Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Закрилниците - ангели-хранители, богове и други

Featured Replies

• Автор
Искам да направя едно уточнение към по-горния ми пост.Не вярвам в Аполон като в бог, а по-скоро като символ на креативността и красотата

По-скоро, че искаш и ти да приличаш на Аполон. :) Айде, няма значение.

• Отговори 83
  • Прегледи 12,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ЛукаПачиоли
    ЛукаПачиоли

96 година направихме много зверска катастрофа със семейството си, челно.Час по късно, когато се прибрахме живи и здрави с треперещи крака звънна домашния телефон.Преди час майка ми получила инфаркт.На

• Както искате си ги наричайте-аз знам че ги има Дали ангели,дали духовете на наши близки,приятели Просто съм се убедила Първи случай-беше тъмно в квартала,когато се прибирах Не видях че е откр

• Темата е прекрасна! Разбира се, че има ангели и тяхната функция, освен други, е пряко да направляват хората, поради факта, че са най-близко до тях в йерархичната система на необята. Понякога, а

Темата е прекрасна!

Разбира се, че има ангели и тяхната функция, освен други, е пряко да направляват хората, поради факта, че са най-близко до тях в йерархичната система на необята.

Понякога, ангелите се явяват насън в образа на починал близък и ни подават готово решение на някой неразрешим наш проблем в ежедневието ни, а много често в живота - в лицето на жив човек - роднина или приятел или съвсем непознат, който просто подхвърля дума или фраза и ти светва...

Красивите мисли на човека... са ангели. От там и термина "крилати" мисли. Децата са живи ангели. Оново, което събужда усмивка у нас, то е дело на ангели. Цялата красота по земята и отвъд - цветята, плодовете, звездите. Ангелите работят вътре в човека чрез мисълта му. Има мисъл, пратена от нашите невидими приятели, която и мъртвец може да съживи. Мисълта е мощна сила. Внимавайте с какви мисли захранвате съзнанието си! Ангелите-пазители често ни навестяват, друг е въпросът доколко сетивата ни съумяват да ги разпознаят. То, всъщност, е едно сетивото за това... А съвсем друг е въпросът, че наивните представи на хората що е то ангел, са малко смешни. Но ангели-закрилници има!

http://www.youtube.com/watch?v=buITK5AoIH4...feature=related

За тези неща не се говори много и по форуми. Това знание, то е висша съкровеност. Просто приеми, че зная - да, има живот отвъд... много повече живот от това тук...

не бива да се говори за всичко това

И защо да не бива?За да не знаят истината хората или? cool.gif

Понякога, ангелите се явяват насън в образа на починал близък и ни подават готово решение на някой неразрешим наш проблем в ежедневието ни,...

А починалите близки в образи на ангели ли се явяват в сънища и на яве по сред бял ден ? :sobbing::nono::)

Аз познавам една италианка която се крие в мазето (за да не я види мъжът й) и се моли на умрялата си майка. Казва също че и разговаря с майка си там в мазето. И майка й я закриляла и й помагала в трудни моменти.

• Автор

И кой ти каза, че не бива? Ако не се говореше, ако тези, които имаха подобни преживявания не пишеха книги по въпроса, как щяхме да знаем за това? Само от личен опит. Но е по-добре да знаем опита и на останалите, за да сме подготвени и да знаем какво да очакваме, ако някой ден и на нас ни се случи да преживеем "по-странни неща". Пък, дори и да не преживеем нищо подобно, добре е да сме информирани какво става в тоз свят - въпреки че всичко е илюзия.

И да се поизфукам тука малко, ще напиша че десетки човеци са ми разправяли че са си виждали ангела който се бил грижел да ги пази.

И аз искам да се похваля със същото-но не съм ги видяла кои са

sad.gif

Тези,които бяха до мен и ме спасиха

Не са ми се явили като лица-но ми беше достатъчна силата им-в точния момент,на точното място

Които и да сте-благодаря ви много!

Gizmoto, мислиш, че можеш да предизвикаш хора, преживели смъртта ли? Лъжеш се. А ако знаеш как изглеждаш в техните очи, сам ще се разсмееш с глас.

