Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

В Zamunda в коментарите на последно каченият Windows 7 мисля че беше пред последният коментар е даден линк към активатор.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

Най-рано след 3-4 месеца.Ако предположим че лятото е финала.Едва ли следващ билд(бета 2) ще излезне преди финала на виста сп2.

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ,Ако го инсталирам чрез опцията Upgrate,ще ми се запази ли Вистата и ще мога ли да правя dual boot.

Не. Няма да се запази. Нали затова се нарича ъпгрейд. Обновяваш ОС до по-новата версия и това е. За да си запазиш Vista-та инсталирай 7 на чисто.

Забелязахте ли, че вече е налична за сваляне от страницата на Windows 7?!

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

Е добре майкрософт може би ще успеят да си дигнат реитинга с W7...

По данни от саита се казва, че официално може да излезе чак догодина.

В Zamunda в коментарите на последно каченият Windows 7 мисля че беше пред последният коментар е даден линк към активатор.

Стига бе хора-навсякъде е пълно с активатори,само мисля че за 64-ката активацията е ръчна-но и тя не е студения ядрен синтез,та да се опре на някой от компанията! cool.gif

За улеснение съм написал каде го има.Но това да ми е за урок,друг път да знам.И този става за 64 битови.

Днес инсталирах бетата на WINDOWS 7 и засега мога да кажа, че нямам никакви проблеми.Всичкия хардуер на моят лаптоп Asus x51r бе разпознат още при инсталацията.Програмите с които работех под VISTA,работят и под Windows 7.Иначе за активиране не съм използвал кракове, а сложих ключ взет от Microsoft.

На мен не ми открива лана. Моля някой да помогне със дъно asus socket a nvidia nforce 2 a7n8x

7 е вече публично достъпен от офицялния им сайт - http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ . Учудващо е как калдата все още не са го отразили...

Редактирано от Progres (преглед на промените)

тъй, тъй интересна дискусия (или спам на кило)

сега да репортнем проблемче - счупи ми се lang bar-а: смяната на езиците е възможна но и между 3-те езика (US, BG, traditional Phonetic) смяната се извършва посредством Alt+shift вместо между bg-us да е alt-shift а между bg-phon - ctrl-shift

мисля си че това както и "лигавенето" на експлорер.ехе е причинено от бележката която съм оставил включена

и все пак някой ако има идея да сподели

Vulkan_bg а пробва ли да инсталнеш драйвъри за виста? макар че на това старичко дъно

Докопах се до key от сайта на МС (очевидно са раздавали едни и същи обаче, че като го пуснах за търсене, излезнаха бая резултати в google :P ), както и самата бета дръпнах от тях.

В момента я ползвам през VirtualBox 2.1 на XP SP3 host.

Дотук всичко си протече повече от нормално. Доста бързо се инсталира и стартира за първи път.

Активира се успешно.

Няма какво да говоря за съвместимост с хардуер-а (заради VM-а), но всичко си намери без проблеми. Само за аудиото трябваше да дам update driver и стана :)

Това обаче, което ме впечатли най-много досега е наличната БГ ФОНЕТИКА (ХР style) biggrin.gif

Инсталирал съм досега ESET SS 3.0 (trial), Total Commander 7.04a (закъде без него ;)) и Firefox 3.0.5.

Не съм се занимавал много с Виста, та не мога да отсея още кое е новото.

off: Стига толко за днес, че с един почивен ден живее ли се ...... ohmy.gif

Безсмислен Edit: Всъщност, имам 5-6 ключа, че данлоуд-а не щя и не щя да тръгне през FF, та порефрещвах няколко пъти и ги записах. Но май вече ги мернах по-назад в темата.

Редактирано от adfed (преглед на промените)

Да попитам това, което са пуснали в страницата на линдолс 7 за сваляне, същия ли е като в замунда качената последна седмица, която се коментира доста?

тъй, тъй интересна дискусия (или спам на кило)

сега да репортнем проблемче - счупи ми се lang bar-а: смяната на езиците е възможна но и между 3-те езика (US, BG, traditional Phonetic) смяната се извършва посредством Alt+shift вместо между bg-us да е alt-shift а между bg-phon - ctrl-shift

мисля си че това както и "лигавенето" на експлорер.ехе е причинено от бележката която съм оставил включена

и все пак някой ако има идея да сподели

Vulkan_bg а пробва ли да инсталнеш драйвъри за виста? макар че на това старичко дъно

Аз ползвам старата фонетика и я сменям с английски с бутоните Alt+Shift. Ако искаш мога да ти я дам.

