Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Расовата омраза.Вашето мнение ?

Featured Replies

Та... какво да ви кажа за расовата дискриминациа

Не смятам да говоря за еврей и др неща които не ни засягат по добре е да говорим за хората които ни заобикалят като циганите и турците. Та те.. турците в случая бих ги помолил да ни простят за унижението на което се подлагат те да живеят с нас. Мисля че след 500 години робство и безчинства, след краят на това робство поради зверскят гняв откъсват от на нашите родни земи югоисточна тракия за седмица избиват там наши санародници 100 000 на брой които по това време са около 15-20 % или повече от населението на БГ и от това ако не се лъжа е станало преди около 120-130 години. Турците и до днес са посрещани с голям ентусиазъм от нас както биха ни нарекли (тъпите) Българи с желание въпреки всичко те да се приобщат към нашето общество да се почустват равни спокойни сигурни да им дадем образование права родина и надежди да им простим преглътнем и гледаме напред. Докато младите хора недоволстват от това че някой от малцинство е откраднал кокошка е обидил сасед е осквернил паметник за да го издаде на вторични сурвини То същите тези неоправдани хора от малцинството днес борейки за правата си в даржавата и обществото в времето на развитите технологий в междонародната сигурност която се опитва да саздаде НАТО в 21 век когато се опитваме да им саздадем майчин уют нашата родна страна за да не са ни толкова обидени както до сега. Те сащите тези хора предоставят на техните беженци (Кюрдите) само смърт всеки които се установи че е такъв сигурно го убиват с камани или нещо подобно. Кюрдите в турция забравих точната бройка са или 200 000 или 2 000 000. Те нямат новини на Кюрдски нямат майчин език нямат свой министар нямат дом нямат право на живот. Но не са само Кюрдите остров-държава Кипар южно от Гърция 50-те години на 20 век се заселват огромно количество хора от турция търсещи там техните си права и майчин език и търсещи сметка на хората живеещи там 70-те години на 20 век турски военни части окупират острова и разделят го на две части като провазгласяват тяхната част за отделна държава и до ден днешен там от сблъсаци едните и другите са загинали над 100 000 души като общото население на остров Кипар сигурно няма 1 000 000. Подобна е садбата на нашите саседи на запад Югославия, Сърбия, Черна Гора, Косово и какви ли не още имена и държави страдат над няколко стотин години от османски и албански нашевственици та хората с права и свободи да имат каде да живеят да имат канализациа да имат болници заради страха от това че саседа в собствената им османска родина някой да не изнасили сина им и да му отреже главата и зарови някаде тарсейки техните права да бадат нахранени и осигурени през гладните месеци тарсейки безброй балами който да се муфтят за каквото и да било като се разревават правят скандали и сцени и нагушили се с права храна балами лажи и интриги въртят най добре гюбека и чалъма за това им е нуждна друга подобна държава като Кипар а именно Косово и околноста саздаване на коридор и права за изнасяне на наркотици и канал за пренасяне на органи от невинни и др хора които безследно изчезват за да може на др ден да има парички за ново джамбуре за да може НЯКОЙ хора да имат права и свободи сред тяхната мизерия нищета и беззаконие да се чустват по силни от другите но тези хора нямат нужда от кой знае какво те изобщо нямат нужда от морал чуство за вина да различават добро или лошо те единственно трябва да носят тяхната идея за абсолютна анархия носейки тяхната злоба с миризмата си чрез която се удушват един др готови за нови изтапления варху теб и твоите приятели гледайки ви до вчера с усмивка която и за следващите 1000 години би се радвала на подобен тип деяния докато старите ни майки и бащи баркат по кофите смачкани от тежкия живот примесен с подлоста на тези хора след като вече си им направил някаква услуга или добро дело. Така че Расова омраза трябва да има и повярвайте те това ще харесат и тогава ще ви уважават. Не се залагвайте че те са хора точно като вас те са мн по различни от нас те винаги ще ви излъжат имат ли повод или нужда ще го направят неволно това е тяхното изкуство на което те имат право

• Отговори 188
  • Прегледи 17,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

НЕ НА РАСОВАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ .....Единственото което мразя много са истинските цигани , и не защото са черни а защото тфа са супер ограничени хора , по супер прост начин се държат

Правят деца да им дават пари ор детски надбавки .....Тфа е най-голямата простотия .....

