Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Аз пък,да допълня,че актуализирането засяга повече IE...90% от актуализациите за сигурност се отнасят за него.Ако не го използваш,защо да си обременяваш системата още.Плюс това едната част от тях правят спънките на другите браузъри,за да може да се насочиш само към IE ! Мое мнение е ,че в една система в която съществува IE,Гугъл не може да функционира правилно,както и по бързо!

Нищо не си обременява и никакви спънки не прави, даже обратното, може да подобри системата. Отново напомням, че IE е част от OS Windows. Някои програми зависият от Интернет Експлорър и даже за да бъдат инсталиране се изисква минум 7-8 версия и ако си с 6 - не отговаряш на системните изисквания. Пример - Adobe Reader

Requirements:

· Intel 1.3GHz or faster processor

· 256MB of RAM (512MB recommended)

· 320 MB of available hard-disk space

· 1024x768 screen resolution

· Internet Explorer 7 or above, Firefox Extended Support Release or Chrome

· Video hardware acceleration (optional)

Да не говорим, че самия потребител си реши проблема с Хром, актуализирайки уиндоус и в частност IE.

Една система, независимо дали е на XP, Vista, 7 трябва да се актуализира за да се подобрят: функционалността, производителността и сигурността й.

Най-голям риск са "рязаните самоделки". Дават скорост засметка на стабилност и сигурност.

Редактирано от angel* (преглед на промените)

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 437,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Нищо не си обременява и никакви спънки не прави, даже обратното, може да подобри системата. Отново напомням, че IE е част от OS Windows.

Подобява,но не системата,а защитата при сърфиране,чрез всевъзможни ограничения!Ако потребителят е дете или някой,който не може да преценява,къде влиза и какво инсталира,по добре да си остави IE .Но ако един потребител има отговорност,знае как да сърфира и какво инсталира,защо да държи  браузър,който използва многократно повече ресурси от който и да е друг .на всичко отгоре най-бавно работещия!При наличието му,Гугъл хром или който и да е друг браузър,работят по-бавно,с повече грешки.Това ,че е внедрен в ОС,също е свързано със защитата на системата,както доста досадни ограничения в нея.Пример за това е ,че именно той,чрез мрежата може разрешава или забранява,инсталиране на софтуер,отварянето на активно съдържание на файлове от компютър,изпълнение на съдържание на компакт дискове и др!Това са все неща,които бих искал да преценявам резрешението им аз,а не внедрения в системата ми IE,който за да върши тази работа,използва допълнително още значително ресурси.Ами ако компютъра не е достатъчно бърз,какво остава на горката система,за да влезне в ритъм.

Подобява,но не системата,а защитата при сърфиране,чрез всевъзможни ограничения!Ако потребителят е дете или някой,който не може да преценява,къде влиза и какво инсталира,по добре да си остави IE .Но ако един потребител има отговорност,знае как да сърфира и какво инсталира,защо да държи  браузър,който използва многократно повече ресурси от който и да е друг .на всичко отгоре най-бавно работещия!При наличието му,Гугъл хром или който и да е друг браузър,работят по-бавно,с повече грешки.Това ,че е внедрен в ОС,също е свързано със защитата на системата,както доста досадни ограничения в нея.Пример за това е ,че именно той,чрез мрежата може разрешава или забранява,инсталиране на софтуер,отварянето на активно съдържание на файлове от компютър,изпълнение на съдържание на компакт дискове и др!Това са все неща,които бих искал да преценявам резрешението им аз,а не внедрения в системата ми IE,който за да върши тази работа,използва допълнително още значително ресурси.Ами ако компютъра не е достатъчно бърз,какво остава на горката система,за да влезне в ритъм.

Димитър, ще цитирам нещо от Уйкипедия. Дано това промени поне малко виждането ти за IE:

Removal

While a major upgrade of Internet Explorer can be uninstalled in a traditional way if the user has saved the original application files for installation, the matter of uninstalling the version of the browser that has shipped with an operating system remains a controversial one.

The idea of removing a stock install of Internet Explorer from a Windows system was proposed during the United States v. Microsoftcase. One of Microsoft's arguments during the trial was that removing Internet Explorer from Windows may result in system instability.

