Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част1

Featured Replies

• Автор

"Явно са им различни критериите за оценка...или Ikarus-чо леко се увлича..." Защо тогава тази експериментираща ОС след отстраняване на троянците е доста по-пъргава ? Абсурд да е чиста при китайски експерименти. Авира винаги ми е харесвала - сега мисля че грешат. Понякога всички допускат грешки. Интересно e да се ползват всички програми без да си фен на никоя - при по-сериозни грешки ги сменям. Поздрави

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 107,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• The_final_countdown
    The_final_countdown

Да ти благодаря за многото минусчета,които получавам,на теб и на другите,дето ми ги праскате като топъл хляб.Щом настояваш,ще получиш отговор от тях,само че не знам колко ще е бързо,защото да ти чатна

• The_final_countdown
    The_final_countdown

Очевидно не знаеш всичко,млади момко. Ще им пиша.Да не вземеш да останеш разочарован после. Other methods Installed antivirus software running on an individual computer is only one method of guar

• И аз проиграх няколко варианта - при мен така и не разпозна лизенза. Иначе размислих - Нод 32 с PC Tools Firewall Plus Free е слабо - добавих и ThreatFire 4.6. Нека е налице и безплатният им IDS -

Публикувани изображения

• Автор

extremumx.ru/software Няма ли феновете на Касперски да го проверят като възможности тук ? При своите често е доста трудно... Поздрави

На всички файлове от линка, които изтеглих бяха с еднакъв код. За антивирусните компании няма да представлява трудност да ги добавят, утре вече всички ще ги засичат, предполагам.

• Автор
На всички файлове от линка, които изтеглих бяха с еднакъв код. За антивирусните компании няма да представлява трудност да ги добавят, утре вече всички ще ги засичат, предполагам.
Fixer, нали това е целта ми - стига някои са се считали за по-умни ! Не забравяй - те не само могат да сменят кода, могат и още... Поздрави
  • Автор

crackspider.net Още при отваряне на страницата Symantec отразява трояноподобна атака за добре дошъл! Останалите как се справят ?

• Автор

SecureWeb-Gateway 6.7.6 2008.11.27 Win32.LooksLike.Virut Някой срещал ли го е ? Ако да - всяко съдействие е добре дошло - защото този таласъм май нищо друго не го вижда - заради него Авира пак е деинсталирана. Който се разхожда по китайски-турски-руски и т. н. адреси e естествено да е с непредвидени въпросителни.За мен това си е пак любопитство.Няма проблеми. Поздрави

crackspider.net Още при отваряне на страницата Symantec отразява трояноподобна атака за добре дошъл! Останалите как се справят ?

и при мен авирата отказва достъп и твърди че е експлоит

• Автор

serials.ws a-squared Anti-Malware 4.0 тук просто блокира достъпа. Как е при другите ? Но тези експерименти не са за хора незнаещи как да се справят при инфектиране - сами си преценете... Поздрави

serials.ws a-squared Anti-Malware 4.0 тук просто блокира достъпа. Как е при другите ? Но тези експерименти не са за хора незнаещи как да се справят при инфектиране - сами си преценете... Поздрави

Хм, сайтовете от този тип обикновено не са най-добрите за посещение. Независимо от това ESET Smart Security не намира нищо нередно:

ic0f7l.jpg

След посещението на сайта проверих с a-squared Free - пак нищо:

30d9vfn.jpg

P.S. Ето как е със ESS и Intenet Explorer - пак нищо нередно:

23w4bxs.jpg

Опс - и Kaspersky Internet Security 2009 не намери нищо обезпокоително и не блокира нищо:

2ykyjbl.jpg

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Avast Home 4.8 не открива нищо нередно и на двата линка.

a-squared Anti-Malware 4.0 при параноичното си поведение,може и да задмине старата версия на Чехите.

• Автор

Аз и не очаквам нещо по-различно. Както и за Win32.LooksLike.Virut - още си е при тази ОС и демонстрира фокуси - заради него съм с бета версия на IE 8 и ми е интересно как ще се преориентира това творение. Гост от подобно ниво си е интересен. Иначе a-squared Anti-Malware 4.0 при параноичното си поведение,може и да задмине всички -обаче нали пази добре!? Поздрави

Аз и не очаквам нещо по-различно. Както и за Win32.LooksLike.Virut - още си е при тази ОС и демонстрира фокуси - заради него съм с бета версия на IE 8 и ми е интересно как ще се преориентира това творение. Гост от подобно ниво си е интересен. Иначе a-squared Anti-Malware 4.0 при параноичното си поведение,може и да задмине всички -обаче нали пази добре!? Поздрави

a-squared Anti-Malware пази добре и може да задмине всички? Това е доста странно твърдение. По-скоро може да намери нещо подозрително в себе си. Дадох пример преди за този парадокс. Днес a-squared се провали...