Обаче пък в интерес на истината най-добрия ми приятел е чернокож нямам нищо против тфа ...Първо щот е весел човек и разумен не е кат някой си мангал в някой цигански квартал вар цял ден кат разлепен афиш без да прави нищо смислено в живота си ....Тфа може да ви прозвучи като расизъм ама нали ви казах не съдя никои заради външен вид а по начина му на държание може би и малко излизам от темата ама се извинявам за това :rolleyes:

НЕ НА РАСОВАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ .....Единственото което мразя много са истинските цигани , и не защото са черни а защото тфа са супер ограничени хора , по супер прост начин се държат

Правят деца да им дават пари ор детски надбавки .....Тфа е най-голямата простотия .....

Обаче пък в интерес на истината най-добрия ми приятел е чернокож нямам нищо против тфа ...Първо щот е весел човек и разумен не е кат някой си мангал в някой цигански квартал вар цял ден кат разлепен афиш без да прави нищо смислено в живота си ....Тфа може да ви прозвучи като расизъм ама нали ви казах не съдя никои заради външен вид а по начина му на държание може би и малко излизам от темата ама се извинявам за това :rolleyes:

Еми хубаво тогава дай щото ти имаш един хубав човек да му прайме евала щото не са ебава с тебе ами с някой друг примерно

туи да не ги оправдава

точно това ни е проблема всички трябва да ги поставим под общ знаменател за сажаление както и те нас слагат така

точно тея които са виновни ще почнат да будят сажаление и скачат срещо някои дето им казва нещата в очите

та всички като ги строим няма 90% от нашите цигани да излизат на запад и да се изхранват само с джебчийство кражби и измами и да пращат всеки месец по 5000-20 000 Евро че плакатите да си сложат климатик на БМВ-то и да направят локален интернет в катуна

тука мн спорихте за фашистите те сащо са имали хубави хора и .. ако не знаете те са се отнасяли мн по добре с БГ от които и да било др нашественик

не че сам им сапричастен в заговора 6 000 000 изгубени намерени не ме интересува еди си каде ниакаде какъв хубав човек е имало СС или циганин не сам за истреблението на когото и да е но триабва жесток контрол и налагане на норми с които трябва да се саобразяват

Аз не деля хората по етнос или раса. Но усетя ли, че човекът отсреща е пълен с предразсъдъци, тогава се събуждат и моите.

Расовата омраза за мен е израз на ограничено мислене. Не мога по друг начин да си обясня лошо отношение към чернокожите в нашата страна. За това липсват и исторически, и всякакви други причини.

Етническата омраза обаче, за съжаление, е залегнала у всеки от нас. Както у всички балканци. По исторически причини. И продължава да бъде подхранвана с манипулативна цел. Историята е нещо, което трябва да познаваме, за да се учим от грешките. Но много хора продължават да живеят в миналото. Не говоря за тези, които го използват, за да манипулират. Нали това е целта им. Говоря за обикновенните хора като мен, объркани от пропаганди и конспирации. Оставете миналото на мира, живейте в настоящето.

По въпроса за нацистите. Разбира се, че е имало Холокоста. Друг е въпроса, че евреите ще изцедят и последната капка полза, като продължават да експлоатират тези безчинства.

А циганите ни наистина се нуждаят от интеграция. И знаете ли как я разбирам аз? Идва един циганин да си търси работа при мен и аз (тук е интеграцията) го наемам. Но видя ли, че не става за работата, му бия шута, както бих направила със всеки българин. Длъжни сме да им дадем шанс. Нищо друго. Оттам нататък законите на живота за всички са еднакви.

Пак се замислих вчера по повод националния празник. "България на три морета". Какви ли нашественици сме били ние, българите, когато сме завоювали нови територии?

Редактирано от milenaiv (преглед на промените)

Никакво съединение няма в България, българите сме бесни кучета, които с нищо не се оличаваме от турците или циганите. Все една и съща емоционална ненавиждаща мисловните процеси маса, която се самовъзпитава със всяко следващо поколение все по-успешно в мързел да мисли.

Аз не виждам разлика между българи, турци и цигани, не и докато живеят на балканите. Виж напуснат ли балканите на всички им идва акъла, но в България, всеки се държи като в детската градина.

Бийте се, колете се, мразете се, пожелавам ви все пак шанса да излезете да поработите малко вън от България, па белким станете човеци. Иначе тъпотията я има на всякъде, спор няма, но такива висини като на балканите ... сигурно е от времето, не знам, а може и от сушата. sad.gif Жалко все пак.

