Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Расовата омраза.Вашето мнение ?

Featured Replies

ОМГ! Събрали се тука един турчин и един гастърбайтер да бистрят бъдещето на България :blink: Ама и двамата си плюли в устата. Единият лъже, другият подире му маже biggrin.gif Единият щял да гласува за ДПС, защото те защитавали интересите му, а другият нямало да гласува за АТАКА, щото уж били спонсорирани от ДПС. Абе що не вземете да се съберете (ако не сте в действителност един и същ служител на Ахмак Доган) и да се онождате взаимно по стар анадолски обичай? А бъдещето на България оставете на българите. Поне на тези, които се чувстваме наистина такива.

И за разведряване на настроението - поздравявам всички особи от женски пол, които не правят разлика между расите с един стих на големия български поет и сатирик Радой Ралин:

Във парка студент африкански

целува се с наш крокодил.

Какво, носталгия ли го мъчи

по родния Нил?

А на теб в устата ти явно а..ме, като гледам колко си се развселил biggrin.gif

Недей така Миме, ще вземеш да се сецнеш от скокове, и подскачания от радост :blink: Анадолски обичай някакъв измислен цитираш, ама навярно все на жените до д-то се мъчиш да им го опираш и не се оплакваш тогава :blink:

Африканеца явно се е затъжил за Африка , Радой го е усетил ама ти усещаш ли го накъде се е натопорчил :blink: .........

П.С Седи, не се кахъри

такива на мен ги остави

с рима и без рима

аз пак ще им бъда дряновина biggrin.gif

Редактирано от Diin (преглед на промените)

• Отговори 188
  • Прегледи 17,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

.........

Анадолски обичай някакъв измислен цитираш, ама навярно все на жените до д-то се мъчиш да им го опираш и не се оплакваш тогава :blink:

.........

Ааааа, женското "д" си е женско. Там лошо няма biggrin.gif Никой не отрича, че и вие, турците, сте донесли някои хубави неща в Европа. Например хамама, ибрика (еволюирал по-късно до биде)...

Аз много уважавам турците. Но докато си стоят в Турция. Или ако дойдат на почивка (стига да не е в деня на изборите) - добре са дошли. Но да си роден в България, да живееш в България и да се обявяваш за турчин (а в Турция да те имат за гяур и да те "обиждат", както стана с изселниците в края на 80-те) - такива филми няма.

Ааааа, женското "д" си е женско. Там лошо няма biggrin.gif Никой не отрича, че и вие, турците, сте донесли някои хубави неща в Европа. Например хамама, ибрика (еволюирал по-късно до биде)...

Аз много уважавам турците. Но докато си стоят в Турция. Или ако дойдат на почивка (стига да не е в деня на изборите) - добре са дошли. Но да си роден в България, да живееш в България и да се обявяваш за турчин (а в Турция да те имат за гяур и да те "обиждат", както стана с изселниците в края на 80-те) - такива филми няма.

Хехех, седнал ми бай Ганья да развива теории за сътворението на света и турците , да дава оценки на взаимоотношения м/у такива, да споделя свои идеи за приноса в сввтовната история, обичаи и културно наследство :blink:

Ще си позволя да цитирам така многоуважаемия проф. Вучков - Алоууу Оланкоолууу, къде си тръгнал ти с опинци акъли и оценки да даваш за неща които само си чувал, защото няма как да ги усетиш :blink: Все едно аз да тръгна да давам съвети как се гледат свине, каква трябва да е кочината, с какво се изхранват, какви са им взаимоотношенията м/у една и друга порода , мъжки и женски, след като не съм гледал такива никога , е само съм чувал тук таме няой да разправя за това biggrin.gif

Та затова има един лаф, от зелена тиква семе неща... лафа е турски, няма да го казвам в оригинал, защото ще се обидят някои че пиша на неразбран за тях език cool.gif , който не е по стандартите на ЕС и БГ , ИСО 2000 или БДС 203 и другите такива biggrin.gif

Та ставаше дума за отношенията м/у турците в Турция, и турците които сме от Бг , ако не сте разбрали цялото това мое словотворчество :blink:

П.С Бай да уей, сега расизма в Бг разискваме нали :blink: този който не понася турците в Бг ....

