Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Расовата омраза.Вашето мнение ?

Featured Replies

Явно не си имаш представа негрите какви расисти могат да са.И си имат оправдание за това даже. cool.gif

Май не могат да стъпят и на малкия пръст на такива като теб обаче ;) За какво изобщо споменаваш негрите след като знаем повечето къде е причината за тяхната омраза доколкот я има ;) ...

А с турците какво ще правим,те негри ли са?Или и тях ще изравниш?Като толкова не ти харесва тук-туркменистан те чака с бъклица и дрян . cool.gif

Само да не се изненадаш неприятно.... :lock:

Турците или тюрките са подраса, при това смесица ;) такава каквато ти драги претендираш че не си :P

А за Тюркменистан, защо аз да ходя до там, след като той ще дойде при мен :help: Приказката за планината знаеш ли я.....

А за изненадата, я дай да видим :lock:

П.С Много лично взе да го раздаваш, както колежката си Амбър ... , да не съм ви настъпал по топките случайно, доколкото ги имате :ph34r:

Редактирано от Diin (преглед на промените)

• Отговори 188
  • Прегледи 17,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Чета и се мая колко много омраза има в хората.Не съм расистка,за мен е по-важен ЧОВЕКЪТ,няма значение какъв е турчин,циганин,нигериец....Имах една колежка в университета,която в много трудни за мен моменти ми е помагала и съм й много благодарна.Когато човек имам сърце,нищо друго не е от значение.

Е за съжаление не всички мислят като мен и теб

Злобата живее там,където липсва Душа

Хвърлят камъни по другите-а себе си не виждат

Все едно са Господ да съдят

Е за съжаление не всички мислят като мен и теб

Злобата живее там,където липсва Душа

Хвърлят камъни по другите-а себе си не виждат

Все едно са Господ да съдят

Не са Господ, но някои си мислят че са избрани от него ....И това не са само евреите в никакъв случай

Май не могат да стъпят и на малкия пръст на такива като теб обаче ;) За какво изобщо споменаваш негрите след като знаем повечето къде е причината за тяхната омраза доколкот я има ;) ...

Турците или тюрките са подраса, при това смесица ;) такава каквато ти драги претендираш че не си :P

А за Тюркменистан, защо аз да ходя до там, след като той ще дойде при мен :lock: Приказката за планината знаеш ли я.....

А за изненадата, я дай да видим :lock:

П.С Много лично взе да го раздаваш, както колежката си Амбър ... , да не съм ви настъпал по топките случайно, доколкото ги имате :help:

Пак ми приписваш думи дето не съм казал.Нищо не съм претендирал,претенциите са само твои.Сега станаха под раса,преди няколко поста бяха раса....докога ще се отмяташ от думите си? cool.gifМечти ,мечти,явно сокола добре ви е полирал мозъка,доколкото го е имало изобщо..... :ph34r: А приказката за планината я знам ама е обратното на това за което говориш.Така че ще имаш много здраве от арменския поп. cool.gif

Редактирано от Нео (преглед на промените)

Пак ми приписваш думи дето не съм казал.Нищо не съм претендирал,претенциите са само твои.Сега станаха под раса,преди няколко поста бяха раса....докога ще се отмяташ от думите си? cool.gifМечти ,мечти,явно сокола добре ви е полирал мозъка,доколкото го е имало изобщо..... :) А приказката за планината я знам ама е обратното на това за което говориш.Така че ще имаш много здраве от арменския поп. cool.gif

Я погледни пост 102, твоя пост :P какво не си бил казал cool.gif

Как ще е расист? За каква расова омраза говорите бре хора???Единствените представители на други раси в България са китайците и негрите.Доколкото ми е известно българи ,цигани и турци са от една раса.Да не забравяме арменците и евреите,ама те са друга бира.....Мен друго ми е интересно.Оставам с убеждението че турците са синеоки и русокоси?Щото поне половината от тия дето са в България са такива.Интересно ми е и в Турция ли е така или това е местна аномалия? cool.gif

То хубаво че всички ни причисляват към индоевропейците, но в този основен раздел си има доста подраздели, и най-интересното е че точно циганите са по-близо до някой друг, но не и турците ;)

Нещо да кажеш по въпроса ...

Да не говоря че расизма като такъв, вече не гледа само отделните раздели раси, а се развива повече на база подрасови , народностни , религиозни и други различия ;) Какъвто е типичния расист в Бг..

