Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Расовата омраза.Вашето мнение ?

Featured Replies

Аnne, прав си . Има дискриминация, но нека погледнем реално на нещата!

В началото на 'прехода', държавата буквално изостави този етнос, но сега нещата постепенно се подобряват.

И защо тоя страх от "откачения човек", дай да го видим какви ще ги из*ере и той? "Закачените" и без това не се представят по-добре!

.. всички мразите и ненавиждате ромите и искате да ги премахнете.

Само израснал в саксия може да пише такива глупости. България е мултиетническа държава и в нея има място за всички. Друг е въпроса, кой как паразитира на гърба на другите.

Редактирано от nikolaijelev (преглед на промените)

• Отговори 188
  • Прегледи 17,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Несъм расист има добри роми , турци и всякви , но едно немога да приема. Какво е това нещо 500 години сме държани под турско робство как може цялото правителство да е пълно с турци , но не само пълно министъра е турчин. Е какво е това нещо 5 века са ни мачили , а ние какво пак си "даваме" газовете mad.gif brick wall.gif no-no.gif

Да си чувал за пропорционално разпределение на властта... явно не... да си чувал за гражданска война, може би.....

А не си ли се замислял, че проблемите, които те възмущават идват именно от това, че разпределението не е пропорционално.

Турците у нас всъщност са много малко и никога не са били особено много. До голяма степен именно благодарение на това отношенията им с българите винаги са били добри. Сериозни конфликти, стигащи дори до масови кланета в историята ни наистина е имало, но те са били между българи-християни и българи-мохамедани (така наречените помаци). Друг интересен момент е че въпреки че основите на тези конфликти са създадени изкуствено от Османската империя, те са икономически, а не етнически или религиозни. Етнически и религиозни конфликти започват да се появяват едва векове по-късно когато при така наречения "възродителен" процес помаците са обявени за турци.

Но дори да се приеме теорията на БКП, че помаците също са етнос и този етнос е турски, представянето им в сегашната ни държавна администрация е непропорционално високо. И което е по-лошо - основно занимание на представителите им е именно да превъзпитават помаците в турски етнос. Това на практика е изграждане на стабилна основа за нови етнически конфликти, а не опит за избягването им, както се опитваш да изкараш.

Редактирано от asa (преглед на промените)

А не си ли се замислял, че проблемите, които те възмущават идват именно от това, че разпределението не е пропорционално.

Турците у нас всъщност са много малко и никога не са били особено много. До голяма степен именно благодарение на това отношенията им с българите винаги са били добри. Сериозни конфликти, стигащи дори до масови кланета в историята ни наистина е имало, но те са били между българи-християни и българи-мохамедани (така наречените помаци). Друг интересен момент е че въпреки че основите на тези конфликти са създадени изкуствено от Османската империя, те са икономически, а не етнически или религиозни. Етнически и религиозни конфликти започват да се появяват едва векове по-късно когато при така наречения "възродителен" процес помаците са обявени за турци.

Но дори да се приеме теорията на БКП, че помаците също са етнос и този етнос е турски, представянето им в сегашната ни държавна администрация е непропорционално високо. И което е по-лошо - основно занимание на представителите им е именно да превъзпитават помаците в турски етнос. Това на практика е изграждане на стабилна основа за нови етнически конфликти, а не опит за избягването им, както се опитваш да изкараш.

Да видим, ти изхождаш от тезата че турския етнос е малък, а помашкия е много по-голям, но понеже те се турчеят , турците нарастват ...

Фундаментална грешка, която води и до доста от проблемите..... Вярно, историята ни представяше нещата точно така, с цел да се асимилира съзнанието на турския етнос, никой нямаше изгода те да имат турско съзнание.....

Помаците са малко, мисля че това ще разбере всеки поне малко образован човек...... Ние турците сме голямата част от мюсюлманското население на България..... Виждам че си чел историята по време на социализма, и поватряното след този период масово..........

Предлагам ти да прочетеш историческите справки от освобождението до втората световна война.... и тогава може би ако се замислиш ще разбереш.... Иначе ще повтаряш в рефрен все същото...

А отношенията са били добри, не защото сме малко, а защото сме търпеливи... мисля че това също трябва да го разбереш..... защото сме живели добросъседски през толкова години, над 600 вече....

А порпорционалноста във власта е нормална..... преброй представителите от турския етнос в парламента, и го сравни с тези на българския етнос.. дори е малка бих казал..... При 240 депутата колко са от турски произход......