Gizmoto, мислиш, че можеш да предизвикаш хора, преживели смъртта ли? Лъжеш се. А ако знаеш как изглеждаш в техните очи, сам ще се разсмееш с глас.

Чия смърт? Собствената или на друг човек?

Какво да ви предизвиквам, вие сте малко встрани от съвремените европейски виждания по ангелските въпроси. Смея да твърдя че в езотериката влиянието е в посока към бг от към фр преди и от сащ сега. Нито на французите нито на хамериканците им пука какво точно се вярва на Балканите и хич тамън не щат да се поучават от българските традиции.

Та проблемът е че, това което ти твърдиш не се твърди точно в същата форма на големите европейски езици. А книгите в езотеричните книжарници в Германия, Франция, Италия ... са си все същите, само са ги превели на различните езици. Те авторите преписват едни от други без да се притесняват. А па торо карти има направо надписани на 4 езика за улеснение на интернацианалната търговия. Продуктите който продават в езотеричните книжарници са си все същите, интернационализация е настъпила и то яка. Ще трябва да си свериш часовника по средноевропейското езотерично време, за да си в крак с модата. И това ти го казва атеист човек който не е длъжен да знае каквото и да е за вярвания и подобни настроения. Но знае някои нещица щото си е имал доста работа с хора които са затънали в илюзии и самозалъгвания. Сети си се сам как някои хора изглеждат в моите очи и ще ти стане тъжно.

Чия смърт? Собствената или на друг човек?

Какво да ви предизвиквам, вие сте малко встрани от съвремените европейски виждания по ангелските въпроси. Смея да твърдя че в езотериката влиянието е в посока към бг от към фр преди и от сащ сега. Нито на французите нито на хамериканците им пука какво точно се вярва на Балканите и хич тамън не щат да се поучават от българските традиции.

Та проблемът е че, това което ти твърдиш не се твърди точно в същата форма на големите европейски езици. А книгите в езотеричните книжарници в Германия, Франция, Италия ... са си все същите, само са ги превели на различните езици. Те авторите преписват едни от други без да се притесняват. А па торо карти има направо надписани на 4 езика за улеснение на интернацианалната търговия. Продуктите който продават в езотеричните книжарници са си все същите, интернационализация е настъпила и то яка. Ще трябва да си свериш часовника по средноевропейското езотерично време, за да си в крак с модата. И това ти го казва атеист човек който не е длъжен да знае каквото и да е за вярвания и подобни настроения. Но знае някои нещица щото си е имал доста работа с хора които са затънали в илюзии и самозалъгвания. Сети си се сам как някои хора изглеждат в моите очи и ще ти стане тъжно.

На мен, пък, да ти кажа, под секрет, през къде ми е какво си мислели американците, французите и не знам си кой още, за това в какво вярвам или не вярвам аз.

На въпроса ти в началото на поста ти - отговорът ми е - и двете.

Е, щом ти ще си тъжен, а аз ще се смея, то как мислиш, коя позиция е по-забавна - твоята или моята... :cheers:

Е, щом ти ще си тъжен, а аз ще се смея, то как мислиш, коя позиция е по-забавна - твоята или моята... :P

Ми на мен ми е тъжно че има хора които си се смеят сами ама какво да направя, не мога да им помогна.

Ми на мен ми е тъжно че има хора които си се смеят сами ама какво да направя, не мога да им помогна.

E, що, аз на теб се смея, ти нищо ли си? А, сетих се, може би си само дух, ангел-закрилник или бог, ахахааааааа.

Редактирано от Maat (преглед на промените)

E, що, аз на теб се смея, ти нищо ли си?

Точно за това ми е тъжно за теб, защото знам поради какви заблуди ми се смееш.

А иначе съм едноличен бог официално регистриран по закона за вероизповеданията. Но само аз самият има право да си се моля на самия себе си и да постигам помощ от мен за мен. Един вид частен клуб от един членуващ в него с абсолютни привилегии.

Ти тоя номер можеш ли го, а? cool.gif

А иначе съм едноличен бог официално регистриран по закона за вероизповеданията. Но само аз самият има право да си се моля на самия себе си и да постигам помощ от мен за мен. Един вид частен клуб от един членуващ в него с абсолютни привилегии.

