Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Малкия стар войник, това разширение май прилича https://chrome.google.com/webstore/detail/foxtab-speed-dial/fcoecifcadmambfikillppkoafmgachp?hl=bg

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Малкия стар войник, това разширение май прилича https://chrome.google.com/webstore/detail/foxtab-speed-dial/fcoecifcadmambfikillppkoafmgachp?hl=bg

Да даваш на ляво ТУК и това го има в хроме не ти трябва  допълнително  освен ако не решиш да си я добавиш тази приставка 

Редактирано от dadi_27 (преглед на промените)

според мен човекът пита за фаворитите си как да излизат като  начална страница.

Тогава ще трябва във настройките да е маркирано това.

http://prikachi.com/images.php?images/517/6410517z.jpg

Първо-лаптоп Dell N7110, win7 ultimate x64. Второ-всичко започна преди два дни-лаптопът беше работил цяла нощ, както много други пъти, но както се случва през ден два-от прегряване започва да лагва, и го изключих директно от копчето. После като го пуснах не тръгваше...даваше ми рекомендед startup repair, който оставих 10-12 часа, но накря ми каза че не може да го фиксне автоматично. Влязох в командния прозорец и дадох: chkdsk /r След още 10тина часа, даде че е фикснало някакви Bad cluster-и и пр. и след рестарт най-накрая тръгна уиндоуса. Сега пиша от него, всичко си работи но доста програми дават грешка: Например - Chrome, при отваряне на сайтове като google и facebook, ми дава: Invalid server certificate. С Интернет експлорер няма проблем с никой сайт. четох доста в гугъл че и при други хора го има, и повечето го оправят с изтриване на кеша и ъпдейт до най-новата версия на Хром. Е при мен обаче, като дам в Хром About, за да дам ъпдейт, ми дава там грешка че не може да провери за нова версия. Като я сваля от сайта им, то нали е само програмка която допълнително сваля инсталационните файлове-е тя ми дава грешка че не е успя да свали. Намерих офлайн инсталатор на последната версия-дава ми unknown unstaller error. Най-новия ИЕ също не ще.  

Първо-лаптоп Dell N7110, win7 ultimate x64. Второ-всичко започна преди два дни-лаптопът беше работил цяла нощ, както много други пъти, но както се случва през ден два-от прегряване започва да лагва, и го изключих директно от копчето. После като го пуснах не тръгваше...даваше ми рекомендед startup repair, който оставих 10-12 часа, но накря ми каза че не може да го фиксне автоматично. Влязох в командния прозорец и дадох: chkdsk /r След още 10тина часа, даде че е фикснало някакви Bad cluster-и и пр. и след рестарт най-накрая тръгна уиндоуса. Сега пиша от него, всичко си работи но доста програми дават грешка: Например - Chrome, при отваряне на сайтове като google и facebook, ми дава: Invalid server certificate. С Интернет експлорер няма проблем с никой сайт. четох доста в гугъл че и при други хора го има, и повечето го оправят с изтриване на кеша и ъпдейт до най-новата версия на Хром. Е при мен обаче, като дам в Хром About, за да дам ъпдейт, ми дава там грешка че не може да провери за нова версия. Като я сваля от сайта им, то нали е само програмка която допълнително сваля инсталационните файлове-е тя ми дава грешка че не е успя да свали. Намерих офлайн инсталатор на последната версия-дава ми unknown unstaller error. Най-новия ИЕ също не ще.  

виж си датата и часа да не са 1999 или по стара година

Щом прегрява или  вирус или или неправилно сложена 64 бит система вместо 32 86

вижте раздела http://www.kaldata.com/forums/topic/132819-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B5-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8F-%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0/

и протата на калдата.ком ще ви избавят от испържване на процесора или може би уина който сте сложили е с вируси не споменавате нищо за операционната система легална нелегална торентска самоделка ли е разяснете моля за да помогнете на колегите така че и те да ви помогнат моето мнение е че компа ви ще си почине като му сложите уиндоус екс пи  но първо дайте информация и колегите ще ви насочат и да не заб равим късмет

уиндоуса е слаган много отдавна и досега без проблеми. Уиндоуса е 64ГБ т.к. имам 6ГБ рам, и ако сложа 32битова няма да ги разпознава. Свалян е от замунда, и не съм имал проблме.