Мисля че знаеш за какво говоря... А за това колко са министри е друг въпрос, там е въпрос на партии.... все пак парламента избира министър председателя и министрите....

Diin много странни намеци ми варят през главата като чета твоите постове.... :P И немога да разбера защо всеки 2-ри ред пишеш едно и също...

Редактирано от extension (преглед на промените)

Diin ела в Хасково да видиш, малко ли са турците в България... иначе против всякаква расова омраза съм абсолютно против! и м/у другото турците не са раса... :P вярно, лепя малко етикети , защото циганите са си изградили лоша репутация и това е. иначе аз имам един приятел, който е циганин и е супер будно и стъпило на земята момче, води живот който не може по никакви критерии да се сравнява с този на стандартние цигани, така че... пък толкова като ви вадят очите турците - и те са проклети, ама нима българите не са проклети? и пак ще кажа че една от най-добрите ми приятелки е туркиня и не разбирам какво толкова ги мразите тея турци... можеби щото аз познавам само нея от тазни националност,нз... аз казах сега че имам приятел циганин и приятелка туркиня, да не оставате с погрешно впечатление.. :) познавам си ги тези двамата и си давмпримери :)

Според мен има 1 раса която трябва да мразим най-много - Китайците (Жълтата раса). Иначе турци,негри,българи,цигани и тнт - 1 дол дренки сме.

Само любовта ще спаси света, не мразя никой, нито бели нито черни, нито жълти. От това няма полза!

Diin ела в Хасково да видиш, малко ли са турците в България... иначе против всякаква расова омраза съм абсолютно против! и м/у другото турците не са раса... :) вярно, лепя малко етикети , защото циганите са си изградили лоша репутация и това е. иначе аз имам един приятел, който е циганин и е супер будно и стъпило на земята момче, води живот който не може по никакви критерии да се сравнява с този на стандартние цигани, така че... пък толкова като ви вадят очите турците - и те са проклети, ама нима българите не са проклети? и пак ще кажа че една от най-добрите ми приятелки е туркиня и не разбирам какво толкова ги мразите тея турци... можеби щото аз познавам само нея от тазни националност,нз... аз казах сега че имам приятел циганин и приятелка туркиня, да не оставате с погрешно впечатление.. :) познавам си ги тези двамата и си давмпримери :zipper:

Ти май пишеш наизуст, чети какво съм писал..... Аз не мразя турците ;) Остава и сам себе си да намразя хахаха

extension... И какво смяташ че пиша постоянно уж всеки втори ред.... можеш ли да четеш изобщо....А за странните си мисли и намеци можеш да споделиш... Няма да те изям не се бой....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Ти май пишеш наизуст, чети какво съм писал..... Аз не мразя турците :wors: Остава и сам себе си да намразя хахаха

extension... И какво смяташ че пиша постоянно уж всеки втори ред.... можеш ли да четеш изобщо....А за странните си мисли и намеци можеш да споделиш... Няма да те изям не се бой....

ненене, не ме разбра май,извинявам се че пиша толкова неподредено. към теб се отнася само първото изречение(до многоточието) :wors: всичко нататък е по повод самата тема и хората които имат расови предразсъдъци, съвсем не пиша наизуст, ненене :)

Редактирано от Lady_Death (преглед на промените)

Едно хлапе мое съседче закара едно моме да го запознае с майка си а тя културен човек виш кадър в една антирасиска организация ,като се раскреща аз внуци ........ няма да гледам не я ща таз ...... , а то момето културно добро и скромно бих се гордял ако моя хулиганин ми го докара за снаха. пиша го защото съм изненадан от реакцията на човек дето се бори срещо расовата омраза

Не съм расистка.

Ще се въздържа от по-нататъчни коментари и думи към онези, които са, защото най-вероятно ще ме разберат погрешно и ще сметнат казаното от мен, като лична нападка. ;)

Едно хлапе мое съседче закара едно моме да го запознае с майка си а тя културен човек виш кадър в една антирасиска организация ,като се раскреща аз внуци ........ няма да гледам не я ща таз ...... , а то момето културно добро и скромно бих се гордял ако моя хулиганин ми го докара за снаха. пиша го защото съм изненадан от реакцията на човек дето се бори срещо расовата омраза

Koй какъв е не си личи по това, за какъв се има той, а какви ги върши. Така че сърказма ти е крайно неподходящ. Дамата за която говориш не е по-горе от последния расист в този форум и не може да бъде абсолютно никакъв пример за друго освен за глупостта на расистите. Примера ти само показва, че раситите са лукави хора, които могат кожата си да променят, но страстите им си остават същите.

