Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част1

Featured Replies

Хайде да изследваме това hxxp://www.4shared.com/file/54129013/a1d307b6/-TJC-_-V2-_911_by_Yuki.html https://www.virustotal.com/ru/analisis/925b55cc93175c6ed8cc95d888a977c837a88202ca0e51275114677cfb80fcfe-1260886564 http://virscan.org/report/5977f33e90a06afb0d9b4a8286adca9d.html Нека някой го пробва с Касперски - аз ще го предоставя на китайския Облак . Накрая и FP може да се окаже - за "радост" на феновете на проактивния Нод 32... Поздрави

Тази тема е за тестване на антивирусни програми,не е тема за изследване на съмнителни файлове,

Има си подходяща тема за тази цел.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 109,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• The_final_countdown
    The_final_countdown

Да ти благодаря за многото минусчета,които получавам,на теб и на другите,дето ми ги праскате като топъл хляб.Щом настояваш,ще получиш отговор от тях,само че не знам колко ще е бързо,защото да ти чатна

• The_final_countdown
    The_final_countdown

Очевидно не знаеш всичко,млади момко. Ще им пиша.Да не вземеш да останеш разочарован после. Other methods Installed antivirus software running on an individual computer is only one method of guar

• И аз проиграх няколко варианта - при мен така и не разпозна лизенза. Иначе размислих - Нод 32 с PC Tools Firewall Plus Free е слабо - добавих и ThreatFire 4.6. Нека е налице и безплатният им IDS -

Публикувани изображения

• Автор

Тази тема е за тестване на антивирусни програми,не е тема за изследване на съмнителни файлове,

Има си подходяща тема за тази цел.

Да тестваш антивирусни програми със съмнителни файлове си е нормално според мен. Вижте лог от a-squared Free - Версия 4.5

C:\Downloads\[-=T.J.C=- -V2-] ]911 by Yuki[.rar/[TJC911]HACK.exe Открити: Virus.Win32.Trojan!IK Rising просто блокира инсталацията на HACK.exe - явно има вредоносен код. Безплатният Лъв изобщо не е изненадан.Браво. Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

<br />Изненадахме го и лъва в другата тема.... Той обаче си остава доста добър!<br />

С какво си го изненадал ?

Много антивирусни програми съм тествал но по-агресивна от Twister няма.Инсталирам rogue когато Китаеца е с настройки по подразбиране,но когато премина в параноичен режим ментака бива ликвидиран.Е има тук там остатъци от заразата но системата си работи стабилно.При другите антивирусни ментака си работи необезпокояван и си показва съобщенията.

• Автор

С какво си го изненадал ?

Много антивирусни програми съм тествал но по-агресивна от Twister няма.Инсталирам rogue когато Китаеца е с настройки по подразбиране,но когато премина в параноичен режим ментака бива ликвидиран.Е има тук там остатъци от заразата но системата си работи стабилно.При другите антивирусни ментака си работи необезпокояван и си показва съобщенията.

Може и заради настройките ми да се е случило - бе сам антивируса тогава и всичко си бе на средно ниво на сигурност.Нарочно - за да допуска изтеглянето на всякакви файлове.Rising e по-добър от Twister - липсват FP. Писал съм в постове 1048 и 1050 в другата тема.Трябваше да блокира инсталацията и допълнителния запис в регистрите. Ако пропусне още нещо -пак ще пиша - да не съм им рекламен агент на тези китайци. Дори се изненадвам от себе си, че толкова им харесвам безплатната програма. Поздрави

Я, нещо интересно.:rolleyes:)))

AV-Test.Org Releases Real-World Malware Protection Report

http://blogs.pcmag.com/securitywatch/2009/12/av-testorg_releases_real-world.php

Хубаво, че НОД32 и Rising не участват, че щеше да стане една...;)))

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Я, нещо интересно.:rolleyes:)))

AV-Test.Org Releases Real-World Malware Protection Report

http://blogs.pcmag.com/securitywatch/2009/12/av-testorg_releases_real-world.php

Според теб, това тестче реално ли е, или е поредната стъкмистика? възможно ли е, PCTools да е в челната тройка? Това е пълен абсурд! Според мен, тестовете, с някои изключения, са все по "платени"....

Според теб, това тестче реално ли е, или е поредната стъкмистика? възможно ли е, PCTools да е в челната тройка? Това е пълен абсурд! Според мен, тестовете, с някои изключения, са все по "платени"....

Не зная, просто беше любопитно и го постнах.:rolleyes:

А, още нещо, PC Tools е на Symantec.;)

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

интересно как в този тест са "пропуснали" нод sad.gif

Решил съм по празниците, а и след Нова година на направя серия от ревюта на по-малко известните и използвани антивирусни програми, такива като: BullGuard, CA Antivirus, eScan, Iolo Antivirus, Outpost Antivirus, Zone Alarm Antivirus, F-Prot, K7 Antivirus, Norman Antivirus, Trust Port и др.като ще ги тествам и на засичане със файлове от темата за "подпомагането....".

Очаквайте, ще бъде интересно...! :)

• Автор

Engineer, вероятно имаш предвид за България - защото някои от тях са с доста ползватели. Обаче струва ли си да ги тестваш като Rising - та ти дори настройките и възможностите му не разучи като хората. Това не ти пречи да пишеш странни мнения из разни теми. Иначе идеята ти е добра. Ако след известно време деинсталирам Rising и инсталирам отново Нод 32 - как ще коментираш, ако пак не намери вредоносен код!? Това очаквам да се случи и ще пробвам.Ако не е така - ще го похваля естествено. Нали всичките ги харесвам... Поздрави

За някои тука може да са екзотика по съм съгласен,че ще е страшно интересно особенно при деинсталацията на някои.