Я погледни пост 102, твоя пост :) какво не си бил казал cool.gif

Как ще е расист? За каква расова омраза говорите бре хора???Единствените представители на други раси в България са китайците и негрите.Доколкото ми е известно българи ,цигани и турци са от една раса.Да не забравяме арменците и евреите,ама те са друга бира.....Мен друго ми е интересно.Оставам с убеждението че турците са синеоки и русокоси?Щото поне половината от тия дето са в България са такива.Интересно ми е и в Турция ли е така или това е местна аномалия? cool.gif

То хубаво че всички ни причисляват към индоевропейците, но в този основен раздел си има доста подраздели, и най-интересното е че точно циганите са по-близо до някой друг, но не и турците :P

Нещо да кажеш по въпроса ...

Ще ти кажа че си освен необразован ,но и много нагъл.С кого са дошли тук циганите бе сладур,с българите или с турците?Но наглосттта е основното качество което обединява вас,така държащите да сте различни.... cool.gifИмате и късмет че сме търпеливи и затова си разигравате коня. ;)

Ще ти кажа че си освен необразован ,но и много нагъл.С кого са дошли тук циганите бе сладур,с българите или с турците?Но наглосттта е основното качество което обединява вас,така държащите да сте различни.... cool.gif

Ха, наглеца май си ти драги, независимо кой с кого е дошъл, кой при кого се е чуствал удобно и спокойно, факта си е факт...

Затова недей извърта като любимия ти арменски поп, а и наглярства причислявайки циганите до турците, защото сам си забиваш автогол по този начин :P

Да не говоря че образованието ти явно е доста по-ниско от моето :)

Ха, наглеца май си ти драги, независимо кой с кого е дошъл, кой при кого се е чуствал удобно и спокойно, факта си е факт...

Затова недей извърта като любимия ти арменски поп, а и наглярства причислявайки циганите до турците, защото сам си забиваш автогол по този начин ;)

Да не говоря че образованието ти явно е доста по-ниско от моето :)

И какво ти пречи че сте от един сой?С Какво циганите са по долни от турците или българите? :P

Последното с образованието си е бисер от всякъде,дарлинг! ;)

И какво ти пречи че сте от един сой?С Какво циганите са по долни от турците или българите? :)

Последното с образованието си е бисер от всякъде,дарлинг! tongue.gif

Хахахаха, ето това се казва двуличие вече :P

Че и бисери намери ;) Докажи си бисера тогава многоуважаеми многообразовани расисте .. нямам нищо против мерене на пишки по какъвто и да е параграф... ;)

Хахахаха, ето това се казва двуличие вече :P

Че и бисери намери ;) Докажи си бисера тогава многоуважаеми многообразовани расисте .. нямам нищо против мерене на пишки по какъвто и да е параграф... ;)

Учим се от вас ,приятелю.....Ти и подобните теб най обичате тоя спорт,нали.Като липсва мозък ,мерим каквото "бог дал" :) ?

Явно не си имаш представа негрите какви расисти могат да са.И си имат оправдание за това даже. cool.gif

Негрите са си негри..Ако изпитват омраза към белите-техен проблем...

Аз не ги мразя,нека си живеят -щом са такива,такива са си...

Винаги,приемам човека срещу мен,по това което е самият той в очите ми,а не по това какъв е цвета на кожата му! :)laugh.gif

Учим се от вас ,приятелю.....Ти и подобните теб най обичате тоя спорт,нали.Като липсва мозък ,мерим каквото "бог дал" :) ?

Каквото дал да, ум, разум, интелект и други още неща :P За разлика от твоите събратя,на които е дал само дълги и нагли езици cool.gif

П.С на твое разположение съм за да ти премеря "ума" и "образованието" , но тука само спамим и очаквам метла в най-скоро време ...

Каквото дал да, ум, разум, интелект и други още неща :) За разлика от твоите събратя,на които е дал само дълги и нагли езици cool.gif

П.С на твое разположение съм за да ти премеря "ума" и "образованието" , но тука само спамим и очаквам метла в най-скоро време ...

Спамъра си ти приятел.На въпроса ми:

И какво ти пречи че сте от един сой?С Какво циганите са по долни от турците или българите?

ми отговаряш с обвинението че съм расист,при положение че ти доказах безсмисленото ти говорене в тая посока....

Пак те питам :С Какво циганите са по долни от турците или българите?

