Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част1

Featured Replies

http://heavenward.ru/removeany.php Дали това е нов безплатен антивирус от Белорусия или е поредния лъжлив софтуер... Поздрави

Всички мълчат сега ще го пробвам.

http://www.virustotal.com/analisis/dbbe9d1...de2836d47af0398

Редактирано от sister (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 107,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• The_final_countdown
    The_final_countdown

Да ти благодаря за многото минусчета,които получавам,на теб и на другите,дето ми ги праскате като топъл хляб.Щом настояваш,ще получиш отговор от тях,само че не знам колко ще е бързо,защото да ти чатна

• The_final_countdown
    The_final_countdown

Очевидно не знаеш всичко,млади момко. Ще им пиша.Да не вземеш да останеш разочарован после. Other methods Installed antivirus software running on an individual computer is only one method of guar

• И аз проиграх няколко варианта - при мен така и не разпозна лизенза. Иначе размислих - Нод 32 с PC Tools Firewall Plus Free е слабо - добавих и ThreatFire 4.6. Нека е налице и безплатният им IDS -

Публикувани изображения

Абе някой ползвал ли е този булдог: BullGuard Internet Security 8.0

• Автор

BullGuard Internet Security 8.0 липсва в повечето тестове - преди време съм го инсталирал- не ми допадна. Системата функционираше по-бавно. Вече не си спомням други подробности. Поздрави P.S. Sister, остава да кажеш дали работи и намира ли нещо при сканирането си.

Редактирано от TNN (преглед на промените)

P.S. Sister, остава да кажеш дали работи и намира ли нещо при сканирането си.

Инсталирах го но искаше рестарт а Returnil-а винаги го ползвам при експерименти (когато не съм със КИС) та всичко изчезна.На работния компютър не ми се рискува,нека го пробва някой на виртуална машина.

• Автор

Още при отваряне на anycracks.com дори Comodo установява вирусна атака за добре дошли. Това е обсъждано преди време - но кодовете също се променят. Как са останалите ? Най-ми е интересен ESET Nod 32 - нали бил при лидерите... Поздрави

Още при отваряне на anycracks.com дори Comodo установява вирусна атака за добре дошли. Това е обсъждано преди време - но кодовете също се променят. Как са останалите ? Най-ми е интересен ESET Nod 32 - нали бил при лидерите... Поздрави

Не разбрах добре. При посещение на:

http://anycracks.com/

Comodo (за кое приложение точно става дума?) при теб установява вирусна атака. За съжаление при мен Comodo Internet Security не установява абсолютно нищо. Aко използвам Internet Explorer за тази страница се получава следната картинка:

11tr91x.jpg

Сайтът по-горе е докладван като "атакуващ" от Firefox.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• Автор
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=+a...D0%B5&meta= Nologo, на твое място бих проверил много неща - случвало ми се е . Убедил съм се - по доста въпроси знаеш повече от мен. Поздрави P.S. Comodo I S имам предвид.

Прав си за пореден път,а шотове от несправянето на НОД32 не чакай,там са на принципа "само положителното".Накрая ще взема аз пак да я инсталирам и не ми се мисли за феновете на НОД32.

bfa4828f7a06941e.jpg

http://www.google.bg/search?hl=bg&q=+a...D0%B5&meta= Nologo, на твое място бих проверил много неща - случвало ми се е . Убедил съм се - по доста въпроси знаеш повече от мен. Поздрави

Искаш да кажеш, Google дава коректна информация за:

Снимка:

25ivedd.jpg

Aко имаш предвид да проверя какво има в този сайт - това е друга работа. Може да дръпна някой лек, да видя колко буби ще се нацвъкат.

P.S.

Прав си за пореден път....

Не съм сигурен, че TNN е прав за Comodo Internet Security. Дадох снимки.

• Автор

Явно и Comodo Internet Security може да функционира с различни състояния - при мен има предупредително съобщение още при отваряне на страницата. За какъв дявол ми е да изопачавам каквото и да било - това са безплатни продукти и те нямат претенции да са най-добри. Поздрави

Явно и Comodo Internet Security може да функционира с различни състояния - при мен има предупредително съобщение още при отваряне на страницата. За какъв дявол ми е да изопачавам каквото и да било - това са безплатни продукти и те нямат претенции да са най-добри. Поздрави

Не съм казал, че изопачаваш нещата за Comodo Internet Security. По-скоро имаш по-различни допълнителни настройки или приложения. Аз съм пуснал Comodo Internet Security с настройки по подразбиране. Друго освен това Комодо на тази система няма.

Не видях лог или снимка за събитията при теб. Както виждаш аз пускам снимка и не изопачавам абсолютно нищо.

