Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Расовата омраза.Вашето мнение ?

Featured Replies

Докато ние се лаем те си крадат. Това отдавна трябваше да сте го осъзнали :speak:

• Отговори 188
  • Прегледи 17,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Казахте това което казахте господинчо ( а е господинчо като умалително на господин, защото сте по-малък от мен ), и то се вижда добре от всички....да превръщаме темата в политическа дискусия няма нужда, има си теми за политика.. и там ще ви докажа колко сте сляп и предубедено късоглед....Ставаше въпрос за вашите думи, за вашия пример за кражба на ток, както и да го погледнете и оправдавате.... и съответното ви оправдание за расова омраза....

Сега няма смисъл да ми мъкнете вода от десет кладенеца за да се оправдавате... Точно вие не ми говорете за законите на република България, знам ги по-добре от вас, както и Конституцията....

Това че етнически българи крадат главно от държавата, а обвиняват други етноси е факт, и прехвърлянето на вината е оправдание за вас да сте расист.. и националфашист...

Намесването на партии и политика е същия факт, оправдание за българския етнос, да имат някой друг виновен, за да го мразят, за да прехвърлят историческата си омраза към някого, независимо дали е така или не е така....

Извъртаниците си ги правете пред някой, пред когото ще минат.. ако не ви достига смелост да казвате истината, или сте заблуден като кон с капаци,какво изобщо сте тръгнали да спорите.....

П.С Ще чакам тема в раздел политика, з да видим кой на какви служби служи, и на чии интереси слугува....

Как ще е расист? За каква расова омраза говорите бре хора???Единствените представители на други раси в България са китайците и негрите.Доколкото ми е известно българи ,цигани и турци са от една раса.Да не забравяме арменците и евреите,ама те са друга бира.....Мен друго ми е интересно.Оставам с убеждението че турците са синеоки и русокоси?Щото поне половината от тия дето са в България са такива.Интересно ми е и в Турция ли е така или това е местна аномалия? cool.gif

интересни работи са ви в галвата на всичките маи

галвата??? Какво е това?Маи??? Кои са тия маи? cool.gif Моето мнение е че расовата омраза е тъпо нещо....И казах какви глупости се приказват по темата.Да включим и твоите,а? cool.gif

Как ще е расист? За каква расова омраза говорите бре хора???Единствените представители на други раси в България са китайците и негрите.Доколкото ми е известно българи ,цигани и турци са от една раса.Да не забравяме арменците и евреите,ама те са друга бира.....Мен друго ми е интересно.Оставам с убеждението че турците са синеоки и русокоси?Щото поне половината от тия дето са в България са такива.Интересно ми е и в Турция ли е така или това е местна аномалия? cool.gif

Ако беше се постарал да почетеш и научиш повече, а не толкова да си нахъсваш омразата, щеше да знеш че в Турция има точно такива руси и синеоки, живеят главно покрай черноморието..... викат им Лази ( наименование аналогично на българските шопи,капанци, средногорци и така нататък..., изразяваш фолклорен и говорен диалект, както и някои фенотипни особености, нормално предвид състава на народостите създали сегашния турски етнос)

Още въпроси да имаш.....

П.С Ако някой си мисли по навик че турците сме черни , грозни, ниски, монголоидни и незнам какво си още, нека си го избие от главата, в самата Турция ще срешнеш всякакви типове, тюркските племена не са били задължително еднакви по фенотип...., черкези, татари, кумани, кавказки тюрки и още доста, са се омешали, сплели, и създали това виждаш в Турция, и в Бг включително ....

П.П.С А за циганите, те са май приоритет на Бг :) Такива каквито ги познаваш, и такива каквито се кефят на мацките като теб ( ако не са мацки ги правят на мацки )

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Въобще не криете наглостта си г-н Дийн! Нямате никакво уважение към мнения, освен Вашето и тези, които го поддържат! Имате някой зад гърба си изглежда, или се ползувате от добри финансови възможности! И тъй като декларирате принадлежноста си към турският етнос, мога да предположа, че Сте свикнал, ние "гяурите" да навеждаме гръб и да си траем от Вашите издевателства! Няма да го бъде, "старче", както сам се определихте спрямо мен! Расова омраза точно Вие предизвиквате лично и нарочно, даже я употребявате! Аз на расова основа, никого не мразя! Мразя личности и маси от хора, които се обогатяват, или ги преференцират за сметка на моите права! Мразя и тези(властимащите), които осъществяват тази дискриминация, срещу части от българският народ в полза на други! Това че, дискриминирано е мнозинството(от етнически българи), в полза на малцинствени групи е факт! Разбира се има дискриминация и на бедни спрямо богати, но това е друга тема!

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи
Ок, да живее ГУЛАГ?!?!

