Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Расовата омраза.Вашето мнение ?

Featured Replies

Пък като се замислите малко-България е на кръстопът

Та кой не е минал-той не ни е ....

Никой не може да каже колко чиста му е кръвта-нали

Не се ли правиш, че си чела моите трудове по история? Атила от рода Дуло е потомък на ефталитите. Това са белите хуни. На вид фотогенични манекени от индо-европейско потекло, които водели уседнал начин на живот и не обезобразявали лицата си както сродни на тях хуни. Между другото хун на китайски значи благороден ариец, разбирай манекен от сой. Родоначалник на прабългарите, тачен още от унгарците, както и още околони племена. Някои колеги-историци неправилно го свързват с митичния родоначалник на българите Авитохол. За разлика от него, Атила е имал много жени и е бил исторически милиардер в злато, и манекен, както вече казах! Подкукоросва при набезите си някои от славянските разкрепостени селяни, които по това време въобще не са подозирали,че са славянски колхозници, а го научили около 1000г по-късно, когато за пръв път се заговаря за славяни -агромелиоратори, които сме чули да говорят на миеко в иначе твърдия ни по звук език.

В негова чест има филм с едноименно заглавие, но генерална грешка е че не се споменава за прабългарите - най-многобройното племе тогава. А това е историческа гавра заради факта,че навсякъде по света в всяко едно семейство до днес има поне една пра-пра-пра-баба изклатена от български манекен! Снимката на друг персонаж, която залепих на стената до плакатите на Queen и KISS e на кхан Крум. Неговото хоби е било да си прави бокали от черупките на мазни византийци. Тогава не е е имало Аmstel и Загорка и манекенът тайно пиел качествено вино от избата на Виноградец!

Снимката е с учебна цел и показва какво на практика е манекен!

f_manekenm_fd0550d.jpg

• Отговори 188
  • Прегледи 17,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Не се ли правиш, че си чела моите трудове по история? Атила от рода Дуло е потомък на ефталитите. Това са белите хуни. На вид фотогенични манекени от индо-европейско потекло, които водели уседнал начин на живот и не обезобразявали лицата си както сродни на тях хуни. Между другото хун на китайски значи благороден ариец, разбирай манекен от сой. Родоначалник на прабългарите, тачен още от унгарците, както и още околони племена. Някои колеги-историци неправилно го свързват с митичния родоначалник на българите Авитохол. За разлика от него, Атила е имал много жени и е бил исторически милиардер в злато, и манекен, както вече казах! Подкукоросва при набезите си някои от славянските разкрепостени селяни, които по това време въобще не са подозирали,че са славянски колхозници, а го научили около 1000г по-късно, когато за пръв път се заговаря за славяни -агромелиоратори, които сме чули да говорят на миеко в иначе твърдия ни по звук език.

В негова чест има филм с едноименно заглавие, но генерална грешка е че не се споменава за прабългарите - най-многобройното племе тогава. А това е историческа гавра заради факта,че навсякъде по света в всяко едно семейство до днес има поне една пра-пра-пра-баба изклатена от български манекен! Снимката на друг персонаж, която залепих на стената до плакатите на Queen и KISS e на кхан Крум. Неговото хоби е било да си прави бокали от черупките на мазни византийци. Тогава не е е имало Аmstel и Загорка и манекенът тайно пиел качествено вино от избата на Виноградец!

Снимката е с учебна цел и показва какво на практика е манекен!

f_manekenm_fd0550d.jpg

Под Виноградец онова селце до Мелник ли разбираш или някое друго Мистично /митично/ място? :D:) :)

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Свали оборотите

Нищо не съм казал против етносите(някъде прочетели в този пост за категоризация , оценка или квалификация от моя страна за ....етносите

Дали си знам родословното дърво си е моя работа и нямам намерение да споделям родословният ми ...корен с теб

Твойто ....дърво пък изобщо не ме интересува

Прочети отново внимателно цитата ми в твоят пост и тогава реши дали става въпрос за омраза или обич, към някого и ....нещо

Не стреляй на халос

И моля те не чепкай и не се катери по моят ....родословен......корен(уверявам те - няма да му е приятно)

Желая ти лека вечер

Само питам-и не само теб

За моето дърво от майчина линия мога да ти кажа-дядо ми-да е жив и здрав го е направил-до 1850 година

Корена на баща ми не знам-освен че е от видинското село Динковица

Той си отиде и не разбрах

sad.gif

Мисълта ми беше точно тази-че не знаеш кой и кога ни е...

казано по-културно е имал взаимоотношения интимни с прааапраабабите НИ

Нищо лично-и не се катеря по твоя родословен корен

Той между другото от кога датира

:)

Това ми е твърдението,посочи ми кое е глупавото? cool.gif

Глупавото ти твърдение е за турците, циганите и българите, че са от една раса....

