Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любими цитати

Featured Replies

„Почти всеки се ражда гений, а умира идиот.“  Чарлз Буковски

"
Как, по дяволите, човек може да се наслаждава на това, да бъде събуден в 6:30 ч. от алармата на будилника, насила да стане от леглото, да се облече, да яде, да отиде до тоалетната и да си измие зъбите, и да се бори с трафика по пътя, докато стигне до мястото, където всъщност прави много пари за някой друг и да му казват, че трябва да е благодарен, че има възможността да го прави?" отново Чарлз Буковски

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 577,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Да ти кажа ли от какво човек става безчувствен и циничен? От това, че са го предавали, захвърляли и заменяли за други хора, а той е бил готов да даде ако не всичко, то твърде много." Ал Пачино

• Пречистихме въздуха, но замърсихме душата. Подчинихме атома, но не и предразсъдъците си. Пишем повече, но научаваме по-малко. Планираме повече, но постигаме по-малко. Научихме се да бързаме, но не и д

• "....Седим мълчаливо и наблюдаваме света около нас. Отне ни цял живот, за да се научим да правим това. Изглежда само старите хора умеят да седят един до друг, да не си говорят и въпреки това да се чув

Публикувани изображения

"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи."

Михаил Юриевич Лермонтов

• 2 седмици по-късно...

Публикувано изображение

"Това е то политиката. Не е важно дали говориш истината, важното е колкото може повече хора да се съгласят да приемат думите ти заистина. Хората не се интересуват от истината…"

Борис Стругацки, „Търсене на целта или двадесет и седмата теорема на етиката” от 1955 г.

"Аз не познавам душите на хората, а всички души, които са в мен. 
Аз не познавам света, а всички светове, които са в мен. 
Не съм бродил в пустинята, но хиляди пъти се губех сред своите безкрайни пясъци. 
Не вярвам в нищо навън, но неразрушими храмове в себе си имам. 
Не ми трябват демони навън - имам цял ад в себе си. 
Не ми трябват цветя - имам райски градини в очите си. 
Не искам война - достатъчно мъртви погребах в себе си."

"Страници от Рая, Дневниците", Радослав Гизгинджиев

Публикувано изображение

Любовта дълго търпи и е милостива.Любовта не завижда.Любовта не се превъзнася,не се гордее,не безобразничи,не търси своето,не се раздразнява,не мисли зло.Не се радва на неправдата,а се радва заедно с истината.Всичко премълчава,на всичко хваща вяра,на всичко се надява и всичко търпи.от филма"Незабравимата" с Манди Мур и Шейн Уест

Публикувано изображение

„Не мога да ви разбера вас хората! Ако обичате някого, се страхувате да му го кажете, а ако разберете, че и вие не сте му безразличен, ревете за загубеното време… Ами ако утре планетата ви се взриви?“

Алф

Публикувано изображение

Понякога седя и си мисля...а по някога просто си седя.от Мечо пухОтдавна,много отдавна-онзи ден...от Мечо пух

Да речем, че сте в състояние да се изправите пред всички хора на света, които не са болни,бедни и гладни и общо взето има за какво да живеят. Ако ги попитате обаче как се чувстват и те ви отговорят честно, с изненада ще чуете милиони от тях да казват: „Зле!" Ако ги попитате защо, почти всички ще обвинят за състоянието си някой друг - любовници, брачни или интимни партньори(бивши или настоящи), деца, родители, учители, ученици, шефове, колеги... Едва ли има човек на този свят, който да не е използвал фрази от рода на: „Докарваш ме до лудост!", „Това, което правиш,наистина ме вбесява", „Нима  изобщо не те интересува как се чувствам?", „Подлудяваш ме до такава степен, че буквално не знам какво правя"... И на никой от тези хора не му хрумва, че всъщност сам е избрал да се чувства нещастен.Теорията на избора обяснява, че ние, при всички житейски ситуации, неизменно избираме самивсичко, което вършим, включително и нещастието, което изпитваме. И че другите хора не могат да ни направят нито щастливи, нито нещастни. Информацията е единственото, което можем да дадем или да получим в общуването си с другите хора. Но сама по себе си тя не може да въздейства нито върху намеренията, нито върху чувствата ни. Получената информация прониква в нашето съзнание,където мозъкът ни я обработва и решава какво да предприеме."Теория на избора"  Уилям Гласър

Редактирано от Nemeria (преглед на промените)

Училище-това е място,

където полират камъни

и развалят диаманти.

Робърт Ингерсол

Ако ти се живее сто години,

аз искам да живея сто години

без един ден,така че никога

да не живея без теб.

от Мечо Пух

10455059_10152264466477051_1631157184923

"Оттогава съм забелязал, че когато човек не разбира от дума, трябва да го удариш по главата, за да разбере!"
Йордан Радичков, „Ние, врабчетата”

1656101_519570154830169_1320076789_n.jpg

"Понякога колкото повече мислиш, толкова повече се объркваш. Ето защо, не бива да си блъскаш излишно главата. Това само разваля и усложнява живота. Важните решения се вземат отведнъж."
Ерих Мария Ремарк, "Сенки в рая"

Понякога трябва да забравиш това, което си е отишло, да цениш повече онова, което ти е останало, и да очакваш с радост онова, което тепърва ще дойде.

Елиф Шафак

905845_591582067622408_17274886384474341

В живота ми влизат тези, които искат! Който иска – си отива! Но има общи правила за всички гости:
Влизайки – изтривайте краката си, излизайки – затваряйте вратата след себе си...

Харуки Мураками

10626661_628139007300047_601707485412275

„Винаги е по-трудно да унищожаваш, отколкото да създаваш, а когато трябва да унищожаваш простащина и глупост, задачата изисква не само смелост, но и презрение.“

Оскар Уайлд, „Критикът като художник“

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.