Removing Internet Explorer does have a number of consequences. Applications that depend on libraries installed by IE will fail to function correctly. The Windows help and support system will also not function due to the heavy reliance on HTML help files and components of IE. In versions of Windows before Vista, it is also not possible to run Microsoft's Windows Update or Microsoft Updatewith any other browser due to the service's implementation of an ActiveX control, which no other browser supports. In Windows Vista,Windows Update is implemented as a Control Panel applet.

With Windows 7, Microsoft added the ability to safely remove Internet Explorer 8 from Windows.[118] Doing so removes the browser's executable file, unregisters its HTTP shell protocol handlers, and removes the icons from the user interface.

Димитър, ще цитирам нещо от Уйкипедия. Дано това промени поне малко виждането ти за IE:

Моето виждане е едно,твоето друго.Всеки има право да използва,това,което смята,че е по добре за него,както и за машината му.На теб,ако ти е нужен IE,ако ти харесва,можеш си работиш с него.Аз този въпрос,съм си го  разрешил,капитално!Просто от включване и изключване на компоненти,съм го изключил като функция.Така всички други браузъри,ми работят много по-бързо и безотказно.Самата система работи много по-леко.Няма програма,която да не работи!Няма го онова излишно натоварване на процесора,както и увеличеното използване на системната памет!Когато сърфирам,още с кликване на търсачката,ми се отварят резултатите,преди да съм успял да си вдигна пръста!А с IE,чаках цели секунди,за същото.

Никой не е казал, че ще използваш IE като основен браузер.

Актуализациите са за по-стабилна система и сигурност и не означава, че ти бави компютъра.

Разгледай тази тема -

Трябва ли да се ъпдейтва Windows и защо?

И виж мненията на утвърдени потребители.

Поздрави!

Редактирано от angel* (преглед на промените)

Имам проблем с хрома ( Версия 25.0.1364.97 m ). При отваряне на vbox7 на мястото на избор на редакторите ми се показват реклами.

Има и още един проблем свързан с форума на kaldata. При натискане на моят профил не ми излиза падащото меню.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображениеОткрих и друг проблем в bgmaps.com при натискане на търсене нищо не се случва.

Пробвах с изчистване на история, кеш, бисквитки, пробвах и с преинсталация, нищо не помогна.

Здравейте, имам един проблем, който  дни наред  не мога да преодолея и страшно много ме вбесява. Когато стартирам гугъл хром – „нов раздел” излиза само търсачката и лентата с отметкине, а надолу бял екран. 

post-335762-0-80045500-1362569871_thumb.

Какво ли не правих – деинсталирах и наново инсталирах гугъл хром, но резултатът е същият. Смених профила, но явно браузърът запаметява данните от предишният ми профил. Моля ако някой може да ми помогне със съвет, как отново видът на „нов раздел” да изглежда така: 

post-335762-0-89480700-1362569956_thumb.

Предварително Ви благодаря!

P.S. Когато дам отваряне на конкретна страница нямам проблем, но искам да мога да работя и с отваряне на нов раздел.

Здравейте и от мен имам проблем със Google Chrome проблема е следния:като влезна в програмата първото нещо което ми се появява ето тази страница и кадето и каквото и да натисна нищо не става . Паробвах да я деинсталирам и да я инсталирам наново направих го на няколко пъти и то с различни версии на програмата даже и портабъл но проблема си остава. Моля помогнете !!!Публикувано изображение

Здравейте и от мен имам проблем със Google Chrome проблема е следния:като влезна в програмата първото нещо което ми се появява ето тази страница и кадето и каквото и да натисна нищо не става . Паробвах да я деинсталирам и да я инсталирам наново направих го на няколко пъти и то с различни версии на програмата даже и портабъл но проблема си остава. Моля помогнете !!!Публикувано изображение

Виж вече съм запознат със темата ти от един друг сайт. Даже след това ти пратих лично съобщение, за да се запозная със проблема ти. Но явно там не са коректни.

Та отново ще те попитам, кога започна проблема? Със каква ОС си?