Аз вече ти премерих всичко и ми е достатъчно,ако ти даже и не се усещаш . cool.gif

Спамъра си ти приятел.На въпроса ми:

И какво ти пречи че сте от един сой?С Какво циганите са по долни от турците или българите?

ми отговаряш с обвинението че съм расист,при положение че ти доказах безсмисленото ти говорене в тая посока....

Пак те питам :С Какво циганите са по долни от турците или българите?

Аз вече ти премерих всичко и ми е достатъчно,ако ти даже и не се усещаш . cool.gif

Погледни си пост номер 141... :) Явно късата памет е хронична за теб , и после ми говори какво си имал предвид biggrin.gif

Да не говоря за сегашния ти пост...това разграничение е достатъчно само по себе си основание ;)

Двуличие драги, двуличие .....( лицемерие).. премерен си ти, колкото и да се опитваш да го отричаш ...

Погледни си пост номер 141... ;) Явно късата памет е хронична за теб , и после ми говори какво си имал предвид biggrin.gif

Да не говоря за сегашния ти пост...това разграничение е достатъчно само по себе си основание ;)

Двуличие драги, двуличие .....( лицемерие).. премерен си ти, колкото и да се опитваш да го отричаш ...

Крадеца крещи дръжте крадеца.Всичко което така старателно си описал важи само за теб и останалите тарикати дето се имат за по умни от другите. :) Пак не ми отговори и спри да ме препращаш към мои постове дето даже и не си разбрал...

Крадеца крещи дръжте крадеца.Всичко което така старателно си описал важи само за теб и останалите тарикати дето се имат за по умни от другите. :) Пак не ми отговори и спри да ме препращаш към мои постове дето даже и не си разбрал...

Разбран си идеално, не се притеснявай,умеем да четем м/у редовете, над тях и под тях ;)

Останалото е прах и плява в очите cool.gif

Разбран си идеално, не се притеснявай,умеем да четем м/у редовете, над тях и под тях ;)

Добре ,че ми каза,нямаше да мога да спа от притеснение.... cool.gif Ха-Ха-Ха.Отговор на въпроса ми обаче не виждам... :rolleyes:

Добре ,че ми каза,нямаше да мога да спа от притеснение.... cool.gif Ха-Ха-Ха.Отговор на въпроса ми обаче не виждам... :rolleyes:

И кой ти е върпоса, я пак повтори , за да няма обърквация ;)

И кой ти е върпоса, я пак повтори , за да няма обърквация :rolleyes:

Нямам повече въпроси ,вече ми отговори на всички. cool.gif

Нямам повече въпроси ,вече ми отговори на всички. cool.gif

Значи ставаме двама ;) И аз съм доволен, и ти също :rolleyes:

Разбран си идеално, не се притеснявай,умеем да четем м/у редовете, над тях и под тях :no-no:

Добре ,че ми каза,нямаше да мога да спа от притеснение.... cool.gif Ха-Ха-Ха.Отговор на въпроса ми обаче не виждам... :angry:

Всъщност, откакто Дийн има опоненти, той чете постовете им само между редовете! cool.gif

Всъщност, откакто Дийн има опоненти, той чете постовете им само между редовете! cool.gif

Това ми вече пределно ясно.Губи ме като опонент.Отивам да си споря с телевизора,там има повече шанс някой да ме чуе... biggrin.gif

Това ми вече пределно ясно.Губи ме като опонент.Отивам да си споря с телевизора,там има повече шанс някой да ме чуе... biggrin.gif

Дерзай, както желаеш ;)

ОМГ! Събрали се тука един турчин и един гастърбайтер да бистрят бъдещето на България :speak: Ама и двамата си плюли в устата. Единият лъже, другият подире му маже biggrin.gif Единият щял да гласува за ДПС, защото те защитавали интересите му, а другият нямало да гласува за АТАКА, щото уж били спонсорирани от ДПС. Абе що не вземете да се съберете (ако не сте в действителност един и същ служител на Ахмак Доган) и да се онождате взаимно по стар анадолски обичай? А бъдещето на България оставете на българите. Поне на тези, които се чувстваме наистина такива.

И за разведряване на настроението - поздравявам всички особи от женски пол, които не правят разлика между расите с един стих на големия български поет и сатирик Радой Ралин:

Във парка студент африкански

целува се с наш крокодил.

Какво, носталгия ли го мъчи

по родния Нил?

Офффф.....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.