Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

ако питаш Кашпировски, той навсякъде вижда вируси и заплахи - понякога дори и там където няма (та нали всъщност това е и функцията на този вид софтуер) факт е че браузърите са 1 от най-използваните приложения за злонамерени атаки и източник на проблеми използвай приложението което ти дава това от което се нуждаеш по удобен и предпочитан от теб начин, а ако имаш проблеми и съмнения относно сигурността си: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=31

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 448,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Здравейте ! Забелязах проблем с Google Chrome и сертификатите , когато вляза в някой сайт който изисква сертификат винаги ми изписва грешка след като добавя сертификата и страницата не се отваря , между другото проблема остава и с интернет експлорър. Реших да инсталирам отново лисицата и да проверя и се оказа , че при нея няма такъв проблем. Можете ли да помогнете как да отстраня проблема от Google Chrome , защото наистина е много добър браузър , но това е доста дразнеьо. Благодаря предварително !

Дано съм те рабрал правилно. Струва ми се, че под понятието "сертификатите" имаш предвид сайтове, които ти изискват цифров подпис. Ако е така, проблемът е, че повечето наши такива сайтове не поддържат Хром, а предимно Интернет Експлорър и Мозила. С IE проблемът е, че когато са ти инсталирали цифровия подпис, той е бил обявен коректно само в Мозила и затова с Мозилата работи, а ИЕксплорър дава грешки. Отиди на сайтовете, които те цакат и виж дали поддържат Хром. Ако поддържат, тогава трябва да има обяснения как точно да регистрираш цифровия подпис в Хром. За IE проблемът е същия. Трябва да прочетеш как се регистрира цифровия падпис в браузъра (обикновено има подробни обяснения за IE6, 7 и 8). Но от опит да ти кажа, най-добре извършвай тези операции само с една търсачка, щото иначе настава мазало.

Редактирано от Iztre6tel (преглед на промените)

говорим за ssl сертификати цифровия подпис е малко по-различна тема я покажи 1 снимка при грешка със ssl-а - май отнякъде имаше начин за преодоляване, но може и да се бъркам - хромчо ми е 6-а резерва браузър

• 3 седмици по-късно...

Скороста на интернета ми е 30мб.Свалих google chrome да пробвам,и на speedtest.net ми показва някакви космически скоростибез име.bmp. Пробвах и към чуждестранни сървари пак скороста е подобна.С мозила ми показва реалната скорост,дали е вярно това което ми показва google chrome?

Скороста на интернета ми е 30мб.Свалих google chrome да пробвам,и на speedtest.net ми показва някакви космически скоростибез име.bmp. Пробвах и към чуждестранни сървари пак скороста е подобна.С мозила ми показва реалната скорост,дали е вярно това което ми показва google chrome?

Да!!! :whist::yanim:

В последователност:

1. IE 6 - Публикувано изображение

2. Opera 10.53 - Публикувано изображение

3. Firefox 3.6.2 - Публикувано изображение

4. Chrome 4.1.249.1064  - Публикувано изображение 

Скоростите по никакъв начин не са константа и зависят най-малко от браузърите и/или използваните менажери към тях. Това, че даден браузър зарежда по-бързо дадена страница от друг (неоспорим факт, особено при по-слаби компютри-ветерани като този, от който пиша това в момента) в никой случай не значи, че ще свали даден файл по-бързо от конкурентен.

Как се получават тези разлики,и това реално ли е?

Ами аз обикновенно тегля с около 1,1 мега
  • 2 седмици по-късно...

Някой ако успее да ми помогне ще е най великия човек на земята. Проблема ми е че нещо му стана на моя Google Chrome и в мига в който го стартирам той не зарежда нищо, като напиша някой адрес той почва да мисли и до там след което Хром-а крашва. Пробвах с прейнсталация обаче пак същия проблем... Моля ако някой може да мик помогне да ми пише на ЛС. Благодаря Предварително :)

а при преинсталацията премахнахте ли остатъчците от ..хмм... хром ако пък чак толкова ви е зор да го ползвате има портативки

• 3 седмици по-късно...

Ами здравейте (отново) Пак имам проблем. Използвам експи ПРО, като браузърът ми е Google Chrome Та играя си аз една игрица ама както всички онлайн и тя си иска за пълно използване да си платиш. Но има и едни безплатни начини, които са като попълване на анкета. Да ама проблема е там, че за да ги ползваш трябва да си от Северна америка. Разтършувах се малко и намерих че можеш да сърфираш и анонимно интернета. И така почовърках си, намерих Proxy - та от америка и се опитах да използвам прокси опцията на chrome както е обяснено. Да ама не стана .Явно нещо някъде бъркам! Ако може някой по - запознат да ми обясни детайлно и точно как стават нещата - стъпка по стъпка. Благодаря ви предварително! ;)

Редактирано от glamox (преглед на промените)

38 Прегледа и никой не отговаря?? Ееее хайде де хора моля виииииии :) :) :comp_virus:

• 4 седмици по-късно...

Здравейте от мен!От няколко дена имам проблем.Проблемът е свързан с това,че като искам да погледна някоя тема от форума в калдейта и ми излиза черен екран и немога да видя нищо,но отдолу ми остава малко място не става целия черен.Бях на уиндоус хп и там имах този проблем сложих 7 пак същата работа. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Благодаря предварително!

Ето и скрийн.

post-258828-019974400 1279784532_thumb.j

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.