Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

А по принцип,какво е зададено за начална страница? Имате ли интернет на браузъра?

Опитайте преинсталация на браузъра,като преди това пуснете и една почистваща програма,например CCleaner.

За начална е за дадена Google,проблема само там никъде другаде.Да,има.

Преинсталирах го и пак същата работа след един ден.Пускал съм и пак нищо.

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 448,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

А с другите браузъри подобни проблеми имате ли?

Възможно е да има някое вирусче.Може би ще е добре да посетите антивирусният отдел във форума.

А с другите браузъри подобни проблеми имате ли?

Възможно е да има някое вирусче.Може би ще е добре да посетите антивирусният отдел във форума.

Ми не съм пробвал с други,използвам си само Chrome :D Ама колкото и да е добър тоя Chrome мисля да си инсталвам Firefox вече :D Но не мисля,че това е вирус,мисля,че липсва няква програмка за това да се пусне.

Редактирано от KaldataX (преглед на промените)

Програма,настройка,друга програма,която ограничава,всичко е възможно.Някоя защитна стена може да е включена, или пък антивирусната ви блокира нещо.Сложете друг браузър и кажете дали пак така става.Минете и през антивирусните.

Защо не опиташ да замениш chrome с chromium. Няма да усетиш разлика. Същия интерфейс, същата функционалност, но по - малко проблеми и бъгове.

Инсталирах си Firefox,ама сега като цъкна нов подпрозорец ми излиза някав Delta Search.Как да сменя на Firefox какво да е нов подпрозорец?А и как също се махат приставки има само активиране,няма изтриване?

Редактирано от KaldataX (преглед на промените)

От антивирусния отдел на форума ще ти помогнат да разкараш тая зараза DELTA SEARCH.

Интересите ви са компютри,а не знаете как да инсталирате програми....

Трябвало е да следите какво ви излиза в прозорците при инсталацията,за да махнете съответните отметки.Точно така браузърите се препълват с ненужни неща.Можете да промените търсещата машина от настройките на браузъра,горе вляво.

Интересите ви са компютри,а не знаете как да инсталирате програми....

Трябвало е да следите какво ви излиза в прозорците при инсталацията,за да махнете съответните отметки.Точно така браузърите се препълват с ненужни неща.Можете да промените търсещата машина от настройките на браузъра,горе вляво.

Първо в инсталирането нямаше нищо такова!Второ в настройките не може да се смени.Тая Firefox е ужасна,Chrome беше 100 пъти по-добър.

Да ви кажа,всичките браузъри са еднакви.Така или иначе,Делта Сърч е допълнителна програма,която идва при инсталирането на някоя конкретна програма.За жалост много от потребителите не обръщат внимание при инсталирането и съответно се накичват с какви ли не допълнителни неща,в повечето случаи абсолютно ненужни.Имате два варианта.Или търсите в Гугъл как се премахва ДС,или отивайте при антивирусниците тук и действайте.

Първо в инсталирането нямаше нищо такова!Второ в настройките не може да се смени.Тая Firefox е ужасна,Chrome беше 100 пъти по-добър.

Не са узасни браузърите ами отиди в раздела за вируси.Колегите от HJT Team ще ти помогнат да си изчистиш компютъра от вируси.

Имам 2 проблема с Chrome откакто си преинсталирах компа.

Единият е, че когато вляза в google account-а не се синхронизира (пробвах няколко пъти, изчаквах нищо)

Другият ми проблем е, че долу на task bar-а е pin-нат, а винаги се появява нов в края. Не успях много добре да го обясня, но надявам се от скрийншота ще се разбере :)

Преинсталирайте браузъра,като преди това почистете кеша и регистрите му.

Възможно е и новата ОС да е омазана по някакъв начин.

здравейте,знам че въпроса ми е супер глупав..но ще го задам..

..свалях програмата Пикаса и без да разбера съм сменила началната страница на Гугъл хром с друга йероглифна,която е пак търсачка ,но не ми харесва..

..как да направя на Хрома началната...

..свалях програмата Пикаса и без да разбера съм сменила началната страница на Гугъл хром с друга йероглифна,която е пак търсачка ,но не ми харесва..

пробва ли да преинсталираш хрома ??

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

пробва ли да преинсталираш хрома ??

Доста радикално решение предлагаш.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Я пак?

Не, това е дребна настройка, стига да знаеш къде да пипнеш.

Да , но понякога ти е начална страница , а в настройките не показва ( че е начална... )

да,дребна настройка е,но аз съм аматьор и не смея да пипам основни неща да  не прецакам други..)

Как да си настроя, когато искам да пусна хрома, да ми излизат табовете като начална страница.? Както е на операта.?

Премахнах хроме и после ми показа грешка 0x0000018 има ли решение проблема изчистих с CCleaneri пак същото  снимка ТУК Благодарско предварително.

Как да си настроя, когато искам да пусна хрома, да ми излизат табовете като начална страница.? Както е на операта.?

Настройки 

При стартиране маркираш : Да се отваря нов раздел в браузъра

Редактирано от dadi_27 (преглед на промените)

Настройки 

При стартиране маркираш : Да се отваря нов раздел в браузъра

Искам да кажа, че искам така да са ми табовете.

Публикувано изображение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.