Не съм расистка.

Ще се въздържа от по-нататъчни коментари и думи към онези, които са, защото най-вероятно ще ме разберат погрешно и ще сметнат казаното от мен, като лична нападка. ;)

Ако наистина не си расистка, трябва да имаш и адекватно поведение към раситите, а не да се страхуваш от тях. Иначе ти им оставяш свобода да си разправят лъжите и да омайват още и още глупави деца.

Гражданско-отговорна позиция е да се противопоставиш на злото и да не му позволиш да се развива. Иначе му ставаш пасивен сътрудник.

Поради не разбирането на тези подробности и нашето българско общество деградира толкова силно през последните 50 години.

Изграждането на едно общество е ежедневен процес и трябва да се поддържа непрестанно. В момента в който се стархуваш, притесняваш или си просто уморен да правиш нещо, ти реално допринасяш за разрухата му, колкото и силно да ти звучи това ми изказване, то всъщност обективно описва този природен процес.

Пледирам за по-дейни отговори и поведение на всички вас уважаеми сънародници, които дейтвително се имате за нерасисти!

Лозето не иска молитва или надежди, а иска мотика! :)

ми... не мисля така.Неможе дасе притесняваш за дете то си също така и тои да се разкарва пред блока и да се притеснва ,че може да бъде набит, ограбен и куп други работи в днесшно време което може да ти се случи. Няма начин да се страхуваш на твоята си територия ми ако стане така ,че да те е страх и на училище да ходиш понеже циганите ти зимат 2-то лв което маикати и баща ти са изкарли с пот на челото ?!?!? Неможе да се разкарвам из кварталаси и да се съобразявам с някои които социланите помощи са докарали до нас .... Не казвам днес , българите не гладуват и всички си имат дом над главата категорично не хора с висше образования стоят безработни....

Редактирано от extension (преглед на промените)

ми... не мисля така.Неможе дасе притесняваш за дете то си също така и тои да се разкарва пред блока и да се притеснва ,че може да бъде набит, ограбен и куп други работи в днесшно време което може да ти се случи. Няма начин да се страхуваш на твоята си територия ми ако стане така ,че да те е страх и на училище да ходиш понеже циганите ти зимат 2-то лв което маикати и баща ти са изкарли с пот на челото ?!?!? Неможе да се разкарвам из кварталаси и да се съобразявам с някои които социланите помощи са докарали до нас .... Не казвам днес , българите не гладуват и всички си имат дом над главата категорично не хора с висше образования стоят безработни....

Не мислиш така, защото си свикнал да дадеш 2 лева на детето си и да му биеш шута навън да играе, а там искаш вече "държавата" да му мисли гайлето. Тай, ма ... тва беше по време на комунизъма-феодализъм, дето Тато и партията му налагаха ред и мир, с полиция и бой. Днес няма кой да бие, няма ни държава, ни партия, няма ги пък хич гражданите.

Те си дремят дома да си пият ракийката и салатката да рупат и да си лафят сладко с аверите. Бал съм ти демокрацията и обществото ще речеш, щом цигането краде вече от лапето ти. Еми верно е, бал си му маата на всичко и си гледаш само собствения кеф.

Не знам що е толкова трудно да се разбере, че или имаш феодализъм със силна полиция и бой по манерките на всички, а чат пат тва може и да си ти, или пък си размърдваш малко сивото вещество и ще си търсиш кефа не само в безпаметни запои, а и в размишления, дискусии и активна политика.

Проблема в България е, че нашата държава не е нито риба, нито рак. Щото хората са с феодално-робско мислене, а държавата-бащица вече я няма. Ей тва уви е най-смотаното положение и сами сме си виновни за това.

Демокрация не означава циганите да дерибействат по училищата и къде ли още не, демокрация означава дейни граждани, които умуват, кое и как да стане. Не държа да наложа моят модел за интеграция на циганите, но ти гарантирам, че при все пацифистките ми намерения, няма да има безчинстващи цигани по улиците. Начин има, но уви сега държавните ни тикви, нямат никакъв капацитет да видят пътя за справяне с проблема.

И съвсем резонно в тази обстановка недоволните като теб почват да негодуват и го обръщат на омраза и насилие, било то и само вербално понякога.