• Автор

Nologo, аз употребих малко ирония - тази програма е "шампион" спрямо подозрителни бисквитки- обаче е ефективна като общ резултат и засега запазвам особено високата си оценка. Ще се връщам към нея аналогично както и към Авира - просто защото са добри. Поздрави

При Avast Pro също няма никой. Имай предвид че на началната страница на serials.ws тревогата е фалшива, едно време и Avast не ме пускаше.

• Автор
http://www.windowsmedia.com/MediaGuide/Home Дори и тук австрийската програма блокира подозрителни бисквитки- не оспорвам констатациите с фалшиви тревоги.Повече ме впечатлява ефективното справяне с водещи творчества - руски, китайски и т. н. Поздрави
http://www.windowsmedia.com/MediaGuide/Home Дори и тук австрийската програма блокира подозрителни бисквитки- не оспорвам констатациите с фалшиви тревоги.Повече ме впечатлява ефективното справяне с водещи творчества - руски, китайски и т. н. Поздрави

Възможно е този път a-squared Anti-Malware да има право. След посещение на сайта, който си посочил няма реакция от ESET Smart Security:

33pam44.jpg

Но след проверка с a-squared Free се оказа, че има две "лоши" бисквитки:

xnvnue.jpg

• Автор

Malwarebytes' Anti-Malware 1.30

Версия на базата от данни: 1433

Windows 5.1.2600 Service Pack 3

11/29/2008 12:12:58 PM

mbam-log-2008-11-29 (12-12-58).txt

Тип сканиране: Пълно сканиране (C:\|D:\|)

Сканирани обекти: 67197

Изминало време: 14 minute(s), 35 second(s)

Заразени процеси в паметта: 0

Заразени модули в паметта: 0

Заразени ключове в регистратурата: 0

Заразени стойности в регистратурата: 0

Заразени информационни обекти в регистратурата: 0

Заразени папки: 0

Заразени файлове: 0

Заразени процеси в паметта:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени модули в паметта:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени ключове в регистратурата:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени стойности в регистратурата:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени информационни обекти в регистратурата:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени папки:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени файлове:

(Нямаше открити заплахи) Така е при всяко сканиране при ползване на a-squared Anti-Malware 4.0 - това също положително ме впечатлява! А не бе така при Нод 32 и при доста други. Поздрави

Malwarebytes' Anti-Malware 1.30

...........................................

(Нямаше открити заплахи) Така е при всяко сканиране при ползване на a-squared Anti-Malware 4.0 - това също положително ме впечатлява! А не бе така при Нод 32 и при доста други. Поздрави

Хм, MBAM не е предназначена да намира и отстранява разни подозрителни кукита. Аз използвам от няколко месеца комбинация на ESET Smart security и безплатната версия на MBAM за сканиране. Не се спирам да посещавам опасни сайтове, да свалям опасни файлове и т.н. При мен няма проблем при сканиране с MBAM, тя не намира нищо, при положение че ESS работи. Обаче ако говорим за разни "лоши" бисквитки - SuperAntispyware Free и a-squared Free (която днес деинсталирах заради досаден hijack проблем) все намират по нещо. Това е съвсем в реда на нещата. :wors:

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• Автор

a-squared Anti-Malware 4.0 блокира съмнителните бисквитки още на входа и сравнено с работата на Symantec и McAfee{те са на други компютри} ми изглежда като добре работещ охранител, който е в параноично настроение. Понякога обаче този охранител демонстрира неща, които не се случват при американските програми- или поне няма показност на развитията. Поздрави

• Автор

Mozilla е дори по-уязвима от IE 7 , според мен. Последните 2-3 дни ползвам основно IE 8 Beta 2 и досега впечатленията ми са само положителни. Преди ползвах 4-5 браузъра и понякога се бавех с настройките им... Поздрави

Възможно е този път a-squared Anti-Malware да има право. След посещение на сайта, който си посочил няма реакция от ESET Smart Security:

33pam44.jpg

Но след проверка с a-squared Free се оказа, че има две "лоши" бисквитки:

xnvnue.jpg

Политиката на ESET е да не се занимават с бисквитки (cookies), просто защото това са безвредни текстови файлове.

Mozilla е дори по-уязвима от IE 7 , според мен. Последните 2-3 дни ползвам основно IE 8 Beta 2 и досега впечатленията ми са само положителни. Преди ползвах 4-5 браузъра и понякога се бавех с настройките им... Поздрави

:stop:

Е хайде няма нужда...Дори ти не си вярваш.

I.E. 7 е сравнително сигурен само при Windows Vista в Protected-Mode.

Но и лисицата може да се направи да работи на такова ниво: (точка 4)

http://pcworld.bg/?call=USE~home;&page=paper&n=6079

• Автор

Исках само да споделя впечатленията си за IE 8 Beta 2 . Иначе мога и 10 браузъра да си инсталирам и да се чудя кой за кога беше най-подходящ... Поздрави

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.