Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Измами при осиновяване на животни

Featured Replies

haidukpikaso-"...и съм намерила домове на 2 кученца чрез обяви в нета"

Бъдете внимателни с обявите по интернет.

Повод ми даде това:

Тази неделя в „Истории с Патрашкова“ някой от зрителите може да разпознае своите котета или кучета, които е подарил преди време. Защото ще ги види на екрана, но за съжаление агонизиращи, малко преди да издъхнат.

За първи път предаването ще е от две части, една в 18:00 часа и специално издание в 22:30 часа. Това се налага поради жестоките кадри, които ще бъдат излъчени.

Екипът на предаването проследява обяви за осиновяване на животни, на които обикновено се отзовава млад мъж, който обещава, че ще се грижи с огромна любов за домашните любимци.

Оказва се, че Евгени Андреев взема животните, за да храни с тях огромните си гърмящи змии, които отглежда в Горни Лозен. При това филмира мъчителната смърт на кучетата, котките, зайците и птиците. Някои от клипчетата изпраща на свои приятели.

Евгени Андреев иначе е компютърен специалист и видимо е напълно нормален. Макар да прави бизнес със змиите, всяка една от които продава по 80-90 лева, за него главното е да изживее патологичното удоволствие от екзекуцията на обезпаразитени и ваксинирани животни.

„Чрез историите на тези животни искаме да разкажем за младеж с психични отклонения, срещу когото малцина се осмеляват да свидетелстват, защото ги е страх.

Бедата е, че още през юли срещу него са изпратени жалби до полицията и различни институции, но никой не е реагирал“, каза водещата Кристина Патрашкова.

От екипа предупреждават, че кадрите, които ще бъдат излъчени в предаването, съдържат наистина изключителна жестокост и затова не са препоръчителни да бъдат гледани от деца.

„Ще направим нужните предупреждения, но ще покажем ужасната жестокост, защото понякога имаме нужда от шоково разтърсване, за да се стреснем и да се замислим какво става с нас и обществото ни, и накъде вървим“, каза още Патрашкова.

Най-шокиращите клипове, в които змиите умъртвяват животните, ще бъдат излъчени в специална късна версия на предаването, която ще бъде показана в неделя от 22:30 часа, само по ТВ2.

Източник http://www.ekrana.info/4987

• Отговори 50
  • Прегледи 25,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Съгласна съм, че този човек не е с всичкия си, но всички, които ще писнат, само да им кажа, че по принцип змия се храни с друго животно. Това, че има хора у нас, които гледат змии непривични за нашия климат е друг въпрос.

А жестокостта на онзи да храни змиите си с котета и кучета, а не само с мишки и най-вече, че снима всичко това с наслаждение, смятам за повече от извратено.

То не случайно човека си избира любимеца според характера си.

И също така не случайно по форумите ни за животинки има теми "Черен списък на осиновители".

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Във всички европейски държави е приет Закон за криминализиране на жестокостта към животните

В България няма такъв-то и какво ли има

1000 лева глоба-толкоз предвижда нашия Наказателен кодекс

Какъв валяк,ivanvazovv-парче по парче да го режеш такъв-пак ще му е малко

Публикувано изображение

Дали ще му дадат лицето на тоя изверг?

Поне не е идвал при мен,слава Богу

Знам си всичките котенца къде са

http://free.hit.bg/cobra666gallery/

Тоя е абсолютен урооод. Как може да съществуват такива хора. Направо съм изумена.

Линкът води към сайта на въпросната личност...лично аз съм потресена.

http://free.hit.bg/cobra666gallery/

Тоя е абсолютен урооод. Как може да съществуват такива хора. Направо съм изумена.

Линкът води към сайта на въпросната личност...лично аз съм потресена.

Сатана,изчадие-вижте му обърнатия Пентаграм

Сега в 22:30 ще дават кадрите по TV2

Не знам дали ще мога да ги гледам

Не съм давала на него котенца,сега го виждам от линка на Динди

Също така в първата част казаха,че не е само той

Имало и други като него

Господиии...

Ние нямаме закони-тва ясно

А не може ли да се сезират Европейските организации за защита на животните,Фондацията на Бриджит Бардо

Само открийте кои са,адреси и т.н.

Ще напишем писмо,снимков материал

Трябва да спрем това!