Както съм споменавал и преди - живях повече от година с българка от турски произход. И мога да споделя много неща за любимото ти ДПС, от които ще се спаружиш като препикано мушкато. Като започнем от парите от "закат", наливани отвън, през отношението към жените, членуващи в тази партия и начина, по който протичат събранията ви и стигнем до проблемите и адаптацията на изселниците. Така че не ми се отваряй като куфар на митница, стой си кротко в гащите и не се прави на остроумен. И без това не го можеш.

Както съм споменавал и преди - живях повече от година с българка от турски произход. И мога да споделя много неща за любимото ти ДПС, от които ще се спаружиш като препикано мушкато. Като започнем от парите от "закат", наливани отвън, през отношението към жените, членуващи в тази партия и начина, по който протичат събранията ви и стигнем до проблемите и адаптацията на изселниците. Така че не ми се отваряй като куфар на митница, стой си кротко в гащите и не се прави на остроумен. И без това не го можеш.

Серизно ли Миме че не го мога, или сериозно че не знам какво е в ДПС, какво е на събиранията им, какво е на изселниците от Бг в Турция и така нататък laugh.gif

Вай вай вай, ще се засрамя публично, ей сега си посипвам косите с пепел и ще се доверя на теб живелия една годинка с туркиня , като знаещ нещата , нищо че аз цял живот съм турчин, че цял живот съм сред тях, че знам за ДПС от кухнята, че приятелите ми са вътре , че приятелки имам също от кухнята им - централата им, и така нататък...че имам рода в Турция, че имам приятели в Турция, които идват да се виждаме на пазниците cool.gif Брат ми беше в Турция също една година, работи и то в Анадолата.... колеги българи са ходели та я хвалят , на единия баща му е от 10 години в турска фирма из цяла Турция също ,и ми разправя човека...

Ох, отивам да се самоокайвам жестоко и безвъзратно , ще си направя сепуко дори, ама ножа е тъп, няма да стане

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Абе куфара ми де го оставих, май наистина седи отворен на терасата, ще прашяса тотално :blink:

П.С А да, затворих си куфара, нищо му няма, само малко обиден че съм го захвърлил там на студа :blink:

П.П.С А впрочем, я иди успокой оная моряшка съпруга, че нали си с опит практически, много реве момичето, жал ми е да я оставим такава нещастна :blink:

П.П.П.С Мдам, обиди се нещо, май не издържаха познанията му от "кухнята" .......

абе Diin ходи си мий краката както обичате да правите и стига си ми се правил на много умен,че почваш да досаждаш не забелязваш ли,че пишеш само ти...

абе Diin ходи си мий краката както обичате да правите и стига си ми се правил на много умен,че почваш да досаждаш не забелязваш ли,че пишеш само ти...

Забелязвам, споко...

А ти ходи се подмий, след като даваш хигиенични съвети :grimace:

няма да се мия аз живея свински живот .Подразних се от това,че темата почна да седи на едно место и се върти само около вашите еднообразни коментари...

П.П. ти данеби да седиш и да дебиш кои кога пише у темата ?

няма да се мия аз живея свински живот .Подразних се от това,че темата почна да седи на едно место и се върти само около вашите еднообразни коментари...

П.П. ти данеби да седиш и да дебиш кои кога пише у темата ?

Ох да, нямам си друга работа и само седя и дебна кой кога ще пише laugh.gif

Серизно ли Миме че не го мога, или сериозно че не знам какво е в ДПС, какво е на събиранията им, какво е на изселниците от Бг в Турция и така нататък laugh.gif

Вай вай вай, ще се засрамя публично, ей сега си посипвам косите с пепел и ще се доверя на теб живелия една годинка с туркиня , като знаещ нещата , нищо че аз цял живот съм турчин, че цял живот съм сред тях, че знам за ДПС от кухнята, че приятелите ми са вътре , че приятелки имам също от кухнята им - централата им, и така нататък...че имам рода в Турция, че имам приятели в Турция, които идват да се виждаме на пазниците cool.gif Брат ми беше в Турция също една година, работи и то в Анадолата.... колеги българи са ходели та я хвалят , на единия баща му е от 10 години в турска фирма из цяла Турция също ,и ми разправя човека...