Да попитам това, което са пуснали в страницата на линдолс 7 за сваляне, същия ли е като в замунда качената последна седмица, която се коментира доста?

Да. Същия е.

Стига бе хора-навсякъде е пълно с активатори,само мисля че за 64-ката активацията е ръчна-но и тя не е студения ядрен синтез,та да се опре на някой от компанията! cool.gif

Аз имам активатор, който става за 32 и 64 битови и е тестван и работи. С негова помощ даже може да се махне водния знак и Send Feedback.

И аз вече имам ключ!!!

само че не става за Home Premium....май ще се тества само ултимейт

И след дни опити да се регна през ХП, през 7 от раз успях :huh:

"

Ъм... Само тапета ли е VAIO? Ако не.. функционалните бутони и кардчетеца работят ли ти?"

Инсталацията е на Sony Vaio BZ11MN - CPU P8400, Intel X4500HD, 160GB HDD, 2GB Ram,HD audio, SD card reader, MS card reader...

Всички функционални бутони работят - Мute, S1, Volume +/-, Brightness +/-. И двата card reader-a работят без проблем, както и fingerprint четеца... Power management-a на Sony също работи нормално.

100% от хардуера е разпознат и инсталиран. Тук таме с моя намеса... чрез ъпдейтване на драйверите на unknown deviced в Device manager-a с INF или EXE папките с драйвери от Виста (инсталиране на официалните пакетирани драйвери на Sony не става понеже правят проверка за операционната система).

За една седмица ползване мога да кажа, че тази Бета работи по-пъргаво и по-добре от Windows Vista Business SP1, която имам инсталирана.

Относно всички, които искат да ползват Sidebar Gadgets с изключен UAC:

http://www.mydigitallife.info/2008/12/30/f...windows-7-beta/

Редактирано от krasen (преглед на промените)

Някой да има представа как може да се разкара надписа Windows 7 For testing purposes only.... долу в дясно до кошчето?

Edit: Оправих се!

Редактирано от musi1980 (преглед на промените)

Е каде да ги търся виста драйвери? Да инсталирм виста и там ли да ги взема и къде точно се намират във виста, щото ще си я сложа ако трябва? Нема пари за ново дъно!

тогава правиме другия вариант

взимаш си драйвърите за ХР, слагаш им compatibility с ХР СП2, слагаш отметка долу на run as admin, после стартираш с десен бутон->run as admin и се молиш да стане

ако не стане значи плачеш за ново дъно - все пак това е поне на 3-4 годинки (едно време много го взимаха)

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

При мен нещо като цъкна на Старт меню и тръгна да пиша,нищо не става.На предишните два релийза,които бяха излезнали си работеше перефктно.

Пишеш примерно Flash и ти излиза веднага Flashget.Сега не зацепва изобщо да излезне буква.Стои си статично все едно не пишеш изобщо.

При някой друг да го има този проблем?

хахаха,както си пуснах поста и тая щуротия взе че се оправи.Никъква идея защо става така :)

Редактирано от BrutalMan (преглед на промените)

е че кво толкова ви притеснява версията и репорта бе колеги - тва е неква параноя

http://blogs.msdn.com/e7/archive/2009/01/1...-windows-7.aspx - по-надолу по страницата има една интересна дълга таблица

Как се държи този windows с hibernation/ sleep? Има ли някакви проблеми?

Инсталацията е на Sony Vaio BZ11MN - CPU P8400, Intel X4500HD, 160GB HDD, 2GB Ram,HD audio, SD card reader, MS card reader...

Всички функционални бутони работят - Мute, S1, Volume +/-, Brightness +/-. И двата card reader-a работят без проблем, както и fingerprint четеца... Power management-a на Sony също работи нормално.

Супер. При мен единствено волума работи. Яркостта, S1, AV mode и останалите функционални клавиши не работят! Имам изтеглен всичкия софтуер от сони съпорт, но като тръгна да го инсталирам и 7 се счупва тотално...

За хибернацията си баца О.к!!!!Проблема при мен е заспиването-не ще и това е!!!!!!!АЙДЕ БЕ КОЛЕГИ-ДАЙТЕ АКЪЛ КАКВО Е РЕШЕНИЕТО!!!!!Разпознава командата като ресване или заспива и след 15 минути стартира наново!!!!!Какъв е този бъг неговата м.....а!!!!!!

Този проблем с заспиването го прави избирателно, например на моя лаптоп DELL няма никакви проблеми, за сметка на един мой колега с абсолютно същата версия на Windows 7, но с лаптоп BENQ при заспиване прави проблем и се стартира наново...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.