Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част1

Featured Replies

Както винаги нашия лидер по статистика пак мълчи.Сигурно чака да го пуснат на свобода и тогава ще го хване,нали такава им е политиката.

Аз ще пробвам.Само линка да дадат.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 109,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• The_final_countdown
    The_final_countdown

Да ти благодаря за многото минусчета,които получавам,на теб и на другите,дето ми ги праскате като топъл хляб.Щом настояваш,ще получиш отговор от тях,само че не знам колко ще е бързо,защото да ти чатна

• The_final_countdown
    The_final_countdown

Очевидно не знаеш всичко,млади момко. Ще им пиша.Да не вземеш да останеш разочарован после. Other methods Installed antivirus software running on an individual computer is only one method of guar

• И аз проиграх няколко варианта - при мен така и не разпозна лизенза. Иначе размислих - Нод 32 с PC Tools Firewall Plus Free е слабо - добавих и ThreatFire 4.6. Нека е налице и безплатният им IDS -

Публикувани изображения

• Автор

И аз бих пробвал - смело и безотговорно. Ето друго за изследвания: megatrainer-xl.software.informer.com Жокери:Име на хост megatrainer-xl.software.informer.com Интернет доставчик Неизвестен

Държава Съединените Щати Код на държава US (USA)

Град Scottsdale Регион Arizona

IP адрес 208.109.198.26

Плюс резултати от китайския сканер http://www.virscan.net/report/4e21541d9bd2...3adda9c5dc.html А дали са достоверни ? Поздрави

И аз бих пробвал - смело и безотговорно. Ето друго за изследвания: megatrainer-xl.software.informer.com Жокери:Име на хост megatrainer-xl.software.informer.com Интернет доставчик Неизвестен

Държава Съединените Щати Код на държава US (USA)

Град Scottsdale Регион Arizona

IP адрес 208.109.198.26

Плюс резултати от китайския сканер http://www.virscan.net/report/4e21541d9bd2...3adda9c5dc.html А дали са достоверни ? Поздрави

http://nod32-fix.software.informer.com/ къв е тоя фикс бре :write a letter:

ESET NOD32 Antivitus is ideal for Windows XP, and also runs in Windows legacy systems, MS-DOS, file servers, mail servers, and more.

laugh.gif Разбира се ...те май са авери

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

15%...! Чиста фалшива аларма! 30% е границата над която може да се мисли, чи има "нещо", а над 50%- да се твърди, че наистина има нещо!

ТNN това Rogue софтуер ли е на тази страница,стигнах до тук http://www.eset.com/download/

На тази страница http://www.eset.com/download/ НИС мълчи....

• Автор
15%...! Чиста фалшива аларма! 30% е границата над която може да се мисли, чи има "нещо", а над 50%- да се твърди, че наистина има нещо!
Боиш ли се лично да провериш ? Не ми се учудвай на мен - обикновено все си харесвам по нещо във всички ползвани програми и в резултат понякога пиша дори противоречиви неща. По-добре да е интересно и да не е скучно. И аз съм добре с математическата обработка, но стига с тези статистики...Всяко ново творение в началото го вижда само един - после всички ... Поздрави
  • Автор

ТNN това Rogue софтуер ли е на тази страница,стигнах до тук http://www.eset.com/download/

На тази страница http://www.eset.com/download/ НИС мълчи....

Абсурдно е ESET да предлагат свой фикснат продукт. Китайският сканер даде резултати - а следите ме заведоха в САЩ. Мисля, че е портал на кракери. Поздрави
Боиш ли се лично да провериш ? Не ми се учудвай на мен - обикновено все си харесвам по нещо във всички ползвани програми и в резултат понякога пиша дори противоречиви неща. По-добре да е интересно и да не е скучно. И аз съм добре с математическата обработка, но стига с тези статистики...Всяко ново творение в началото го вижда само един - после всички ... Поздрави

На служебния компютър който е с яката cool.gif програма наречена AVG-Free- няма как да тествам, на домашния -може. Не е в това проблема обаче!