Редактирано от weselqk (преглед на промените)

Никакво съединение няма в България, българите сме бесни кучета, които с нищо не се оличаваме от турците или циганите. Все една и съща емоционална ненавиждаща мисловните процеси маса, която се самовъзпитава със всяко следващо поколение все по-успешно в мързел да мисли.

Аз не виждам разлика между българи, турци и цигани, не и докато живеят на балканите. Виж напуснат ли балканите на всички им идва акъла, но в България, всеки се държи като в детската градина.

Бийте се, колете се, мразете се, пожелавам ви все пак шанса да излезете да поработите малко вън от България, па белким станете човеци. Иначе тъпотията я има на всякъде, спор няма, но такива висини като на балканите ... сигурно е от времето, не знам, а може и от сушата. sad.gif Жалко все пак.

Знаеш,ли напълно съм съгласен с теб!

Знаеш,ли напълно съм съгласен с теб!

Merci, aз бих добавил: лет'с файт ол фъкин' прайд! :)

Малко неща са по-долни и коварни от гордостта. Уви, историята показа и доказа еднозначно, че там където изчезне бялата гордост веднага избуява черната. sad.gif

Ето защо трябва да сме НЕтолерантни към всякакви форми на фалшивото спокойствие, наречено гордост.

Редактирано от weselqk (преглед на промените)

..бла-бла-бла...

Така че Расова омраза трябва да има и повярвайте те това ще харесат и тогава ще ви уважават. Не се залагвайте че те са хора точно като вас те са мн по различни от нас те винаги ще ви излъжат имат ли повод или нужда ще го направят неволно това е тяхното изкуство на което те имат право

Ти за българин ли се имаш? Вземи се научи поне да пишеш на български и не забравяй, че в българския език има букви, като "ъ", "я", а не да се правиш на остроумен и дори да не можеш да напишеш КипЪр правилно. Има и още много примери, но ще се огранича само с този.

Ето това е ограниченото мислене. Щом някой е по-различен от теб (примерно е циганин или турчин) значи, че ще те излъже. Ти с коя глава мислиш? Вярно, че има цигани, които само лъжат, мамят, крадат и т.н., но това не значи, че всички са еднакви. Да не би да няма българи, които постоянно лъжат, мамят крадат и т.н.? Разбира се, че има. Но нали трябва да "оплюем" циганите и турците.

точно това ни е проблема всички трябва да ги поставим под общ знаменател за сажаление както и те нас слагат така

За "сАжаление" пак се изказваш неподготвен и по глупав начин...

Имах още за казване във връзка с това, което си изписал, ама реших да не се занимавам..безсмислено ми се вижда да наливам вода в кофа с пробито дъно. Просто, като се зачетох забелязах, че мисленето ти е доста ограничено и е тип "кон с капаци".

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

относно темата с евреите еми да наистина няма да е зле да прочетете 1-2 книги та да разберете за какво става въпрос в същност V_12 доста добре го каза. 6-милиона вие представятели си да са били избити толкова хора ..../семитските истроиии /еми не и аз не вярвам че са избити толкова хора само в концлагерите .Да не забряваме че еврете на сякаде се бутат с тази история и колко много е изтрадал народът им ... А всъщност знаетели че евреите са едни от наи богатите хора в света на него му даи само схеми с пари да мисли дори Джордж Буш е евреин и то не какъв баща му е 3ти-МАСОН (ако не се лъжа) също така и те разполагат с оръжие за масово унищожение което е толкова голямо че е построено на хълм : ohmy.gifО така и неможах да разбера унищожено ли е или си седи там готово ?!?!?! . А колкото до циганите ми.... да мразяги

Редактирано от extension (преглед на промените)

също така и те разполагат с оръжие за масово унищожение което е толкова голямо че е построено на хълм : ohmy.gifО така и неможах да разбера унищожено ли е или си седи там готово ?!?!?! . А колкото до циганите ми.... да мразяги
Не бива да мразиш циганите,те са родолюбиви и ще помогнат на България да избегне кризата в строителството свързана с изчерпването на пясъчните ни запасите като домъкнат сахарския пясък с което ще премахнат затрудненията на натовските танкове в тази географска област
http://forum.boinaslava.net/showthread.php?t=6414

Давам ви линк към тема във един форум. Тя не е моя, аз не влизам там, но днес случайно попаднах на тази статия и мисля, че няма да е зле да хвърлите един поглед на снимките. Разгледайте ги внимателно-това са снимки от едно ужасно време, изпълнено с расиъм и дискриминация, със насилие и омраза. След като разгледате снимките, затворете очи и си представете, че това се случва тук и сега- всички мразите и ненавиждате ромите и искате да ги премахнете. Не дай си Боже някой откачен човек дойде на власт (знаете кого визирам) и каже, че ще реши "проблема с ромите", ето така ще го реши. Замислете се-това ли искате, в такъв свят ли искате да живеете? Защото до това води омразата- до насилие и саморазправа. Никой нищо добро не е видял от омразата. Или пък предпочитате да не помните това и да оставите ужаса да се повтори? По-морални и съвестни ли ще бъдете, по-добри ли ще сте от тези на снимките? Мислите ли, че дискриминацията решава всички проблеми?