Жокер няма да давам. Опит се добива с потене не с писане и преписване.

Engineer, вероятно имаш предвид за България - защото някои от тях са с доста ползватели. Обаче струва ли си да ги тестваш като Rising - та ти дори настройките и възможностите му не разучи като хората. Това не ти пречи да пишеш странни мнения из разни теми. Иначе идеята ти е добра. Ако след известно време деинсталирам Rising и инсталирам отново Нод 32 - как ще коментираш, ако пак не намери вредоносен код!? Това очаквам да се случи и ще пробвам.Ако не е така - ще го похваля естествено. Нали всичките ги харесвам... Поздрави

Мда...виждам, че желанието да се направи нещо конструктивно и практически полезно за по-голям кръг потребители, както и за форума, щом не е свързано с една конкретна програма, вече се посрещата от "умниците" във форума, с негативизъм и едва ли не с насмешка, затова си промених решението- няма да предоставям нищо подобно в този сайт! Има и други сайтове и алтернативи!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

AV-Test.Org е доказана организация ! Като AV-Comparatives и Virus Bulletin. laugh.gif

• Автор

Мда...виждам, че желанието да се направи нещо конструктивно и практически полезно за по-голям кръг потребители, както и за форума, щом не е свързано с една конкретна програма, вече се посрещата от "умниците" във форума, с негативизъм и едва ли не с насмешка, затова си промених решението- няма да предоставям нищо подобно в този сайт! Има и други сайтове и алтернативи!

"Иначе идеята ти е добра." Защо към мен е този пост? Аз съм ги инсталирал и не помня проблемни деинсталации.А ако ги тестваш с FP няма ли да са противоположни изводите ти? Поздрави

Разбира се,че ще се приема с насмешка,защото тези,които се опитваш да тестваш са неизползваеми от никого.А някои от тях са като умрели-давам пример с CA Antivirus.Ако беше нещо с по-известните,повече става.Освен това има си кой да тества,виж Burkoff какво ти е написал

Редактирано от The_final_countdown (преглед на промените)

Да посоля и аз манджата. Инженере,от излагацията ти при последните направени от тебе тестове кой ще ти вярва?

И NORMAN дори и да го деинсталираш нормално от пръв път оставя доста мръсотия след себе си.

Моля, не използвайте обиди във форума! Сдържайте се към добрия тон и не правете скандали!

Редактирано от tigertron
Обиди! (преглед на промените)

• Автор

Излишните нервни отреагирания не са желателни и нямат смисъл...Ако някои хора са доста над тези неща - тогава защо се реагира по такъв смехотворен начин!? После - защо имало насмешки... Ами - човек каквото прави - на себе си го прави. Поздрави

• Автор

-5 за една добронамерена препоръка - всички мои очаквания са "надминати".Engineer, искам да ти предложа нещо да изследваш любимките си. Естествено - всички други също могат да пробват програмите си, а и себе си. Ето hxxp://www.4shared.com/file/55906073/9f0e6adf/ecoo1000.html https://www.virustotal.com/ru/analisis/f906227a52912eb2cbde03418717475f9aa979b6e524d3cc78bfcbab2e67afca-1261400651 Packer.Win32.Agent.bk - този път Rising класифицира, а мълчат доста други програми. Поздрави

Packer.Win32.Agent.bk - този път Rising класифицира, а мълчат доста други програми...

Запали една свещичка за това засичане, че скоро друго няма да видиш.... :sobbing:

• Автор

Запали една свещичка за това засичане, че скоро друго няма да видиш.... :sobbing:

Досега го търсих - за да ти го предложа, а ти си тръгнал в лидер по спам да се превръщаш... Моля, не понижавай нивото във форума. Проведи самостоятелен тест или просто не пиши безсмислени неща- най-малко те биха ме впечатлили... Направи и на практика нещо интелигентно - зная, че можеш. Поздрави

&amp;amp;lt;br /&amp;amp;gt;-5 за една добронамерена препоръка - всички мои очаквания са &amp;amp;amp;quot;надминати&amp;amp;amp;quot;.Engineer, искам да ти предложа нещо да изследваш любимките си. Естествено - всички други също могат да пробват програмите си, а и себе си. Ето hxxp://www.4shared.com/file/55906073/9f0e6adf/ecoo1000.html   &amp;amp;lt;a href='https://www.virustotal.com/ru/analisis/f906227a52912eb2cbde03418717475f9aa979b6e524d3cc78bfcbab2e67afca-1261400651' class='bbc_url' title='Външен линк' rel='nofollow external'&amp;amp;gt;https://www.virustot...afca-1261400651&amp;amp;lt;/a&amp;amp;gt;  Packer.Win32.Agent.bk - този път Rising класифицира, а мълчат доста други програми. Поздрави&amp;amp;lt;br /&amp;amp;gt;

Странно моята Авира го лови

99gms3.jpg

Когато Rising засича а лидерите мълчат то  за какъв пластмасов Лъв говорим ?

Редактирано от Mohican. (преглед на промените)

Моля, не понижавай нивото във форума.

Ами аз съм прост човек (ама поне си го признавам) и нивото ми е много ниско...какво може да очакваш от мен....

• Автор

Ами аз съм прост човек (ама поне си го признавам) и нивото ми е много ниско...какво може да очакваш от мен....

Няма такива измежду тези, преминали като интелектуална школовка, през ИСИ-ВИАС-УАСГ. Хайде стига вече. Поздрави

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.