Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как избрахте своя ник (псевдоним)?

Featured Replies

Име+фамилия

• Отговори 321
  • Прегледи 47,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Интересно в някой форум дали се казваш "дамска превръзка" баси...

• .cinnamon.
    .cinnamon.

Никовете са без значение...аватарите също ...може би това значи моя в момента...нещо пак ме напира за промяна ...но увидим

• Ние сме трима по-близки приятели с имената Мартин(аз), Николай и Десислав. Решихме(бяхме на по 15) да си измислим уникални никове за да не се чудим как да се регистрираме по сайтовете. Николай си изми

Знам че това ще бъде шок за всички, но не съм нито Ира, нито ipa, нито Ipa. 99% от потребителите тук ми бъркат ника именно с един от гореизброените варианти :)

Това са просто инициалите ми лпа LPA (lpa)

още в училище вземсто да си изписвам имената, по тетрадките се мъдреха само инициалите ми (кво нещо е мързела). Имам и лошия навик да забравям имена, а това определено няма да го забравя :)

Моя ник? Ами много лесно го измислих. От много години съм лицензиран радиолюбител. А Навярно всеки от Вас знае, че когато му се издава лицензия, той получава и име, с което го познават по цял свят. То е уникално и може да се притежава само и единствено от един човек. За България съкращенията са LZ . Следва цифра - 1, 2, 3, 4, 5 Четните цифри са за Северна България, нечетните - за Южна. И още две букви. Понеже не употребявам алкохол, кръсника ми , ми каза че ще бъде JW. Едно от най прочутите шотландски уискита. Накрая се получи LZ4JW. Лицензираха ме с него . А после така си го приех за мой ник. Така е и до днес, такова ще бъде докато съм жив и 10 години след това. Такива са международните правила. Това е за моя ник

С уважение:

Стефан - LZ4JW

Моя ник? Ами много лесно го измислих. От много години съм лицензиран радиолюбител. А Навярно всеки от Вас знае, че когато му се издава лицензия, той получава и име, с което го познават по цял свят. То е уникално и може да се притежава само и единствено от един човек. За България съкращенията са LZ . Следва цифра - 1, 2, 3, 4, 5 Четните цифри са за Северна България, нечетните - за Южна. И още две букви. Понеже не употребявам алкохол, кръсника ми , ми каза че ще бъде JW. Едно от най прочутите шотландски уискита. Накрая се получи LZ4JW. Лицензираха ме с него . А после така си го приех за мой ник. Така е и до днес, такова ще бъде докато съм жив и 10 години след това. Такива са международните правила. Това е за моя ник

С уважение:

Стефан - LZ4JW

Аз пък си мислих, че е регистрация на самолет biggrin.gif

Моят ник е части от името ми и фамилията .

Еми, пробвах към 10 други ника и като не ми ги прие, написах Koz4e, и аз не знам откъде ми дойде наум,ама кофтито е че все ме бъркат с момче, а аз съм си момиче, бе хора. :blink:

моят ник пък идва от един магазин...смешно,но факт.мухоморка,мухоморка...няма как да не го знаете...+във всички оцветявки бяха такива гъбите и аз много,ама страшно много ги харесвах,когато бях малка...докато не разбрах че са отровни.... :snowballfight:

Преди години, когато започнах да използвам глобалната мрежа исках да си измисля псевдоним, който да бъде оригинален. И до ден днешен навсякъде съм си Street_Soldier. На мен си ми харесва и смятам да си остана с този ник.

95'та с хита "Хакери" много се изкефих на прякора на Анджелина Джоли в този филм - Acid Burn и за това от година и нещо го позлвам. Имам си и други прякори ама не ги казвам ;)

То за моя е ясно laugh.gifbiggrin.gif

този ник го ползвам от 10 месеца някъде,преди време като четях за кръстоносните походи и попаднах на една крепост в свещените земи , която се казва Аscalon, после разбрах, че в Западна Европа има и такова име на човек,отпосле видях в играта guild wars същото име ,само че на един град.

Ама мисля ,че никчето е оргинално и за тва си ме кефи мноо :wors::offtopic_s:

Ами аз винаги съм усмихната, особено когато знам, че някой се опитва да говори сериозно с мен, а всъщност ми говори някакви глупости (измислици). Винаги съм весела и усмихната, дори когато съм уморена. Много рядко се случва някой да ме види в лошо настроение biggrin.gif

• 2 седмици по-късно...

Трапед бай дъ тайм....(Притиснат от времето)

s3010045zp3.th.jpg

Донт уейст май М .Ф. тайм!

s3010046hd7.th.jpg

Знам че това ще бъде шок за всички, но не съм нито Ира, нито ipa, нито Ipa. 99% от потребителите тук ми бъркат ника именно с един от гореизброените варианти :wors:

Това са просто инициалите ми лпа LPA (lpa)

още в училище вземсто да си изписвам имената, по тетрадките се мъдреха само инициалите ми (кво нещо е мързела). Имам и лошия навик да забравям имена, а това определено няма да го забравя ;)

Вярно бе, че е l, т.е. Л. А пък аз го чета за И. :):wors::wors:

Признавам си изплагиатствах го. От едно момиче, но тя ми е добричка няма да ми се сърди :) Е, нейния е малко по-различен де...

Marion е героиня от книга, Предсмъртната целувка на Айра Левин. Аз пък се казвам Мария и някак си подхождаше. А усмивката е защото ми даваше, че само Мариън е заето :)

Станно-звучащият прякор се роди през студентските ми години.

Пролетта е сезона, когато повечето девойки плъзваха по улиците по-предизвикателно облечени, а аз и компанията ми от колеги....по пътя за близката бирария постоянно се разминавахме с подобни женски същества LOL...По принцип си бях, а и все още съм си плеснат в устата, но не вървеше да се обсъжда набелязания субект от непосредствена близост с думите, които обикновенно ми бяха на езика, затова изразявах възхищението си с подмятания от сорта на: "Ех, вижте само каква пролет се задава насреща" Всички бяха наясно за какво иде реч...и често се включваха в разгорещени дискусии за невероятните страни на този прекрасен сезон...Това си е заразително :)...1-2 години аз страдах от тази "алергия", която ме подхващаше всяка пролет...И така...пролет....пролет...пролетта търси! :)) ->proletsearch

най-вече заради увлечението ми по БДСМ, но не само, според мен именно този ник говори най - добре за мен като характер и т.н.

Моят ник е съкращение от Meet Your Doom.

Всеки трябва да се изправи срещу съдбата и страховете си и да ги победи. Този ник ми напомня именно за тази вечна борба.

Попринцип преди си избирах за ник Никита (защото съм фенка на флма), ама откакто гледах един документален филм, за Амазонките, там казаха, че една от предводителките се е казвала Рейна, от там аз го перефрезирах на Рална и много ми хареса, затова ми е такъв и ника cool.gif

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

избрах този ник, защото това ми е името и защото почти навсякуде съм регистриран с това име!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.