Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част1

Featured Replies

Ами понеже е "непробиваем" CIS на теория само , възможно е да имаш писач на зловреден код, който може да вкара кофти настройки в win.ini фиксирай и изпълни:==Препоръчителни действия, преди да анализирате с HiJackThis ==

И преименувай HiJackThis преди да сканираш с него и дай лога там.

Изпълних каквото ми препоръчахте с Fixer.Искаш да кажеш че някой ми е влязъл в компютъра и прави промени по регистрите ли?Обясни ми по-просто и разбираемо какво друго може да е направило промените има ли такава вероятност.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 109,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• The_final_countdown
    The_final_countdown

Да ти благодаря за многото минусчета,които получавам,на теб и на другите,дето ми ги праскате като топъл хляб.Щом настояваш,ще получиш отговор от тях,само че не знам колко ще е бързо,защото да ти чатна

• The_final_countdown
    The_final_countdown

Очевидно не знаеш всичко,млади момко. Ще им пиша.Да не вземеш да останеш разочарован после. Other methods Installed antivirus software running on an individual computer is only one method of guar

• И аз проиграх няколко варианта - при мен така и не разпозна лизенза. Иначе размислих - Нод 32 с PC Tools Firewall Plus Free е слабо - добавих и ThreatFire 4.6. Нека е налице и безплатният им IDS -

Публикувани изображения

mihnev_sz, искаше да каже, че е възможно с помощ от регистъра и win.ini да имаш проблеми с операционната система, ако някой хакер реши.

http://en.wikipedia.org/wiki/WIN.INI

Не се притеснявай, проблемът е решен.

http://www.virscan.net/report/4464d8e67f8f...6418fd6b62.html hxxp://tag.and.rename.v2.1.beta.3.cracks.me.uk/all/?l=v&pn=2 Това тук фалшива тревога ли е ? И за изследвания става. Поздрави

Не. Това е обикновено предупреждение.

• Автор
Не. Това е обикновено предупреждение.

McAfeeSiteAdvisor също предупреждава. Има ли още ?

• Автор
О, има !

Сега отивам да отворя втората бутилка :speak:

Наздраве ! И аз съм на втора ракия.... Предстои най-интересното...

Ами понеже е "непробиваем" CIS на теория само , възможно е да имаш писач на зловреден код, който може да вкара кофти настройки в win.ini фиксирай и изпълни:==Препоръчителни действия, преди да анализирате с HiJackThis ==

И преименувай HiJackThis преди да сканираш с него и дай лога там.

Лоша работа след рестарт не мога да вляза дори в сейфмод рестартира се и сега пиша от домашния компютър.Стартирах ComboFix но заби изключих принудително компютъра и край не мога да се добера до нищо.

• Автор
Лоша работа след рестарт не мога да вляза дори в сейфмод рестартира се и сега пиша от домашния компютър.Стартирах ComboFix но заби изключих принудително компютъра и край не мога да се добера до нищо.

Надявам се през тези месеци да си се научил да преинсталираш - често това е най-добро решение. Ех , любимо чисто начало... Наздраве и на теб!

Надявам се през тези месеци да си се научил да преинсталираш - често това е най-добро решение. Ех , любимо чисто начало... Наздраве и на теб!

По-добре е tanganika да не преинсталира. А да инсталира на чисто. Има начини и средства, ако ме разбира. А след това да си прави image, backup и какво ли не.

По-добре е tanganika да не преинсталира. А да инсталира на чисто. Има начини и средства, ако ме разбира. А след това да си прави image, backup и какво ли не.

Не мога да се добера и до сейфмод няма как да се оправят нещата единствено под DOS ще трябва да спасяват информацията.Стигам до сейфмод но не може да се зареди рестартира се.

Не мога да се добера и до сейфмод няма как да се оправят нещата единствено под DOS ще трябва да спасяват информацията.Стигам до сейфмод но не може да се зареди рестартира се.

Може да пробваш Hiren's, някое Linux BootCD, както и възможностите си за работа под DOS. Може да си разделиш харда на части следващия път, ако не си го правил сега. Теми за това - бол.