Виждал съм и по - смотани опити за "съчувствие" - " ако едикойси дойде на власт ...... знаете кого визирам....... " :P Жалко :)

ТОВА ЛИ СА БЕДНИТЕ ЖЕРТВИ ? Ай сиктер вече ставате банални ;)

И само за сведение на пътниците до саморазправа се стига когато няма еднакви закони за всички - тоест затварят се очите за някои хора с цел седене на власт :);)

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

Чекайте малко са, братя мой!

Прочетете книжката Холокоста-Измамата на XX век и после ми говорете за концлагерите (не съм я прочел до край, но барем разбрах за какво иде реч). Добре познавате американците, който "освободиха" (естествено като не броим МИЛИОНИТЕ жертви от бомбандировките над Германските градове) Германия от нацизма. В книжката се гласи, че всичко е разработка на американците-общо взето в концлагерите са умряли(не намерих по-подходяща дума) общо 2 милиона еврей и други човеци, а не както твърди Холивуд-6 милиона. Те направиха това просто, за да си измислят оправдание за техните зверства над Германските граждани и евентуално да осъдят главните личности на движението.А защо няма статия за съветските ГУЛАГ, в който до 1942 година са били "посещавани" от 2-3 милиона руснаци и еврей. Дам, другаря Сталин също е хвърлил око на еврейте и на тяхното богатство(спомняте си израза-всички до девето коляно...). Но стига толкова, че ще си навлека само ядове.

По въпроса-Аз принципно съм неутрален. Да, расовата омраза е лошо нещо, особено ако си се оказал на грешната барикада. Да, от горе може да изглежда жестоко. НО! Има едно но. Никой не обича когато се прибере вкъщи да види дома си разграбен, а компютъра му да се шири до ромската махала наблизо, никой не обича когато си ходи по улицата някой ром да му се изплюе в лицето, никой не обича ромската майка да има по 5-6 деца разхвърлени по различни социални домове и да взима по 200 лева детски надбавки, надали някой обича неговото дете да бъде лишено от надбавки, защото просто мама и тате взимат с 1 лев повече от социалния праг (моето семейство е така, родителите ми са лишени от надбавки заради прословутия лев....), никой не обича да ляга когато на двеста метра от него звучи музика, най-вече на Азис и други видни певци, никой не обича да се вози в градския транспорт, щом той трябва да дупчи билети, а Волфаджийте да си карат гратис, тъй като били братовчеди на контролыора от девето коляно... Никой не обича нали?

ПП) Просто исках да изкажа мнението си, не пропангандирам нацизъм, комунизъм или някакъв друг тоталитарен режим!

Така си е бе друго е да си седиш в вас някои да ти званне на званеца да отидеш и да отвориш да видищ дъщеряти която е на 17 год. и да ти каже "Тате, мамо вижте новият ми приятел казва се Хасан Ердинч Мухамед " каква ще бъде реакцията ви тогава ? Дали ще ви стане приятно ? ми не ... не мисля така всички обичаме до едно положение а започне ли се да се навлиза в личното ни пространство си променяма менението да някои ще каже че какво като е далечен роднина на някои които е казал на пра пра пра пра пра дядоми че няма право да бъде българин. Е все пак то си до мнението вече.

Така си е бе друго е да си седиш в вас някои да ти званне на званеца да отидеш и да отвориш да видищ дъщеряти която е на 17 год. и да ти каже "Тате, мамо вижте новият ми приятел казва се Хасан Ердинч Мухамед " каква ще бъде реакцията ви тогава ? Дали ще ви стане приятно ? ми не ... не мисля така всички обичаме до едно положение а започне ли се да се навлиза в личното ни пространство си променяма менението да някои ще каже че какво като е далечен роднина на някои които е казал на пра пра пра пра пра дядоми че няма право да бъде българин. Е все пак то си до мнението вече.
Ако сложиш едно Ph.d. отпред няма нищо лошо, примерът ти беше несполучлив над 30 мил. българи са с мюсолманско вероизповедание.
Не мразя никой-обичам всички добри хора

Независимо от цвят на кожата и раса

А на лошите просто не им обръщам внимание

;)

То лоши няма, всеки е добър за него си! ;)

А расизма не е много хубаво нещо, никой не избира с какъв цвят кожа ще се роди! :P

Чекайте малко са, братя мой!