Прочее и ESET Smart Security (малко advanced настройки) не намира или не блокира нищо при посещение на:

Снимка:

2lxca6e.jpg

Прочее и ESET Smart Security (малко advanced настройки) не намира или не блокира нищо при посещение на:

Снимка:

2lxca6e.jpg

Благодаря ти nologo :) спаси ме от страданието аз да инсталирам ESET Smart Security и да понасям разочарованията и поредния урок че тяхната политика била друга и ловяла само опасните вируси,защото ако не си наясно имало и полезни вируси.Не бързай да я махаш :) за да пускаш шотове вместо мен,че главата ме заболява от пропагандата им.

• Автор

Съображения за подсигуряване са причина за нежеланието ми за снимки. А при ползване на прокси имам не едно, а няколко наум... Това са изводи от предишна практика. Този холандски портал е интересен - той е "извор" на нови дефиниции за антивирусите. Поздрави

Благодаря ти nologo :) спаси ме от страданието аз да инсталирам ESET Smart Security .............

Да се надяваме, че със следващата версия 4 на ESET Smart Security нещата ще се подобрят. Аз нямам предпочитания за определена програма за сигурност и както виждаш ги пробвам. Нямам никакво намерение да деинсталирам ЕSS трета версия. Но за съжаление не мога да пробвам ESS 4 beta, защото ми къса нета, иначе щях да дам снимка и за нея.

Съображения за подсигуряване са причина за нежеланието ми за снимки. А при ползване на прокси имам не едно, а няколко наум... Това са изводи от предишна практика. Този холандски портал е интересен - той е "извор" на нови дефиниции за антивирусите. Поздрави

Добре, съгласен съм донякъде.

nologo

Да се надяваме, че със следващата версия 4 на ESET Smart Security нещата ще се подобрят. Аз нямам предпочитания за определена програма за сигурност и както виждаш ги пробвам. Нямам никакво намерение да деинсталирам ЕSS трета версия. Но за съжаление не мога да пробвам ESS 4 beta, защото ми къса нета, иначе щях да дам снимка и за нея.

Докато ги чакаме ESET да си оправят програмата ще стане като с поговорката която гласи:

"Тамън научихме магарето да не яде и оно умре" - съжалявам за диалекта,но ще се загуби смисъл.

Редактирано от sister (преглед на промените)

Но за съжаление не мога да пробвам ESS 4 beta, защото ми къса нета, иначе щях да дам снимка и за нея.

Ще опитам аз да я сложа на виртуалката.Какъв ти е доставчика?

Ползвам случая да ти БЛАГОДАРЯ за помоща оказана при инсталиране на виртулната ми машина ;) А,се видяхме ще черпя cool.gif

• Автор

ESET SS и при мен не реагира на anycracks.com - но реагират другите настройки на браузъра и системата. Comodo IS тук ме информираше с предупреждение. Поздрави

ESET SS и при мен не реагира на anycracks.com - но реагират другите настройки на браузъра и системата. Comodo IS тук ме информираше с предупреждение. Поздрави

Политиката на компанията е да не се занимават с кракове и други несериозни неща.Да ти се чуди и на тебе човек,то и на мене... ohmy.gif

Политиката на компанията е да не се занимават с кракове и други несериозни неща.Да ти се чуди и на тебе човек,то и на мене... ohmy.gif

Това наистина е така....може някои да не го въприемат, но е така. Ами помисли малко по-логично: Eset отдавна не са малка компания, имат представителства в целия свят и достатъчно клиенти, което е предпоставка за по-лесно попълване на дефинициите с нови вируси. Да..обаче не го правят така, както другите. Ако им пратиш нещо ново, няма да бъде добавено моментално, а ще бъде преценено дали изобщо да се добавя и тогава ще бъде добавено. ТОВА е голямата разлика в работата на ESET от другите компании /поне аз така знам/. Не се добавя всичко и на всяка цена! Затова, не може да се отрече, че засичат мааалко по-малко вируси от другите и в същото време дават нищожно количество фалшиви аларми. Със сигурност трябва да се знае, че това което е засечено, наистина е опасно.....нещо което не може да се твърди за "засичанията" на другите програми. НОД32 печели повечето официални тестове именно заради по-доброто си съотношение засечени/ фалшиви аларми, а не заради по-голямото количество засичания, нещо на което наблягат другите фирми. Как не го проумявате повечето от вас не мога да разбера? Да, може и да засича малко по-малко от другите, но това, което хващат другите "отгоре" в повечето случаи не представлява директна /активна/ заплаха.

