Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за [PROTOTYPE]

Featured Replies

Тези варели са по покривите ( нали за тях?)

.... аз ходих до всички (гледах картата къде са) и ги разрушавах !

Успех!

Да. Мисията е да събера генетичен материал. На нея съм от 1 час, а нищо не съм събрал.
  • Отговори 314
  • Прегледи 38k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тази за генетичния материал , не е ли др....... - от голямата зграда (hive) да събираш - светещи топки , или сам забравил вече ! Пък за тези варели (май бяха заразени водни източници ) , трябва да ги унищожиш всички ?!

@go6o_kara 1.Try running it in a window to change the rez to one that'll work. Put "windowed" after the command line in the target box (minus the quotes of course). Not "-windowed" just "windowed". Then when you get a rez that works you can remove the command line option. That might help. 2.(option!) Deleting the profile.bin (backup!) Дано да съм помогнал.

Хмм, ако говориш за тези които си мисля, трябва да ги унищожиш преди да излезе гадината. Събираш генетичен материал. Трябва да унищожиш десетина за да се напълни барчето горе в дясно. Най-добре се трошат с големия юмрук<забравих как се казва умението>, един удар и е готово. После идва комитета по посрещането - малко гадинки, но не са нищо особено.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Какво се прави на оная мисия със онези варели, дето като се приближа избухват и излизат ония гадове?

Трябва да ги унищожиш преди да избунат. За целта първо ги маркирай за атака с таба(преди да се доближиш) и като стигнеш до тях ги трепеш с ноктите, но с обикновената атака, понеже е по-бърза.

П.П. След това се събират топките от сградата(пак генетичен матрял).

Редактирано от vidimiq (преглед на промените)

Пък за тези варели (май бяха заразени водни източници ) , трябва да ги унищожиш всички ?!

Ако е тази, трябва да намериш базука. Май само с базука се разбиваха.

@go6o_kara

1.Try running it in a window to change the rez to one that'll work. Put "windowed" after the command line in the target box (minus the quotes of course). Not "-windowed" just "windowed". Then when you get a rez that works you can remove the command line option. That might help.

2.(option!) Deleting the profile.bin (backup!)

Дано да съм помогнал.

Като я пусна в прозорец я зарежда на нещо като 800х480. Курсора на мишката ми не е стрелкичка а надпис "PC", а истинката мишка е три пръста по-надолу и не може да излиза от прозореца на играта. Както и да е, успях да си запаметя 1280х1024, даже антиалайзинга го даде до 4х, преди беше само до 2х. И след това като пусна играта нормално и зарежда на 640х480 и пак да ва старите резолюции.

Мерси за помощта, като ми остане време утре и аз ще се поразтърся за лечение на проблема и ще пиша ако открия нвещо.

Prototype resolution fix - за това чух , но не го намирам free download !

А тя играта по принцип поддържа ли си такава резолюция? В смисъл ако си я купя оригинална пак ли няма да може да се разтяга до 19 инча?

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

А тя играта по принцип поддържа ли си такава резолюция? В смисъл ако си я купя оригинална пак ли няма да може да се разтяга до 19 инча?

Това е при мен :

640х480 , 800х600 , 1024х768 ,1152х864 , 1280х720 , 1280х800 , 1280х1024 + АА : 2х , 4х

П.П> какъв ти е монитора ?

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Тези как се трепят? Със кое оръжие се убиват най-лесно?

Публикувано изображение

Общо взето със всички. Лично аз използвам контра атака и след това с голямото острие на дясната ръка, което се отключва последно и е най в дясно като натиснеш "R"...

да се похваля превъртях играта веднъж на easy, сега съм easy+, каквото и да значи това, уж тря да има нови неща движения сили, няма нищо. а вече убих елизабет, след 2-3 мисии ще ходя пак на самолетоносача, ония къв е изрод докато му хвана цаката, ме уби 7-8 пъти, като си развиете героя няма нищо сложно с камшиците се катерите по хеликоптерите но без бронята за може да летите и да се гепвате за следващия като ти свалят твоя, иначе танковете или с чука или с меча, с меча един скок и задържаш десния бутон като си го прицелил с табулатора преди това и така няма нищо сложно, ако са повече от високо един девистатион меджик и после лесно, ако са много хора около теб скок + ляв бутон мн бързо. относно характеристиките на машината от подписа върви на 1680 на всичко на макс без всинк и анти на половина видеото държи към 70 градуса

Редактирано от YDimov (преглед на промените)

http://www.torrentreactor.net/torrents/315...-resolution-fix

Намерих това, подменя dll файл. Ще мога да го тествам най-рано утре.

Попаднах на следния текст: ако паметта на видеото е по-малка от 512 мегабайта играта орязва високите резолюции. Споменаха за подобни похвати в Grid и GTA4.

В оригинал:

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index....st&p=116414

...От следващия линк не ми се отваря форума на активижън.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

http://www.torrentreactor.net/torrents/315...-resolution-fix

Намерих това, подменя dll файл. Ще мога да го тествам най-рано утре.

... дано се получи ! Чакаме да пишеш :lol6:

Cards with less than 512 MB cannot access resolutions with widths of greater than 1280 or heights of 720. This means with a card of LESS THAN 512MB VRAM has these available:

640 x 480 , 800 x 480 , 800 x 600 , 1024 x 768 , 1152 x 720 , 1152 x 864 , 1280 x 720 , 1280 x 800

уоооу идрата е страхотна :wors: току що я превъртях...е минах само главните мисии но в следващите два дена ще минавам и страничните ;)

Това чудо как се трепи, с кое оръжие най-лесно?

Публикувано изображение

само аз ли имам проблем със звука ?? освен че се чува тихо има и една гадно пращене по време на игра

И аз имам същия проблем със звука - пращене по време на сцените между нивата и гласове като на Мики Маус-овци по време на игра, което убива 50% от кефа от самата игра. Публикувано изображение

Иначе не знам какъв ви е проблема с резолюциите, аз си я дупя на макс и играя под 1680x1050, razor releace by zamunda.

Това чудо как се трепи, с кое оръжие най-лесно?

лично аз си купих способноста като съм с чуковете да се засилвам към земята с рамо,и се качвах по високите сгради о от там скачах и задържах десен бутон(след като си натиснал ТАВ за да го прихванеш) и после като дойдат военните-с танк или хеликоптер,като унищожиш пипалата имаш време да го стрелях и да му взимаш кръв :angry:

ЕДИТ:Обърнете внимание на този линк ако имате проблеми със звука,аз сега ще го пробвам :)

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Само да попитам стигнах до едно място където си губа силите и трябва да троша някъкви танкове ама ми писна и искам да питам каква е целта. :) Иначе играта е супер :)

играта ще тръгне ли на видеокарта радеон xpress 1200 ???

Как се минава мисията след Елизабет ,където трябва да спра един хеликоптер да напусне града ? :P

prevent taggart escaping by air ?

/Превъртях я тая игра Публикувано изображение

Редактирано от SilentScream (преглед на промените)

Как се минава мисията след Елизабет ,където трябва да спра един хеликоптер да напусне града ? :blink:

prevent taggart escaping by air ?

/Превъртях я тая игра Публикувано изображение

И аз съм на тази мисия, казвай какво се прави!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.