Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

Не ми става ясно това си го получил само от посещението на сайтовете или CIS е позволил изтеглянето им на харда.Лично аз имам доста повече инсталационни файлове от посочените но не представляват проблем за CIS дори и при стартирането им.

Написах, че това са остатъци от посещения на rogue сайтове, изтегляне и сканиране на инсталаторите им с Comodo IS. Заразените остатъци бяха на най-различни места и според мен те са резултат от нескопосания анализ при работата на антивирусния модул. Не съм стартирал rogue инсталатор.

Ти смяташ, че rogue програмите не представляват проблем за Comodo IS?. Не знам дали забелязваш, че всеки инсталатор е заподозрян при стартиране от Comodo и за обикновения потребител е доста трудно да отсее опасностите. Трябва да чете за какво става дума. Доказах веднъж, че мога да инсталирам rogue, като натисках "O.K." и успях. Виж, ако искаш тук.

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 116,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

Comodo BOClean Anti-Malware features automatic detection of trojans and other malware in the background with daily database updates. It covers approximately 70,000 trojans in the current database as shown in the list produced by the program with a click on the "Covered Trojans" button.

Comodo BOClean Anti-Malware features automatic detection of trojans and other malware in the background with daily database updates. It covers approximately 70,000 trojans in the current database as shown in the list produced by the program with a click on the "Covered Trojans" button.

На служебния си компютър съм направил комбинация между Comodo Internet Security и Comodo BOClean, засега проблеми нямам.

На служебния си компютър съм направил комбинация между Comodo Internet Security и Comodo BOClean, засега проблеми нямам.

Според мен няма и да имаш освен ако сам не си инсталираш с умисъл някоя зараза.Много мощтна програма почти нищо не лови от инсталационните файлове,но дали ще допусне инфектиране при сърфиране където и да било се съмнявам.

Може-би това е най-добрата безплатна комбинация измежду всички възможни безплатни алтернативи - но с някои изисквания за познания към ползвателите. Поздрави

Някой има ли скрийн шотове на оптимална настройка на Комодо-то последната версия /става въпрос за "Комодо със Дефанс+"??? Снощи си го сложих, бутнах тук-там, но нещо не съм доволен от системата, не се държи както трябва..... не разбирам английски, а настройките на Комодо-то си го искат? sad.gif

Някой има ли скрийн шотове на оптимална настройка на Комодо-то последната версия /става въпрос за "Комодо със Дефанс+"??? Снощи си го сложих, бутнах тук-там, но нещо не съм доволен от системата, не се държи както трябва..... не разбирам английски, а настройките на Комодо-то си го искат? sad.gif

Comodo Internet Security и Comodo BOClean работят отлично заедно с настройки по подразбиране - защо не ги пробваш ? Поздрави

Comodo Internet Security и Comodo BOClean работят отлично заедно с настройки по подразбиране - защо не ги пробваш ? Поздрави

Не искам Internet Security...Трябва ми само стената и нейните настройки...антивирус си имам... cool.gif

Не искам Internet Security...Трябва ми само стената и нейните настройки...антивирус си имам... cool.gif

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=55475 Една от най-добрите пълнофункционални защитни стени - но изисква по-задълбочено разучаване.Защото и затруднения можеш да си създадеш. Поздрави

Не претендирам че това са най-добрите настройки за CIS но се чувствам най-защитен.Ако някой има да добави нещо или мисли че има по-добър ариант да пише.

3861a570a8ccc901.jpg

b680589eded55050.jpg

6f3c4d222dd7105a.jpg

b365aaa1fb3061a4.jpg

179432bd4a942f37.jpg

92c3e88cd89a818c.jpg

aab4e350367f7aad.jpg

b8a5bf3dbcccc836.jpg

Не претендирам че това са най-добрите настройки за CIS но се чувствам най-защитен.Ако някой има да добави нещо или мисли че има по-добър ариант да пише.

3861a570a8ccc901.jpg

Мерси...довечера ще пробвам. Нещо тая версия 3.0 ми се вижда по-объркана от 2.4...или може би така ми се струва, защото е само на англ. Версия 2.4 я махнах, защото нещо последните 2-3 взе да ми спира интернета. Като я махнах- се оправи. 3.0-а версия пък снощи като я сложих, нещо взеха да ми забиват браузърите- и Хром-а и Операта....абе нещо не ми харесва.... :shake_puter: като е на английски нещо се изнервям...мразя го тая език... sad.gif

Ще взема да си сложа PC Tools FireWall, тя поне има руски, а e също така добра...маааалко по зле е от Комодото /според статистиката/, ама пък поне е на разбирам език... cool.gif

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Мерси...довечера ще пробвам. Нещо тая версия 3.0 ми се вижда по-объркана от 2.4...или може би така ми се струва, защото е само на англ. Версия 2.4 я махнах, защото нещо последните 2-3 взе да ми спира интернета. Като я махнах- се оправи. 3.0-а версия пък снощи като я сложих, нещо взеха да ми забиват браузърите- и Хром-а и Операта....абе нещо не ми харесва.... :angry: като е на английски нещо се изнервям...мразя го тая език... sad.gif

Ще взема да си сложа PC Tools FireWall, тя поне има руски, а e също така добра...маааалко по зле е от Комодото /според статистиката/, ама пък поне е на разбирам език... cool.gif

Това не е нормално CIS товари нета колкото стената на Уиндоус въпреки че го ползвам на макс настройки.Ще се нормализира но и трябва известно време да се пообучава и да създадеш правила.