Не не правя реклама на Нод /както някои ще помислят/ даже скоро няма и да мина на Нод, защото искам да пробвам и друго, но се учудвам на АнтиНод-изма, който е в този форум. Чак пък толкова "омраза" към една програма....не е нормално!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

nologo

Докато ги чакаме ESET да си оправят програмата ще стане като с поговорката която гласи:

"Тамън научихме магарето да не яде и оно умре" - съжалявам за диалекта,но ще се загуби смисъл.

Sister е напълно прав Nod32 пропуска вируси от Левъл High както цидак вода,За Нод е важно да си направят добра реклама

да платят на някой сайт да ги лансира на челни места в класации.Нод32 не ги интересува че,Пешо или Ванчо са им пратили файл който не се

засича,Те са заети с реклама.Поздрави

Това наистина е така....може някои да не го въприемат, но е така. Ами помисли малко по-логично: Eset отдавна не са малка компания, имат представителства в целия свят и достатъчно клиенти, което е предпоставка за по-лесно попълване на дефинициите с нови вируси. Да..обаче не го правят така, както другите. Ако им пратиш нещо ново, няма да бъде добавено моментално, а ще бъде преценено дали изобщо да се добавя и тогава ще бъде добавено. ТОВА е голямата разлика в работата на ESET от другите компании /поне аз така знам/. Не се добавя всичко и на всяка цена! Затова, не може да се отрече, че засичат мааалко по-малко вируси от другите и в същото време дават нищожно количество фалшиви аларми. Със сигурност трябва да се знае, че това което е засечено, наистина е опасно.....нещо което не може да се твърди за "засичанията" на другите програми. НОД32 печели повечето официални тестове именно заради по-доброто си съотношение засечени/ фалшиви аларми, а не заради по-голямото количество засичания, нещо на което наблягат другите фирми. Как не го проумявате повечето от вас не мога да разбера? Да, може и да засича малко по-малко от другите, но това, което хващат другите "отгоре" в повечето случаи не представлява директна /активна/ заплаха.

Не не правя реклама на Нод /както някои ще помислят/ даже скоро няма и да мина на Нод, защото искам да пробвам и друго, но се учудвам на АнтиНод-изма, който е в този форум. Чак пък толкова "омраза" към една програма....не е нормално!

Изследвайки възможностите на НОД32 и проверявайки твърдението че реагира когато стане опасно дадено приложение,се оказа невярно.От четири незасечени заплахи от НОД32 след стартирането им грейнаха като коледна елха на десктопа ми,а не видях абсолютно никаква реакция от антивируса който ловял когато станело опасно.Това го могат Twister и a-squared Anti-Malware,но за НОД32 и дума не може да става.Може би критерия на ESET за опастност е на друго ниво т.е. ще започне да реагира когато бъде изтрит напълно дял „С” или открадната цялата информация,така си обяснявам аз тяхната политика.Честно казано със сметки направени от първи и втори клас може да се пресметне, че е по-добре да преинсталираш в най-лошия случай ОС отколкото да допусне антивирусната програма кражба на информация струваща дори и 100 лв. да не говорим за по-големи суми.

1.За това ли искаха да им пратя данните от лиценза за антивируса и ОС инсталирана на компа ми?

2.Слагал ли си ESS4 да видиш,че ако не ти е обновена ОС антивируса ще ти го изиска?Не,че не може това да се промени в настройките НО всеки ли знае къде да пипа?

3.Като е толкова напред защо не засича ментетата Антивирусни - виж в темата за ловенето.Пълно е с примери.

4.И не на последно място ...това високомерие...

...Да, може и да засича малко по-малко... или по точно НЕ засича :)

Ще опитам аз да я сложа на виртуалката.Какъв ти е доставчика?

................

Аз съм на ЕВРОКОМ, но и при други два доставчика имаше проблеми с прекъсване на нета. Поне веднъж дневно с версия 4 бета (1) на ESS. NOD32 не съм пробвал, за мен вече няма никакъв смисъл от този модул самостоятелно. Щеше да е добре, ако ЕСЕТ решат да го пуснат безплатно. :)

Аз съм на ЕВРОКОМ, но и при други два доставчика имаше проблеми с прекъсване на нета. Поне веднъж дневно с версия 4 бета (1) на ESS. NOD32 не съм пробвал, за мен вече няма никакъв смисъл от този модул самостоятелно. Щеше да е добре, ако ЕСЕТ решат да го пуснат безплатно. :)

При мене няма проблем с нета.Имах проблем с КИС на виртуалната машина.Заби тотално и се наложи да трия целият диск и отначало...Предполагам се сбиха двата КИС-а все пак следят мрежата и двете програми.

Мерси за помоща приятелю.Така е по безопастно и лесно да пробвам други програми.Касперски си е титуляр,досега не ме е дънил.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.