Проблема във всички "засичания" и "резултати" които давате се корени именно в ЛИПСАТА на официален и ясен критерий: "що е то вирус?". Когато бъде официално одобрена такава дефиниция и приети общи критерии за оценка /чуваше се, че ще се организира такова нещо/, тогава ще може със много по-голяма точност и категоричност да се твърди, че дадено "нещо" е вредно или не! И тогава ще може ясно да се види кои са наистина по-стойностните програми. До тогава обаче ще продължават да се ширят самосиндикални интерпретации....от които все пак има нужда, но са в повечето случаи са лишени обективност и трезва преценка!

Ето задам ти въпрос: Пускаш файл във Вирус Тотал, при което да речем, че n на брой програми от 40 дават, че във файла има "нещо". На кого ще повярваш? На тези n или на останалите 40-n? Замислял ли си се над този въпрос? И защо ще повярваш на едната група, а не на другата? Виждаш ли колко е трудно да отговориш на него!

Всичко опира до критерия за вирус и по точно бих казал, до критерия за вредност!

И именно НОД32 е една от програмите, при които малко или много в някаква степен се прави опит да се реализира тази "по-трезва" преценка и анализ на засичания обект и да се прецени до колко наистина е вреден, за това не всичко се засича, което другите "засичат" и не всичко се добавя, което другите добавят. Разбира се никой не е съвършен.

Едно е сигурно обаче- всичко опира до критерия за вредност!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

• Автор

Знаеш ли, от други сродни форуми преди доста време съм научил следното: " Всички безплатни и леснодостъпни кейген-крак-фикс-патч и т. н. може да са без прибавени творби, ако в случая са създадени от теб самия. " Обратно мнение би изглеждало антилогично. Поздрави

Ако можеш да намериш и линка.На драго сърце.

Ето при пълен скан с новата ми придобивка Lavasoft Anti-Virus Helix какво ми намери и какво не.

Това си е чист Avira Antivir, като гледам скрийншотовете laugh.gif Само дето не е без пари biggrin.gif

GOM Player се опита да прави нещо скрито,но не успя KAV го спря.Преди когато не ползвах KAV , Mamutu блокираше тези своеволия на GOM-плеъра.

b1fd996074aaa471.jpg

Странно защо обаче стената си е създала сама правило и е поставила този процес в доверените.Същото се отнася и за плъгина на Skype-a който Mamutu също блокираше на шота се вижда ето ги

2ec39947c3c9100d.jpg

Какво точно искат да правят тези своеволници нямам представа,но с безплатните програми е така все от някъде трябва да дойдат тези пари за създаването им,но при наличие на „Руски ботуш” трудна работа.

• Автор

Реших да изтегля http://info.prevx.com/downloadcsi.asp Обаче забравих, че съм с ESET SS - замръзна на 99% и не ще да пуска последния процент... Колко ли трябва да се чака ? Безгрешни били...Поздрави

Реших да изтегля http://info.prevx.com/downloadcsi.asp Обаче забравих, че съм с ESET SS - замръзна на 99% и не ще да пуска последния процент... Колко ли трябва да се чака ? Безгрешни били...Поздрави

Явно проблемът е при теб. При мен такъв няма, ESET Smart Security позволява тегленето без проблем:

157i5ux.jpg

• Автор

Нормално е - пак рових къде ли не- ESET SS почервеняваше и му отпадаха функции! Нямах подобни констатации примерно с безплатния Comodo IS ! Вече и пъргавината на ОС липсва и е време за друга програма.Явно тази е на своето си ниво. Поздрави

Нормално е - пак рових къде ли не- ESET SS почервеняваше и му отпадаха функции! Нямах подобни констатации примерно с безплатния Comodo IS ! Вече и пъргавината на ОС липсва и е време за друга програма.Явно тази е на своето си ниво. Поздрави

Провери си системата за инфекции. Не съм сигурен, че проблемът с изтеглянето на prevx при теб е в реда на нещата.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

С Kis 8.0.0 506 се сваля на 100%.

• Автор

Kis 8.0.0 506 замести безпроблемно и без констатации за инфекции ESET SS. Британската програмка му пречела на инсталацията - хубаво - и нея я деинсталирах. Но защо нищо не намери при моята ОС ? Поздрави

Kis 8.0.0 506 замести безпроблемно и без констатации за инфекции ESET SS. Британската програмка му пречела на инсталацията - хубаво - и нея я деинсталирах. Но защо нищо не намери при моята ОС ? Поздрави

Мисля, че не е много добре да проверяваш операционната си система в този случай с друга антивирусна програма. Има достатъчно инструменти за проверка на процесите, например autoruns. Нямаше нужда да махаш ESS. А сега как е? Изтегля ли се prevx?

