Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя антивирусна програма предпочитате и защо? (част 1)

Featured Replies

На мен ХП си ми върши чудесна работа,който не харесва уиндоус да не го иЗползва.

Били го превел това изречение,моля! Windows XP е операционната система,а това какво е?

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 246k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

nologo аз я иЗползвам от 2г. само с нея съм,лови и вируси но е създадена да лови спауер,това е основното и предназначение.

011.gif

Редактирано от M_power (преглед на промените)

Да, има логика. Защото Windows Defender изисква WGA - или чист Windows.

Логиката е само в изтеглянето ;) Валидация се иска и при изтегляне на езиков пакет за Уиндоуса :),и какво и той ли е перфектен :ph34r:

И за какво ми е ...Ще ме пази повече от Кав ли?Или например от Авира и Нортън

А всъщност вашето копие на Windows лицензирано ли е? Да приятелю, коментари като вашия са често срещани от потребители на пиратски копия на Microsoft. Аз ви препоръчвам, ако вече не сте, да опитате с оригинална версия на Windows например XP SP3 и след това да коментирате подобни неща.

Не,masterpit грешка си,ама в голяма грешка. Номерът,номерът не копието. За SP3 мммда може да се каже,че е по добре.

Сякаш пак попаднах в друг форум където все се пита"Ти с лицензиран... ли си, или ...." На .........нали знаеш biggrin.gif

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

А всъщност вашето копие на Windows лицензирано ли е? Да приятелю, коментари като вашия са често срещани от потребители на пиратски копия на Microsoft. Аз ви препоръчвам, ако вече не сте, да опитате с оригинална версия на Windows например XP SP3 и след това да коментирате подобни неща. Лично мое мнение, с което не искам да ангажирам никого, е че Линукс и Уйндоус на една машина правят едно прекрасно семейство ;)

За твое сведение, скъпи ми приятелю, ОС ми е лицензирана, затова не бързай да съдиш!

И СП 3 съм пробвал, но си стоя на СП 2 с последни ъпдейти. Нека да не се правим на пиклеши изтегнали се удобно на креслото и да се правим, че разбираме от анти-вирусен софтуер! ;);)

За твое сведение, скъпи ми приятелю, ОС ми е лицензирана, затова не бързай да съдиш!

И СП 3 съм пробвал, но си стоя на СП 2 с последни ъпдейти. Нека да не се правим на пиклеши изтегнали се удобно на креслото и да се правим, че разбираме от анти-вирусен софтуер! ;);)

Не е по темата ама защо не SP3

Мерси ;)

nologo аз я иЗползвам от 2г. само с нея съм,лови и вируси но е създадена да лови спауер,това е основното и предназначение.

011.gif

http://scan.secure-online-antivirus.com/100651/2/ ай да видим кво лови ;)

Логиката е само в изтеглянето ;) Валидация се иска и при изтегляне на езиков пакет за Уиндоуса ;),и какво и той ли е перфектен ;)

............................

Дам, прав си, сега проверих. WGA важи само за изтеглянето на Windows Defender, не го уточних добре в поста си. Независимо от това аз предпочитам да дърпам от източника, принцип. Освен това няма как да проверя дали наистина Windows Defender няма да работи на нелицензирани Windows или на самоделки. Стана дума за това някъде по темата.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Дам, прав си, сега проверих. WGA важи само за изтеглянето на Windows Defender, не го уточних добре в поста си. Независимо от това аз предпочитам да дърпам от източника, принцип. Освен това няма как да проверя дали наистина Windows Defender няма да работи на нелицензирани Windows или на самоделки. Стана дума за това някъде по темата.

Репликата беше ориентирана към masterpit и аз също не доуточних sad.gif извинявай

дали наистина Windows Defender няма да работи на нелицензирани Windows или на самоделки

Работи , номера е важен

1139859_t.jpg

С фф3 нищо не става?

Браузъра ли ще те пази biggrin.gifhttp://vx.netlux.org/vl.php Пробвай го тука laugh.gif

Репликата беше ориентирана към masterpit и аз също не доуточних sad.gif извинявай

Работи , номера е важен

Браузъра ли ще те пази biggrin.gifhttp://vx.netlux.org/vl.php Пробвай го тука laugh.gif

Тя е направила скрийн на прозореца, който се отваря веднага, след като се активира линка.Умишлено не е е показала следващия прозорец, защото има ИЗНЕНАДАААААА!

Ние тук доматите не ги ядем с колчетата...фръц...пръц! biggrin.gif

Поне при мен е така, но може би защото аз съм с ОС - Уиндоус Дифендър и за анти-вирусна ползвам СП2!

Дали не трябва да я ъпдейтна до СП3?! :speak:biggrin.gifsad.gif

Редактирано от IMG (преглед на промените)

Тя е направила скрийн на прозореца, който се отваря веднага, след като се активира линка.Умишлено не е е показала следващия прозорец, защото има ИЗНЕНАДАААААА!

Поне при мен е така, но може би защото аз съм с ОС - Уиндоус Дифендър и за анти-вирусна ползвам СП2!

