо, и че ще трябва да търся други хора.Инсталират системата, плаща се.Не вървят игрите, а е изрично казано, че за това ще се използва.Втора профилактика, човекът си плаща за ХР, отново има проблем.Не можете да си представите колко възпитан човечец е, направо ми се ще и аз да стана такъв, но, на половината му години.Тоест, каквото му кажат, той казва, че не разбира, и се съгласява веднага.Не е имал никакви претенции, нито е правил интервенции.Ако човекът е глупав, задето дава пари на Стемо-това вече е заслужената им реклама.Аз по лаптопа нищичко не съм пипал, милиарди пъти ли е необходимо да го повторя? Машината е върната заради проблемите си, и на човека не му се рискува повторно, това е.След интервенцията вървеше прилично.Защо това не е направено по-рано?!Толкова са жалки, тия подставени техни лица, че мен обвиняват.ЛАПТОПЪТ ИЗЛИЗА 2 ПЪТИ ОТ ТЯХ, НЕРАБОТЕЩ.КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ, И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ.

....Обещаха му да върнат парите за профилактиката-не ги върнаха.След като има далеч по-добри модели, но другаде, това далеч не говори добре за великата фирма Стемо.И клиентът е купил машината, защото са я предложили ТЕ.Да бяха я дали изправна, поне...На Запад, особено в Германия, стане ли нещо подобно-на човека се подменя стоката, почти без въпроси, за да не се разчува, и за да не видят другите клиенти.

Първо за каква профилактика става дума и как така изведнъж се оказа ,че е платил след като е гаранционен проблема.Второ не си ТИ този ,който ще определя коя фирма какво да предлага.Стемо предлага НР нейно право си като не ти харесва отиваш другаде и си купуваш друго.По въпроса за Германия кога най-сетне ще ви светне че България си е България и няма да стане Щатите,Англия или не знам си какво още на всички ни се иска ама не става.

п.п.Май не си много в Бизнеса щом не си наясно ,че не Стемо инсталира ОС-а а производителя,както и това че всички лаптопи с инсталирана ВИСТА при I-во стартиране зареждат идентично.Накрая след като не си бил сигурен просто е трябвало да Репеърнеш лаптопа,без други намеси и нещата са щели да си дойдат на място.Нали ти казах за ОС не се заплаща,а само лаптопа стига с тези глупости.

• Автор

За съжаление си прав-БГ ще си остане, и ще ни бесят.От човека са смъкнали поне 500 лв печалба...Платил е, защото онези са сложили ХР.Проблемът е гаранционен, защо е платил от Виста към ХР, това не го решавам аз biggrin.gif За всяка тяхна намеса е платено, но проблемът не е решен от тях, а от друг човек.Аз се намесих чак след като те не се справиха.Това са фактите, моля, стига писахте излишно.

Здравейте!

Аз също съм регистриран от скоро. (не е заради тази тема)

Преди някоя и друга година си взех персонален компютър от Jar. И два дена след получаването картината замръзна и след рестар повече не се появи. От там се почна носене през ден в сервиза, в преиод от 3 седмици (като имаше и 3 поредни дена - нося го сутрин и ми го връщаха вечер). Уж нова машина и трябваше да и се радвам, а то стана ходене по мъките. Заключваха ми биоса, караха ме да форматирам харда и да инсталирам наново, споменаха, че може и да е слаба връзка. След като ми писна да го нося си го отворих и разбрах, че е от видеокартата. Не правеше добър контакт с AGP слота. Естествено след като го отворих гаранция нямаше и трябваше сам да се справям. Нямах $ (бях ги дал за уж новия комютър, пък и от толкова транспортни разходи) и се наложи да побългаря работата. Работеше само когато видеото е натиснато настрани. Подпрях го с една пръчка, но след няколко дена платката на видеото се огъваше и натиска настрани изчезваше. Слагах все по-голяма пръчица, докато спря окончателно да работи след около 2 месеца. Взех си друга VC и проблеми повече нямах. Вече е с трета подред сменена карта (упгрейд, а на че нещо им е имало). Не разбрах само дали тези от JAR са некомпетенти или измамници. Дали не бяха разбрали наистина къде е проблема или знаеха, но не искаха да ми сменят видеокартата. Като цяло са некоректна фирма. (почти за всички големи фирми съм чувал подобни истории)

