Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Здравейте! От два дни, когато явно хром ми се е ъпдейтнал с последната си версия (Version 33.0.1750.117 m), започна да използва повече РАМ, когато си пускам клипчета в youtube. Преди този ъпдейт, такъв проблем нямаше. Сега освен, че използва повече РАМ води до по-високо натоварване на охлаждането и повече шум, процесора не се натоварва с повече от 1%, както си беше и преди, когато само цъкам из нета и ми е пуснат хромът, winamp и eвентуално utorent...Обикновено си пускам по няколко таб-а с музика в тубата, сега като сложа 4-5 и перките на охлаждането пощръкляват, все едно играя assasins's creed  4 на макс - в момента в който разкарам табчета с музика нещата се оправят. Освен това ми се появи отново новия им tab page, тъкмо се бях отървала от него преди около два-три месеца и сега наново, този път обаче във flags я няма опцията, с която да си върна класическия изглед на tab pages... 

Ако някой има решение с тези двата проблема ще съм много благодарна - особено за първия... С IE на Microsoft подобен проблям няма, само с хром се получава...

П.С Относо перките разбира се имам опции да ги пусна на тих режим през BIOS-а, но до преди два дни нямаше такива проблеми с хромът, а съм пускала по 7-8 таба с музика и смятам, че не е нормално да си променям сегашните им настройки, заради хром....

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Ново двайсет някой да е забелязал такова нещо или е при мен само.Като искам да си видя паролите в хрома и ми иска парола отваря се с паролата която ми е на уиндоуса която я иска след рестарт на компа

Публикувано изображение

При хроум защо copy-paste линк на youtube като го пейстна не ми го показва в thumbnail? 

При другите браузъри става, само при хроум не се получава

това имам предвид, с Опера става 

Поредният проблем с Хром: 

http://snag.gy/5204N.jpg

Както се вижда форума на лекс има много досаден поп-ъп с реклами (вдясно) който благодарение на AdBlock се е изпразнил но.. все още си е там и скрива "гледката".

Пробвах ръчно да го блокирам но тогава блокира всички елементи на сайта и остава бяло платно (цялата страница). Има ли начин да го разкарам да не ми пречи и да си работя нормално?

Както се вижда форума на лекс има много досаден поп-ъп с реклами (вдясно) който благодарение на AdBlock се е изпразнил но.. все още си е там и скрива "гледката".

Пробвах ръчно да го блокирам но тогава блокира всички елементи на сайта и остава бяло платно (цялата страница). Има ли начин да го разкарам да не ми пречи и да си работя нормално?

ccleaner или нещо подобно

Аз съм с мозила и Adblock Edge и нямам този проблем. Изтрий Adblock и инсталирай Adblock Edge за хрома, по-добър е.

Здравейте,искам да попитам нормално ли е хромчето да товари толкова????

На кратко, Да. :) 

Здравейте,искам да попитам нормално ли е хромчето да товари толкова????

Нещо си във грешка.Това че има повече отворени процеса не означава че товари.

Можеш да говориш за товарене, ако долу процесора е на 80/90%.

А той си е колкото е и друг браузър.

А за процесите:

За да са толкова много зависят от твоите разширения, които си инсталирал.

Аз нямам такива и при мен процесите са четири.

http://prikachi.com/images.php?images/405/7156405Z.jpg

А ето от друг браузър.Пак си товари толкова.

http://prikachi.com/images.php?images/411/7156411h.jpg

Здравейте.!

Дайте акъл как да конфигурирам браузъра, като кликна върху torrent (а не magnet) и да го отваря директно в мюторента, а не първо да изтегля самият ".torrent" файл, и след това да трябва да го зареждам като го отворя.? :)

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Здравейте.!

Дайте акъл как да конфигурирам браузъра, като кликна върху torrent (а не magnet) и да го отваря директно в мюторента, а не първо да изтегля самият ".torrent" файл, и след това да трябва да го зареждам като го отворя.? :)

Като сложиш следната отметка:

http://prikachi.com/images.php?images/8/7162008S.jpg

здр! Ползвам Google chrom /с windows 7/ oт дълъг период от време но напоследък ми създава проблеми:

-страници не се зареждат

-бавно преминаваме от един прозорец в друг

-понякога излиза съобщение,че приставка е блокирала приложението

-напомняния за сваляне на допълнителни  приложения

aко знае някой необходимите настройки или актуализации нека ги спомене по възможност тук?

здр! Ползвам Google chrom /с windows 7/ oт дълъг период от време но напоследък ми създава проблеми:

-страници не се зареждат

-бавно преминаваме от един прозорец в друг

-понякога излиза съобщение,че приставка е блокирала приложението

-напомняния за сваляне на допълнителни  приложения

aко знае някой необходимите настройки или актуализации нека ги спомене по възможност тук?

А какво не ви хареса в специализираната тема?

Здравейте, днес в трея ми се появи една камбанка от google chrome и пише, че са някакви известия. Как мога я премахна и изключа?

Здравейте, днес в трея ми се появи една камбанка от google chrome и пише, че са някакви известия. Как мога я премахна и изключа?

напиши в адрес бара chrome://flags ,намери Enable Rich Notifications и избери disabled от падащото меню за настройки.

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

напиши в адрес бара chrome://flags ,намери Enable Rich Notifications и избери disabled от падащото меню за настройки.

Благодаря :)

От днес имам следния проблем - не мога да отворя Chrome. След като цъкна в-ху иконкатат, до курсора на мишката ми излиза пясъчния часовник (който показва че дадено действие се зарежда) и до там. Рестартирах си компютъра и преинсталирах Google Chrome пак нищо... Не искам да си сменям браузера, с този съм си свикнал...

Редактирано от 0rangew (преглед на промените)

Трябва ми като отворя някоя галерия в някой сайт с един клик да изтегли цялата галерия  с всички снимки ,вместо ръчно да ги тегля 1 по 1.Нямам предвид всички снимки в сайта , а само тези в отворената галерия.Като тази например.Kато се кликне на снимка се отваря галерия с няколко снимки.

В Task manager показва ли ти го като процес? Как инсталира Chrome отново?

Не, не ми го показва като процес. Изтеглих си го от тук и съотвено то само се инсталира.

Редактирано от 0rangew (преглед на промените)

Не, не ми го показва като процес. Изтеглих си го от тук и съотвено то само се инсталира.

Пробвайте с тази версия http://portableapps.com/apps/internet/google_chrome_portable

Явно няма такъв адон.Тогава програма ако има...

Аз ползвам Down ThemAll плъгин на Firefox, за такива цели. Все още не съм намерил нещо, което да работи така на Chrome и за това си държа и двата браузъра.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.