Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за [PROTOTYPE]

Featured Replies

Отиваш до него, хващаш го, и му взимаш генетичния матрял. Ставаш на него, и влизаш.

• Отговори 314
  • Прегледи 38,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

И аз да попитам точно за продължението на тази мисия като вляза в военната база и после убивам първите 2 зомбита с базуки и вземам ноктите от второто като го консумирам Публикувано изображение И после ми пуска още две убивам едното и идват още и т.н., но много скоро се събират бая зомбита около 5 Публикувано изображение И ме затрудниха играя на тактика удари и бягай, ама не мрат мислех, че с ноктите ще ги прая на каймица, както е баш в началото на играта :P

Редактирано от vidimiq (преглед на промените)

И аз да попитам точно за продължението на тази мисия като вляза в военната база и после убивам първите 2 зомбита с базуки и вземам ноктите от второто като го консумирам Публикувано изображение И после ми пуска още две убивам едното и идват още и т.н., но много скоро се събират бая зомбита около 5 Публикувано изображение И ме затрудниха играя на тактика удари и бягай, ама не мрат мислех, че с ноктите ще ги прая на каймица, както е баш в началото на играта :angry:

от страни имаш големи варели ... трябва тях да разрушиш и после да излезеш от базата !

Бях скептичен за играта. В крайан сметка доста ми хареса още от самото начало :question: Само ми трябваше малко време да свикна. Добра идея, много динамичен геймплей. Енджина ми хареса - детайлен и като по чудо не ми сечеше на мах. Определено ще я превъртя. Мисля, че ще е поне в топ 10 за годината. @Remix1912 - и аз го имам тоя проблем със звука. Трябва да усиля звука до половината, за да се чува нормално, докато при други гри на това ниво се чува страшно силно. В крайна сметка - доволен съм от играта, тъмбс ъп!

• Автор

Проблема със звука е и при мен, явно играта просто е тиха!

Проблема със звука е и при мен, явно играта просто е тиха!

Потвърждавам .... от настройките - всичко на мах. и пак е тихо ! Дали не е от win-a , с Vista х 32 съм ?

Потвърждавам .... от настройките - всичко на мах. и пак е тихо ! Дали не е от win-a , с Vista х 32 съм ?

Доколкото съм чел,трябва да намалиш музиката до половината и трябва да стане,ако не стане Виж Тук !

П.С-Аз имам друг проблем-като натисна три или повече клавиша едновремено ФПС-а става на 1-2 кадъра в секунда. :)

Редактирано от MoS7_WaN73D (преглед на промените)

Доколкото съм чел,трябва да намалиш музиката до половината и трябва да стане,ако не стане Виж Тук !

П.С-Аз имам друг проблем-като натисна три или повече клавиша едновремено ФПС-а става на 1-2 кадъра в секунда. :)

какво ти е видеото и с колко кадъра върви нормално ?

Леко нереална ми изглежда като я играх ;)

... леко нереална Публикувано изображение !

какво ти е видеото и с колко кадъра върви нормално ?

Видеото е Нвидиа 9400ГТ и върви нормално с 20-25 фпс.

Видеото е Нвидиа 9400ГТ и върви нормално с 20-25 фпс.

... я пусни графиката и резолюцията - всичко на мин. и влез да играеш (натискай пак няколко клавиша и виж как са кадрите )

П.П> изпозваш Fraps , нали :)

Абе 20 - 25 кадъра са си много малко .. и дори да намали резолюцията най много да му нарастне до 30 - 35 кадъра ...

Абе 20 - 25 кадъра са си много малко .. и дори да намали резолюцията най много да му нарастне до 30 - 35 кадъра ...

+10 кадъра си е мн.(особено в този диапазон : 20 -25 като ''скочиш'' на 30-35 мн. се усеща ! )

Айде приятна игра !