Значи вижте сега- Младежите, които скъсаха българското знаме са в затвора (знаете за какво говоря). Но човекът, които защити трибагреника, днес обжалва ПРИСЪДАТА СИ! Аджеба, значи в тази държава се наказва да искаш да защитиш знамето си, независимо на каква цена. Е за каква държава говорим?! Друг пример- знаете Бургаския митничар, който обстреля 2ма турски бракониера и го ОСЪДИХА, защото защитава границата на Родината си?! Значи, просто държавата ни казва-"Не се борете за държавата си!". Вие знаете, какво има това, което написах, и расовата омраза.... Нали?

@haidukpicaso- в конституцията пише (или поне така мисля), че всеки гражданин има право да си изказва мнението. Във смисъл->не говоря за анархистите, които викат Heil Hitler без дори да знаят, коя година започва ВСВ. Говоря за умерените, който ще се аргументират защо примерно са нацисти\фашисти, да се аргументират защо са против циганите\турците и прочие. Надявам се да ми обясниш\отговориш на въпроса :P Лека!

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.
Към това 2.12 трябва да се допълни и неспазване на конституцията + тежки криминални деяния. тези които не искат да учат не мога да ги уважавам.

Aз съм расистка, и не го отричам.

повече няма да пиша, че ще земат да ме баннат ohmy.gif

Aз съм расистка, и не го отричам.

повече няма да пиша, че ще земат да ме баннат ohmy.gif

MistressLinda Обичам те.....(в добрия смисъл естествено ;) )

Аз също съм расист повече няма да пиша...

П.С. вместо да се запускаме да правим получителни въпроси кое за какво е да си го бяхме казали всичко от началото кои какъв е .

Редактирано от extension (преглед на промените)

"I have a dream..."

"Имам си една мечта..."

Мартин Лутър Кинг

Мечта, ЧЕРНИ и БЕЛИ, бембени и зелени ......ДА СА С РАВНИ ПРАВА и ДА СТОЯТ РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА!!! :ph34r:

Повече няма да пиша, макар, че темата е много дълга и неизчерпаема...., защото гледам повечето от вас НЕ са на това мнение и не ми се създават виртуални врагове!!!! cool.gif

"I have a dream..."

"Имам си една мечта..."

Мартин Лутър Кинг

Мечта, ЧЕРНИ и БЕЛИ, бембени и зелени ......ДА СА С РАВНИ ПРАВА и ДА СТОЯТ РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА!!! :question:

Повече няма да пиша, макар, че темата е много дълга и неизчерпаема...., защото гледам повечето от вас НЕ са на това мнение и не ми се създават виртуални врагове!!!! cool.gif

И това е единственото правилно... Браво на Лутър Кинг... И на Апостола- Левски , който казва почти същото но с други думи ...

Ако беше се постарал да почетеш и научиш повече, а не толкова да си нахъсваш омразата, щеше да знеш че в Турция има точно такива руси и синеоки, живеят главно покрай черноморието..... викат им Лази ( наименование аналогично на българските шопи,капанци, средногорци и така нататък..., изразяваш фолклорен и говорен диалект, както и някои фенотипни особености, нормално предвид състава на народостите създали сегашния турски етнос)

Още въпроси да имаш.....

П.С Ако някой си мисли по навик че турците сме черни , грозни, ниски, монголоидни и незнам какво си още, нека си го избие от главата, в самата Турция ще срешнеш всякакви типове, тюркските племена не са били задължително еднакви по фенотип...., черкези, татари, кумани, кавказки тюрки и още доста, са се омешали, сплели, и създали това виждаш в Турция, и в Бг включително ....

П.П.С А за циганите, те са май приоритет на Бг :lol6: Такива каквито ги познаваш, и такива каквито се кефят на мацките като теб ( ако не са мацки ги правят на мацки )

Де го чукаш де се пука?Пропуснал си да споменеш викингите и "славяните",че без тях наистина щяха да са само ниски и черни "турците".Та мацко,леко си се объркала в тоя случай,и пиши за напред България а не Бг.Щото иначе колкото и да ми цитираш Левски,няма да ти повярвам.

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Де го чукаш де се пука?Пропуснал си да споменеш викингите и "славяните",че без тях наистина щяха да са само ниски и черни "турците".Та мацко,леко си се объркала в тоя случай,и пиши за напред България а не Бг.Щото иначе колкото и да ми цитираш Левски,няма да ти повярвам.

Явно познанията ти за тюрките наистина са равни на предразсъдъците ти спрямо тях, че и викинги и славяни намеси , за да станели високи и бели , смешно е, ако не беше жалко Бг-еецо cool.gif

П.С Бг е съкратено на България, ако ти бърка в здравето имаш право да си го пишеш както желаеш...

А за Левски националисте, никой не те кара да ми вярваш, първо научи що за човек е бил, и какво е мислел и чувствал , и тогава ще поговорим....

Пък като се замислите малко-България е на кръстопът

Та кой не е минал-той не ни е ....

