Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Пробвали да преинсталираш Google Chrome ?

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 448,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Пробвали да преинсталираш Google Chrome ?

Разбира се 2-пъти преди да преисталирам уиндоус и 1 път след като сложих 7 :mad:

Ще проуча един фр е такув специялист и ще ти пиша какво ми каза споко пич няма да те оставя . :mad:

Здравейте колеги имам един проблем относно браузъра Гугъл хром. Инсталирам си го но на някой от чатовете които се намират в онлайн мениджърските игри не ме пуска в чата. Сега в момента съм с мозила и операционна система Windows XP. Някой срещал ли е този проблем и знае ли как се оправя?

Ето как ми излизат буквите специално в този сайт,и с лупа не мога да видя дори... направих го без да искам с няква комбинация с клавишите

Публикувано изображение

Много ти благодаря!!!!!!! :))))

Ще проуча един фр е такув специялист и ще ти пиша какво ми каза споко пич няма да те оставя . ;)

хех лол :nono:

ще проучиш при приятелче ... безмнислена информация ...

Авторе на темата, какви extensions си инсталирал, ползваш ли proxy или нещо друго което да ти се меси между заявките (някой антивирусни имат подобна функционалност)?

Може и да е бъг в WebKit (малко вероятно, защото тук си работи)

http://webkit.org/quality/reporting.html

От къде си го изтеглил аз си го използвам и нямам никакви такива пролеми. Пробвай да я изтеглиш от някъде другаде може да тръгне. :yanim: Ако стане пак така няма да мога да ти помогна.

Редактирано от Vasilian (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Когато вляза в някоя тема в kaldata с Google Chrome се изобразява така: цък , а с IE излиза правилно :yanim: Изключвам диспечера на задачите на Windows и се оправи, но защо стана така?

Благодаря предварително!

Когато вляза в някоя тема в kaldata с Google Chrome се изобразява така: цък , а с IE излиза правилно :baby: Изключвам диспечера на задачите на Windows и се оправи, но защо стана така?

Благодаря предварително!

Интереснооо,но не виждам да си се опитал да заредиш kaldata от цък:blink:

на мен ми изглежда като да си блокирал frames на страницатa или си дал да зарежда само кеширани изображения...

Ако може и аз да се включа с един въпрос. Google Chrome ми харесва заради изчистения изглед но откакто купих нов 23 инча монитор се натъкнах на проблеми. На голямия екран всичко изглежда много малко и давам зум за да може да се вижда всичко и да се чете но сичко дрруго се разваля. Падащите менюта и някои линкове не работят трудно се гледат клипове и тв и въобще работата става бавна. Знаете ли дали има решение или да сменям браузъра. От всички други май само internet explorer се държи нормално при даден зум обаче просто не ми харесва. Жалко за хрома.

Редактирано от kozeeeeel (преглед на промените)

Интереснооо,но не виждам да си се опитал да заредиш kaldata от цък:)

"цък" е сниммката

на мен ми изглежда като да си блокирал frames на страницатa или си дал да зарежда само кеширани изображения...

Не съм му задал нищо освен темата (палитрата)

От Google Chrome 5.0 - Публикувано изображение

От Internet Explorer 8 - Публикувано изображение

На Cooobox съм за 24.90, телефон и интернет! :biggrin:

Публикувано изображение на работа... с ие8

Публикувано изображение с k-meleon

просто или на speedtest.net лъжат със скоростите - като познаят браузъра, или самия браузър кешира/мами по някакъв начин (както едно време правеха nvidia на 3дмарк с драйверите) но съм по склонен да вярвам на първото - все пак на speedtest.net има реклами на google chrome...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

е по-принцип st е/беше оптимизиран за работа с ie а и доста рядко е бил адекватен измерител

Виждам обаче, че upload скоростта почти не се изменя при различните браузъри. Само download скоростта варира. Ето резултатите при мен: DL UL IE 8: 68.1 50.1 FireFox: 71.0 50.1 както се вижда разликите са минимални.

Редактирано от supervas (преглед на промените)

Абе не знам какъв е този Хром, ама след като го деинсталирах/инсталирах го покрай Гугъл Ърт и не го ползвам изобщо/ цялата ми система ХР, СП3 заработи по-бързо, факт.

Искам да ви попитам зашо след малко работа с Хрома той започва да насича много гадно. През 5 - 10 сек засича за около 5 сек и е много дразнещо и това е постоянно само в началото когато го отворя не прави така но поработи ли малко и започва. С IE8 нямам такъв проблем но повече харесвам Хрома. Та моля ви за помощ защото вече не мога да го търпя! :mad: Windows 7 х64, AMD Athlon 64 x2 2,6GHz, nVidia 8500GT 512MB.

Изчисти историята от Google chrome . Ако не помогне това опитаи да го преинсталираш .

Изчисти историята от Google chrome . Ако не помогне това опитаи да го преинсталираш .

Първото не съм го пробвал но второта да - и не помогна. ;):):P

Първото не съм го пробвал но второта да - и не помогна. ;):):P

Опитаи да почистиш с Ccleaner .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.