Аз по някой път имам нещо като stuttering,т.е. леко лагване при високи кадри.Не съм ги мерил кадрите колко са,но по някой път дори и при битки върви доста гладко друг път от нищото все едно падат фпс-то иначе така на око предполагам че си движат на много приблизително 40-50,дано оправят това и проблема със звука в някой пач по-скоро. Пп:Играя на 2048x1152 4xaa и другото на макс без Vsince-а,

Аз по някой път имам нещо като stuttering,т.е. леко лагване при високи кадри.Не съм ги мерил кадрите колко са,но по някой път дори и при битки върви доста гладко друг път от нищото все едно падат фпс-то иначе така на око предполагам че си движат на много приблизително 40-50,дано оправят това и проблема със звука в някой пач по-скоро.

Пп:Играя на 2048x1152 4xaa и другото на макс без Vsince-а,

При мене няма проблем със звука, мнението ми е че играта е доста оптимизирана.Пробвах я и на LCDто 32" 1920х1080.Никакви забележки при по -динамичните сцени съвсем леко ми падат кадрите но се играе съвсем прилично.

В настройките ми дава максимална резолюция 1280х800. Монитора е 1280х1024. Някой да имал такъв проблем?

В настройките ми дава максимална резолюция 1280х800. Монитора е 1280х1024. Някой да имал такъв проблем?

Аз. И аз съм с такава резолюция, но максимума ми е 1280х800. Един рпиятел с 1444x900 също го има.

Помагайте че зациклих яко, след като се бих със русия, като го победих и гой ми би една инджексия в гърба, отидох при един доктор и той обесняваше нещо, аз обаче не знам английски. След това минах една или две мисии, не си спомням и пак отидох при същия доктор, на гърба ми има едно червено петно което мърда, и като излезнах от доктора ми изчезнаха всички мисии, всичко. На картата няма нищо освен четири червени зони, две сини и една лилава, аз ги обиколих всичките, целия град обиколих и нищо. Неможах да го обесня по най-добрия начин но който е минал нивото ще се сети за какво става въпрос!

Помагайте че зациклих яко, след като се бих със русия, като го победих и гой ми би една инджексия в гърба, отидох при един доктор и той обесняваше нещо, аз обаче не знам английски. След това минах една или две мисии, не си спомням и пак отидох при същия доктор, на гърба ми има едно червено петно което мърда, и като излезнах от доктора ми изчезнаха всички мисии, всичко. На картата няма нищо освен четири червени зони, две сини и една лилава, аз ги обиколих всичките, целия град обиколих и нищо.

Неможах да го обесня по най-добрия начин но който е минал нивото ще се сети за какво става въпрос!

Според мен си на мисията в която доктора ти дава инжекция с анти-вирус, която трябва да инжектираш на лидера на тези "hunters" (едни чудовища, които се появяват на инфектираните зони) и след това да го погълнеш, за да се излекуваш. Та този лидер е на някое от заразените зони, просто трябва да го потърсиш по-добре. Иначе дай снимка на "LOGS" от менюто на играта и там си пише всичко, което се иска и ще може да ти помогнем много по-добре...

Мисията.

Публикувано изображение

Доктора.

Публикувано изображение

И снимка на LOGS.

Публикувано изображение

Минах го и сега ги мачкам. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от handcream (преглед на промените)

За тези с резолюция 1280x1024 ---> http://rapidshare.de/files/47528203/profile.bin.html

Всичко на HIGH без vsync

%userprofile%\My Documents\Prototype това за Windows XP ,за виста и 7 ще се ориентирате сами Публикувано изображение

Направете си backup на вашия файл да не стане някоя цапаница.

За тези с резолюция 1280x1024 ---> http://rapidshare.de/files/47528203/profile.bin.html

Всичко на HIGH без vsync

%userprofile%\My Documents\Prototype това за Windows XP ,за виста и 7 ще се ориентирате сами Публикувано изображение

Направете си backup на вашия файл да не стане някоя цапаница.

При мен не работи Публикувано изображение

Слага ми резолюцията на 800х600, vsync ON, и филтрацията ми е disabled. Не мога да схвана как се редактира този файл - profile.bin. Отворих го с хекс редактор ама ми е пълна мъгла.

Какво се прави на оная мисия със онези варели, дето като се приближа избухват и излизат ония гадове?

Какво се прави на оная мисия със онези варели, дето като се приближа избухват и излизат ония гадове?

Тези варели са по покривите ( нали за тях?)

.... аз ходих до всички (гледах картата къде са) и ги разрушавах !

Успех!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.