Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как избрахте своя ник (псевдоним)?

Featured Replies

Ами чудих се какъв да е,исках да е нещо свързано с любов,и накрая измислих BIGLOVE,защото всички други бяха заети :)

• Отговори 321
  • Прегледи 47,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Интересно в някой форум дали се казваш "дамска превръзка" баси...

• .cinnamon.
    .cinnamon.

Никовете са без значение...аватарите също ...може би това значи моя в момента...нещо пак ме напира за промяна ...но увидим

• Ние сме трима по-близки приятели с имената Мартин(аз), Николай и Десислав. Решихме(бяхме на по 15) да си измислим уникални никове за да не се чудим как да се регистрираме по сайтовете. Николай си изми

Ха.Много интересна тема.Моят произлиза от Vin DieSeL,понеже се казвам Венцислав има общо с Вин, а пък Vincenzo, защото ми допада повече. :)cool.gif

• 3 месеца по-късно...

Ами моят ник идва от една случка в един клуб,където работих.

В този клуб пускахме само ретро музика,обаче по едно време се очерта такава тенденция,след 03:30,когато останеме само "наши" хора,и започвахме да пускаме house,понеже персонала се кефеше на тая музика и ....

Една вечер присига един на пулта и почва да ме бъзика "...еее ти сега на Carl Cox май започна да се правиш",до мен беше управителя,и той изтърси : "..не бе т`ва е Kiril Cox" (нали съм Кирил..), и стана голям смях :rolleyes: Малко по-късно,вдъхновени от тази изцепка,кръстихме колегата от Жоро на JORO ROPPERO,което идва пък от JERRY ROPPERO (това е друг house Dj)

След работа се регистрирах тук, и затова избрах този nick/name.

В никакъв случай не се оприличавам с Carl Cox,той е жива легенда.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Така,дойде и моя ред и аз да се разпиша в тази хубава тема.Значи ника ми в IRC e LoNeLy-MaSTeR в превод Самотния Господар.Самотния - защото си нямам гадже ,а Господар - просто ей така.

А за ника ми тук в калдата - ами той е съкращение на трите ми имена:

M - Михаил (Мишо)

C - Стоянов

M - Минчев

и от там дойде.То между другото има и такава телевизия M.C.M. - музикална.Но както и да е надявам се да ви е било интересно.

А за аватара да кажа ли ?

Като си правех герой (в World of Warcraft ) едни от първите пъти реших да направя priest(свещенник) и за тях е обичайно Temple (храм) и Guard, защото ми хареса - като защитник, и така до сега :wors: .

Еми много ме кефеше името на троянцета:NetBuster!Ама след многобройни бана от някои форуми,реших от NetBuster да го направя на NetCutter(cutter,щото тогава играех lineage и имах един ножар)

:)

• 2 седмици по-късно...

Моят пък е вдъхновен от една любима песен на Sarah Brightman - Delever me, която пък от своя страна е от saundtrack-а на един любим филм - "Brokedown Palace". И така... все любими неща! Предполагам, че и с вас е така!

Ми моя ник е вдъхновен изначало от StarCraft - там Terran Medic използваха тази си способност - Optical Flare - за да ослепяват единиците на врага. Хареса ми как звучи, а и няма абсолютно точен превод на български. И не на последно място мъничко отива на една (а може и повече да са) черта от характера ми която не харесвам много.

the_flapper:мухобойка; ДЕВОЙЧЕ ; зоол. плавник

Преди известно време започнах работа на ново място.От колективът аз съм най -малката, и в началото всички ми викаха девойчето,девойчето.От там дойде и the_flapper.Сега вече ми викат по име,нищо че пак съм най -малката. biggrin.gifcool.gif

А за малко да забравя сega един от колегите ми вика талисманчето. :):)

Редактирано от the_flapper (преглед на промените)

Моя ник е от преди да има интернет (поне в БГ де). В казармата имаше военна мрежа, но беше забранено да се пускат съобщения за кеф и за това ползвахме никове. И понеже всичко правех нощем, а и нощите са си моето време, се кръстих night_shift, а като съкратен вариант - nighty. Ползвам и двата ника в момента.

П.П. А как само мразя да ставам сутриииннн...

Аз пък много харесвам името Габриела и като имам/дай Боже/ дъщеричка, ще я кръстя така. Иначе съм си Гергана. На много места обаче се подвизавам като geritop, т.к. бях работила в една ТОП ТВ и един колега ми беше направил поща в абв и ме кръстил geritop. С този ник нямам проблеми с регистрациите никъде.

Както се досещате моя ник е взаимстван от така "интересните" на всички латиносериали!!! Но и има и друга причина, която е лична и не искам да я споделям cool.gif

Знам ти аз причината,ама айде... :)

Аз съм WhiteHart, защото съм фен на Тотнъм Хотспър, и стадионът им се казва White Hart Lane - веднъж,доста отдавна,се регистрирах в някакъв сайт с този ник,тъй като предишният ми ник - Hotspur,беше зает,и оттогава навсякъде се записвам с него...Даже и пощата ми е такава...

нямах никаква идея, а по принцип не обичам много много да мисля, и тъй като по това време по TV вървеше DISCOVERY и някакво предаване за химия, ставаше въпрос за лабораторни експерименти :) и стана въпрос за специфични верижни реакции.

А моя понеже трябваше да се регистрирам анонимно в един форум.та мислех и се сетих за бога на съня Морфей :) Тоест приспиващ подозренията ;) А а-то, е с това започва ника ми с който ме знаят на много места ;)

Мисля че с еполучи удесна комбинация,с добро звучене и загатващ за моя характер, не си мислете че е само защото понякога спя много,когато мога спя,когато мога слагам агнешка кожа за да скрия вълчия си нрав ,хаха :)

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

"Хлевоуст на старобългарски означава незлобив присмехулник, шегаджия, остроумец..."

Това прочетох преди време в едно случайно попаднало ми старо българско списание от началото на 20 век, но не му помня вече заглавието. Думата е с чисто български произход, допадна ми не само по благозвучие, ами и понеже до голяма степен отговаря на характера ми :conversation: .

Моя ник си е мойто име,а 23 е рождената ми дата :)

Първите две букви от моя ник -ss- ги копирах от мой приятел,струваше ми се много благозвучно,а останалата част -nora- ми дойде изведнъж,но няма нищо общо с името ми. laugh.gif

В Irc се логвах като Diesel^^_ от аватара ми ще разберете защо. Когато обаче се регистрирах в ###### и реших да си използвам фамилното име и така до Kaldata.com Поздрави на всички!

Моят ник...ами незнам няма определена история, винаги ми е харесвала тази дума, а и значението и..трябваше да си измисля ник за IRC и това ми дойде на ум, добре звучи пък и нали всички там искат..в рая :) ..бтв и песничката на Нана е хубава Too much heaven ... ;)

Когато бях в детската градина баба (Бог да я прости) ми купи акустична китара Kremona. Изглежда при транспорта главата на грифа и беше ударен леко и буквата " а" беше леко изтрита. Като видях това още същияия ден доизчегъртах леко с нож цялата буква.

От тогава приятелите ми измислиха прякора Kremon. Хубаво, че тогава в магазина нямаше китари Fender или Yamaha :speak:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.