Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част1

Featured Replies

Щом Comodo IS free ти харесва - сигурно и те ще ти харесат -има промоции - пробвай - създай си представа... Те боравят с милиарди долари и могат да наемат най-добрите - това влияе на качеството. Поздрави

Не парите са определящи а доколко са мотивирани да създадът по-добър продукт,дори да имат на разположение най-добрите ако не работят като екип резултата ще клони към нула.CIS отговаря на всичко което съм търсил в програмата за защита.Омръзна ми от разочарования с платени програми и капризите които проявяват да не говорим че са либерални което ме притеснява.Предпочитам преинстал но грешката да е във мен за да няма на кой да се сърдя след това.

nikssi не го подпирай с нищо така ще бъде чисто и честно проверяване какво може и какво не.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 107,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• The_final_countdown
    The_final_countdown

Да ти благодаря за многото минусчета,които получавам,на теб и на другите,дето ми ги праскате като топъл хляб.Щом настояваш,ще получиш отговор от тях,само че не знам колко ще е бързо,защото да ти чатна

• The_final_countdown
    The_final_countdown

Очевидно не знаеш всичко,млади момко. Ще им пиша.Да не вземеш да останеш разочарован после. Other methods Installed antivirus software running on an individual computer is only one method of guar

• И аз проиграх няколко варианта - при мен така и не разпозна лизенза. Иначе размислих - Нод 32 с PC Tools Firewall Plus Free е слабо - добавих и ThreatFire 4.6. Нека е налице и безплатният им IDS -

Публикувани изображения

24 часова поддръжка :whist:

Ако ме разочарова CIS се връщам на Касперски трябва да се уважава желанието за добре свършена работа а и е най-добърия с който мога да заместя CIS.Значи този файл дето цъфна при мен е безопасен или не съм те разбрал :down:

• Автор

"""TNN да не мислиш,че в Касперски Лаб,Панда Лаб и Авира са толкоз назад,че да не могат да анализират един файл""" Ако можеха своевременно да реагират - нямаше непрекъснато да догонват изпреварващото развитие на вредоносния код... Поздрави

Ако ме разочарова CIS се връщам на Касперски трябва да се уважава желанието за добре свършена работа а и е най-добърия с който мога да заместя CIS.Значи този файл дето цъфна при мен е безопасен или не съм те разбрал :down:

Пишеше си в писмото.Спестил съм само името на вирусният аналитик.

"""TNN да не мислиш,че в Касперски Лаб,Панда Лаб и Авира са толкоз назад,че да не могат да анализират един файл""" Ако можеха своевременно да реагират - нямаше непрекъснато да догонват изпреварващото развитие на вредоносния код... Поздрави

Могат и го правят.Твоята австрийска програма сега вече един час се обновява :whist: това ли е подръжката и angry.gif

Пишеше си в писмото.Спестил съм само името на вирусният аналитик.

В присланном Вами файле не найдено ничего вредоносного. Все пак имам късмет тази година нали :down: онази нямах заради прибързаната ми реакция,а до тогава ОС беше в перфектно състояние въпреки шестмесечните тестове,инстали,деинстали и какво ли не.

Никой ама наистина никой, не може да е в крак с вредоносния код, така че да засича всичко още от секундата, в която е излезнал. Затова антивирусния софтуер разчита на проактивното засичане, на евристиките. Тези филми с китайчетата, които подскачат наляво, на дясно ги забрави, няма да те спасят.

• Автор

Nikssi, снощи и при мен A-Squared 4 Free дълго се обновяваше - нямам мои програми - тя е едно от най-добрите безплатни средства за проверка.Fixer, ако намекваш, че проактивното засичане и евристиките на ESET са за предпочитане пред решенията в Comodo IS Free - озадачаваш ме. По-скоро и на служебен компютър ще сложа Comodo IS Free, но сега не бих си купил ESET SS. След година -не зная -всичко се променя. Поздрави

biggrin.gifbiggrin.gif Добре щом казваш. Само един въпрос имам: защо на tanganaika на два пъти му се случиха разни случки, след като използваше CIS Free?

Как ли ще е платеният пакет :rolleyes:

http://www.virustotal.com/analisis/bbba617...840eaa0802e5726

що така партизански мълчи Symantec :ph34r:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Scan type: Auto-Protect Scan

Event: Threat Found!

Threat: Downloader hxxp://85.17.52.45/pay/enter.php?id=1 Трояноподобна атака още при отваряне на страницата от Холандия отразява Symantec. А останалите ?

Scan type: Auto-Protect Scan

Event: Threat Found!

Threat: Downloader hxxp://85.17.52.45/pay/enter.php?id=1 Трояноподобна атака още при отваряне на страницата от Холандия отразява Symantec. А останалите ?

536573z.jpg

536574A.jpg

• Автор

hxxp://85.17.52.45/pay/enter.php?id=8 Tук е пак така - внимавайте ! Nikssi, браво и благодаря - да подавам ли още ?

• Автор
Да и с двете същото

Нека изчакаме - за да имат време съфорумци да проверят с други програми - касае се за безспорни атаки още при отваряне на страниците! Дали ще има несправили се и кои ? Моля - нека не ги прикриваме... Поздрави

hxxp://85.17.52.45/pay/enter.php?id=1
hxxp://85.17.52.45/pay/enter.php?id=8

И двата адреса се блокирват от мозилата. При пренебрегване на предупреждението има само надписи. Мамуту не реагира, есет също. Мисля, че зареди блокирването на мозилата не реагират.

biggrin.gifbiggrin.gif Добре щом казваш. Само един въпрос имам: защо на tanganaika на два пъти му се случиха разни случки, след като използваше CIS Free?