• Автор

Tanganika, с Comodo IS ли ти се случва това ? С няколко поредни рестарта не се ли нормализират отчасти нещата ? Имам предвид 4-5 - не повече. Пробва ли ?

Tanganika, с Comodo IS ли ти се случва това ? С няколко поредни рестарта не се ли нормализират отчасти нещата ? Имам предвид 4-5 - не повече. Пробва ли ?

Comodo IS има скрити процеси за операционната система. Не знам какво точно се е случило. Ако tanganika успее да спаси нещо - добре. Но аз препоръчвам изтриване на всички дялове на харддиска, нови партиции и инсталиране от 0.

P.S. Ето снимка на скрит процес на Comodo (oт IceSword):

17zjio.jpg

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Comodo IS има скрити процеси за операционната система. Не знам какво точно се е случило. Ако tanganika успее да спаси нещо - добре. Но аз препоръчвам изтриване на всички дялове на харддиска, нови партиции и инсталиране от 0.

Ако можех да работя под DOS лесна работа но ще трябва друг да го прави не става и не става рестарт след рестарт а това е служебния комп и има важна информация.Някакви конфликти са се получили м-у Комодо и Комбофикс.

• Автор

Преди това бих му препоръчал да не изчаква осъществяванията на рестартите, а той ръчно изпреварващо да ги предизвиква. Така и вредоносният код няма време да зареди- ако има такъв и не се касае за увредена ОС. Ако Comodo IS e на ниво - ще надделее.Струва си да се пробва щом има какво да се спасява. Поздрави

Преди това бих му препоръчал да не изчаква осъществяванията на рестартите, а той ръчно изпреварващо да ги предизвиква. Така и вредоносният код няма време да зареди- ако има такъв и не се касае за увредена ОС. Ако Comodo IS e на ниво - ще надделее.Струва си да се пробва щом има какво да се спасява. Поздрави

Не е вирус преди това съм сканирал с всичко възможно чисто е,по лошо е от вирус изтрито е нещо важно от уина или конфликти.

Ако можех да работя под DOS лесна работа но ще трябва друг да го прави не става и не става рестарт след рестарт а това е служебния комп и има важна информация.Някакви конфликти са се получили м-у Комодо и Комбофикс.

Тогава не бързай. Какъв тип е информацията? В My Documents ли е?

Тогава не бързай. Какъв тип е информацията? В My Documents ли е?

Информацията е на програма склад/магазин прави си бекъп някъде в С но точно къде не зная,ще я спасят но защо да е така на това ме е яд.

Информацията е на програма склад/магазин прави си бекъп някъде в С но точно къде не зная,ще я спасят но защо да е така на това ме е яд.

Вземи и си поиграй с някое Linux LiveCD на читав компютър. Виж как работи. С него може да се справиш.

P.S 1. ComboFix според мен не бива да се използва при работещо приложение на Comodo.

P.S 2. Някъде четох, че си използвал Avira заедно с Comodo IS. Огромна грешка!

На @tanganika пожелавам успешно спасяване на информацията.

Да си редактира подписа и занапред да не си прави експерименти на служебна машина.

На останалите - да се ориентират към празничната трапеза, и да поспрат да правят реклама на зловредни програми !

Да си редактира подписа и занапред да не си прави експерименти на служебна машина.

На останалите - да се ориентират към празничната трапеза, и да поспрат да правят реклама на зловредни програми !

Наздраве, Ken! Ей това е приказка. Да си жив и здрав!

Наздраве, Ken! Ей това е приказка. Да си жив и здрав!

Наздраве на всички!

Да ни е честита Новата 2009 Година,желая Ви много радост ,здраве и успехи през Новата Година!

Наздраве! ;)

Наздраве на всички!

Да ни е честита Новата 2009 Година,желая Ви много радост ,здраве и успехи през Новата Година!

Наздраве! :cheers:

Аз да не остана по-назад ей-й-й!!! :P

А ЧНГ и от мен! ;)

Рано е за смяна на подписа ми заподозрения за поразията е друг разследването продължава а информацията е спасена.Без преинстал не можах да мина.Имате ли информация за файл " oomapi " не успях да открия нищо,ако някой знае точно за какво служи моля да сподели.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.