Прочетете книжката Холокоста-Измамата на XX век и после ми говорете за концлагерите (не съм я прочел до край, но барем разбрах за какво иде реч). Добре познавате американците, който "освободиха" (естествено като не броим МИЛИОНИТЕ жертви от бомбандировките над Германските градове) Германия от нацизма. В книжката се гласи, че всичко е разработка на американците-общо взето в концлагерите са умряли(не намерих по-подходяща дума) общо 2 милиона еврей и други човеци, а не както твърди Холивуд-6 милиона. Те направиха това просто, за да си измислят оправдание за техните зверства над Германските граждани и евентуално да осъдят главните личности на движението.А защо няма статия за съветските ГУЛАГ, в който до 1942 година са били "посещавани" от 2-3 милиона руснаци и еврей. Дам, другаря Сталин също е хвърлил око на еврейте и на тяхното богатство(спомняте си израза-всички до девето коляно...). Но стига толкова, че ще си навлека само ядове.

По въпроса-Аз принципно съм неутрален. Да, расовата омраза е лошо нещо, особено ако си се оказал на грешната барикада. Да, от горе може да изглежда жестоко. НО! Има едно но. Никой не обича когато се прибере вкъщи да види дома си разграбен, а компютъра му да се шири до ромската махала наблизо, никой не обича когато си ходи по улицата някой ром да му се изплюе в лицето, никой не обича ромската майка да има по 5-6 деца разхвърлени по различни социални домове и да взима по 200 лева детски надбавки, надали някой обича неговото дете да бъде лишено от надбавки, защото просто мама и тате взимат с 1 лев повече от социалния праг (моето семейство е така, родителите ми са лишени от надбавки заради прословутия лев....), никой не обича да ляга когато на двеста метра от него звучи музика, най-вече на Азис и други видни певци, никой не обича да се вози в градския транспорт, щом той трябва да дупчи билети, а Волфаджийте да си карат гратис, тъй като били братовчеди на контролыора от девето коляно... Никой не обича нали?

ПП) Просто исках да изкажа мнението си, не пропангандирам нацизъм, комунизъм или някакъв друг тоталитарен режим!

Пич,пак повтарям,това което съм видял със собствените ми очи,никоя книжка не може да ми го докаже.Ок.Ще напиша и аз една книжка,как умопобъркания хитлер не е избил толкова хора а само 20 000.Сигурен съм,че тази книга ще стане бестселър.Просто някой хора които се кефят на извратения Фюрер,ги е срам от истината и за това вярват на такива книги.Лошото е че в 21-ви век расизмът и ксенофобията отново взимат връх.Аз имам едно мото"Който сее разделение,жъне омраза!"Пък и ми е чудно как авторите на въпросните книги са се сдобили с неуспорими доказателства за броя на жертвите,при положение,че нацистите са унищожили по-голямата част от документацията си за да не попадне тя в ръцете на съюзниците????

Редактирано от Anti_Nazi (преглед на промените)

относно темата с евреите еми да наистина няма да е зле да прочетете 1-2 книги та да разберете за какво става въпрос в същност V_12 доста добре го каза. 6-милиона вие представятели си да са били избити толкова хора ..../семитските истроиии /еми не и аз не вярвам че са избити толкова хора само в концлагерите .Да не забряваме че еврете на сякаде се бутат с тази история и колко много е изтрадал народът им ... А всъщност знаетели че евреите са едни от наи богатите хора в света на него му даи само схеми с пари да мисли дори Джордж Буш е евреин и то не какъв баща му е 3ти-МАСОН (ако не се лъжа) също така и те разполагат с оръжие за масово унищожение което е толкова голямо че е построено на хълм : ohmy.gifО така и неможах да разбера унищожено ли е или си седи там готово ?!?!?! . А колкото до циганите ми.... да мразяги

Само да вметна.... да ,представям си как се избиват 6 милиона души много лесно....

Само да ти напомня ако не знаеш че има и по-кървави конфликти в историята на света ни.... пример -Тайпинското възстание в Китай , там са загинали от глад и война над 70 милиона души...