Тази седмица ходих до един "оторизиран сервиз" на HP, по-точно Стемо (Варна). Пред врата стоеше човек който пуши цигара. Влизам вътре, гледам няма никой. След 1 минутка се появи жена, която носеше някакъв кашон (толкова ли няма във фирмата мъже:offtopic_s: ). Поздравявам и питам дали са оторизиран сервиз на HP и отговора беше положителен. (радост :) макар и очаквана, защото видях от сайта на НР, че са, но попитах за по-сигурно). Следващия въпрос ми беше дали доставят части за мобилни компютри, а отговора беше "Какви части" (тук вече не се радвах). Показах и казах каква е частта (а тя е панта която свързва дисплея на лаптопа с основата - не знам дали ме разбрахте, защото аз не разбирам много и не знам как се нарича точно). След секунда последва отговор "Не". За какъв оторизиран сервиз говорим?! За каква поддръжка на НР говорим?! Разочарован съм както от Стемо, така и от HP. Не съм искал нещо невероятно. Щом дори не си направиха труда да проверят дали може да се достави, за какво повече да говоря?

Вероятно JAR също сега, ако решат да гледат дали компа ми има проблем, ще кажат, че колкото и време да са го пробвали, всичко си е било наред. Да, така ще е, защото съм го оправил проблема. Затова Стемо, не се хвалете, че вашите служители играели не знам какви си игри и нищо му нямало. Проблема вече е поправен(не от Вас, а трябваше).

Като цяло заставам зад фикстуул-а (макар да не познавам него и останалите участници). Може на моменти да е преувеличил, но пък останалите защитници на "големите фирми" направо се оляха. Срам и позор за тези фирми.

Поздрави!

Платил е, защото онези са сложили ХР.Проблемът е гаранционен, защо е платил от Виста към ХР, това не го решавам аз biggrin.gif За всяка тяхна намеса е платено, но проблемът не е решен от тях, а от друг човек.Аз се намесих чак след като те не се справиха.Това са фактите, моля, стига писахте излишно.

Платил е м/у 20 и 50 лева за преинсталация по желание на клиента, което няма нищо общо с гаранцията и точно за такива софтуерни промени във всяка една фирма се ПЛАЩА, освен ако не сте си другарчета със собственика или поне някой от сервизните техници!

Според мен, ти е трябвало да се справиш преди да преинсталират и даунгрейднат от Vista на XP, освен ако твоята намеса не е, чак след тези обстоятелства!

Думата ми е, че, инсталациите са платени, но игрите отново не вървят, тоест, платено е за неразрешен проблем.Виждайки какво става, клиентът се обади на мен, силно притеснен, и аз го оправих, без да преинсталирам цялата ОС, за разлика от някои...

Ами те са изпълнили това, за което е платено! Ако е трябвало да инсталират и игри, и да ги тестват е трябвало отново да се плати, не разбираш ли! Това НЕ са задължения на ХАРДУЕРНА фирма!

• Автор

Същият проблем с ЖАР, 1:1, го написах, имаше го и мой приятел, по прякор Джоко.Случаят е описан по-назад в темата.За частите, че Стемо не могат да намерят, писах и по-рано, какъвто е случаят с гръцкия бизнесмен, и неговата клавиатура, с потънал клавиш Ф1, и той е описан.Подръжката на НР в Гърция е същата.За продажби на НР стават, но, за сервиз-жална му майка, на когото му потрябва, вижте, точно за това говоря.Думата ми е, че, инсталациите са платени, но игрите отново не вървят, тоест, платено е за неразрешен проблем.Виждайки какво става, клиентът се обади на мен, силно притеснен, и аз го оправих, без да преинсталирам цялата ОС, за разлика от някои...

За пореден път ще се намеся и ще помоля: моля, придържайте се към темата ! След като се обади и има мнение от официален служител на фирмата, което до голяма степен обяснява докъде са стигнали нещата, мисля че не е необходимо повече да се коментира.

За пореден път апелирам да ограничим постовете единствено и само до тези на хората, пряко ангажирани с фирма Стемо, и имащи пряка връзка с въпроса. Мисля, че е редно да им се даде възможност да изяснят ситуацията от тяхна гледна точка и то по възможност като се съсредоточат върху самата ситуация, а не върху отделните личности, техните качества и "сганта", допуснала да се появи подобна тема на бял свят.

Всички останали постове, коментиращи мерцедеси, ауди и прочие возила, нямащи нищо общо с обсъжданото тук, ще се смятат за спам !