Преинсталирах веднъж заради RemoveIT Pro фалшива тревога ootmapi.dll но вината си беше в мен че прибързах да фиксвам а този дето вчера ми помогна да открия hgGxVMEt.dll всички мълчат а от Касперски казват че е чист,ти където го прати за анализ какво казаха.Тези от 31.12.2008 REG:win.ini: load= и REG:win.ini: run= питах но не е гаранция как са създадени варианти много.CIS още не се е издънил,ако ми се е случило нещо не е заради него.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

Comodo.Internet.Security.v3.5.558 Nikssi, гадая откъде си го изтеглил http://www.nigma.ru/index.php?s=Comodo.Int...=1&lang=all Поздрави

nikssi ти си уникат ако е вярно това v3.5.558 би трябвало да е версия за която и създателите на CIS не знаят :speak: истинската версия може да я откриеш в подписа ми.Може би трябва да си изтегля KIS или KAV от някой торент и тогава шоуто ще е голямо не рууткит да прихвана ами и нещо друго.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

Fixer, ако намекваш, че проактивното засичане и евристиките на ESET са за предпочитане пред решенията в Comodo IS Free - озадачаваш ме. По-скоро и на служебен компютър ще сложа Comodo IS Free, но сега не бих си купил ESET SS. След година -не зная -всичко се променя. Поздрави

Искам само да отбележа, че ЕСЕТ в случая с един от новите червеи Confiker ( има тема за това ) се справи без проблем няколко часа след излизането на вируса - на 04.01.2009.

Проблема на някой от служебните компютри беше че няма последните кръпки за уиндоуса и НОД32 не оспяваше да изтрие вируса, а само блокираше атаките му. След инсталирането на ъпдейтите всичко се оправи.

С това искам да подчертая, че ЕСЕТ се справят отлично, когато се наложи наистина спасява потребителя, и не е честно да бъде набеждаван в тази и други подобни теми, че е на доста ниско ниво всравнение с останалите, които "хващат" разни безобидни програмки...

Естествено, че има и пропуски, но кой няма....

П.П. Възможно ли е Майкрософт да поръчват вируси и после да създават кръпки за коректните си потребители.... cool.gif

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

nikssi ти си уникат ако е вярно това v3.5.558 би трябвало да е версия за която и създателите на CIS не знаят :speak: истинската версия може да я откриеш в подписа ми.Може би трябва да си изтегля KIS или KAV от някой торент и тогава шоуто ще е голямо не рууткит да прихвана ами и нещо друго.

Просто знам къде да ровя.

Вярно такава версия едва ли има още повече,че маса програми го засичат.Пък и защо да търся ...то Комодото и без това си е пътник :huh:

537030j.jpg

Ето тук

http://0xfiles.com/2008/12/comodo-internet...ty-v3555810432/

творете ;) Там си е пълно със зарази :baby:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

"Просто знам къде да ровя" А там където ти предложа ще пробваш ли ? Вчера някакви йероглифи бяха китайско препятствие.... Знам ли - дано е по-интересно от фейковете с фиктивните антивируси - какво ще кажеш ? Поздрави P.S. И с този псевдопродукт ли показваше на съфорумците как незадоволително само според теб се справя??? И заради Касперски ли бе това - е вече стана антиреклама на руската програма.

Редактирано от TNN (преглед на промените)

nikssi...може би най добре ще е да не пишем лошо за програмата.

никси пиши каквото си искаш за CIS лошото е че не вършим нищо смислено,а може би искаш да се занимаваме само с Касперски.Поне 10 пъти съм писал че CIS не лови почти нищо от ментетата защитата му е различна не е като на другите по какъв начин да го напиша че да се разбере не зная.Нямам за цел да оплювам Касперски,защото ми допада много,само съм изтъкнал предимствата на CIS над всички останали които съм пробвал.Има ли значение точно по какъв начин се справя дадена програма със защитата и предпазва от зарази,важен е крайния резултат.Избрал си начин да покажеш колко по-добре се справя Касперски но дали някой ще научи нещо полезно и за едната и за другата програма това е важно.Същото се случи когато пишех и за Китайските програми всички се нахвърлиха и какво излезе нищо градивно,кажи коя програма да си инсталирам та да пишем смислени неща за качествата и недостатъците и.

• Автор

Сканирането с Avira Premium 8 след деинсталация на Comodo IS Free при мен нищо не установи . Очаквах го. Поздрави

никси пиши каквото си искаш за CIS лошото е че не вършим нищо смислено,а може би искаш да се занимаваме само с Касперски.Поне 10 пъти съм писал че CIS не лови почти нищо от ментетата защитата му е различна не е като на другите по какъв начин да го напиша че да се разбере не зная.......................

Не съм съгласен, защото превенцията на Comodo IS е доста зле. За ментетата - разбрахме. За троянците - видяхме. По едно време заедно с TNN се опитвате да обвините nikssi в спам затова, че е развенчал един мит, наречен Comodo IS. За този мит четохме какви ли не хвалби от вас, но за съжаление действителността е съвсем друга. Разбирам защитната ви реакция, но въобще не сте убедителни...

Все още Comodo IS е базирана на доста добра защитна стена с изключително слаб антивирус. Преимущество на тази програма за сигурност е това, че е безплатна и има някакво добро развитие. Но засега е много зле. Разходи се из форумите на Comodo, виж мненията и проблемите на потребителите. Например това: Virtuemonde and Smithfraud help...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.