Публикувано изображение

Погледах 10 секунди преди малко по ТВ2 и просто щях да припадна... видях как хвърли в терариума малко, сиво котенце, което се огледа малко зашеметено наколо, преди към него да се плъзне огромна, мазна змия... При допира с нея малкото подскочи на другия край на съда, а тя се плъзна бавно пак към него... Не издържах! Така ми се сви сърцето...и смених програмата... защо ли не мога да сменя с едно копче света в който живеем... ;(

Погледах 10 секунди преди малко по ТВ2 и просто щях да припадна... видях как хвърли в терариума малко, сиво котенце, което се огледа малко зашеметено наколо, преди към него да се плъзне огромна, мазна змия... При допира с нея малкото подскочи на другия край на съда, а тя се плъзна бавно пак към него... Не издържах! Така ми се сви сърцето...и смених програмата... защо ли не мога да сменя с едно копче света в който живеем... ;(

Аз изключих телевизора

Само като видях как падна и започна да се гърчи милото и да плаче

Не можах да понеса повече

:)

На трета снимка е показан със свой приятел да държат ножове - тея тъпунгери биха убили не само животно, но и човек. Не ми се иска да ви разказвам какво още според мен биха или са направили. На 35 или 36 снимка пък, е забил нож в иконата на Дева Мария. Няма ли кой да гръмне с по един коршум в главата тея? На снимка 53 пък е показал снимка с бяло мишле и надпис - той е Исус Христос - той ще страда и ще умре. Публикувано изображение А как се отнася със собствените си змии вай на снимка 46 е сложил закачени на стената змийски кожи - явно тези змии не е имал намерение да ги продава. На 45 пък пише убийте християнинът.

Не гледайте филма! Това е сериозно предупреждение. Преди време случайно попаднах на един документален филм в youtube, заснет със скрита камера - беше преведен от английски на бълграски. В него се показваше какво всъщност се случва в кланниците и на други места с животните. В началото го изгледах почти невъзмутимо. След няколко седмии обаче, се оказа, че филмът ми е повлиял на психиката и в продължение на дълго време имах мъчителни и натрапливи мисли за животни, свързани с филма, който гледах. Та, в този ред на мисли - не гледайте филма, за да не ви измъчват и вас лоши мисли дълго време. Понякога такива неща оставят много лош отпечатък в психиката. За една котка има съд, а за много животни с доказателста - предишните събственици със сигурност могат да го съдят за измама и други неща.

Сега остава да видим дали тези, които трябва ще си свършат работата да го тикнат в затвора. Преди два-три дни четох във в. "Труд" за някакъв, който обесил котката на братовчедка си и сега той е в ареста и тя ще го съди. За една котка има съд, а за много животни с доказателста - предишните събственици със сигурност могат да го съдят за измама и други неща.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

И аз го гледах. Този трябва бавно и мъчително да се убие. Къс по къс да се разкъса да го хвърлят на собствените му змии. Думите са просто безсилни за такива хора. Няма думи. И дано БГ направи нещо, срамно ееееее, срамнооооо...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

И аз го гледах. Този трябва бавно и мъчително да се убие. Къс по къс да се разкъса да го хвърлят на собствените му змии. Думите са просто безсилни за такива хора. Няма думи.

И дано БГ направи нещо, срамно ееееее, срамнооооо...

Аз както винаги изпуснах.Ако се появи клипчето пуснете един линк да видя за какво става въпрос.

И като стана дума за такъв тип филми :Earthlings / Земляни (2003). Публикувано изображение Аз съм ЗА гледането на такива филми,нека подействат на психиката на хората и дано най-накрая престанат подигравките с животни!Такива хора не знам какво заслужават,но дано се направи нещо по въпроса.

Сега чак видях снимките от сайта...тръпки ме побиха.Пълен изрод Публикувано изображение

Какво става?Тоя народ се побърка отвсякъде...

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Не зная какво заслужава този човек, но едно не мога да отрека - смелост не му липсва. Ако забелязвате, на някои от снимките е сложил жива пепелянка в устата си или около врата си. Когато някой от вас направи такова нещо, ще има право да го коментира. До тогава - моля, въздържайте се от лицемерни изказвания.

Всеки от вас, освен ако не сте вегетарианци, през живота си е заплатил за убийството на стотици пъти повече животни - пилета, прасета, телета, агънцета, козлета, зайци и какво ли още не, отколкото е дал Евгени на змиите си. При това той има оправдание - змиите, ако не ядат животни, ще умрат бавно и мъчително от глад. Съжалявам, но такава е реалността. Вярващите могат да изпратят оплакване на адрес [email protected] Публикувано изображение Или да отидат да се жалват на извънредния и пълномощен посланик на Господ на земята в най-близката църква/джамия/синагога :rolleyes:

Докато вие ядете животни не защото имате нужда, а по собствен избор, за да задоволите перверзните си прищевки. За разлика от змиите, човек може чудесно да живее без да яде трупове. Интересно ми е да науча - колко от вас, възмущаващите се, са вегетарианци? Или друго си е да оплюем някого, а после да си хапнем сладко-сладко препечено пиленце, а? Така ба-а-авничко да разчленим трупа му, да отделим обгорената кожа и мускулите от костите, да изпечем вътрешните му органи и да ги изядем, да осмучем хрущялите и да се оригнем доволно, нали? А после да отидем на църква и лицемерно да повтаряме "Грешен съм, Господи, прости ми!" Публикувано изображение

Редактирано от Spyderco (преглед на промените)

Евала за последния пост.Но, когато има избор между 2 злини-тази от Евгени, и месоядството, човек избира по-малката...Няма ли кой да прати клиповете на Greenpeace и т.н?

