Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Здравейте.Значи от днес имам един проблем с браузъра Google Chrome.Където и да вляза след 1-2 секунди всичко е на английски език.Като обновя страницата се оправя, но веднага след това пак става същото.На какво се дължи това и от къде мога да оправя проблема?Благодаря ви предварително.

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

В какъв смисъл всичко е на английски?

Българските сайтове (например този форум) на английски ли ги виждате?

Може ли да дадете скрийншотове?

Първо виж  дали не превеждаш страниците на английски от google translate  Настройки > Показване на разширени настройки > Настройки на език и въвеждане, там избираш Български !   

Първо виж  дали не превеждаш страниците на английски от google translate  Настройки > Показване на разширени настройки > Настройки на език и въвеждане, там избираш Български !   

Благодаря, стана, вече всичко е ОК. :)

/offtopic

За това не го харесвам този браузър - всичко гугалско е интегрирано в него, искаш или не искаш, и става някак си комерсиален, пък да не говорим за тежестта му.

Лисицата си идва чиста като сълза, но въпрос на вкус. :)

Редактирано от programings (преглед на промените)

Благодаря, стана, вече всичко е ОК. :)

За нищо, приятел...  Поздрави :-)  

/offtopic

За това не го харесвам този браузър - всичко гугалско е интегрирано в него, искаш или не искаш, и става някак си комерсиален, пък да не говорим за тежестта му.

Лисицата си идва чиста като сълза, но въпрос на вкус. :)

И аз мислих така до 2 месеца ! Преди бях със Годзила и да ти кажа върви много по-тежко от Гугъл Хром-а :-) 

Здравейте! Да не отварям нова тема, ще използвам тази. Ползвам предимно google chrome като браузер, но от известно време звука се чува само на предните колони - лява и десна при гледане на видео от youtube. Имам и друг браузер, който рядко използвам - maxthon3 и там като гледам някой видео клип от youtube звука се чува от всичките пет колони и от буфера. Забравих да кажа, че съм с колони genius 5.1. Дайте някакви идеи какъв може да е проблема.

Редактирано от chrisj (преглед на промените)

Някой с Chrome да има проблем с Windows Media Player Plugin-а? От няколко дни не ми работи, пробвах да го пренсталирам, но нямаше промяна. Свалих съм го оттук. Някакви идеи?

Ред. Оправи се от само себе си, странна работа. 

Редактирано от locke (преглед на промените)

при инсталация на uTorrent , в Google Chrome ми се лепна този туулбар :

Публикувано изображениеДеинсталирах uTorrent-а и туулбара . Рестартирах . Но туулбара в Chrome си стои и не мърда - няма махане . Не намерих и подходяща опция в Chrome .

Моля , някой ако знае как , да каже как да махна тази проклетия!

Благодаря!

Деинталирал си и uTorrent-a и Toolbara от Ad/Remove? Виж в настройките на Хром-а дали още стои като инсталирана добавка и я махни и от там.

Деинталирал си и uTorrent-a и Toolbara от Ad/Remove? Виж в настройките на Хром-а дали още стои като инсталирана добавка и я махни и от там.

Да ! От Add/Remove . Благодаря !

.....Изтрих и Хрома... :) ....

и го качих отново.....и друг uTorrent....и работат се оправи...

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

от тази сутрин се появи някакъв проблем с Google Chrome browser-а, където и да вляза , след 5-6 секунди ми изписва това : post-335097-0-34443300-1369036016_thumb.

Как мога да го оправя, дори и в страницата, където пише решения за този проблем, ми го изписва.

Здравейте!

Напоследък Chrome, започна да товари адски много!

post-316261-0-60828100-1369327545_thumb.

Това е положението при отворен 1 таб, а при 2-3 активни таба направо си забива... Пробвах и старите версии и същата работа.  Защо е така? Нормално ли е? Някой друг браузър да ми предложите... 

Не знам това дали е някакъв проблем, но ме дразни ужасно много...

Зависи какво приложение си отворил. Така като гледам всичко си е нормално.

Зависи какво приложение си отворил. Така като гледам всичко си е нормално.

И аз забелязвам подобно поведение. Дори при клипове от YouTube на fullscreen на процесора температурата отива на 80 градуса. Досега не е било така.

И аз забелязвам подобно поведение. Дори при клипове от YouTube на fullscreen на процесора температурата отива на 80 градуса. Досега не е било така.

Ако температурата ти скача на 80 градуса ще трябва да си направиш профилактика на компютъра ( продухване и почистване от прах, смяна на термопаста и пръскане с контактен спрей). 

Приложенията са Google Chrome и foobar. Преди не беше така... имам чувството, че след 5-6 години с тези нови версии на браузърите ще трябва 1 GB само за браузъра.

Приложенията са Google Chrome и foobar. Преди не беше така... имам чувството, че след 5-6 години с тези нови версии на браузърите ще трябва 1 GB само за браузъра.

Колко ти е рам паметта, та  е запълнена почти цялата?

Здравейте ! Преди 2 седмици се наложи преинсталация и смяна на ОС / не знам дали има общо с проблема/. Допреди това Хрома като го отворех и ми излизаха осемте таба с най - посещаваните страници, а сега ми излиза началната страница. Чак като го отворя втори път излизат най - посещаваните страници. Как да върна старото положение ?

Здравейте ! Преди 2 седмици се наложи преинсталация и смяна на ОС / не знам дали има общо с проблема/. Допреди това Хрома като го отворех и ми излизаха осемте таба с най - посещаваните страници, а сега ми излиза началната страница. Чак като го отворя втори път излизат най - посещаваните страници. Как да върна старото положение ?

Ами във настройките, сложи отметка тук:

http://prikachi.com/images.php?images/550/6148550A.jpg

След това кликни най от долу на това заграденото:

http://prikachi.com/images.php?images/555/6148555j.jpg

ba4o_kiro64, много благодаря за помощта. Стана както трябва. Аз уж отдавна го ползвам, ама не можах да се оправя с това затруднение.

Здравейте как да си направя например google.bg да ми е начална страница като си отворя браузъра Chrome? 

Мерси предварително :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.