Ц. Тоя номер така и не го научих, по простата причина, че не се моля. biggrin.gif:rolleyes:

Естествено....много е яко.Само не бях се сетил да се регистрирам.Значи неофициалните богове са нещо като ЕТ а официалните са ЕООД ? cool.gif:rolleyes::P:lol6:

Според мен- "или".

Остава да уточниш какво е това"или" ? cool.gif

Естествено....много е яко.Само не бях се сетил да се регистрирам.Значи неофициалните богове са нещо като ЕТ а официалните са ЕООД ? cool.gif:rolleyes::P:lol6:

По-точно ЕБ-та (Едноличен Бог). :lol6: :lol6: :lol6:

Ц. Тоя номер така и не го научих, по простата причина, че не се моля. biggrin.gif:rolleyes:

Как така да не се молиш бе, не ти ли се е случвало да се питаш сам себе си нещо от рода на:

"Ама що съм толко тъп и не скивах по-рано решението на проблема ми"

Това изречение преведено на религиозен език означава:

"О господи всесилни и велики който си в мен дай ми повечко акъл следващия път че ми писна да се прецаквам така." = на молитава, нал тъй?

п.п. май пак шъ дойде тука някой с шибучица да ни се скара за кво си пишеме :)

• Автор
Как така да не се молиш бе, не ти ли се е случвало да се питаш сам себе си нещо от рода на:

"О господи всесилни и велики който си в мен дай ми повечко акъл следващия път че ми писна да се прецаквам така." = на молитава, нал тъй?

п.п. май пак шъ дойде тука някой с шибучица да ни се скара за кво си пишеме :P

Очевидно е, че не вярваш в нещата, които ние обсъждаме. Тогава защо пишеш? Явно търсиш място, където да си чешеш езика.

п.п. май пак шъ дойде тука някой с шибучица да ни се скара за кво си пишеме ;)

А, да, това, ако наричаш молитва, май честичко ми се налага, ама малко по-друг вариант - "Мамка му, бях си обещала с глупаци да не се занимавам, хем си знам к`во мога да очаквам и пак се прецаках, тю, тю, тю."...

ОК, идвай, с теб е весело. ;) Обичам смеха. laugh.gifbiggrin.gif За оня с пръчката, не се тревожи, ти сам си се молиш, пък той сам си я завира... :angry:

Тогава защо пишеш?

За да има с кого да спориш.

Я си представи, отваряш си тема и никой не се весва на нея да драсне поне два реда, не е готино така.

Редактирано от Gizmoto (преглед на промените)

Каква форма приемат тези пазители?

Ангелите пазители изглеждат фантастично. Аз лично сънувах едно такова същество. Не можах да разбера пол, но на цвят беше беличко, ефирно.Имаше коса, тяло, ръце, всичко. Е, поуплаших се да ви призная,но след това се събудих .Господи,благодаря ти,че все пак си ми определил едно такова същество за съгледвач. Благодаря, че все пак мислиш за мен.

• 7 месеца по-късно...

Здравеи tuksum

мисля че темата която си поставил е много интересна и хората все повече и повече осъзнават и признават връзката си с по-висши сили

сили които не се докосват и не се виждат а са сред нас и са до човек във всеки един момент от живота му

Молитвите се отправят във всеки един момент от живота

не е нужно да се случи нещо лошо за да започне човек да се моли и съответно да вярва

аз лично вярвам

вярвам в силата на любовта

а междо другото в края на лятото (04-07.09.2009 год) в к.к. Албена е организиран международен семинар

"Общуване и лечение с Ангели"

водеща е Нали Конуей

ако проявяваш интерес заповядай.

http://happyyogi.net/

Редактирано от mimoni999 (преглед на промените)

Боговете са ме измъквали от наистина заплетени ситуации, а и по принцип разчитам на помощта им с уговорката - бог помага, но в кошара не вкарва. Ако тръгнеш да си търсиш работа, боговете могат да ти помогнат да имаш късмета да намериш подходящата, но ако си седиш в къщи и чакаш да ти падне торба с пари, ще си умреш от глад. А и за техните услуги - на богове, ангели закрилници, или както и да ги нарече човек, си има цена.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.