На служебния компютър който е с яката cool.gif програма наречена AVG-Free- няма как да тествам, на домашния -може. Не е в това проблема обаче!

Проблема във всички "засичания" и "резултати" които давате се корени именно в ЛИПСАТА на официален и ясен критерий: "що е то вирус?". Когато бъде официално одобрена такава дефиниция и приети общи критерии за оценка /чуваше се, че ще се организира такова нещо/, тогава ще може със много по-голяма точност и категоричност да се твърди, че дадено "нещо" е вредно или не! И тогава ще може ясно да се види кои са наистина по-стойностните програми. До тогава обаче ще продължават да се ширят самосиндикални интерпретации....от които все пак има нужда, но са в повечето случаи са лишени обективност и трезва преценка!

Ето задам ти въпрос: Пускаш файл във Вирус Тотал, при което да речем, че n на брой програми от 40 дават, че във файла има "нещо". На кого ще повярваш? На тези n или на останалите 40-n? Замислял ли си се над този въпрос? И защо ще повярваш на едната група, а не на другата? Виждаш ли колко е трудно да отговориш на него!

Всичко опира до критерия за вирус и по точно бих казал, до критерия за вредност!

И именно НОД32 е една от програмите, при които малко или много в някаква степен се прави опит да се реализира тази "по-трезва" преценка и анализ на засичания обект и да се прецени до колко наистина е вреден, за това не всичко се засича, което другите "засичат" и не всичко се добавя, което другите добавят. Разбира се никой не е съвършен.

Едно е сигурно обаче- всичко опира до критерия за вредност!

Напълно си прав.Особенно когато програмата на, която разчиташ, и която се е доказала през години като НОМЕР ЕДНО ти пусне гад като тази

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1205478

Нещо не схванах това вирус ли е или някаква фалшива аларма?За това се говори,че им се пращат дни наред файлове и още се тутат...БАСТА :eek:

GOM Player се опита да прави нещо скрито,но не успя KAV го спря...

Изключи тази отметка и Kaspersky ще те остави на мира:

gompl1lq9.jpg

• Автор
Мисля, че не е много добре да проверяваш операционната си система в този случай с друга антивирусна програма. Има достатъчно инструменти за проверка на процесите, например autoruns. Нямаше нужда да махаш ESS. А сега как е? Изтегля ли се prevx?

Сега безпроблемно се изтегля. ESS винаги мога да я върна - както и всяка друга. Контролирам нещата, които казваш и пак нямам отговор на някои въпроси... Поздрави

Сега безпроблемно се изтегля. ESS винаги мога да я върна - както и всяка друга. Контролирам нещата, които казваш и пак нямам отговор на някои въпроси... Поздрави

Докато ги контролираш по този начин, отговори няма да намериш. Бъди сигурен. Поздрави и на тебе

Нещо не схванах това вирус ли е или някаква фалшива аларма?За това се говори,че им се пращат дни наред файлове и още се тутат...БАСТА :speak:

За да не се добавя дадено нещо има два варианта:

1. От ESET считат /по техните критерии/, че не вредно...което в случая най-вероятно е така, след като няколко дена не се добавя.

2. От ESET не добавят всичко на куп....т.е. едно по едно всяка зараза. Политиката е с минимум записи в базите да се хване максимално количество зарази т.е. с един запис помат да се идентифицират от няколко десетки до няколко стотици сходни зарази /от едно "семейство"/. Затова може да оставаш с впечатление, че това, което си пратил не е добавено, а в същност то да влиза във вече известна група. Повече подробности не знам, тъй като все пак не съм представител на ESET и това, което знам е така да се каже- от "обща култура".

Сега схвана ли принципа на работа на ESET и защо техните ъпдейти не са така многочислени както на Касапа? Това е и една от причините програмата да е по-пъргава и и доста по-лека в сравнение с Касапа- не се товари с излишни ъпдейти, което при нарастващия, лавинообразно,обем на заплахите /няколко милиона/ значително може да забавя сиситемата в процеса на "сравнение" на сканирания файл с базата данни! Не мисли, че хората от ESET са някакви олигофрени...нещата са измислени и притеглени така, че програмата да дърпа минимални ресурси!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.