И аз попаднах снощи на предаването...Ужас!Не издържахме с мъжа ми да го изгледаме докрай! Каква жестокост и садизъм може да има,малее! :)

Няма ли кой да прати клиповете на Greenpeace и т.н?

Това е сайта им

http://www.greenpeace.org/international/

Също така трябва да им напишем и писмо-с молба за помощ

Някой,който знае английски,ще го напише ли

:rolleyes:

И клиповете ще изпратим,както и линк към сайта на изчадието

P.S.Eто и адреса на Фондацията на Бриджит Бардо

http://www.ngorc.net/bg/links/organizations/bardo.htm

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Това е сайта им

:angry:

Aз не съм особено добър в писането на писма, но ако някой се навие мога да му направя не лош превод.

Не разбрах само каква беше връзката с това дали човек яде месо, ама карай. Като му гледам снимките на тоя изпитвам някаква агресия - приисква ми се да му блъскам главата в някоя стена докато се пръсне. А съм такова миролюбиво същество Публикувано изображение

Изчетох цялата тема,но не погледнах кадри или снимки и няма и да го направя.Моите очи отказват да видят такива издевателства.

Това не е човек,това е изверг.Този трябва да бъде вързан някъде и да изсъхне на място.

Потресена съмПубликувано изображение

Заминал е за Прага,януари ще се върне изчадието

http://dog.bg/forum/index.php/topic,19866.0.html

Ето му и профила тук

http://www.sladur.com/new_img/1/1/8/4/6/8/118468.html

Боже, на какво сте се натъкнали бе хора ? Публикувано изображение Какъв е тоя изрод ? :down: На мен лошо ми стана само темата докато четох, пък какво ли щеше да е, ако съм гледала и предаването. С два пръста ще го удоша тоя ! :angry:

Офф, лудите (извратените) край нямат ....Сетих се за филма Untracеable, който започваше с онлайн убиване на едно коте, само дето тук не става дума за филм, а за човек, който се кефи на убийстата на нашите домашни любимци... :rolleyes:

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

...Не разбрах само каква беше връзката с това дали човек яде месо, ама карай. Като му гледам снимките на тоя изпитвам някаква агресия - приисква ми се да му блъскам главата в някоя стена докато се пръсне. А съм такова миролюбиво същество Публикувано изображение

Щом не си разбрал, ще ти обясня. Бавно и подробно. Връзката е, че всеки човек, който яде месо, ежедневно върши същото, което и въпросният Евгени и змиите му. Убива животни за храна. Това, че не са котенца и кученца, а пиленца и агънца не променя положението. Нито пък фактът, че хората, ядящи месо, най-често не убиват със собствените си ръце, а плащат на някой друг, за да убива вместо тях. Така че, ако си верен на принципите си и не си вегетарианец, би трябвало когато застанеш срещу огледалото да ти се приисква "да си блъскаш главата в някоя стена, докато се пръсне" Публикувано изображение Същото се отнася и за останалите коментатори, изявяващи желание - цитирам: "да разкъсат този човек къс по къс на парченца", "да го удОшат с два пръста", "да го вържат, докато издъхне на място", "да го сгазят с валяк", "да го гръмнат с по един кОршум в главата", "да го режат парче по парче" и прочие мили и хуманни варианти :rolleyes:

Нещо повече - въпросните коментирали, ако не са вегетарианци, са дори по-лоши от Евгени и змиите му. Защото змиите са ПРИНУДЕНИ да се хранят с други животни, за да не умрат. А коментиралите ядат други животни (ако го правят) по свой собствен избор, за УДОВОЛСТВИЕ, въпреки че могат чудесно да живеят и на растително-млечна диета. И на всичкото отгоре са достатъчно лицемерни, за да осъждат у другите същото, което те сами вършат ежедневно. Представям си как някой си похапва сладко изпържени във вряща мазнина пилешки крайници от KFC, огризва костите на трупа, избърсва си ръцете и започва да пише предложения за мъчителното убийство на друг човек, с когото се различава само по избора на животни за убиване.

Редактирано от Spyderco (преглед на промените)

...Убива животни за храна....

Tи явно си ******* и не можеш да направиш разлика между това да убиваш за храна и това да изпитваш наслада от причиняването на мъчителна смърт. Такива като теб не трябва да съществуват.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Има ли го наякъде качено да го гледам?

Това е сайта им

:P

Кой ли ще е този някой :angry: Може би някой, който си е нямал работа, още рано сутринта...И си е правил, каквото му скимне, на своя глава...Само да намерим човека...

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Защо ви е изобщо да го гледате? Публикувано изображение Само не ми казвайте, че ще изпитвате кеф и вие, щото ще полудея...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.