" На лов за вируси със Comodo Internet Security " Той повечето не ги вижда - явно разчиташ на другите му качества ... Предполагам имаш предвид безплатния продукт - защото още никой тук все още не е споделил да е пробвал платения. Поздрави

" На лов за вируси със Comodo Internet Security " Той повечето не ги вижда - явно разчиташ на другите му качества ... Предполагам имаш предвид безплатния продукт - защото още никой тук все още не е споделил да е пробвал платения. Поздрави

Tрудно е да се намери доброволец, който да се регистрира на сайта на Comodo, за да изтегли пробна версия на Comodo Internet Security Pro. Искат кредитна карта, виж: страницата за регистрация.

Comodo Internet Security Pro $39.00/yr *FREE 30-DAY TRIAL*

(Note: Your card will not be charged for 30 days)

Може би не си спомняш, но това вече го обсъждахме в началото на тази тема, виж: тук.

P.S. Без да си дадеш данните за кредитната карта не се получава регистрацията, която е необходима за изтеглянето на пробна версия на Comodo Internet Security Pro. Снимка:

6ih3l0.jpg

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Tрудно е да се намери доброволец, който да се регистрира на сайта на Comodo, за да изтегли пробна версия на Comodo Internet Security Pro. Искат кредитна карта, виж: страницата за регистрация.

Може би не си спомняш, но това вече го обсъждахме в началото на тази тема, виж: тук.

Има ли смисъл от платения вариант за домашно ползване.Предполагам платения е нива над свободния,но да им се доверя до там че си дам номера на кредитната карта едва ли(добре че нямам такава) :cheers:Това ще стане толкова лесно колкото хакер ще мине през Comodo.

С някоя полупразна карта може да се пробва - после и съвсем празна можеш да я направиш. Но лично на мен ми е интересен безплатния вариант - въпреки, че е с прибавки от невидимо естество. Заради невероятната защитеност, която осигурява. Според мен е по-добър от много платени алтернативи. Поздрави

Полупразна кредитна карта ли имаш предвид? Имаш ли представа какво е кредитна карта?

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Пак го инсталирах на един компютър - за някои допълнителни проверки и съпоставки. Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Пак го инсталирах на един компютър - за някои допълнителни проверки и съпоставки. Поздрави

Направих микс на две защитни програми забавяне и конфликти никакви.Допълват се перфектно а толерантноста помежду им ме изненада,защото очаквах неразрешими конфликти.

http://prikachi.com/files/511735o.jpg

Направих микс на две защитни програми забавяне и конфликти никакви.Допълват се перфектно а толерантноста помежду им ме изненада,защото очаквах неразрешими конфликти.

http://prikachi.com/files/511735o.jpg

Недей - Авира е либерална - но ще се получи непредсказуем хаос при реакции...Конфликтностите ще са понякога неизбежни. Поздрави

Недей - Авира е либерална - но ще се получи непредсказуем хаос при реакции...Конфликтностите ще са понякога неизбежни. Поздрави

Щом досега няма конфликти няма и да има.При пълен скан Авира хвана заразите по диск Д които Комодо не вижда и нямаше конфликти.Но в крайна сметка времето ще покаже.

A-squared Free 4.0.0.21 вече ползва и енджина на Ikarus и е отличен помощник на Comodo Internet Security Free. Comodo допуска изтегляне на много инфектирани файлове - но при ръчно сканиране с A-squared Free 4.0.0.21 навреме се установяват доста истини. Поздрави

IMG

Не съм казал, че лъжеш, а че грешиш!

При всяко действие стената те пита, ти ако не го разрешиш много ясно, че няма да позволи следващо действие!

При по-старите версии, обаче не те и пита, а директно не позволяваше инсталация при Safe Mode!

Новите версии на Comodo позволяват да се деинсталират и инсталират програми, и аз нагледно съм го показал със скрийншот!

Деинсталацията е направeна при възможно най-строги настройки, какви по-добри настройки си направил от мен, би ли ги споделил, може и аз да науча някога нещичко от теб, човек никога не знае!

Не разрешава деинсталиране на нищо ето:

c3a0d15d88fe8121.jpg

4a87e8b16b5a53cc.jpg

b5db519e3bd8e6a0.jpg

Ето и настройките ми като някои ми ги показа Androcure06

9f960fbb7159c5f3.jpg

a88979e8b3651d97.jpg

628896bd3fa56826.jpg

c3757852f52707cc.jpg

3f15f9174e5e7d2a.jpg

4b89622a99d738c9.jpg

При тези настройки забавяне няма никакво въпреки че съм го комбинирал с Авира.Създал съм му правилата и все едно го няма не ме безпокои за нищо.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

При мен настройките са същите само при Firewall Security Level ми е на Custom Policy Mode!

Това не може да е от CIS!!!

514686G.jpg

Нека някой друг, който е с този пакет да пробва да деинсталира някоя програма, и да каже резултата!

Редактирано от IMG (преглед на промените)

При мен настройките са същите само при Firewall Security Level ми е на Custom Policy Mode!

Това не може да е от CIS!!!

Нека някой друг, който е с този пакет да пробва да деинсталира някоя програма, и да каже резултата!

От CIS e и още как,щом като премина на режим Training Mode ми разрешава деинсталирането.Виж пак настройките които съм показал горе.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.