Никой не може да каже колко чиста му е кръвта-нали

biggrin.gif

Явно познанията ти за тюрките наистина са равни на предразсъдъците ти спрямо тях, че и викинги и славяни намеси , за да станели високи и бели , смешно е, ако не беше жалко Бг-еецо cool.gif

П.С Бг е съкратено на България, ако ти бърка в здравето имаш право да си го пишеш както желаеш...

А за Левски националисте, никой не те кара да ми вярваш, първо научи що за човек е бил, и какво е мислел и чувствал , и тогава ще поговорим....

О-о ,познанията ми за тюрките идват главно от туркините,които са много сладки и пекани мадами и се грижат активно за подобряването на фенотипа!И не съм бегеец,Джиинчо! cool.gif

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Коварна тема е тая

Винаги е почвала с бурен старт и е ..........завършвала с ...........тежки последствия

Коварна тема е тая

Винаги е почвала с бурен старт и е ..........завършвала с ...........тежки последствия

Тук, ще се съглася с теб...понеже съм на същото мнение!

http://forum.boinaslava.net/showthread.php?t=6414

Давам ви линк към тема във един форум. Тя не е моя, аз не влизам там, но днес случайно попаднах на тази статия и мисля, че няма да е зле да хвърлите един поглед на снимките. Разгледайте ги внимателно-това са снимки от едно ужасно време, изпълнено с расиъм и дискриминация, със насилие и омраза. След като разгледате снимките, затворете очи и си представете, че това се случва тук и сега- всички мразите и ненавиждате ромите и искате да ги премахнете. Не дай си Боже някой откачен човек дойде на власт (знаете кого визирам) и каже, че ще реши "проблема с ромите", ето така ще го реши. Замислете се-това ли искате, в такъв свят ли искате да живеете? Защото до това води омразата- до насилие и саморазправа. Никой нищо добро не е видял от омразата. Или пък предпочитате да не помните това и да оставите ужаса да се повтори? По-морални и съвестни ли ще бъдете, по-добри ли ще сте от тези на снимките? Мислите ли, че дискриминацията решава всички проблеми?

По принцип избиването на хора само защото на някой не му се нрави нещо е ужасна постъпка! Все пак не ние даваме живота, че да имаме право и да го отнемем!

А снимките са просто зверски!!!

О-о ,познанията ми за тюрките идват главно от туркините,които са много сладки и пекани мадами и се грижат активно за подобряването на фенотипа!И не съм бегеец,Джиинчо! cool.gif

Ами явно ставаме двама, аз пък се грижа за фенотипа на българския етнос ;) стара традиция, какво да се прави :angry: Но не съдя за всички само по тях Нейчо ....Хубави жени има навсякъде ако става дума....

Коварна тема е тая

Ти лично знаеш ли си родословното дърво

И до къде му стигат корените?

Не знаеш-а и не знам някой да знае

biggrin.gif

Та като не знаете с какво ви е мешана кръвта-не хвърляйте камъни по другите етноси

Да не се окаже че имате нещо общо с тях

Ти лично знаеш ли си родословното дърво

И до къде му стигат корените?

Не знаеш-а и не знам някой да знае

biggrin.gif

Та като не знаете с какво ви е мешана кръвта-не хвърляйте камъни по другите етноси

Да не се окаже че имате нещо общо с тях

Свали оборотите

Нищо не съм казал против етносите(някъде прочетели в този пост за категоризация , оценка или квалификация от моя страна за ....етносите

Дали си знам родословното дърво си е моя работа и нямам намерение да споделям родословният ми ...корен с теб

Твойто ....дърво пък изобщо не ме интересува

Прочети отново внимателно цитата ми в твоят пост и тогава реши дали става въпрос за омраза или обич, към някого и ....нещо

Не стреляй на халос

И моля те не чепкай и не се катери по моят ....родословен......корен(уверявам те - няма да му е приятно)

Желая ти лека вечер

Редактирано от Vladek (преглед на промените)

Ами явно ставаме двама, аз пък се грижа за фенотипа на българския етнос ;) стара традиция, какво да се прави ;) Но не съдя за всички само по тях Нейчо ....Хубави жени има навсякъде ако става дума....

Ами видя ли,нямаме за какво да спорим.Това казах още и с първия си пост,ама ти май четеш отгоре ,отгоре.... cool.gif

Ами видя ли,нямаме за какво да спорим.Това казах още и с първия си пост,ама ти май четеш отгоре ,отгоре.... cool.gif

Не чета отгоре отгоре, бъди сигурен, виждам кой какво казва :lock: И кой се мъчи да доказва нещо глупаво :rolleyes:

Не чета отгоре отгоре, бъди сигурен, виждам кой какво казва :lock: И кой се мъчи да доказва нещо глупаво :rolleyes:

Как ще е расист? За каква расова омраза говорите бре хора???Единствените представители на други раси в България са китайците и негрите.Доколкото ми е известно българи ,цигани и турци са от една раса.
Това ми е твърдението,посочи ми кое е глупавото? cool.gif
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.