Най-малкото можем да поспорим за циганите, те не са от турската раса със сигурност, за българската, напоследък се колебая cool.gif

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Глупавото ти твърдение е за турците, циганите и българите, че са от една раса....

Най-малкото можем да посприм за циганите, те не са от турската раса със сигурност, за българската, напоследък се колебая cool.gif

Е аз точно това им говоря-ама не искат да вдянат

Понеже не им изнася

biggrin.gif

Аз не мога да кажа дали съм българка-като кръв

Аз по Душа съм си индийка и циганка

Всичко на тази земя-което танцува и е свободно-това съм аз

Каква съм

Може и циганка да е била прапрабаба ми,или негърка

Е аз точно това им говоря-ама не искат да вдянат

Понеже не им изнася

biggrin.gif

Аз не мога да кажа дали съм българка-като кръв

Аз по Душа съм си индийка и циганка

Всичко на тази земя-което танцува и е свободно-това съм аз

Каква съм

Може и циганка да е била прапрабаба ми,или негърка

Това е техен, националистически, и нацистки проблем... лошото е че го натякват постоянно и навсякъде.. все едно те са единствените прави, и всички други сме заблудени......

Лично аз не давам и 5 стотинки за тяхното мнение, стига да не ми развалят рахатлъка с наглостта и глупостта си.....

Това е техен, националистически, и нацистки проблем... лошото е че го натякват постоянно и навсякъде.. все едно те са единствените прави, и всички други сме заблудени......

Лично аз не давам и 5 стотинки за тяхното мнение, стига да не ми развалят рахатлъка с наглостта и глупостта си.....

еййййй.... веднага се надушихте дане би да стане най добри приятели еххх голямо задружно племе сте ..

ама то това си е ваша доста изпъкнала черта

защо ли за поредн път не се изненадвам от вашия род... можеби понеже вече сте ми до гуша и съм свикнал на изцепките ви :yanim:

Най-малкото можем да поспорим за циганите, те не са от турската раса със сигурност, за българската, напоследък се колебая cool.gif

Ей,оля се!За тези и подобни приказки,има и ще я има тази омраза!Колкото и да пелтечиш,стигаш все до едно и също! Като не ти харесва,мешката на рамо и джендема!Писна да те чета,писна ми да се правите на обидени,писна ми! :yanim:

Не проявявам расова омраза,а омраза изпитвам към простащината.... cool.gif:yanim:

Това е техен, националистически, и нацистки проблем.

Що пък да е нацистки. Те и комунистите убиваха еврей до 1942 година. Те и американците избиваха негри-роби преди време, сега пак избиват невинни иракчани. Не всичко се свежда до национал-социализма. Като кажете нацист, и той Ви е виновен за всичко. Все у нацистите се отърквате. Айде стига вече! Всяка втора дума вие нацистки.

Ако Съюза и Третият Райх се бяха обидинили срещу Запада и Америка, такива теми днес надали щяха да се обсъждат. А и не виждам защо трябва да се обсъждат-всеки си има мнение, едни подкрепят национализма(и не всичко националистическо трябва да се свърза с нацизма. Пример: Китай е националсоциалистическа държава, така ли?), други обичат различните раси. Всеки с проблема си. Не мисля, че е необходимо продължаването на тази тема.

Нещо се бърка раса и нация.

Мога да ви уверя че негрите миришат различно от бялите хора.

Като се качиш в метрото в столицата на Европа например и сам си решаваш обичаш ли ги черните или ти се повдига ако са те заобиколили от всякъде и няма на къде мърдаш до следващата спирка.

Нещо се бърка раса и нация.

Мога да ви уверя че негрите миришат различно от бялите хора.

Като се качиш в метрото в столицата на Европа например и сам си решаваш обичаш ли ги черните или ти се повдига ако са те заобиколили от всякъде и няма на къде мърдаш до следващата спирка.

Тази ситуация може да се получи при всякакви обстоятелства и страни, столици и т.н. ако човек /било то бял, черен, оранжев, лилав/ не се е изкъпал 5 дни и ако температурата на е 40 градуша....

Ей,оля се!За тези и подобни приказки,има и ще я има тази омраза!Колкото и да пелтечиш,стигаш все до едно и също! Като не ти харесва,мешката на рамо и джендема!Писна да те чета,писна ми да се правите на обидени,писна ми! ;)

Ооо така ли, а на мен не ми ли писна от такива като теб дето се правят на жертви и обидени мислиш.. само защото е имало 500 години нещо си...че и категорична за джандеми, леко малката, по-полека, недей с омраза, знам че я имаш ;)

А за четенето, и на мен ми писва да ти чета глупостите, затова ти си вършей в своя раздел, тоя остави на мен , Ок :)

Моля ?

