Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Exam (2009)

exam_2009_400x300_93829.jpg

Допадна ми. Добър трилър и различен от останалите, което беше хубавото в него.

------

Green Zone (2010)

green-zone-2.jpg

Хубав филм! А и като фенка на Мат Деймън определено мисля, че си заслужава.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

The Last House on the Left

200.jpg

Не съм гледала оригинала, но при пърава възможност ще го направя. Филмът много ми хареса и ме държа в непрекъснато напрежение. За жанрът си е направо супер. Има 6 от мен.

Сираче

p_50628.jpg

Тематиката нищо ново под слънцето, но пък аз и нямам подобен критерии. Всичко по-горе важи и за този филм, много ми хареса :)

И аз реших да го гледам този филм "Jumper" и наистина ми хареса !

п.п Знам,че не е тук мястото но ще може ли някои да ми препоръча подобен филм тук.

Благодаря предварително

Редактирано от ReD BuLL (преглед на промените)

Exam (2009)

exam_2009_400x300_93829.jpg

Допадна ми. Добър трилър и различен от останалите, което беше хубавото в него.

и аз него, хареса ми

преди него беше How to Train Your Dragon / Как да си дресираш дракон (2010), (8.3 в imdb)

httyd64564.jpg?psid=1

Изгледах го, страшен е m121.gif

How.To.Train.Your.Dragon.2010.DVDSCR.XviD-ViSiON%5B%28054323%2920-51-58%5D.JPG?psid=1

How.To.Train.Your.Dragon.2010.DVDSCR.XviD-ViSiON%5B%28032834%2920-36-33%5D.JPG?psid=1

How.To.Train.Your.Dragon.2010.DVDSCR.XviD-ViSiON%5B%28084530%2921-12-47%5D.JPG?psid=1

Бих изчакал по-добро качество, обаче.

Recep%20Ivedik%203.jpg

Не ми хареса!sad.gif

Във "Едно" беше доста по-добро изпълнението му...

The messengers

The-Messengers.jpg

По принцип не харесвам такива филми, дръпнах го заради К. Стюарт, в момента гледам нейните филми, ама не ми допадна ... Е, разбира се на нея й отиват такива роли... :biggrin:

Exam

exam_2009_300x447_958153.jpg

Мерси, че сподели :mad:

Снощи го гледах и много ми хареса - концепцията е интересна и за разлика от много филми с хубава идея, но кофти реализация, този не ме разочарова!

Към средата на филма, реших да заложа, кой ще получи така желаната работа...и се оказах права :biggrin:

Мерси, че сподели :mad:

Снощи го гледах и много ми хареса - концепцията е интересна и за разлика от много филми с хубава идея, но кофти реализация, този не ме разочарова!

Към средата на филма, реших да заложа, кой ще получи така желаната работа...и се оказах права :biggrin:

Аз заложих на лудия французин в началото, а победителя бързо го отсвирих :mad: Честно казано мислех, че накрая всички ще го издухат.

Вчера гледах това:

The Shortcut

The%20Shortcut%20%282009%29%202.jpg

Мнооооогооооо тъпооо. Това се получава с малко въобръжение и големи напъни за оригиналност.

Аз заложих на лудия французин в началото, а победителя бързо го отсвирих :hush: Честно казано мислех, че накрая всички ще го издухат.

Към средата на филма бях сигурна, че безличната австралийка ще е победител :hush:

Просто защото играеше много на сигурно - само наблюдаваше, без много да говори - обаждаше се в най-нажежените моменти.

А онея двамата убавци - индиеца и големия ентусиаст бързо ги отсвирих. Много мръсно играеха.

Супер е филмчето ;)

Bright%20Star%20movie%20poster.jpg

Историята на Джон Кийтс, който умира на 25 мислейки, че е провалил се поет, а в последствие оказал се един от най-известните романтици на своето време.

Красиво-тъжна любовна история, отново адмирации към BBC

movie_6128.jpg

"Must love dogs" По препоръка на един приятел (ненадминат романтик). В описание само ще кажа: Много сладко филмче.

Ондин

ondine-535x325.jpg

Ко да кажа? Филмът има страхотна атмосфера, с музиката, с героите, с природата те отнася на съвсем друга планета. Интересно е една съвсем обикновена история как може да се превърне в приказка. Въпреки всичко това, не е от филмите, които бих казала, че ми харесват. Просто нъцки, не е мой тип. Прекалено много драма и разтягане.

