Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Жив и здрав, незнаех за тази опция ! Благодаря !!!

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Проблем с флаш видео. Може ли някой да пробва клипа в тази страница - http://news.ibox.bg/news/id_289524799 при мен видеото не тръгва нито в хром, нито в мозила.

Проблем с флаш видео. Може ли някой да пробва клипа в тази страница - http://news.ibox.bg/news/id_289524799 при мен видеото не тръгва нито в хром, нито в мозила.

Тръгва си и със двата браузъра без проблемно.

Имам малко проблемче!!

Но е от уиндолса!!!

Аз съм с Windows Service Pack 3

А проблема, не е чак толкова голям, просто много не дразни да го виждам и до някъде ми пречи

Кога отворя Google Chrome или Opera най отгоре където са прозорците ми излиза една лента, която стой отпред и не мога да си сменям прозорците трябва да използвам хоткейс, за да ги сменям!!!

Ако някой знае как да го махне моля да ми помогне!!

Снимки на проблема!!

В Google Chrome

В Opera

П.С.

Но най-интересното, е че в Mozilla Firefox нямам този проблем, но аз не я използвам, защото не ми харесва като браузър!!!

Редактирано от Roclz (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте! Имам следният проблем:

когато реша да пусна някое клипче от youtube в браузъра се усеща едно накъсване, без значение дали е 360p или 1080p.

Сигурен съм, че е от Google Chrome понеже този лаг го няма в IE11. Пробвах да сложа отделен Flash player, като спрях този вградения, но без успех. Остана си същото..

На някой от версийте на google chrome се получава този проблем. Пробвай с друга версия. Откакто се появи този проблем минах на Mozilla Firefox.

На някой от версийте на google chrome се получава този проблем. Пробвай с друга версия. Откакто се появи този проблем минах на Mozilla Firefox.

Аз обмислям да мина към IE11, нещо започна да ми допада.. :)

Изчистете кеша на браузъра.Каква е конфигурацията ви?

Лаптопа е тъкмо след преинсталация, задари този проблем и все още го има.

i5-3210m с вградена видео HD4000, 8GB RAM, SSD.

До скоро този проблем го нямаше..

Редактирано от Nikolay Penchev (преглед на промените)

Опитайте друга версия на браузъра.Надявам се,самият браузър не е накичен с множество тулбарове и други подобни.

Здравейте

От известно време Google Chrom-a започна да забива и реших да се върна към Firefox.

Когато изпиша дадена страница в IE или Firefox - не зарежда..  

във Firefox ми изписва:

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
    If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
    If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

в IE... нещо подобно.

От какво може да е това ?

Коя е ОС?

И със коя анти вирусна си?

Сканирано ли е скоро за вируси, и със коя програма?

Моля ви, помощ! :D

Google Chrome нещо ми откача, когато работя с Tumblr. :(

Когато искам да reblog-на нещо ми дава грешка, ето:

Публикувано изображение

Като кликна на click here излиза това:

Публикувано изображение

И отново на click here:

Публикувано изображение

Този файл съм го прикачила. 

Моля ви, помогнете ми!!!!!!! :) :) :)

3b15_appcompat.txt

Здравейте,уважаеми съфорумци.Имам следният проблем.Отскоро почнах да влизам в сайта "Планинарски форум".Когато съм в заглавната страница,виждам я на цял екран,както съм задал да бъде.Но когато отворя някой раздел или конкретна тема,страницата излиза извън границите на монитора и се налага да ползвам плъзгача,за да прочета нещо.

Ето така е на заглавната страница http://dox.bg/files/dw?a=5ca434ea7e

А така е на някоя тема... http://dox.bg/files/dw?a=9db2adb2dd

С браузъра IE нямам подобен проблем.Какво мога да направя?Благодаря.

Здравейте,уважаеми съфорумци.Имам следният проблем.Отскоро почнах да влизам в сайта "Планинарски форум".Когато съм в заглавната страница,виждам я на цял екран,както съм задал да бъде.Но когато отворя някой раздел или конкретна тема,страницата излиза извън границите на монитора и се налага да ползвам плъзгача,за да прочета нещо.

Ето така е на заглавната страница http://dox.bg/files/dw?a=5ca434ea7e

А така е на някоя тема... http://dox.bg/files/dw?a=9db2adb2dd

С браузъра IE нямам подобен проблем.Какво мога да направя?Благодаря.

Когато си във някоя тема, поглеждал ли си мащаба на колко процента е тогава?

Когато си във някоя тема, поглеждал ли си мащаба на колко процента е тогава?

Задал съм всички страници да са на 125 % .И така е и в отделните теми там.

Задал съм всички страници да са на 125 % .И така е и в отделните теми там.

Но 125% си е доста.Нормално е всичко да е увеличено.

А най вероятно на началната страница не е зададено и по подразбиране стои на 100%

Не е точно така.Ако отворя някоя тема,трябва да я направя на 75 %,за да се побере в монитора.Но пък шрифта става доста ситен тогава.Сега обаче забелязах нещо странно.В темите,в които съм изразявал някакво мнение,страницата е разтегната.Ако отворя тема,в която не съм писал,всичко е наред.

п.п.Това,което съм описал тук,касае само и единствено форума,в който влизам.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Не е точно така.Ако отворя някоя тема,трябва да я направя на 75 %,за да се побере в монитора.Но пък шрифта става доста ситен тогава.Сега обаче забелязах нещо странно.В темите,в които съм изразявал някакво мнение,страницата е разтегната.Ако отворя тема,в която не съм писал,всичко е наред.

Възможно е да е проблем със самият браузър.

При мен по подразбиране си стои на 100%. ако вляза във подтема и я направя да е 125% то само тя се запаметява така.

Колкото пъти да отворя браузъра и вляза там винаги началната страница седи на 100% а подтемата на 125%, така както съм я задал.

при опит за инсталация на хром > http://prntscr.com/2b2r8b помогнете

И операционната система е? И като администратор ли го инсталирате?

Виж и аз имах същия проблем на XP, преди няколко часа инсталирах Chrome със тази програмка : Pach My PC :) Успех :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.