Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

не съм с Хром -

"To try the experimental new tab page, paste this in Chrome's address bar: , use Ctrl+F to search for "Enable Instant Extended API" and click "Enabled" in the drop-down below "Enable Instant Extended API". Then click "Relaunch now" at the bottom of the page to restart Chrome. To disable this feature, use the same instructions, but click "Disabled" instead of "Enabled"."

това го видях в нета,не знам дали действа.

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Здравейте, бях в Facebook и след това затворих Google Chrome, след като го пуснах и се опитам да влезна в Facebook ми дава това : http://prikachi.com/images.php?images/217/6600217y.png Само с този сайт е така ... Пробвах да рестартирам рутера ... Не става ... Някакви идеи ? 

Не е лош но  все пак е нов,често се бъгва  като вървят клиповете е не е както беше в началото но още му трябва да се изпипа.Неговите клонинги  Comodo Dragon и coolnovo са доста приемлив вариант особено  с комодо няма  никакви проблеми дори е по  бързичък и то доста .За  Операта хубав е бил  за времето си но сега  изостава вече  минава на двигателя на хрома. Та всеки да пробва  всичките и който му  харесва и върши работа  с него да си е.Ще видим Хромчето  нов двигател ще има  големи приказки ще видим

Здравейте. Имам проблем. Когато вляза в Youtube и пусна някое клипче на 1080p Google Chrome започва да много да лагва. Някой да знае от какво може да е? С другите браузъри го няма този проблем.

На следващата страница, горе във дясно пише подробности.Натисни на плюсчето.

Деактивирай това:

http://prikachi.com/images.php?images/597/6600597C.jpg

Пробвай някой клип.

ПП: Вече за кой път редактирам, и винаги първото изречение ми изчезва.

Там пише, да напишеш във адресната лента на хрома това.

http://prikachi.com/images.php?images/601/6600601T.jpg

Редактирано от ba4o_kiro64 (преглед на промените)

Колеги и колежки, 2 дни упорито се боря да намеря решение ама уви ;( Как да си отварям наскоро затворените раздели, ама не един по един от менюто "история". То новото меню "наскоро затворени" си е баш "история". Ако се сещате предишната версия имаше в тази опция шанса да възстановиш по много затворени раздели наведнъж, което сега го няма !! А аз често го ползвам и сега ми е мноооого куцо :( 

Значи от вчера започнаха да ми излизат тези 2 черти на екрана като съм в фейсбук и отворя примерно лентата с известия или съобщения и се появяват(през Google Chrome). Това се случва само като съм в фейсбук на други сайтове няма такъв проблем май не е от матрицата на лаптопа проблема, защото като натисна Ctrl + F5 и изчезват и като поразцъкам малко пак в фейсбук пак се появяват. Влизам през интернет експлоерер в фейсбук там няма такъв проблем. Дадох всичко да се изчисти за последните 4 седмици на Google chrome бисквитки алабала.. Кажете какво да правя да я преинсталирам ли програмата или ддз..

Иначе съм с лаптоп Тошиба А300

Проблемните чертички съм обозначил с 2 зелени стрелки.

post-340047-0-29636600-1380377710_thumb.

Редактирано от shizzaw (преглед на промените)

И аз имам такава лента само, че на логото. Проблема е само на Chrome, на Мозила и на IE10 такива черти няма.

Значи да не се притеснявам за матрицата на лаптопа ми не е само проблем при мен. Чудя се дали да я преинсталирам направо наново програмата..  :tongue2:  може и да се оправи..

Как да направя google chrome да отваря стараницата за търсене .В момента ми отваря  така

Публикувано изображение

А аз искам да е така както си ми беше преди 

Публикувано изображение

Редактирано от smurfavr (преглед на промените)

Искам когато отваря хроме  с последните ми страници които съм ползвал и реша да отворя още една страница тя да ми се отваря  на гоогле търсачката както е на втората снимка 

Редактирано от smurfavr (преглед на промените)

Влизаш в настройки и от тук променяш началната страница с google.bg Публикувано изображение

Искам като затворя браузера и после го отворя да си ми отваря с последните  затворени страници и като отворя нова страница до тях да ми е на гоогле търсачката.Така както си  казал не става.Преди ми беше така както искам,но за да стане така или съм натиснал нещо по настройките или е от обновленията на гоогле .

Еми дай в настройките продължаване от където съм прекъснал .А на бутона за начална страница сложи google.bg .

Taka ,като си отворил страници и ,като кликнеш на бутона за начална ,ще ти отваря до страниците търсачката в нов таб.

Така искам ,но не като натисна бутона за начална страница а до страниците които съм отворил  има едно бутонче което като го натисна и ми отваря директно нова страница.Сега като го натисна и ми отваря страницата на гоогле но ми дава да търся по глас  и има едно микрофонче  в полето а на първата снимка се вижда,че има и клавиатура

Значи от вчера започнаха да ми излизат тези 2 черти на екрана като съм в фейсбук и отворя примерно лентата с известия или съобщения и се появяват(през Google Chrome). Това се случва само като съм в фейсбук на други сайтове няма такъв проблем май не е от матрицата на лаптопа проблема, защото като натисна Ctrl + F5 и изчезват и като поразцъкам малко пак в фейсбук пак се появяват. Влизам през интернет експлоерер в фейсбук там няма такъв проблем. Дадох всичко да се изчисти за последните 4 седмици на Google chrome бисквитки алабала.. Кажете какво да правя да я преинсталирам ли програмата или ддз..

Иначе съм с лаптоп Тошиба А300

Проблемните чертички съм обозначил с 2 зелени стрелки.

май го оправиха този проблем с чертичките..  :D  вече не ми се появяват..

Моля някой да ме светне в далаверата как да изключа автоматичните Update  има някаква тема(http://bg-apple.com/macos/item/250-%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%8A%D0%BF%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%82%D0%B8-%D0%B2-google-chrome) тук но много не ми е ясен номера на китайката :D

Моля някой да ме светне в далаверата как да изключа автоматичните Update  има някаква тема(http://bg-apple.com/macos/item/250-%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%8A%D0%BF%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%82%D0%B8-%D0%B2-google-chrome) тук но много не ми е ясен номера на китайката :D

Предполагам че не искаш хрома автоматично да не се ъпдейтва.

Ако е така влез във сервизите.Там има два на Хрома.Дай ги да са на Disble

Здравейте!

Браузерът ми по подразбиране е Google Hrome. При обновяване към новата версия ми изчезна лентата за навигация в която се намира Google преводача, картите Google+ и други. По долу ще приложа снимка. Използвам я много често и искам да си я има към началната страница. Подскажете моля, как да се справя с този проблем. Предварително благодаря за разясненията.

Лентата при мен е в черен цвят, ако е важно.

Благодарности на модератора, преместил темата ми на нужното място. От бързина, не съобразих, че има раздел за Google.Извинявам се!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Здравейте!

Браузерът ми по подразбиране е Google Hrome. При обновяване към новата версия ми изчезна лентата за навигация в която се намира Google преводача, картите Google+ и други. По долу ще приложа снимка. Използвам я много често и искам да си я има към началната страница. Подскажете моля, как да се справя с този проблем. Предварително благодаря за разясненията.

Лентата при мен е в черен цвят, ако е важно.

Благодарности на модератора, преместил темата ми на нужното място. От бързина, не съобразих, че има раздел за Google.Извинявам се!

Аз пък си помислих, че си ме баннал, докато пишех и ми забрани да правя коментари.  И при опера е така, явно е нова визия

Публикувано изображение

Редактирано от bluelight (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.