Нещо бъркаш понятията народност и раса . Вземи прочети малко - подкови се, и тогава се върни да говориш за раси.

Като начало ти препоръчвам "Mein Kampf" , но може да прочетеш и речите на Мустафа Кемал (наречен Ататютрк).

А ако не ти се занимава-хвърли едно око на Wiki - може и да не пълна, но поне тези понятия са изяснени добре там .

Линкове нарочно няма да ти давам - и сам можеш да се образоваш.

хах - турците били отделна раса ;)

Ооо така ли, а на мен не ми ли писна от такива като теб дето се правят на жертви и обидени мислиш.. само защото е имало 500 години нещо си...че и категорична за джандеми, леко малката, по-полека, недей с омраза, знам че я имаш ;)

А за четенето, и на мен ми писва да ти чета глупостите, затова ти си вършей в своя раздел, тоя остави на мен , Ок :)

Без повече офтопици от този сорт и лични нападки !

Смятай го за последно предупреждение.

Ооо така ли, а на мен не ми ли писна от такива като теб дето се правят на жертви и обидени мислиш.. само защото е имало 500 години нещо си...че и категорична за джандеми, леко малката, по-полека, недей с омраза, знам че я имаш :)

А за четенето, и на мен ми писва да ти чета глупостите, затова ти си вършей в своя раздел, тоя остави на мен , Ок ;)

Робство или както е модерно сега да се казва,присъствие.Минало.Но,докато има такива като теб,живеещи в Бай Тошово време.Такива,който сееят само жлъч,огорчени и незнаещи кой са.Ще я има и омразата.

Добро утро.

Не можеш да спориш ,защото истината е че сме от индоевропейската раса ако не са се появили други понятия и раси.Поне това си спомням от уроците по биология. cool.gif

Тази ситуация може да се получи при всякакви обстоятелства и страни, столици и т.н. ако човек /било то бял, черен, оранжев, лилав/ не се е изкъпал 5 дни и ако температурата на е 40 градуша....

Съгласен съм.Ако пътуваш в някой вагон на нощен влак има доста примери за напъните на някои люде да са отделна/миризлива/ раса.Или поне така беше докато пътувах с влак.Събуването на обувките и спането в купета дето не са спални имам пред вид...Няма да уточнявам кои бяха шампионите в това отношение.Ще се сетите сами. :angry:

Редактирано от Нео (преглед на промените)

Моля ?

Нещо бъркаш понятията народност и раса . Вземи прочети малко - подкови се, и тогава се върни да говориш за раси.

Като начало ти препоръчвам "Mein Kampf" , но може да прочетеш и речите на Мустафа Кемал (наречен Ататютрк).

А ако не ти се занимава-хвърли едно око на Wiki - може и да не пълна, но поне тези понятия са изяснени добре там .

Линкове нарочно няма да ти давам - и сам можеш да се образоваш.

хах - турците били отделна раса :angry:

Без повече офтопици от този сорт и лични нападки !

Смятай го за последно предупреждение.

Тц тц тц.... Не бъркам народностите, нито расите Док, макар че те разбирам защо се нахвърляш да защитаваш слабата и неопитна Амбър :speak:

Такам, първо да съм казал че са отделна раса :help: Я пак и отново попрочетет, казах че циганите не са към турците, както някои уважаеми колеги тука се изхвърлят като да не кажа какво на мокър пясък ...

Второ, съгласно нароилите се множество митове за арйсия произход на българите, казвам че циганите са по-близо до тях ;)

Трето, Док, преди да ми даваш коректив на мен, би ли опитал да дадеш акъл на дружките си да не говорят жлъчно глупости тука, а да четата и разбират ....

Относно препоръките ти за трудовете на Хитлер или мисленето на Ататюрк, няма нужда , мерси, интересувал съм се .....

А относно последното ти предупреждение, погледни първото ми изрченеие....

П.С Айде да дам линк аз, и то дори от материал за 5-ти клас....а обсъждането на расовите признаци ще оставя на вас....Материала е спорен

П.П.С И Докторе, един съвет, ако ще си защитаваш някоя фаворитка с голяма уста, поне можеш да кажеш защо го правиш.... Мисля че се знаем добре за да ми се репчиш по този начин заради шепа... довърши си сам........

П.П.П.С И темата е за расизма ако чета правилно...

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D1%81%D0%B0

http://www.signlanguage-bg.com/bg/speciali...uage/bg/068.htm

Робство или както е модерно сега да се казва,присъствие.Минало.Но,докато има такива като теб,живеещи в Бай Тошово време.Такива,който сееят само жлъч,огорчени и незнаещи кой са.Ще я има и омразата.

Добро утро.