Ох, отивам да се самоокайвам жестоко и безвъзратно , ще си направя сепуко дори, ама ножа е тъп, няма да стане

laugh.gif

Абе куфара ми де го оставих, май наистина седи отворен на терасата, ще прашяса тотално :P

П.С А да, затворих си куфара, нищо му няма, само малко обиден че съм го захвърлил там на студа ;)

П.П.С А впрочем, я иди успокой оная моряшка съпруга, че нали си с опит практически, много реве момичето, жал ми е да я оставим такава нещастна :)

П.П.П.С Мдам, обиди се нещо, май не издържаха познанията му от "кухнята" .......

Първо - обръщението "Миме", с което явно си свикнал, общувайки си с анадолските приятели на брат си, в диалога ти с мен не е релевантно. Какво да се прави - разлика в "бита, нравите и обичаите"... ;)

Второ - можеш да имаш информация за положението в момента. Но съдейки по грешките, които допускаш при писане, мога да предположа, че по времето на т.нар. "възродителен процес", когато по-голямата част от българите от турски произход се опитаха да емигрират в Турция, ти си бил на ниво "идеен проект", т.е. палава искрица в погледа на баща си. Докато аз отбивах армейската си повинност в парашутно-десантни войски, така че информацията ми за случилото се е поне мъ-ъ-ъничко по-достоверна от твоята. Много добре си спомням как турчеещите се българи тръгваха да емигрират със страшни закани, че ще се върнат с танкове. А след няколко месеца, подвили кротко опашки и забили засрамен поглед в земята, се примъкваха обратно. И неохотно споделяха как са ги настанявали в бежански лагери, как са оправяли наред жените и дъщерите им, че и тях самите, след което са ги изхвърлили като мръсни котки обратно към родните им места. Ако не вярваш, направи една елементарна проверка. Попитай родителите си кога точно са заминали за Турция през '94-'95-та, след това прибави 9 месеца и засечи ЕГН-то си и това на брат си :) Може би ще ти се проясни малко картинката :)

Редактирано от име на потребител (преглед на промените)

Тази тема,не е ли в разрез с Правилата на форума ?

Явно,щом е просъществувала толкова време-не е !

Тогава ще се изкуша да добавя и моето мнение-по-точно кратък отговор:

Чифути-това е моята расова омраза !

Не е точно омраза,а по-скоро-нетърпимост ! Но определено клони към омраза !

Не го проповядвам,защото е наказуемо от закона.

Може би единствената причина !

Първо - обръщението \\\"Миме\\\", с което явно си свикнал, общувайки си с анадолските приятели на брат си, в диалога ти с мен не е релевантно. Какво да се прави - разлика в \\\"бита, нравите и обичаите\\\"... :P

Второ - можеш да имаш информация за положението в момента. Но съдейки по грешките, които допускаш при писане, мога да предположа, че по времето на т.нар. \\\"възродителен процес\\\", когато по-голямата част от българите от турски произход се опитаха да емигрират в Турция, ти си бил на ниво \\\"идеен проект\\\", т.е. палава искрица в погледа на баща си. Докато аз отбивах армейската си повинност в парашутно-десантни войски, така че информацията ми за случилото се е поне мъ-ъ-ъничко по-достоверна от твоята. Много добре си спомням как турчеещите се българи тръгваха да емигрират със страшни закани, че ще се върнат с танкове. А след няколко месеца, подвили кротко опашки и забили засрамен поглед в земята, се връщаха обратно. И неохотно споделяха как са ги настанявали в бежански лагери, как са оправяли наред жените и дъщерите им, че и тях самите, след което са ги изхвърлили като мръсни котки обратно към родните им места. Ако не вярваш, направи една елементарна проверка. Попитай родителите си кога точно са заминали за Турция през \\\'94-\\\'95-та, след това прибави 9 месеца и засечи ЕГН-то си и това на брат си :) Може би ще ти се проясни малко картинката :)

Ох Мимеце ;)