Всичко започва с политиката и управлението на държавата. Просто е. :)

Редактирано от weselqk (преглед на промените)

Абе смешно е да кажеш расова омраза и да мразиш(?!) някой човек само защото кожата му е с по-различен цвят или очите са му по-дръпнати или че косата му е по-някаква.

То например и аз не харесвам, хора с пиърсинги или такива с високи токчета, топирани коси или изрусени и прочее фетишизми,

но това няма отношение към човека. ще по-малко към расата му.

Повечето не толкова умни и съвсем първосигнални хора като чуят расист и се сещат за нацистите или неонацистите.

Хвала на телевизията и масовата култура за това.

За да се разбере какво е расизмът трябва да се проучи как и от къде идва.

Най-големите расисти по принцип са тези, които се оплакват от него. Но да видим все пак що е то расизъм.

Какво ни предлага понятието раса първо. Какво е раса, човешки раси и прочие.

За съжаление пишман-гуруто на тези неща Дарвин и дори капацитетивни антрополози няма да ви отговорят на този

конретен въпрос, като как така са станали расите и колко са, къде са и прочее.

Основен генотип на човека води до определени раси: скандинавска (обикновено руси, светли хора), в което число

влизат изключително много народи: така наречените славяни, скандинавци, северно-европейци, балтийци, руснаци

(е то ако руснаците не са руси, кой да е?) и прочее. Е, има и рижави хора, луничави, но пак със светла кожа.

Как са дошли те, от къде, коя маймуна стана руса, бе Дарвин!? Коя стана рижава, орангутанът ли е прародител на шотландците!?

Или може би горилата е прародител на негрите, а? и това се учи в училища и университети. Изисква ти се за да станеш лекар,

терпевт... господи, какви времена!? Както и да е. Въпросът е за расите.

И той е че никой по никакъв начин няма да ви каже как са станали расите. Защо например индианците в южна Америка толкова си приличат с хората живеещи във Филипините и Индонезия и малайзия, камбоджа и другите!?

Назад в историята никой няма машина на времето за да каже кой от къде е дошъл. няма да разберете и къде са били всички тези народи преди Великото Преселение на Народите. Преди са преселят къде са били и колко са били тези народи.

А оттатък в Америка да не би да е било безлюдно?! о, със сигурност! Нали за това ще да е било великото преселение.

Приказки за наивници и състезатели в Минута е много и подобен род "интелектуални" състезания. Смешна работа.

Тук вече идва съществената разлика. Разликата в расите. Дарвин и подръжниците му твърдят, че разбира те ли, алелите

у индивидите (които са плод на гените) са се изменяли ПОД ВЛИЯНИЕТО НА СРЕДАТА, в която живееш и най-важното и

разбира се най-непровереимото: С ТЕЧЕНИЕ НА МИЛИОНИ, разбираш ли, ГОДИНИ (иди стой да го провериш).

Така например, ще кажат, постой малко на слънце и виж как ще "почернееш". Е, негрите са станали точно така.

Брех, аз си мислех, че слънцето пече и изпича. До колкото знам при изпичането плътта променя цвета си към по-тъмен.

Пекъл съм месо от животни - така става, риба дори, растения, гъби.

Едно само се чудя, защо със същата сила негрите родени в Швеция например НЕ ИЗСВЕТЛЯВАТ, така както аз почернявам,

като ида на море. Защо те не изсветляват... от снега!? Не виждат ли колко е смешно това да се очаква и в двата случая.

Гените се променят при мутация (външна от средата или намеса в процеса на генообразуване на хромозомно ниво, а дори и на

химично по-дълбоко погледнато, каквото е влиянието на мутацията, макар че там е по-скоро физико-химично).

Целенасочените мутации, там е произхода на расите, но кой ги е целенасочвал, е друг въпрос... и защо.

Същата ръка която е правила и опитите с едрите същества и природа, като времето на динозаврите и прочее, съблезъбите тигри,

които един господ знае как са си слагали в устата нещо и прочее опити да се създаде живота на земята.

Човекът е просто някакво способно да изпълнява дейности същество, не като бъде дресирано, а като бъде обучено в

определени дни и сезони да върши дадена дейност, без нужда от ежедневна дресировка и наблюдение. Това е разликата ни с животните. Затова ни е даден и езикът и говорът в частност.