А за твоята омраза, знаеш ли хич не ми дреме biggrin.gif Мрази си, оправдавай се с мен, както щеш, но не си позволявай да даваш насоки кой накъде да отива ... За да не ставаш смешна, не за друго....А по въпроса за това кой знае какъв е или не, погледни първо себе си ..... Недей дава оценки на другите ;) Тази теория която поддържаш съм я чувал ехее, преди още да можеш да пълзиш под масата като малка....

Тц тц тц.... Не бъркам народностите, нито расите Док, макар че те разбирам защо се нахвърляш да защитаваш слабата и неопитна Амбър :angry:

Такам, първо да съм казал че са отделна раса :speak: Я пак и отново попрочетет, казах че циганите не са към турците, както някои уважаеми колеги тука се изхвърлят като да не кажа какво на мокър пясък ...

Второ, съгласно нароилите се множество митове за арйсия произход на българите, казвам че циганите са по-близо до тях :help:

Трето, Док, преди да ми даваш коректив на мен, би ли опитал да дадеш акъл на дружките си да не говорят жлъчно глупости тука, а да четата и разбират ....

Относно препоръките ти за трудовете на Хитлер или мисленето на Ататюрк, няма нужда , мерси, интересувал съм се .....

А относно последното ти предупреждение, погледни първото ми изрченеие....

П.С Айде да дам линк аз, и то дори от материал за 5-ти клас....а обсъждането на расовите признаци ще оставя на вас....Материала е спорен

П.П.С И Докторе, един съвет, ако ще си защитаваш някоя фаворитка с голяма уста, поне можеш да кажеш защо го правиш.... Мисля че се знаем добре за да ми се репчиш по този начин заради шепа... довърши си сам........

П.П.П.С И темата е за расизма ако чета правилно...

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D1%81%D0%B0

http://www.signlanguage-bg.com/bg/speciali...uage/bg/068.htm

А за твоята омраза, знаеш ли хич не ми дреме biggrin.gif Мрази си, оправдавай се с мен, както щеш, но не си позволявай да даваш насоки кой накъде да отива ... За да не ставаш смешна, не за друго....

Абе не само това бъркаш ,ама нейсе. cool.gifКато те гледам как нападаш циганите,ми се струва че си точно от такъв произход. cool.gif

Редактирано от Нео (преглед на промените)

Абе не само това бъркаш ,ама нейсе. cool.gifКато те гледам как нападаш циганите,ми се струва че си точно от такъв произход. cool.gif

Явно гузната съвест на някои говори :angry: Аз да нападам циганите, напротив,изравнявам ги според арийската теория с българите cool.gif

Май ти се опита да ги причислиш към друга група доколкото си спомням :speak:

П.С Националистите в Бг които поддържат тази теория явно не са доволни от този извод , но какво да се прави, всяко нещо си има и плюсове и минуси ...

Добро утро.

Ти сигурно знаеш прапра...баба ти с кой си е лягала

Много си смешна

Мен не ме интересува каква ми е кръвта

Аз съм преди всичко Човек и Личност-доказала се

Плюс това обичам всички добри хора-независимо от цвят на кожата и религия

А на другите просто не им обръщам внимание

Добър ти ден

Тези,които подкрепят по някакъв начин расова омраза-в друг живот

ще се родят такива-цигани,негри и тем подобни...И правилно,за да видят какво е! sad.gif:angry:

ще се родят такива-цигани,негри и тем подобни...И правилно,за да видят какво е! sad.gif:ph34r:

Ако има прераждане, се надявам да стане точно така .... Но едва ли..... :help:

Явно гузната съвест на някои говори :lock: Аз да нападам циганите, напротив,изравнявам ги според арийската теория с българите cool.gif

Май ти се опита да ги причислиш към друга група доколкото си спомням :lock:

П.С Националистите в Бг които поддържат тази теория явно не са доволни от този извод , но какво да се прави, всяко нещо си има и плюсове и минуси ...

А с турците какво ще правим,те негри ли са?Или и тях ще изравниш?Като толкова не ти харесва тук-туркменистан те чака с бъклица и дрян . cool.gif

Ако има прераждане, се надявам да стане точно така .... Но едва ли..... :ph34r:

Само да не се изненадаш неприятно.... :help:

Чета и се мая колко много омраза има в хората.Не съм расистка,за мен е по-важен ЧОВЕКЪТ,няма значение какъв е турчин,циганин,нигериец....Имах една колежка в университета,която в много трудни за мен моменти ми е помагала и съм й много благодарна.Когато човек имам сърце,нищо друго не е от значение.

ще се родят такива-цигани,негри и тем подобни...И правилно,за да видят какво е! sad.gif:ph34r:

Явно не си имаш представа негрите какви расисти могат да са.И си имат оправдание за това даже. cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.