Какво да кажа, разКонСпирира ме тотално biggrin.gif

Трябва да питам тате, кога аджеба съм му бил искарата в очите , ще го помоля за писмен отговор в три екзепляра подписани и подпечатани от нотариус, заверени в общината и сложени в рамка специално за теб Мименце cool.gif

Гледам обърна го на търсене на граматични грешки ли о Учителко моя стара по български и литература, явно други доводи не намираш , е виноват Миме, виноват, засрамих се отново и за пореден път от твоя велик ум и гений, прекланям се пред твоя Ум тате на сатирата и забавата, Прометей на саказма и Титан повелител на нас турците , всезнаещия, всевиждащия, всеизпиталия и така нататък всьо и вся наакалия се :)

А сега за армейска повинност ли ще спорим Миме, говориш за парашутно-десантните восйки, явно си бил някъде в Пловдив , Сливен или ... ( многоточие, да не издаваме военна тайна ) biggrin.gif Та говори ми говори, мисля че и там имам по-голям опити Миме, години в диверсионно-разузнавателен полк говори ли ти нещо

Нищо че не са били по време на любения от тебе нацисте възродителен процес, както и голямата екскурзия ...малък съм бил тогава, но помня, знам какво беше... знам какво беше сред нас драги патилите и препатили турци...

Виждал си ти виждал, но както казах, от зелена тиква семе неща драги, колкото и да се пъниш, кокото и да се хвалиш , нито си бил вътре в нещата, нито си ги чувствал, бил си само една палава злобна искрица в топките си, кефеща се , зорадстваща на ставащото .....

Та така Миме, може би още доводи ще изкараш, докато аз спя и се трудя утре за благото на държавата ;)

П.С А за оправянето на жените и децата, и изхвърлянето като мръсни котета, хаха, напъни се още малко.. още малко злоба дай ;) Само ти се иска да е било така, май асоциираш тукашните лагери които бяха, с тези в Турция

Май ще трябва и родата да помоля да пише и подпечата свидестелство лъжецо, какво е било, и какво не , иначе май такива като теб още малко ще изкарат нещата на 180 градуса

П.С А Миме е любимото ми обръщение към мъже с характер взаимстван от женски полов орган, не се обиждай ....приляга ти идеАлно .....

Първо - обръщението "Миме", с което явно си свикнал, общувайки си с анадолските приятели на брат си, в диалога ти с мен не е релевантно. Какво да се прави - разлика в "бита, нравите и обичаите"... :)

Второ - можеш да имаш информация за положението в момента. Но съдейки по грешките, които допускаш при писане, мога да предположа, че по времето на т.нар. "възродителен процес", когато по-голямата част от българите от турски произход се опитаха да емигрират в Турция, ти си бил на ниво "идеен проект", т.е. палава искрица в погледа на баща си. Докато аз отбивах армейската си повинност в парашутно-десантни войски, така че информацията ми за случилото се е поне мъ-ъ-ъничко по-достоверна от твоята. Много добре си спомням как турчеещите се българи тръгваха да емигрират със страшни закани, че ще се върнат с танкове. А след няколко месеца, подвили кротко опашки и забили засрамен поглед в земята, се примъкваха обратно. И неохотно споделяха как са ги настанявали в бежански лагери, как са оправяли наред жените и дъщерите им, че и тях самите, след което са ги изхвърлили като мръсни котки обратно към родните им места. Ако не вярваш, направи една елементарна проверка. Попитай родителите си кога точно са заминали за Турция през '94-'95-та, след това прибави 9 месеца и засечи ЕГН-то си и това на брат си :) Може би ще ти се проясни малко картинката :)

Много мразя цигани и мелеси от циганско -български произход както и мелеси от цигано-турски произход, агупти и тем подобни.

Турците и помаците са нормални хора,чистоплътни и с европейско мислене-ето например оня от първия Сървайвър,дето стигна до второто място не му помня името беше симпатяга.

Ами онзи дето спечели ферарито от Шоуто на Слави - танцьорът Метин Енимехмедов,с исполински ръст и прочие сексапил.

Достатъчно глупости са се изписали. Той Морфей е непоправим случай, а за останалите дето му подражават един съвет - като искате да си ги мерите, не ангажирайте и останалите хора. Има лични съобщения, ICQ и т.н. и т.н.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.