Редактирано от Diin (преглед на промените)

От тея снимки от boinaslava си задавам въпросите:

Как може човешкия ум да падне на такова ниво?

Възможно ли е разума на един човек да допусне това?

Как може един зрял мъж да си намести в главата такава расова омраза?

За ромите---Никой няма да ни даде да извършим такова нещо!Ама никоя държава!Махнете,че няма да ни дадът,а и до воени удари може да се стигне!

Представете си Лагер на смърта с крематориуми,газови камери...и там да печем циганите.Това ще плъзне по целия свят!

Иначе и аз искам ромите да изчезнат,но не по тоя начин!

Редактирано от Амигоса (преглед на промените)

Несъм расист има добри роми , турци и всякви , но едно немога да приема. Какво е това нещо 500 години сме държани под турско робство как може цялото правителство да е пълно с турци , но не само пълно министъра е турчин. Е какво е това нещо 5 века са ни мачили , а ние какво пак си "даваме" газовете ;):P;)

Несъм расист има добри роми , турци и всякви , но едно немога да приема. Какво е това нещо 500 години сме държани под турско робство как може цялото правителство да е пълно с турци , но не само пълно министъра е турчин. Е какво е това нещо 5 века са ни мачили , а ние какво пак си "даваме" газовете mad.gif brick wall.gif no-no.gif

Да си чувал за пропорционално разпределение на властта... явно не... да си чувал за гражданска война, може би.....

Миналото си е минало, сегашното е сегашно.. да спомена ли че през тия 500 години е имало управници от български етнически прозиход .... да спомена ли че мнозинството велики везири на султана са били не етнически турци, а българи, руси, сърби, хървати, румънци и други....

Явно нищо не знаеш, нито проумяваш..... недей си блъска главата с мисли за които нямаш данни, няма да доведе до добро, освен до омраза въпреки че се изкарваш антирасист.........

Е какво разпределение на властта нали сме във България как ще дават власт на турци ... :angry:

То ако е така един ден ще завладеят държавата ... това ли искаш ...

Редактирано от d1dcho (преглед на промените)

Е какво разпределение на властта нали сме във България как ще дават власт на турци ... clap.gif

То ако е така един ден ще завладеят държавата ... това ли искаш ...

Обяснявам....

Във България освен българския етнос, има голяма част основно турски етнос, които по официални данни са към 9% от населението, но според неофициални са доста повече...

Предвид уроците на историята които показват недвусмислено какво се случва когато един етнос се опитва да учурпира и владее всички власти и структори, недавайки на друга да участва в тях... Пресни примери са тези при разпадането на бишва Югославия... Милошевич поска сръбския етнос да има главно участие в управлението на страната, но словени, хървати, босняци, и албанците в Сърбия не бяха съгласни.. стигна се до войни.....кървави войни, и накрая Сърбия загуби .....

При евентуален опит за това което ти искаш, ще стане същото, дори в по-големи размери може би, да не говоря че най-вероятно България ще загуби Североизточната и родопската част....

Това ли искаш???

Аз не, нищо че съм турчин.... колкото една държава е по-голяма толкова е по-силна.... а силата още Хан Кубрат е казал, идва от единството.... Затова забрави предразсъдъците си от миналото, и гледай бъдещето.... А кой ще управлява за в бъдеще, ще покаже населението....

Надявам се съм ясен..........

Затова вече съм съглсен и евала , че мислиш така макар и да си турчин :angry22: Но кажи ми не сме ли "дупедавци" :angry:

Затова вече съм съглсен и евала , че мислиш така макар и да си турчин wink.gif Но кажи ми не сме ли "дупедавци" smile.gif

Дупедавци да, но в друг смисъл.... А и не винаги това зависи от нас... силния в политктаа винаги притиска слабия, и слабия ако е страхлив, или подкупен играе по свирката му..... Ако не, следват шамари... и слабия няма как пак клеква... с цената на загуби дори..... Политиката е сложно нещо, не е толкова просто да кажеш тоз или онзи виновен, събитията се променят, ситуациите също, ако едно нещо е било добре преди 5 години, сега може да не е добре за нас..... така че, няма как, важното е да оцелееш, да просперираш, да се издигнеш малко по-малко, ако можеш..........в името на народа и населението на държавата... |Държавата съществува заради народа си, не защото сама по себе си е нещо.......

Важно е да се запази и малко достойнство, и не винаги да се кляка пред заплахи.....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.