Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

от външни източници - твърде малко към този момент не са официални почти винаги може да създадат проблеми слагат се в инсталационната папка>themes, като се замества default.dll (и се прави резервно копие)

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 2,8k
  • Прегледи 448,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Търся програма за Google Chrome с която да свалям видео от YouTube. Знам как става номера за Firefox, но ми трябва нещо и за Google Chrome. Някой ако знае конкретен начин да пише, ще бъда много благодарен.

Търся програма за Google Chrome с която да свалям видео от YouTube. Знам как става номера за Firefox, но ми трябва нещо и за Google Chrome. Някой ако знае конкретен начин да пише, ще бъда много благодарен.

Какво ти пречи да използваш някой сайт, като http://keepvid.com/ например ?

Какво ти пречи да използваш някой сайт, като http://keepvid.com/ например ?

Просто си нямах никаква идея и намерих само за Мозила един плъгин, инсталнах го и всичко бачка, но по подразбиране ми е Гугъл браузъра и само него ползвам основно. Сега дърпам програмката от този сайт който ми даде. Като я инстална ще пиша.

Просто си нямах никаква идея и намерих само за Мозила един плъгин, инсталнах го и всичко бачка, но по подразбиране ми е Гугъл браузъра и само него ползвам основно. Сега дърпам програмката от този сайт който ми даде. Като я инстална ще пиша.

Каква програма ? Оттам се сваля директно. Нищо не се инсталира.

Не инсталирай никаква програма.

Vdownloader ми върши добра работа, но не е plug-in а отделна програма. Вкарваш адреса на клипа от youtube посочваш дали искаш само аудио или целия клип, в какъв формат и си готов.

Каква програма ? Оттам се сваля директно. Нищо не се инсталира.

Не инсталирай никаква програма.

Виж как го направих човек. Засега ми върши работа. Като открия нещо по-бързо и лесно ще сменям програмата.

Vdownloader ми върши добра работа, но не е plug-in а отделна програма. Вкарваш адреса на клипа от youtube посочваш дали искаш само аудио или целия клип, в какъв формат и си готов.

Утре ще я пробвам и тази програма, че сега да не умацам положението когато съм почнал да свалям клипчета.

Моля,кажете ми от къде да изтегля Add-on за Google chrome?

Чичко Google знае всичко,ама иначе това не ти ли върши работа?

бхахаха тоя сайт за 1 година е получил 3 аддона и 2 ъпдейтнати теми а и те са 1 култови аддони.....

бхахаха тоя сайт за 1 година е получил 3 аддона и 2 ъпдейтнати теми

а и те са 1 култови аддони.....

мдам, специално за блокирането на реклами - така нареченият AdBlock за Хром е всъщност Privoxy, с което скоростта на нета ти пада с поне 70%, а другият им "популярен" адд-он за блокиране на реклами AdSweep работи само на десетина страници. авторе, чакай поне още 2 години за нормален адд-он за блокиране на рекламите при Хром - това е браузър на компания, която се изхранва с показване на реклами. и дори тогава адд-онът няма да е напълно съвместим, защото няма да е официално одобрен.

а и надали някога въобще ще бъде официално одобрен.....ти ше седнеш ли да си риташ хляба? хихиха ма, живи и здрави, щом искат да ползват нещо което няма нищо - да заповядат

Искам да попитам дали има вече mouse gesture за Gchrome, защото това наистина е много голямо удобство???

Искам да попитам дали има вече mouse gesture за Gchrome, защото това наистина е много голямо удобство???

На мен ми е по-удобно да използвам бутини 4 & 5 на мишката , но иначе може да използваш LiveEdge за Chrome - http://home.swipnet.se/zebware/.

Аз от скоро вече си блокирвам всички реклами :)

Аз от скоро вече си блокирвам всички реклами :)

За реклами на Chrome, не е нужно нищо да използваш. Kaspersky Internet Security ги премахва всичките.

Докато за Internet Explorer 8 не работи толкова добре, той по принцип е бъгнат.

• 2 седмици по-късно...