Пуснах днес аваста с последен ъпдейт, намери някакви файлове (по папки като гледах нямаше в Уиндоус, в Систем и пр.) и ги премести под карантина ли както се води. Загрява защото го държа много по меки материи и има насъбрани влакна по вентилаторите и като работи на по-високи обороти прегрява по-лесно. Стария ми делл беше така и като го закарах да го чистят излезна една топка влакна. И спря да прегрява. В случая не търся как да оправя прегряването, а това със сертификатите, криптографиите и неискащите да се инсталират програми и ъпдейти.

Редактирано от guiltybydesign (преглед на промените)

Сега пуснах и microsoft security essentials, после malware bytes и накрая ще пусна CC cleaner...

1. има ли смисъл да ги пускам изобщо или направо да форматирам уиндоуса

2. има ли възможност някоя от тия програми да открие нещо по критично важни файлове и вместо да го фиксне, направо да го изтрие и после да не мога да подкарам уиндоуса?

Здравейте, може и да е писано но не видях искам да попитам как да си направя така, че в адресната лента да не се показват посетените сайтове както е в мозилата?

• 2 седмици по-късно...

Става дума за ето тези списъци със запаметени използвани потребителски имена: Публикувано изображение

Преди можех да трия от тях просто като натисна 'Del' или с десен бутон с мишката доколкото помня. Сега с никой от двата варианта не става нищо. Някой знае ли защо може да е така?

Изведнъж ми се получи така,че като въведа текст в Adress bar-a на Google Chrome буквите са по-големи от попринцип размера,който си бяха,моля ви помогнете ми,откъде да си оправя размера?

• 3 седмици по-късно...

Не ти трябва приложение - Управление на няколко потребители в Chrome  . На линка виж редактиране, изтриване и превключване към друг потребител (кликни в/у тях).
Създаваш профил и когато искаш да го смениш, просто натисни горе в ляво или (Ctrl+Shift+M) и избери втория

Публикувано изображение

Редактирано от angel* (преглед на промените)

Не ти трябва приложение - Управление на няколко потребители в Chrome  . На линка виж редактиране, изтриване и превключване към друг потребител (кликни в/у тях).

Създаваш профил и когато искаш да го смениш, просто натисни горе в ляво или (Ctrl+Shift+M) и избери втория

Публикувано изображение

Благодарско. :wink12:

Новата функция  за гласови команди в Хрома бачка перфектно на български .

Предполагам, трябва да си ти е на български целия Хром или? Това в настройките ли е или е с плъгин? 

Здравейте,от скоро почна да ми прави проблеми ,този браузър.Клиповете в YouTube секат-звука,но не сече така като че ли ми е слаба машината,а тя и си е ,но преди това HD клипове поне на 720p ,нямах проблем. Ако клипът е споделен в фейсбук,и го пусна от там,не сече,като вляза от друг браузър,пак не сече,само от Google Chrome.

И другото нещо,постоянно когато търся в Google ми излиза това.

http://prikachi.com/images/715/6552715R.jpg

Здравейте,от скоро почна да ми прави проблеми ,този браузър.Клиповете в YouTube секат-звука,но не сече така като че ли ми е слаба машината,а тя и си е ,но преди това HD клипове поне на 720p ,нямах проблем. Ако клипът е споделен в фейсбук,и го пусна от там,не сече,като вляза от друг браузър,пак не сече,само от Google Chrome.

И другото нещо,постоянно когато търся в Google ми излиза това.

http://prikachi.com/images/715/6552715R.jpg

С коя версия на флаша сте? Опитайте се да преинсталирате само него. Ако проблема остане тогава целият хром.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.