Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя антивирусна програма предпочитате и защо? (част 1)

Featured Replies

Отчитайки начина на поставяне на въпроси - най-подходяща е AVAST Home - безплатна и на БГ език - добре е да разгледа темата във форума. Поздрави P.S. Румънските реклами са недопреценени - но продуктите им са добри! Обаче- в конкретния случай ще създадат още затруднения .

Редактирано от TNN (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 242,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Ето тази AntiVir XP,ами постоянно ми дава някакви дефекти и неможе да ми сканира.

Ако наистина някой ти е сложил тази - той е за убиване.

Тази е, с този гаден червен чадър, ама не върши никаква работа, вируси колкото щеш ....

Препоръчал съм го на хиляди хора... biggrin.gif "Acronis true image home 10/11" му е майката! Иначе съм с НОД, ама той си седи за красота :P

Тази е, с този гаден червен чадър, ама не върши никаква работа, вируси колкото щеш ....

Програмата си е много хубава,ама май ти нещо си я оплескал:

Avira => configuration => сложи отметка пред expert mode

Scanner:

Scan =>

Files => All files

Additional settings => всички отметки

Action for concerning files

Automatic

Copy file to quarantine

primary action => repair

secondary action => delete

Further action => махаш отметката пред Acoustic Alert

Archives => All archives types

Heuristic => тук е по-желание...колкото по-голяма е нивото на евристиката,

толкова повече фалшиви тревоги можеш да очакваш и все пак аз съм избрал High detection level.

Предпочитам програмата да ме предупреждава и аз да преценя, какво ще е бъдещето на дадения файл...

GUARD:

Files => All files

Archives => scan archives

Action for concerning files => махаш отметката пред Acoustic Alert

Heuristic => ситуацията е същата

General:

Extended threat categories => select all

Security => всички отметки (първата можеш да я махнеш, аз съм премахнал първата, защото нежелая програмата да ми напомня да обновя приложението)

Ами незнам нямам идея какво е станало и едва ли ще мога да се оправя с няписаното по горе ... с една дума тази ще я изтрия и ще инсталирам Нод да речем, нали така?

... с една дума тази ще я изтрия

Ще я деинсталираш от "Добавяне/премахване на програми" от "контрол панел",това са две коренно различни действия.

Да добре ще я деинсталирам, това поне го знам, и в крайна сметка ще сложа Нод , ок?

Да добре ще я деинсталирам, това поне го знам, и в крайна сметка ще сложа Нод , ок?

Няма лошо,щом имаш желание,действай :P

Коя версия да сваля, че като ги гледам са доста?

Мале :shock11: от червено на зелено biggrin.gif Каквато и да сложиш ще ти върши работа.Според мене след като нямаш опит с такива програми си сложи нещо безплатно и тогава решавай.

Поздрави

Ikarus от европейските , Symantec от американските , Twister от азиатските. От безплатните най-добри са Avast и Rising - споделеното е лично мнение.... Поздрави

Ikarus от европейските , Symantec от американските , Twister от азиатските. От безплатните най-добри са Avast и Rising - споделеното е лично мнение.... Поздрави

TNN не знаех че Avast и Rising са по-добро ре6ение от Avira Free!!!!

в този форум съм посетил всички опасни сайтове които са посочени като опасни и касперски открива вируси и аваст без изключение също ги засича.за една година ми направи проблем само с ATF-Cleaner.не съм сканирал с други антивирусни,но тук съм пускал лог файлове не въднъж и по-знаещи и можещи от мен щом казват че нямам вируси значи е така.ако аваст създаде проблем значи е кракната или този който я ползва е много начинаещ.ще продължавам да я съпоставям с най-добрите и когато пропусне нещо което kasperski и avira откриват и не е фалшива тревога я махам.ако някой каже че няма защитна стена ползвам comodo,защото не вярвам на "3в1 неочаквано добра комбинация"всичко си има цена.

Аваст като плеър- да. Rising е между най-сложно конфигурираните антивируси - а виртуалният компонент впечатлява - какво като са китайци !? Признавам - стигнали са ниво над доста евроамерикански продукти - затова понататък ще пробвам техния платен интегриран пакет . За Avira Free - да се чуди човек с какво да я доокомплектова - и накрая все е сбъркал нещо...Това е лично мнение - редно е всеки сам да си прави изводи и заключения . Поздрави

То в случая това граничи с дълбоко, съкровено лично, почти интимно мнение.....Много здраве

Аваст като плеър- да. Rising е между най-сложно конфигурираните антивируси - а виртуалният компонент впечатлява - какво като са китайци !? Признавам - стигнали са ниво над доста евроамерикански продукти - затова понататък ще пробвам техния платен интегриран пакет . За Avira Free - да се чуди човек с какво да я доокомплектова - и накрая все е сбъркал нещо...Това е лично мнение - редно е всеки сам да си прави изводи и заключения . Поздрави

Не се сърди нали трябва малко и да се посмеем.Аз също мисля,че Рисинг може да стане нещо добро но и триaбва още!!!На този етап....Avira и трябва antispy и е кyкла!!!Радваш ме много TNN да знаеш...

На Авира и трЯбва и защтна стена, а не само антиспайуеър!

Иначе програмката е добра и аз лично й предвещавам добро бъдеще!

Редактирано от IMG (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.