Този път, дори с риск пак да бъда наречен "сган", на нарушителите ще им бъде отнето правото да публикуват във форума.

• Автор

Кокомил в прав, както обикновено.В момента, в който парите бъдат дадени, и сме сигурни, тогава ще бъдат качени записани 3 разговора клиента, да чуем и неговото становище, до момента, май само него не сме чували.Обвиненията, че аз съм омазал лаптопа, са поредния жалък опит да бъда компрометиран.Клиентът ме търси, игрите не вървят, а аз съм го омацал, преди да съм го виждал.Хм, наистина много ме бивало, бе... biggrin.gif Това си е вече за хвалене cool.gif Oтивам на тренировка, да поразхвърлям малко самбисти, и ще пиша довечера.

Темата стана изключително дълга и лично аз така и не можах да подредя за себе си хронологията на събитията. Защо ли? Ами защото постоянно все нещо се променяше и се добавяха нови факти,които заменяха предишните. Видно е,че се наговориха един куп лъжи (достатъчно е да се видят постовете на един потребител в различни етапи от темата). И тъй като все още не е ясно кой е виновен,и дали изобщо има някой виновен,за мен е доста некоректно темата да продължава да стои с това обидно и клеветническо заглавие. Може би "Проблем с фирма Стемо" или нещо подобно,но това заглавие е недопустимо,тъй като то отразява позицията САМО на едната страна в спора,и си е един вид констатация. А не смятам,че това е уместно,особено в голям и уважаван форум като нашия...

e да ама много интересно израства професионално фикстуул в рамките на цялата тема - от ,,, независим експерт ,,, - до ,,вещо лице,,, - /буаааааааааааааахахахахахахахахахахахаа/ - мани - бая се посмях

- продължавам да чакам описание на проблема и решението му според младежа - имам чувство че ако напише какво е диагностицирал и как , и какво е направил - пак ще се смееме

- интерес продължава да ми бъде как точно е поддържал 4000 компа- нека опише щото ако това се окаже фантасмагория то и другите неща са със същата достоверност

Mod. Edit:

Отнемане на правата за публикуване за 3 дни! От тук нататък всеки подобен пост ще бъде третиран с наказание!

iovi

Редактирано от iovi (преглед на промените)

В момента водя разговор по ICQ със служителката продала злополучния лаптоп, която пожела да бъде цитиран нашият разговор 1:1! След около половин 1 час ще имаме и 2-ра страна в спора!

За пореден път ще се намеся и ще помоля: моля, придържайте се към темата ! След като се обади и има мнение от официален служител на фирмата, което до голяма степен обяснява докъде са стигнали нещата, мисля че не е необходимо повече да се коментира.

За пореден път апелирам да ограничим постовете единствено и само до тези на хората, пряко ангажирани с фирма Стемо, и имащи пряка връзка с въпроса. Мисля, че е редно да им се даде възможност да изяснят ситуацията от тяхна гледна точка и то по възможност като се съсредоточат върху самата ситуация, а не върху отделните личности, техните качества и "сганта", допуснала да се появи подобна тема на бял свят.

Всички останали постове, коментиращи мерцедеси, ауди и прочие возила, нямащи нищо общо с обсъжданото тук, ще се смятат за спам !

Този път, дори с риск пак да бъда наречен "сган", на нарушителите ще им бъде отнето правото да публикуват във форума.

Уважаеми kokomil,оценявам мнението ти на админ,и смятам че така е редно,но до тук нещата са представени едностранно от страна на фикстоол и с изключение на цитата му от становището на Стемо.Ако наистина всичко е изчерпано нека темата се заключи и да бъде добавен крайният резултат.Аз не се съмнявам че парите ще бъдат върнати.Но нещата не са обективни,а ако наистина само засегнатите страни трябва да взимат становище защо изобщо се пуска такава тема или се продължава след като е видно че от Стемо до скоро нямаше отговор.Не моя работа д,но нека правилата важат и за автора защото съгласи се че изказването за това какво кара шефа си е чиста проба спам,нямаща нищо общо с тема и измества същината на проблема(не коментирам автопарка на автора).Всеки има право на мнение и след като това е форум всеки може да се изказва с уговорката която ти си направил и с правилата записани в форума.Моето мнение е същото не може с едностранно да се твърди ,че някой е мошенник при положение ,че след всички обиди квалификации и не знам какво още казва"Парите ще бъдат възтановени".

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.