Проблема започна миналия Петък. Със Windows 7 Ultimate съм Service pack 1(но не разбирам с какво това ще ти помогне)

До тук добре. Но те попитах кога започна проблема, според твоите виждания. Да имаш спомен какво си правил или променял, когато се появи проблема.

Ами спомен нямам да съм пипал тук там нещо защото не съм. Случи се съвсем спонтанно.

Мисли ли сте, че може и да е вирус.

За тези които не знаят.

Човека е деинсталирал, и отново е инсталирал Хрома.

Накарах го да изтрие даже папка Хром от Appdata.

И това не помогна.

Към автора. Направи си своя тема тук и си опиши проблема подробно:

http://www.kaldata.com/forums/topic/132819-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B5-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8F-%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0/

Проблемът е отстранен Google Chrome проработи след като направих това:отидох в C:Program FilesGoogleChromeApplication и промених името на chrome.exe от chrome на chrom ,след това изтрих иконата на десктопа и сложих тази от инсталационната папка тъй като иначе не я разпознаваше защото на старата икона и бе зададен път до името chrome които вече е chrom.

Излязла е нова версия на "Google Chrome" в момента се ъпдейтва, нормално ли е да чакаш за един ъпдейт по 3-4 мин. ?

Не знам това дали е нормално, но не е нормално да излизат всяка седмица нови версии и то stable .....

Излязла е нова версия на "Google Chrome" в момента се ъпдейтва, нормално ли е да чакаш за един ъпдейт по 3-4 мин. ?

Аз затова не актуализирам, а направо изтеглям новата версия (офлайн инсталер) махам старата, без да трия настройките и инсталирам изтеглената.  Виж post#917

Нека позная: Windows XP ? Същата работа и при мене, даже понякога забива напълно и се налага от диспечера на задачите да прекратя процесите за обновяването и да отворя наново или обновя страницата chrome://chrome/ ...

Всъщност май винаги става така ! Като чуя че спре харда да стържи и все още е на  

Updating Google Chrome...
0%

ми е ясна работата. Пък и тези проценти за какво ги слагат като никога не показват различно число от 0 ???

Току-що даже не се оправи и с прекратяването на setup.exe и Googleupdate.exe, а рестартирах Chrome и чак тогава се обнови, за сметка на това само за около минута !
  • 2 седмици по-късно...

Нещо дразнещо има и то от доста време.Търпях доста,но смятам да променя това.При отворен браузър,когато кликна на някой линк,автоматично ме препраща към някакви нови отварящи се прозорци,с разни реклами,интернет игри,лан скоростомери и какво ли не.Това не е винаги,но е по няколко пъти на ден,докато си разглеждам разни неща.Какво мога да направя,за да предотвратя това? Уиндоус е 7, Ултимът,64-бит.

Нещо дразнещо има и то от доста време.Търпях доста,но смятам да променя това.При отворен браузър,когато кликна на някой линк,автоматично ме препраща към някакви нови отварящи се прозорци,с разни реклами,интернет игри,лан скоростомери и какво ли не.Това не е винаги,но е по няколко пъти на ден,докато си разглеждам разни неща.Какво мога да направя,за да предотвратя това? Уиндоус е 7, Ултимът,64-бит.

Adblock PlusAdblock

Опитайте AdwCleaner :)

Редактирано от Freem@n (преглед на промените)

Може ли да ми помогнете?Имам проблем с Google Chrome!!Кадето ми е полето с табовете на половина се слива с менюто кадето е за затваряне на програмата,минимизиране!!И ми прече!!Ако можете помогнете!!Ще споделя снимка да видите проблема ми!!

За това става въпрос!!!

Моля помогнете!!

Редактирано от Roclz (преглед на промените)

Може ли да ми помогнете?Имам проблем с Google Chrome!!Кадето ми е полето с табовете на половина се слива с менюто кадето е за затваряне на програмата,минимизиране!!И ми прече!!Ако можете помогнете!!Ще споделя снимка да видите проблема ми!!

За това става въпрос!!!

Моля помогнете!!

Като уголемите прозореца пак ли е така ? А пробвахте ли с рестартиране на браузъра и  компютъра ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.