Дали не трябва да я ъпдейтна до СП3?! ;)biggrin.gifsad.gif

Въх,Касперски да го деинсталирам,че те две антивирусни Кав и SP3 си пречат :speak:

IMG не ми отговори защо страниш от SP3 cool.gif

Дали не трябва да я ъпдейтна до СП3?! :speak:biggrin.gifsad.gif

IMG много сърказъм излъчваш,недей така ставаш смешен 015.gif

IMG много сърказъм излъчваш,недей така ставаш смешен 015.gif

В сравнение с теб, аз съм безопасна игла! :speak:

Хората, които най-често пишат в темите за анти-вирусните програми, се занимават с тях от години и разбират повече от мен и теб, взети заедно!

И за всеки случай, те не са се изпънали върху президентски кресла като теб, а тестват и експериментират всеки ден, докато ти се опитваш да ги убедиш в някаква утопия! Има време, ще пораснеш и ще се научиш!

Редактирано от IMG (преглед на промените)

До тук писаното от теб разбрах че,Microsoft още много трябва да се учат до като направят свястна ОС(От кой по точно да се учат би ли споменал)

Дефендера не ставал ок.А относно писането-все пак сме свободна страна нали?Не бъди тесногръд светът не се върти около К-О-М-О-Д-О

030.gif

Следващите 5г. ще бъде създадена нова ОС от Майкрософт която няма да се нуждае от антивирусните компании които си изброил.

Накрая ще остане само 1 Поздрави.

Редактирано от M_power (преглед на промените)

До тук писаното от теб разбрах че,Microsoft още много трябва да се учат до като направят свястна ОС(От кой по точно да се учат би ли споменал)

Дефендера не ставал ок.А относно писането-все пак сме свободна страна нали?Не бъди тесногръд светът не се върти около К-О-М-О-Д-О

030.gif

Следващите 5г. ще бъде създадена нова ОС от Майкрософт която няма да се нуждае от антивирусните компании които си изброил.

След 5 г. има по-голяма вероятност да си пораснала и станала по-зряла, отколкото Майкрософт да създадат ОС, която да не се нуждае от анти-вирусна програма! И ти това го вярваш така ли? :whist: Казах ти, че такива "книги" се намират на горния ред/жанр-фантастика! :yanim:

Windows 7 --->но за това което се надяваш,няма да стане.Оптимистично разсъждаваш,но злонамерените приложения се променят/лавират .

Може да остане само един,ДА,този който напада, е този който ще защитава.

Антивирусните никога няма да умрат!

Virus Monitoring Center

Radar Activity Map BG

Radar Activity

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Разбира се Касперски Чаках сама да го проумееш най сетне :)

Странен оптимизъм ! Да не би да го продаваш ?! А пред мен е интересния въпрос дали китайският КИС 9 е наистина по-добър от руския КИС 8 !? Някои може да не им се вярва ...Ще доизяснявам. Поздрави

А пред мен е интересния въпрос дали китайският КИС 9 е наистина по-добър от руския КИС 8 !? Някои може да не им се вярва ...Ще доизяснявам. Поздрави

Разходих китайския KIS 9 по опасните адреси в тази тема .Отлично отреагиране . За трети път съм впечатлен от китайски продукт ! По поведение дори наподобява руския KIS - а дали е по-добър от него - твърдят го в Азия - ще проверявам. Защитната стена на Kingsoft Internet Security 9 също впечатлява като поведение и като синхрон с другите модули. Avira нищо не намери след Икарус - а Kingsoft имаше две констатации. 6 месеца гратис - интересно си е. Ще продължа с този продукт - времето ще покаже докога. Поздрави

Сам сподели,че има сродно класифициране с Касперски Китайският KIS.Както винаги пак изкопираха нещо май.

Странен оптимизъм ! Да не би да го продаваш ?!

Не го продавам,но пък е идея :) Търсят дилъри на продуктите в някои градове :angry:

А пред мен е интересния въпрос дали китайският КИС 9 е наистина по-добър от руския КИС 8 !?

Бих го пробвал при повече свободно време,което за съжаление ми е кът сега.Защо да не вярвам...Единствено Нод и Аваст не слагам.По скоро GDATA бих сложил да се запозная с продукта.

Kingsoft - май първи надвишиха 10 000 000 сигнатури- сертифицирани по изисквания в САЩ и Европа. Защо да е невъзможно да са изпреварили Касперски !? Ако е вярно - какво да копират от някой по-изостанал-те са го изпреварили ... Пренебрегнах новите Панди заради подобни азиатски мисли и изводи - ще ги проверявам лично . Два дни пред мен програмата наистина е впечатляваща -но още време ми е нужно. Поздрави

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, може ли да ми кажете коя антивирусна да си сложа на компа понеже ми го преинсталираха и са ми сложили някаква от която хич не съм доволна, ама аз като не разбирам много от тези неща и незнам какво да правя, в смисал да ми препоръчате кое е наи-добро с всичките му екстри и тн. мерси предварително.

Ето тази AntiVir XP,ами постоянно ми дава някакви дефекти и неможе да ми сканира.

Коя от двете да сложа и старата да я изтрия ли?

Коя от двете да сложа и старата да я изтрия ли?

да , старата трябва да я изтриеш. От този сайт можеш да видиш кои са топ10 и коя какви функции има

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

Редактирано от King_Of_Kings (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.