А расите са точно такива каквито са, макар че аз не обичам названието раса, а по-скоро народи, племена, тъй като те са различни. Дори и да са от една и съща, както обичаме да казваме днес, раса.

В учебниците ще прочетете, че расите (народите) са сведени до 4. Просто смешно и крайно синтезирано. Много повече са.

А омразата е в произхода. И защо жълтите са толкова изпълнителни, а белите са толкова властни.

Защо черните са толкова атлетични и железни, но глупави. А русите са толкоз откачен.

weselqk хъх.... далеч не съм на годините на които си мислиш.... казвам и аз какво съм видаж... всички сме присъствали на малтретирането на по-слабия но винаги ще е така по големите изяждат по малките ест. И като цяло пилицаите в днешно време въобще нищо не ги спира да те бият повярваи.

weselqk хъх.... далеч не съм на годините на които си мислиш.... казвам и аз какво съм видаж... всички сме присъствали на малтретирането на по-слабия но винаги ще е така по големите изяждат по малките ест. И като цяло пилицаите в днешно време въобще нищо не ги спира да те бият повярваи.

Не мога да ти вярвам, защото ако те бяха били, колкото биеха по бай Тошово време, нямаше да можеш да пишеш по клавиатурата днес. Това на шега разбира се. Което си видял е малко и нищо, нямаш никакви представиетлни извадки, не се интересуваш и от статистиката, нито гледаш дори новините по чужди телевизии. Така че твърденията ти нямат никакви доказателства в подкрепа на расовата дискриминация. Хъх. cool.gif

...А омразата е в произхода. И защо жълтите са толкова изпълнителни, а белите са толкова властни.

Защо черните са толкова атлетични и железни, но глупави. А русите са толкоз откачен.

Друже форумен, нищо не разбираш от генетика, кръгла нула си, говориш и пълни глупости. Нямаш никакви факти, а това което някой ти е вменил да вярваш си му се отдал като на религия. Вече водихме веднъж този спор в друга тема и тогава те видях, че си своенравен расист, който си фантазира за божествения произход на расите. Само луд човек расъл в пущинака било в България или САЩ може да плещи такива неща против Еволюционната Теория, а ти уж имаш претенции да си учил ... срамота.

Няма да почвам пак да ти обяснявам, кое как е и защо е, тъй като ти и преди четеше думите ми като дявола евенелието, още помня откачените ти представи за възникването на косите на хората, т'ва твоето е вън от всякакви норми. Докато не се научиш (ако можеш) да съзираш логиката внимателно и търпеливо, ще си пишеш смешките по форумите и ще си вярвате с една шепа своенравни типове имащи се за гурута на някаква велика бяла раса. sad.gif

Редактирано от weselqk (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
Е какво разпределение на властта нали сме във България как ще дават власт на турци ... clap.gif

То ако е така един ден ще завладеят държавата ... това ли искаш ...

Обяснявам....

Във България освен българския етнос, има голяма част основно турски етнос, които по официални данни са към 9% от населението, но според неофициални са доста повече...

Предвид уроците на историята които показват недвусмислено какво се случва когато един етнос се опитва да учурпира и владее всички власти и структори, недавайки на друга да участва в тях... Пресни примери са тези при разпадането на бишва Югославия... Милошевич поска сръбския етнос да има главно участие в управлението на страната, но словени, хървати, босняци, и албанците в Сърбия не бяха съгласни.. стигна се до войни.....кървави войни, и накрая Сърбия загуби .....

При евентуален опит за това което ти искаш, ще стане същото, дори в по-големи размери може би, да не говоря че най-вероятно България ще загуби Североизточната и родопската част....

Това ли искаш???

Аз не, нищо че съм турчин.... колкото една държава е по-голяма толкова е по-силна.... а силата още Хан Кубрат е казал, идва от единството.... Затова забрави предразсъдъците си от миналото, и гледай бъдещето.... А кой ще управлява за в бъдеще, ще покаже населението....

Надявам се съм ясен..........

Какви ги говориш, бе, Diin, ти май като пишеш сам не си вярваш!Защо не напишеш нещо за кюрдите в турция или за арменците? За каква пропорционалност на управлението говориш - та нима в турция има такова нещо?Колко хора сте изтребили вие - Българи, Гърци, Арменци ...Колко арменци има в правителството на турция, колко Българи, колко евриеи?И какви са тия заплахи под формата на обяснения, че сме щели да загубим Родопите и североизточна България?Ти не се ли сещаш, че вие тук живеете като под наем, само защото навремето сме били достатъчно човечни та не сме ви изгонили до крак, както впрочем сте си го били заслужили?В една къща ако има наематели и те станат прекалено нахални и нагли, кой мислиш ще си отиде? А нима сте платили на тракиййските Българи ония милиони долари компенсации, вписани даже в договор между България и турция и международно признати?

