Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как избрахте своя ник (псевдоним)?

Featured Replies

По принцип преди като влизах в IRC си бях радиоактивен и от там навсякаде всичките ми потребителски имена са ми така :P

• 6 месеца по-късно...
  • Отговори 321
  • Прегледи 47,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Интересно в някой форум дали се казваш "дамска превръзка" баси...

• .cinnamon.
    .cinnamon.

Никовете са без значение...аватарите също ...може би това значи моя в момента...нещо пак ме напира за промяна ...но увидим

• Ние сме трима по-близки приятели с имената Мартин(аз), Николай и Десислав. Решихме(бяхме на по 15) да си измислим уникални никове за да не се чудим как да се регистрираме по сайтовете. Николай си изми

Моя ник си е мойто име,а 23 е рождената ми дата ;)

Супер и мойта дата е 23,но името ми исках да е друго,обаче всички бяха заети и накрая се ядосах и се записах така ,но както и да е ,поне знам,че в повечето сайтове винаги когато напиша "genatraikova"-абсолютно винаги е свободно-до сега 100%,за по-нататък не знам. biggrin.gif

Супер и мойта дата е 23,но името ми исках да е друго,обаче всички бяха заети и накрая се ядосах и се записах така ,но както и да е ,поне знам,че в повечето сайтове винаги когато напиша "genatraikova"-абсолютно винаги е свободно-до сега 100%,за по-нататък не знам. biggrin.gif

Препоръчвам ви тогава на вас двамата да гледата филма Числото 23 с Джим Кери biggrin.gif

А иначе моя си е ясен.Падам си Break_dance любител, а и повечето познати ми казват Freestyler и оттам B-boy[styLe]. Добре е да поясня, че незапознатите кой знае как ще интерпретират значението на b-boy... ;)

Препоръчвам ви тогава на вас двамата да гледата филма Числото 23 с Джим Кери biggrin.gif

А иначе моя си е ясен.Падам си Break_dance любител, а и повечето познати ми казват Freestyler и оттам B-boy[styLe]. Добре е да поясня, че незапознатите кой знае как ще интерпретират значението на b-boy... :camera2:

Ще го гледам,дано да е смешен.А иначе вече си свикнах с името си,не ми прави впечатление и когато ме свързват с крокодила Гена,той ми е сладък герой.А песните на Гена са класика/за мен/

Преди 4 години това е било едно от малкото места,на които този ник не е бил зает.А иначе харесвам я да,но понякога на хората тук им е трудно да ме разграничат от нея...

Ще го гледам,дано да е смешен.А иначе вече си свикнах с името си,не ми прави впечатление и когато ме свързват с крокодила Гена,той ми е сладък герой.А песните на Гена са класика/за мен/

:camera2:

Да е смешен...абсурд...но ми хареса...

http://avtora.com/reviews/rewiuta/chisloto_23_the_number_23 :yanim:

Баси, тъй свикнах с тоя ник, че като гледам понякога Властелина и прочета в субтитрите Арагорн, си мисля, че става дума за мене :camera2:

Иначе - казал съм по-назад как го разбрах. Влязох да търся книгата за пръстена и само Арагорн беше заето и сложих Елесар в скоби biggrin.gif

Моя е избран с рекламна и комерсиална цел.

На Street Fighter или на куклата от поредицата Барби :yanim:biggrin.gif

Спирам с offtopic-a, че колегата Aragorn ще ме модерира :camera2:

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Моя пък беше тактично откраднат от една онлайн игра. Много ми хареса като гу чух и затова тук и на още 1-2 места се писах така. Иначе навсякъде другаде съм с името на скайпа.

Ами спешно ми трябваше покана за demonoid от google направо ме прати в kaldata от там обаче ми трябваше регистрация и нали към жените са по усложливи повечето (там винаги е с едно на ум) и първото женско име което ми мина бе на тогавашната ми приятелка , лош късмет беше заето , ама нали съм инат сложих и една 1 ца та така де от тогава съм си с него.

Аз моя ник го избрах по най лесният начин. Сетих се че може би никой не се е кръстил по този начин пробвах беше Незает и АлеХоп Регистрирах го.

• 2 седмици по-късно...

От Warhammer 40,000 Tsqu@d=Terminator Squad просто ме кефи максимално като го чуя в играта , иии така ;)

Mistress Linda ми е ника в нета от 2001-ва laugh.gif

как и защо съм го избрала, вече не помня .....

Не помня дали не съм го писал,ама ...Ото Скорцени- най -известния командос от Третия райх.Преиначих малко писането на името му ,защото с оригиналното (Scorzeny) е почти винаги заето в чуждите сайтове.

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Имам разни регистрации из нета,но Тамио ми е ник само тук.

Когато попълвах регистрационната форма,исках да е нещо кратко и лесно за запомняне.На гръцки език тамио означава каса(на която плащате когато купувате нещо) и понеже в момента работя като касиерка реших ,че длъжностното ми място ще ми подхожда;)

Dia е името, с което ме наричат приятелите ми cool.gif

Диа на квадрат всъщност идва от зодия... Добра и лоша Диа... Има и още Дии, но щеше да стане доста дълго cool.gif

Не съм го избирал,ника избра мен

Аз се казвам Йордан и за това, макар че сравнително рядко ми викат така. Беше заето само Даката и добавих 21, което идва от това, че съм 21 група в Стопанска академия.

Аз пък много харесвам името Габриела и като имам/дай Боже/ дъщеричка, ще я кръстя така. Иначе съм си Гергана. На много места обаче се подвизавам като geritop, т.к. бях работила в една ТОП ТВ и един колега ми беше направил поща в абв и ме кръстил geritop. С този ник нямам проблеми с регистрациите никъде.

Хихи. Вече си имам дъщеричка и си се казва така. Сега още повече обожавам това име. :huh: Само дето вече никъде се пиша GABRIELA, освен тук. Навсякъде другаде съм просто mamageri.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.