Спирит

20874285.jpg

Разстоварващо детско филмеча за едно конче и неговата свобда. Кончето по едно време се влюбва и в една дореста кобилка. Дай боже всеки му :)

Pleasantville това наричам аз филм за разтоварване. Прилича на Шоуто на Труман, но е развит в друга посока. Влиянието на телевизията през 50-те и семейната идилия, в която съпрузите спят в различни легла, всички цветове са черно-бели, няма дъжд и огън. От друга страна проследява появата на тийнейджъра като личност както и битовизмът, който съсипва брака, но това е оставено на заден план. Както и да е, приятен филм с красиви костюми, camerawork и отлична актьорска игра.

Coco Chanel & Igor Stravinsky

MV5BMTQxODQzNTIxMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzQ1ODkyMw@@._V1._SX640_SY510_.jpg

Много филми за Коко Шанел в последно време.

Имах големи надежди за този - очаквах да видя страстната връзка между Игор Стравински и Шанел, а не видях точно това. Като цяло не ми хареса, иначе историята е интересна.

Силно ме впечатли Мас Микелсен - датчанин, който играе руснак, но говори предимно на френски. Иначе филма беше много стилно заснет -декори, костюми, музика...

Но може би седнах да го гледам с прекалено големи очаквания.

Току що го изгледах. Хареса ми фактът, че е смислово и визуално свързан с Коко преди Шанел.

Хареса ми актрисата, която играе Коко, много женствена, много красива докато Одри носеше нещо момчешко в образа си, което не ми се връзваше с идеята за Шанел. Хареса ми и играта на актрисата, когато прелъстяваше. Носеше в себе си силата на жена, която може да е сама и независима, а в моменти на слабост като озни, в който вижда снимката на англичанина, да си позволи да има всекиго, дори и руснака. Защото в крайна сметка както казва в Коко преди Шанел "I always knew I'd be no one's wife. Not even yours."

Руснакът не ми хареса. Езикът му, музиката му и поведението му бяха истерични. Идеята, че не може да се държи в ръце, няма смелостта да признае изневярата си и накрая моли жена си да не го зарязва, а да остане в къщата на любовницата му след като тя знае всичко, е направо абсурдна.

Трябваше да изгледам целия филм и да прочета за пиесата, за да схвана, че началото (пиесата) и краят (моментът, когато са вече стари) са свързани:

the relationship of Stravinsky and Chanel mirrors the revolutionary spirit of “The Rite of Spring,” as does Chanel’s preference for stark black-and-white. Like the dancers in “The Rite of Spring,” spasmodically responding to seasonal cycles, the lovers allow passion to pre-empt propriety as they follow nature’s way.

Оставяйки това настрани, филмът е добра част от историята за Коко.

Percy Jackson & the olympians the lightning thief

son-of-poseidon.jpg

Готино филмче. Харесвам филми със сюжети от гръцката митология, пък е направено с доста комични моменти, което ме забавляваше още повече. :rolleyes:

I love you, Beth Cooper

i_love_you_beth_cooper_xlg.jpg

Мммм...нищо особено ... просто няколко забавни моменти ... и тва е.

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Pleasantville това наричам аз филм за разтоварване.

И аз него. Харесва ми много. Още съм доникъде, но споделям впечатления, че може и да не го догледам.

Марго на сватбата/Margo At The Wedding

margotatthewedding.jpg

Един от малкото филми с Никол Кидман, който не бях гледал. Много ми допадна, а и двете с Дженифър Джейсън Лий правят много силно екранно присъствие.

Буден/Awake

awake2007dvdripxvidac3r.jpg

Много добър, неклиширан трилър, държащ в напрежение до последните кадри. И все пак, във всеки следващ момент очаквах Хейдън Кристинсен да извади джедайския си меч...

Буден/Awake

awake2007dvdripxvidac3r.jpg

Много добър, неклиширан трилър, държащ в напрежение до последните кадри. И все пак, във всеки следващ момент очаквах Хейдън Кристинсен да извади джедайския си меч...

гледа го снощи по тв7, нали? :)

И аз така направих. Припомних си, понеже го бях забравили, а и обърках сюжетите с този на

The eye

alba-the-eye-poster.jpg

Пак е с Джесика Алба, пак е трилър, пак си залужава :) И него ще си припомня след малко :ph34r:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.