Мен не ме е нито срам нито страх да ти кажа в очите какво мисля за такива нагли и безочливи писания.Лошото е , че няма да ми стигне нито времето, нито мястото.

weselqk,

мисля отдаван ти задавах въпроси относно Еволюционната теория на Дарвин, на които ти не можа да отговориш.

Езика, Косата (окосмяването), химена и краекожието (пениса в частност), зъбите...

Спри да се изказваш без да даваш обяснения и аргументи на мнението си.

В България турци НЯМА. Възможно е да е имало любовни или изнасилвателни истории между турчин и българка и от това да

са се раждали деца. Но децата строго погледнато пак не са турци.

Обратното - заради девширмето (кръвният данък) в Турция са останали няколко милиона български момчета.

А те там също са имали физиологични нужди... да го наречем.

В България има потурчени (ислямизирани българи).

Понятието 'български турци' е измислено за да се внедри разделение на тези потурчени българи от останалите им сънародници.

Цялата тази порстотия идва заради елемнтарната причина, че по нашите земи ислямът е бил наричан турска вяра.

както може да се види в песента за Балканджи Йово и Яна, която той не искал да дава на турска вяра.

Расизмът е глупост. Друг въпрос са визическите белези.

както има едри негри така ги има и дребните пигмеи. както има дребнички китайци, така и там са едни от най-високите хора на Земята.

Аз никога не съм бил расист. И как мога да бъда при положение, че едни от най-любимите ми хора са негри (Michael Jackson и Jimmy Hendrix), японци (Хатори Хандзо), просто не искам да изреждам.

Всичко си зависи от човека. Отделният човек.

Българите сме великодушен народ. Винаги можем да простим на турците и да бъдем в добросъседски отношения.

Нужно е просто сметките да бъдат уредени и накрая с това да се появи и елемнтарното извинение.

Просто междудържавна нота в която Турция ни се избинява за глупостите които е направила над нас, над арменците, а сега и над кюрдите.

Елементарно е. Но някои още не са изживяли суетата си.

Редактирано от adXok (преглед на промените)

Има я

Да.......съществува

........и ще съществува.....

Това е Природа

Не можеш я промени

Всичко си зависи от човека. Отделният човек.

Българите сме великодушен народ. Винаги можем да простим на турците и да бъдем в добросъседски отношения.

Нужно е просто сметките да бъдат уредени и накрая с това да се появи и елемнтарното извинение.

Именно затова,че сме добродушни хора ни го набутват секи път у г*за....

"Ние се кланим,кланим и докато се осетим ще ни го набутат отзада ако вече него правят даже" - коментар на учител.

Казвам само това-трябва да сме толерантни към всички хора!

Никой не е виновен,че се е родил в някакъв си етнос!Трябва да приемаме хората,по това,как изглеждат и се представят пред нас... :P

Какви ги говориш, бе, Diin, ти май като пишеш сам не си вярваш!Защо не напишеш нещо за кюрдите в турция или за арменците? За каква пропорционалност на управлението говориш - та нима в турция има такова нещо?Колко хора сте изтребили вие - Българи, Гърци, Арменци ...Колко арменци има в правителството на турция, колко Българи, колко евриеи?И какви са тия заплахи под формата на обяснения, че сме щели да загубим Родопите и североизточна България?Ти не се ли сещаш, че вие тук живеете като под наем, само защото навремето сме били достатъчно човечни та не сме ви изгонили до крак, както впрочем сте си го били заслужили?В една къща ако има наематели и те станат прекалено нахални и нагли, кой мислиш ще си отиде? А нима сте платили на тракиййските Българи ония милиони долари компенсации, вписани даже в договор между България и турция и международно признати?

Мен не ме е нито срам нито страх да ти кажа в очите какво мисля за такива нагли и безочливи писания.Лошото е , че няма да ми стигне нито времето, нито мястото.

Явно ще трябва да ти се изяснят и разаснят доста неща на теб...нагли ми "наемодателю" ...... Но не му е мястото в тази тема..

Впрочем поста ти е красноречив за мнението ти по темата :P

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.