можеш да използваш и vloader тя мисля,че ще ти помогне и май става да теглиш и от замунда даже обаче тя е отделно :lol6: Тя става за всички web browsers

Редактирано от yagodkata (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Всъщност проблемът е, че последната версия на Download Master се интегрира своеволно в Google Chrome 4.0.220.1 Beta при изрично изключена отметка за този браузър:

Публикувано изображение

Къде е проблемът, защото предпочитам DM да се внедри в IE 8 и Firefox (както и е), но не и в Google Chrome?

Благодаря за вниманието.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Проблемът ми е следният: от вчера Mozzila i Chrome не ми отварят страници, само IE 8 ми ги отваря. Става дума за каквито и да е страници. Имам иначе интернет и skype-a и IE 8 си работят. Операционната ми система е Windows XP SP3. Пробвах с различни DNS-и, но нищо. Изтрих антивирусната (AVG last version) и спрях Firewall-a и пак нищо!! Някой по запознат, ако може да ми помогне, ще съм ви много благодарен!!!! :) P.S. Забравих да кажа, че преди да изтрия антивирусната, сканирах целия компютър и не откри вируси. Сканирах и със Malwarebytes' Anti-Malware и Registry Mechanic и всички грешки, които откри ги оправих...

Редактирано от wengo (преглед на промените)

и да го спреш, енджина на файъруола си продължава в бекграунд, имай го предвид.

...Изтрих антивирусната (AVG last version) и спрях Firewall-a и пак нищо!! ...

Програми не се трият, а деинсталират внимателно, особено пък защитни, има и нарочна тема коя как се деинсталира в раздела за сигурността. Не пишеш никъде каква стена използваш, защото е възможно двата ти браузъра да са със спрян достъп до мрежата в следствие на създадено правило.

Ейвиджито каква версия беше (фри, антивирус или интернет секюрити) и как точно я изтри? Ако защитната стена е забранила достъпа на мозила и на хром до интернет и впоследствие не си премахнал антивирусния софтуер се е получило кофти, затова те питам. Как е свързан компа ти с нета?

Програми не се трият, а деинсталират внимателно, особено пък защитни, има и нарочна тема коя как се деинсталира в раздела за сигурността. Не пишеш никъде каква стена използваш, защото е възможно двата ти браузъра да са със спрян достъп до мрежата в следствие на създадено правило.

Добре де деинсталирах! Извинявам се за израза. Деинсталирах антивирусната (AVG Internet Security 8.5.416) с Revo Uninstaller и съм изчистил регистрите. Това за стената не го разбрах? (Подчертавам че съм начинаещ!!!) Така, че ако може да обяснявате като на малко дете :cheers: Колкото до интернета, съм или с рутера на съседите или с мобилният интернет на GLOBUL! И в двата случая е едно и също :baby:

... Деинсталирах антивирусната (AVG Internet Security 8.5.416) с Revo Uninstaller и съм изчистил регистрите. Това за стената не го разбрах?....Колкото до интернета, съм или с рутера на съседите или с мобилният интернет на GLOBUL! И в двата случая е едно и също

За деинсталиране на антивирусните програми се използват малки програмки от самия им производител, неслучайно написах по-горе, че има нарочна тема за това - http://www.kaldata.c...pic=103141&st=0 (някой неграмотник-коплексар се е постарал да я оплеска, но чети съдържанието и не гледай минусите в постовете). Ако там не намериш нужното, търсиш в съответната тема, в случая тази - http://www.kaldata.c...showtopic=88463 или направо в сайта на фирмата - http://www.avg.com/eu-en/homepage .

Основната функция на стената е да контролира трафика в позиция вход-изход, т.е. коя програма да има право на достъп до мрежата и коя не и се създават правила, които стената спазва, не че не могат да се променят от потребителя. От изложеното от теб предполагам, че ползваш вградената и нямаш външна, т.е. инсталирана допълнително, но все трябва да се провери дали двата браузера не са със забранен достъп. Рутерът си е рутер, той има по-друго предназначение (този на Globul не мога да коментирам).

Най-добре помоли някой по-знаещ от обкръжението ти да провери за правилата на стената.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.